- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
cok saol cnmkzmHadi yaa çok üzüldümgeçmiş olsun canım...bebeklere hiç kıyamıyorum,keşke onların yerine acıları ağrıları biz çeksek...sağlığına kavuşacak küçük emir merak etme,sen güçlü ol yeter...
ben almanlara güveniyorum,doktorlarına da iyi eğitim veriyorlar..bizimkiler gibi ilacı yaz gönder yapmıyorlar...
Bizde de ek gıda yok,önceleri sadece emiyordu arada bir yemek kaşığı yiyordu,işe başlayınca biberon ağırlıklı beslendi ek gıda istemedi.şimdi meme de emmiyor sağıp veriyorum ek gıda yine yok
hosgeldin zerenim ses ver yaw sende gelmiyosunTum hasta bebislere gecmis olsun. Bizim de istahimiz yok. Sadece emiyo bazen onu da emmiyo. Bakalim nereye kadar gidecez boyle
Canım benim kız da uzun zamandır huysuzdu,geceleri sık sık uyanıp ağlıyordu,birde ishal başlamıştı yeşil yeşil...Keske canım keşke biz sıkıntılarını ağrılarını, hastalıklarını çeksek. Şimdi iyi ama ishal başladı. Şaşırmış durumdayım. Bu arada kız lar aklıma gelmişken söyleyeyim 4 çocuğu olan bir tanıdığım çocuk ishalse ayran ver demişti ben yoğurt verdim ( zaten sadece onu yedi ) akşamda ayran vetcem
Sağmayı bıraktın mı canım?cok saol cnmkzm
ins cabuk atlatiriz.hergun sisiyo fitigi gorunce cok rahatsiz oluyorum bi kurtulalim insbende bazen sagarak veriyodum azaliyo iyice.. emmselerdi guzelce sutumuzde bol olurdu..ama nerde kader iste hic beklemiyodum bu sebeple karsilasacagimi. istahsiz bebek cok zor gercekten kim bakiyo kizina simdi
Canım dis çıkınca geçti mi peki bizinkide herhalde disten birde mide gazi şimdi gülüyor, kulağını xekistiriyo ve ikide bir gegiriyor . Eşim bu büyüsün balığa gidicem diyo. O günler gelsin çok mutlu olurum. Anne olmak ne zormus, izmire gideyim annemi opucuklere bogcamCanım benim kız da uzun zamandır huysuzdu,geceleri sık sık uyanıp ağlıyordu,birde ishal başlamıştı yeşil yeşil...
Bugün bide baktım alttan iki diş çıkmışşş,ev bayram yerine döndü çoookkkk sevindikk:)
Galiba bütün bunlar diş yüzünden oldu,
Siz de de böyle bir durum olabilir...
canim disi hayirli olsun..benim kiZimda oyleydi bende bi baktim kizim dis cikarmis..büyük ihtimalle yasakhayalin ogluda dis cikaricak..Canım benim kız da uzun zamandır huysuzdu,geceleri sık sık uyanıp ağlıyordu,birde ishal başlamıştı yeşil yeşil...
Bugün bide baktım alttan iki diş çıkmışşş,ev bayram yerine döndü çoookkkk sevindikk:)
canim gecmis olsun bence distir benin kizimda kulaklarini cok cekiyordu ishal olmustu geceleri 6 defa uyaniyordu.ben dis oldugunu tahmin etmemisti ben tesadufen baktim kizim dis cikarmis...Canım dis çıkınca geçti mi peki bizinkide herhalde disten birde mide gazi şimdi gülüyor, kulağını xekistiriyo ve ikide bir gegiriyor . Eşim bu büyüsün balığa gidicem diyo. O günler gelsin çok mutlu olurum. Anne olmak ne zormus, izmire gideyim annemi opucuklere bogcam
afiyet olsun kizina benim kizimda yumurta sevmiyor.bende yarin kizima yapicam insallah yer..tarifin icin tskler canim..Merhaba anneler demistim kizim yumurta sevmiyor ve kendi yemek istiyor diye ben de bugun omlet yaptim biraz havuc rendeledim icine yumurta sarisi peynir ve tambugday unu az miktarlarda sonra tereyaginda kizarttim zaten azicik oldugu icin hemen pisti cok azini yedi ama olsun dogalidan beri ilk defa kahvaltida bisey yedi uc lokma da olsa
ay hayirli olsun disleri kizininCanım benim kız da uzun zamandır huysuzdu,geceleri sık sık uyanıp ağlıyordu,birde ishal başlamıştı yeşil yeşil...
biraktim sagmayi baya azalmisti cunkuSağmayı bıraktın mı canım?
Bebeğe kv m bakıyor,büyük kızıma da o bakmıştı 3 yıl...
Bana her konu da çok destek oluyor,kızın zayıflığını takma sağlıklı olması daha önemli diyor,ben de bunu biliyorum ama yine de yememesine çok üzülüyorum
ins taubecanim disi hayirli olsun..benim kiZimda oyleydi bende bi baktim kizim dis cikarmis..büyük ihtimalle yasakhayalin ogluda dis cikaricak..
bende oyle yapim belki yerafiyet olsun kizina benim kizimda yumurta sevmiyor.bende yarin kizima yapicam insallah yer..tarifin icin tskler canim..
canım tarif çok güzel ellerine sağlık. ben minnoşuma yumurtayı kayısı kıvanımda haşlıyorum, yarım çay bardağı kadar sütümü sağıyorum onunla beraber yediriyorum , çoğunluk süt olunca içiyor SADECE RENGİ DEĞİŞİK OLUYOR SARI SÜTMerhaba anneler demistim kizim yumurta sevmiyor ve kendi yemek istiyor diye ben de bugun omlet yaptim biraz havuc rendeledim icine yumurta sarisi peynir ve tambugday unu az miktarlarda sonra tereyaginda kizarttim zaten azicik oldugu icin hemen pisti cok azini yedi ama olsun dogalidan beri ilk defa kahvaltida bisey yedi uc lokma da olsa
merhaba canm benm oğlum da öyleydi şimdi oturuyo. seninki de oturacak demekki. yakındır annesi emekler de inş.kızlar merhaba. biz çarşamba günü sünnet edeceğiz oğluşumun. dişleri hala yok kıyamam. bide sizin bebişler desteksiz otrabiliyor mu benimkisi 2-3 dk oturuyor sonra yuvarlanıyor
Dün 3 defa sulu yeşil kakayapmıştı,bugün 1 defa ve yine yeşil yaptı,sanırım ishali geçecek...Canım dis çıkınca geçti mi peki bizinkide herhalde disten birde mide gazi şimdi gülüyor, kulağını xekistiriyo ve ikide bir gegiriyor . Eşim bu büyüsün balığa gidicem diyo. O günler gelsin çok mutlu olurum. Anne olmak ne zormus, izmire gideyim annemi opucuklere bogcam
canim hosgeldi..
iyiyim canim kizin nasil..biraz ondan bahset..eskilerden fazla kimse yok..dogum yaptiktan sonra buralara ugramadilar..Hoşbulduk nasılsın.. Gündüz kızla vakit geçirince ancak gece geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?