2014 Şubat Anneleri

cok saol cnmkzm

ins cabuk atlatiriz.hergun sisiyo fitigi gorunce cok rahatsiz oluyorum bi kurtulalim insbende bazen sagarak veriyodum azaliyo iyice..emmselerdi guzelce sutumuzde bol olurdu..ama nerdekader iste hic beklemiyodum bu sebeple karsilasacagimi.istahsiz bebek cok zor gercektenkim bakiyo kizina simdi

Son düzenleme:
bebegi meekleyen ve ayaga kalkan anneler yaw gun icinde dustugu oluyomu yawrunuzunbenim oglan iki kere ne dusuyocok hareketli hep yakta bekliyorum basinda bi wc ye gittigimde bile hemen tutunup kalkmis buluyorum tabi bazende dusuyokafasini vuruyosiz engelliyo biliyomusunuz bu durumu

Tum hasta bebislere gecmis olsun. Bizim de istahimiz yok. Sadece emiyo bazen onu da emmiyo. Bakalim nereye kadar gidecez boyle
hosgeldin zerenim ses ver yaw sende gelmiyosun

bu bebekler nezaman gececek ek gidaya anlamiorum8 aylik oldular 9 olacaklar yakindadisi ciktimi kizinin

Canım benim kız da uzun zamandır huysuzdu,geceleri sık sık uyanıp ağlıyordu,birde ishal başlamıştı yeşil yeşil...
Bugün bide baktım alttan iki diş çıkmışşş,ev bayram yerine döndü çoookkkk sevindikk:)
Galiba bütün bunlar diş yüzünden oldu,
Siz de de böyle bir durum olabilir...

Sağmayı bıraktın mı canım?
Bebeğe kv m bakıyor,büyük kızıma da o bakmıştı 3 yıl...
Bana her konu da çok destek oluyor,kızın zayıflığını takma sağlıklı olması daha önemli diyor,ben de bunu biliyorum ama yine de yememesine çok üzülüyorum

Canım dis çıkınca geçti mi peki bizinkide herhalde disten birde mide gazi şimdi gülüyor, kulağını xekistiriyo ve ikide bir gegiriyor . Eşim bu büyüsün balığa gidicem diyo. O günler gelsin çok mutlu olurum. Anne olmak ne zormus, izmire gideyim annemi opucuklere bogcam

Merhaba anneler demistim kizim yumurta sevmiyor ve kendi yemek istiyor diye ben de bugun omlet yaptim biraz havuc rendeledim icine yumurta sarisi peynir ve tambugday unu az miktarlarda sonra tereyaginda kizarttim zaten azicik oldugu icin hemen pisti cok azini yedi ama olsun dogalidan beri ilk defa kahvaltida bisey yedi uc lokma da olsa

canim disi hayirli olsun..benim kiZimda oyleydi bende bi baktim kizim dis cikarmis..büyük ihtimalle yasakhayalin ogluda dis cikaricak..

canim gecmis olsun bence distir benin kizimda kulaklarini cok cekiyordu ishal olmustu geceleri 6 defa uyaniyordu.ben dis oldugunu tahmin etmemisti ben tesadufen baktim kizim dis cikarmis...

afiyet olsun kizina benim kizimda yumurta sevmiyor.bende yarin kizima yapicam insallah yer..tarifin icin tskler canim..

ay hayirli olsun disleri kizinindarisi bize ins

yaw ishalimiz iki hafta onceydi gece surekli uyanmamiz bi aydir var dis halen yok bizde

biraktim sagmayi baya azalmisti cunku

saolsun kv denne guzel moral veriyo sana haklida

canım tarif çok güzel ellerine sağlık. ben minnoşuma yumurtayı kayısı kıvanımda haşlıyorum, yarım çay bardağı kadar sütümü sağıyorum onunla beraber yediriyorum , çoğunluk süt olunca içiyor SADECE RENGİ DEĞİŞİK OLUYOR SARI SÜT

kızlar merhaba. biz çarşamba günü sünnet edeceğiz oğluşumun. dişleri hala yok kıyamam. bide sizin bebişler desteksiz otrabiliyor mu benimkisi 2-3 dk oturuyor sonra yuvarlanıyor
merhaba canm benm oğlum da öyleydi şimdi oturuyo. seninki de oturacak demekki. yakındır annesi emekler de inş.

Dün 3 defa sulu yeşil kakayapmıştı,bugün 1 defa ve yine yeşil yaptı,sanırım ishali geçecek...
Zaman su gibi akıyor canım,bide bakmışsın o günler gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…