Evet, çözecek gibi de durmuyırum :)) Birkaç gün önce gireyim bi dedim, bizim grubu bulamadım yav :)) Oysaki tek yazışmam grupla olmuştu.. Kurcalasam çözücem belki de, o kadar vakti anca kızım büyüyünce bulurum herhaldecanoo sen bu face işini çözemedin heee :)
sosyoloji özleniyosun demek ki ondan taslanıyosun :)
Canııım çok geçmiş olsun, bizi de haberdar et..saolun kislar
ameliyat nasipse ayin 22 sinde yani carsamba gunu
Geçmiş olsun canım, var mı bir gelişme ??Dünü hastanede geçirdik. Sipam dışarıda gayet normal evde durmuyor, yemiyor en kotusude sürekli ağlıyor. Havale konusunda içime su serptiniz kızlar çok sağolun. Dün ne yediyse kustu. Oda toplam gün boyunca iki kere emdi. Şimdi daha iyi. Tahlillere devam ediyoruz. Akşam eve geldik bugün yine gideceğiz. Hiç böyle olmamıştı. Dün eşimle aglamaktan gözlerimiz şişti. Kızlar dua edin ne olur. Çok ihtiyacımız var.
Nihayet son 3 gündür kendi başına oturabiliyor tembel kızımkızlar merhaba. biz çarşamba günü sünnet edeceğiz oğluşumun. dişleri hala yok kıyamam. bide sizin bebişler desteksiz otrabiliyor mu benimkisi 2-3 dk oturuyor sonra yuvarlanıyor
Vay vay vaaaay e hoş geldinHoşbulduk nasılsın.. Gündüz kızla vakit geçirince ancak gece geliyorum.
Harbiden düğün kınası olmuş6 ay kınamızı yaktık kıızmıza dün çok ama çoooooooooooooooooooook güzeldi resimlerimiz çıkınca koyarım burayada kızım kaftam giydi yavrummmmmmmmmmmmmm takı törenib ile oldu hiç beklemiyodum herkez hediyeler almış kına yaktık küçük kızlara taç taktım kırmızı bildigin evlilik kınası gibiydi
Hayırlı olsun canım,Allah evlilik kınasını da göstersin inşlh....6 ay kınamızı yaktık kıızmıza dün çok ama çoooooooooooooooooooook güzeldi resimlerimiz çıkınca koyarım burayada kızım kaftam giydi yavrummmmmmmmmmmmmm takı törenib ile oldu hiç beklemiyodum herkez hediyeler almış kına yaktık küçük kızlara taç taktım kırmızı bildigin evlilik kınası gibiydi
Hayırlı olsun canım,Allah evlilik kınasını da göstersin inşlh....
Ben epeydir girmiyordum sizleri takip edemedim...kızın nasıl kusması bitti mi,hala hareketli mi,kilo durumu nasıl?
Herkese günaydıııın :)) Kuzucuk uyuyor ben de çay içiyorum
Dün uyku tulumu aldım sıpama ama galiba giyemeyecek :)) Akşam gülmekten öldük yaa. Yıkayıp ince bir pijama, üstüne de uyku tulumunu giydirdik. Beşiğine koyduk. Bebiş uyumak için yan dönmeye çalıştı, 1 hamle de dönemedi, 2-3 derken ıhlayıp pıhlamaya başladı. Yaa halini görmeniz lazım, zavallım tulum yüzünden dönemiyor, kaplumbağa gibi kaldı, napıcagını şaşırdı, ağlamıyorda, nasıl zorlanıyor garibim.. Hemen çıkardık tulumu, kadife tulumunu giydirdik, beşiğe koyar koymaz döndü totosunu uyudu :)))
Bu arada daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama, drumuz bize haftaya yumurtanın beyazını vermemi söyledi. Ben yine de ay sonuna kadar bekleyip ondan sonra vericem ..
canim hayirli olsun..6 ay kınamızı yaktık kıızmıza dün çok ama çoooooooooooooooooooook güzeldi resimlerimiz çıkınca koyarım burayada kızım kaftam giydi yavrummmmmmmmmmmmmm takı törenib ile oldu hiç beklemiyodum herkez hediyeler almış kına yaktık küçük kızlara taç taktım kırmızı bildigin evlilik kınası gibiydi
teşekkürlercanim hayirli olsun..
yaw bence eziyet uyku tulumuHerkese günaydıııın :)) Kuzucuk uyuyor ben de çay içiyorum
Dün uyku tulumu aldım sıpama ama galiba giyemeyecek :)) Akşam gülmekten öldük yaa. Yıkayıp ince bir pijama, üstüne de uyku tulumunu giydirdik. Beşiğine koyduk. Bebiş uyumak için yan dönmeye çalıştı, 1 hamle de dönemedi, 2-3 derken ıhlayıp pıhlamaya başladı. Yaa halini görmeniz lazım, zavallım tulum yüzünden dönemiyor, kaplumbağa gibi kaldı, napıcagını şaşırdı, ağlamıyorda, nasıl zorlanıyor garibim.. Hemen çıkardık tulumu, kadife tulumunu giydirdik, beşiğe koyar koymaz döndü totosunu uyudu :)))
Bu arada daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama, drumuz bize haftaya yumurtanın beyazını vermemi söyledi. Ben yine de ay sonuna kadar bekleyip ondan sonra vericem ..
hayirli olsun6 ay kınamızı yaktık kıızmıza dün çok ama çoooooooooooooooooooook güzeldi resimlerimiz çıkınca koyarım burayada kızım kaftam giydi yavrummmmmmmmmmmmmm takı törenib ile oldu hiç beklemiyodum herkez hediyeler almış kına yaktık küçük kızlara taç taktım kırmızı bildigin evlilik kınası gibiydi
yaklasik 3 haftadir desteksiz oturo. simdi tam 8 aylikkızlar merhaba. biz çarşamba günü sünnet edeceğiz oğluşumun. dişleri hala yok kıyamam. bide sizin bebişler desteksiz otrabiliyor mu benimkisi 2-3 dk oturuyor sonra yuvarlanıyor
Cok saol canim atlattik sayilir cok sukur ..Çok geçmiş olsun canım
Simdiden hayirli olsun canim sunnetiniz..benimki oturuyor ama illaki arakaya dusuyor yastik koyuyorum bende once saga sola da duserdisimdi sadece arka ya dikkat ediyorumkızlar merhaba. biz çarşamba günü sünnet edeceğiz oğluşumun. dişleri hala yok kıyamam. bide sizin bebişler desteksiz otrabiliyor mu benimkisi 2-3 dk oturuyor sonra yuvarlanıyor
Hayirli olsun canim nice alti ay alti yillara olsun insallah6 ay kınamızı yaktık kıızmıza dün çok ama çoooooooooooooooooooook güzeldi resimlerimiz çıkınca koyarım burayada kızım kaftam giydi yavrummmmmmmmmmmmmm takı törenib ile oldu hiç beklemiyodum herkez hediyeler almış kına yaktık küçük kızlara taç taktım kırmızı bildigin evlilik kınası gibiydi
saol canımhayirli olsunbekliyoruz zeynepin resimlerini
Hayirli olsun canim nice alti ay alti yillara olsun insallah
6 ay kınamızı yaktık kıızmıza dün çok ama çoooooooooooooooooooook güzeldi resimlerimiz çıkınca koyarım burayada kızım kaftam giydi yavrummmmmmmmmmmmmm takı törenib ile oldu hiç beklemiyodum herkez hediyeler almış kına yaktık küçük kızlara taç taktım kırmızı bildigin evlilik kınası gibiydi[/QUOTE
Allah gelinlik kınasını da göstersin hakseverHayırlı uğurlu olsun maşallah
benm oğlumun dişi çıktı ama aynı huysuzlukları devam ediyoDün 3 defa sulu yeşil kakayapmıştı,bugün 1 defa ve yine yeşil yaptı,sanırım ishali geçecek...
Zaman su gibi akıyor canım,bide bakmışsın o günler gelmiş
hayırlı olsun kınanız6 ay kınamızı yaktık kıızmıza dün çok ama çoooooooooooooooooooook güzeldi resimlerimiz çıkınca koyarım burayada kızım kaftam giydi yavrummmmmmmmmmmmmm takı törenib ile oldu hiç beklemiyodum herkez hediyeler almış kına yaktık küçük kızlara taç taktım kırmızı bildigin evlilik kınası gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?