2014 Şubat Anneleri

6 ay kınamızı yaktık kıızmıza dün çok ama çoooooooooooooooooooook güzeldi resimlerimiz çıkınca koyarım burayada kızım kaftam giydi yavrummmmmmmmmmmmmm takı törenib ile oldu hiç beklemiyodum herkez hediyeler almış kına yaktık küçük kızlara taç taktım kırmızı bildigin evlilik kınası gibiydi

canoo sen bu face işini çözemedin heee :)
Evet, çözecek gibi de durmuyırum :)) Birkaç gün önce gireyim bi dedim, bizim grubu bulamadım yav :)) Oysaki tek yazışmam grupla olmuştu.. Kurcalasam çözücem belki de, o kadar vakti anca kızım büyüyünce bulurum herhalde
sosyoloji özleniyosun demek ki ondan taslanıyosun :)

saolun kislar
ameliyat nasipse ayin 22 sinde yani carsamba gunu
Canııım çok geçmiş olsun, bizi de haberdar et..

Geçmiş olsun canım, var mı bir gelişme ??

kızlar merhaba. biz çarşamba günü sünnet edeceğiz oğluşumun. dişleri hala yok kıyamam. bide sizin bebişler desteksiz otrabiliyor mu benimkisi 2-3 dk oturuyor sonra yuvarlanıyor
Nihayet son 3 gündür kendi başına oturabiliyor tembel kızım Üstelik 30 Ocak doğumlu

Hoşbulduk nasılsın.. Gündüz kızla vakit geçirince ancak gece geliyorum.
Vay vay vaaaay e hoş geldin
Harbiden düğün kınası olmuş Resimleri bekliyoruz

Hayırlı olsun canım,Allah evlilik kınasını da göstersin inşlh....
Ben epeydir girmiyordum sizleri takip edemedim...kızın nasıl kusması bitti mi,hala hareketli mi,kilo durumu nasıl?

Herkese günaydıııın :)) Kuzucuk uyuyor ben de çay içiyorum
Dün uyku tulumu aldım sıpama ama galiba giyemeyecek :)) Akşam gülmekten öldük yaa. Yıkayıp ince bir pijama, üstüne de uyku tulumunu giydirdik. Beşiğine koyduk. Bebiş uyumak için yan dönmeye çalıştı, 1 hamle de dönemedi, 2-3 derken ıhlayıp pıhlamaya başladı. Yaa halini görmeniz lazım, zavallım tulum yüzünden dönemiyor, kaplumbağa gibi kaldı, napıcagını şaşırdı, ağlamıyorda, nasıl zorlanıyor garibim.. Hemen çıkardık tulumu, kadife tulumunu giydirdik, beşiğe koyar koymaz döndü totosunu uyudu :)))
Bu arada daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama, drumuz bize haftaya yumurtanın beyazını vermemi söyledi. Ben yine de ay sonuna kadar bekleyip ondan sonra vericem ..

Semender,seni de merak ediyorum,sen nasılsın işe başladın mı? Kızın nasıl iştahı düzeldi mi,kilo durumunuz nasıl?

Hayırlı olsun canım,Allah evlilik kınasını da göstersin inşlh....
Ben epeydir girmiyordum sizleri takip edemedim...kızın nasıl kusması bitti mi,hala hareketli mi,kilo durumu nasıl?

saol canım amin :) herkez öyle dedi kınada bi tuhaf oldum yawwyumu veremem el oğluna

kusması eskisi kadar değil bazı günler hiç kusmuyo bazende ilk zmanki gb bol bol kusuyo bilmiyorum geçicek gb bekliyorum ... maşallah çok hareketli yürüteçte 1 haftadır biraz daha fazla duruyo 10 15 dakkada biraz durduruyoruz onunlada yüksek yerlerdeki yaramazlıkları yapıyo emmeklemekte cıgır actı heryere tırmanıyo düz duvar dolap yalıyo cam vitrin bulamsın salyalarıyla puff papıyo vıcık vıcık tutunup kalkıyo sıralıyo 9 ay bitince yürücek gb :) elelrini salıyo çünkü :)

kilosuna gelince maşallah kusma azaldı ek gıdada güzel çok şükür iştahlı nasıl yedigini gören bunca yedigi neresine gidiyo diyo :)) sofra kaşık tabak bardak görmesin kuş gb çırpınıyo çok şükür ymeeyi seviyo ne versek yiyo sofrada benim kadar yiyo yetiştiremiyorum maşallah ... 6 aylıkken 5850 ydi kilosu 8 aylık 7*600gr çıktı 2 kiloyayakın kilo almış maşallah 6 aylık boyu 68 cm di 8 aylık 72 cm olmuş 4 cm de uzamış maşallah benim için mükemmel bi gelişim

seninki nasıl canım iyimisiniz

anam öle arkasını dönüp uyuyan çocuk varmı yahu çok şanslısınız maşallah kızım öyle uyusa nasıl olurdu acaba tuhaf bebeğim oldugunu anlamazdım herelde :)) herkezin bi derdi var işte kimi uykudan çekiyo kimi yemek yedirmekten rabbim sagsalim büyüytmeyi nasip etsin hepimize

canim hayirli olsun..

yaw bence eziyet uyku tulumu kim istemez rahat biseyle uyumayi giydirmem ben oyle cok kalin seyler

hayirli olsunbekliyoruz zeynepin resimlerini

kızlar merhaba. biz çarşamba günü sünnet edeceğiz oğluşumun. dişleri hala yok kıyamam. bide sizin bebişler desteksiz otrabiliyor mu benimkisi 2-3 dk oturuyor sonra yuvarlanıyor
Simdiden hayirli olsun canim sunnetiniz..benimki oturuyor ama illaki arakaya dusuyor yastik koyuyorum bende once saga sola da duserdisimdi sadece arka ya dikkat ediyorum

Hayirli olsun canim nice alti ay alti yillara olsun insallah

Dün 3 defa sulu yeşil kakayapmıştı,bugün 1 defa ve yine yeşil yaptı,sanırım ishali geçecek...
Zaman su gibi akıyor canım,bide bakmışsın o günler gelmiş
benm oğlumun dişi çıktı ama aynı huysuzlukları devam ediyocok yoruluyorm özellikle geceleri tükenyrm resmen

hayırlı olsun kınanızama 6 kınası ne anlamadm. niye 6 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…