2014 Şubat Anneleri

Bu işe babamız sevinecek o sünnet olsun istemyor. Çok küçük diye bende biran önce olsun da hatırlamasın çabuk iyi olsun istiyorum. Ama bizim pipi gömük deil yani bana göre öle
canım gömük derken hiç dışarıda görünmüyor değil tabiki. gayet normal görünüyor. ama doktor biraz gerdi sündürdü falan 3 katına çıktı şaşırdım doktora sordum peki bu çocuk 5 yaşına geldi hala şişmansa ne olacak dedim, bebeklerinki ayrı çocuklarınki ayrı dedi. anne sütü alan bebeklerin buralarında aynen böylee yağlar birikir süt yağı oluşur dedi. çocuklarda bu yağ olmaz dedi. normal şişmanlık olur o zaman yaparız dedi.

evet yaa yardım etmesi eksik kalsın da çocukla ilgilen ki ben evi temizleyeyim diyorum hayır diyor bütün kadınlar benim gibimiymiş hem evini hem işini hem çocuğunu halledermiş, herkezin evinde adam mı çocuğa bakıyor ki kadın temizlik yapsın diyor. yaşlanacağız anacığım yaşlanacağız. ben inan ki hamilelik dahil şu son 1 yıldır en az 5 yaş yaşlandım hissediyorum

canım geçmiş olsun miniğe

Canim ferrum sabah 5 aksam 5 dedi
Deca tabs d vitamini 3 damla demisti vitamin disardan vermiyim diye devit3 3 damla veriyorum ama duzensiz. Bildigim kadariyla demir ilaci kacinci ayda ise o kadar damla veriliyo. Normali 9.ay 9 damla.bizim sinirda old için 10 damla verdi sanırım

canim canim cok gecmis olsun..

bende öyle duymuştum kaç aylıksa öyle diye ama bize 3 damla dedi 3 aylıkd eğildik belki başlangıc öyledir aman dogru düzgün 4 ü vereyimde 12sinde zaten aşımız var o zman ögreniriz dogrusunu günü geldi zaten

nâpcam bilemedim bende cok huysuz disi demi cikcak acaba of ne zor ya hele tek daha da bur zor allah yardimcimiz olsun

Doğum günü hazırlığı yapan var mı ...
Ben de merak ediyorum bunu yaa cok istekliyim :) Bayağı araştırma yaptım bir iki yerden fiyat aldım ama konsepte karar veremiyorum bir türlü
kızlar bebeklerinize dikkat edin 4 gün hastanede yattık rota virüs olmuş oğlum ishal,kusma,ateş vardı sakın ihmal etmeyin sulardan olmuş dedi şimdi daha iyiyiz selametle kalın...
Cok gecmis olsun canım
Geçmiş olsun canım insallah hemen toparlar

Kızlar sağlık ocağına gittik aşı kampanyası varmış kiamik onu vurdular. Hastaligimiz tam geçmedi. Müthiş bir mide gaximiz var bir türlü bitmiyor. Burun akıntısı ve istahsizlik da cabasi. Daha önce geceleri bazen iki saat yatıyordu ama çoğunlukla saatte bir kalkıyordu. Şimdi yarım saatte bir ayaktayız ve çığlık cigligayiz. Tek disimiz cikti. Ona bağlıyorum ama bugünler çok yorucu biraz rahat uyku ve iyi bir banyo istiyorum

dişiniz hayırlı olsun kuzummm.darısı bize

Yasak hayal canım zor günler geride kalmış geçmiş gitmiş maşalllah öpüyorum yavrunu

saolun kislar

rabbim hiç bi anneyi yawrusu yla imtihan etmesin

Çok geçmiş olsun canım

İyi geceler canlar.Telefon kolayıma geliyor diye pcden giremiyorum bir türlü gerçi bir kaç gündür poyrazda bende gripten dökülüyoruz.Bu hafta inşallah toparlarız.Poyrazı merak edenler varmış ''Haksever''im sen iste yeterki.Affet beni bırakıp gitmedim girmeye çalışıcam artık öperim seni.

Eklentiler

• 995649_10152785373628701_6895020466444147684_n.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 138
  • 1779879_10152847723283701_5573919783760915618_n.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 129
  • 10639563_10152821114043701_1285781503023745139_n.webp
    18 KB · Görüntüleme: 145
canim hosgeldin masallah poyraza yerim ben onu...

teşekkürler sanada oğluşun ada çok geçmiş olsun

maşallah çok tatlı ve yakışıklı poyrazin

dişiniz hayırlı olsun.ins oğluşun huzura kavuşur sende üzülmessin annesi geçmiş olsun

Mrb arkadaşlar bende Şubat annesiyim ve bi sıkıntım var oğlum la ilgili yarın tam 8aylik olucak ek gida hala istemiyo çok şükür sağlıklı ama önümüzdeki ay isebaslicam sadece anne sutu aalıyo ve napicagmi bilemiyorum.yorumlarınızı çok ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…