- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
canım gömük derken hiç dışarıda görünmüyor değil tabiki. gayet normal görünüyor. ama doktor biraz gerdi sündürdü falan 3 katına çıktı şaşırdımBu işe babamız sevinecek o sünnet olsun istemyor. Çok küçük diye bende biran önce olsun da hatırlamasın çabuk iyi olsun istiyorum. Ama bizim pipi gömük deil yani bana göre öle
evet yaa yardım etmesi eksik kalsın da çocukla ilgilen ki ben evi temizleyeyim diyorum hayır diyor bütün kadınlar benim gibimiymiş hem evini hem işini hem çocuğunu halledermiş, herkezin evinde adam mı çocuğa bakıyor ki kadın temizlik yapsın diyor. yaşlanacağız anacığım yaşlanacağız. ben inan ki hamilelik dahil şu son 1 yıldır en az 5 yaş yaşlandım hissediyorumaynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aman onalrda işte yoruluyolarmış ta bilmem ne çalışan anneler nabsın hoş derler anam baktı bakıcı baktı tabi bi anne çalışsa bile ne yiyo ne içiyo bensiz büyümek zorunda kalıyo evde olsam şunu yaaprdım bunu yapardım diye diye kendini yer bitirir baba öylei be çalışıyorum der eve gelir yardım et dersin yorgundur annelik 24 saat( pofff aynen bende anladım biçok şeyi ...
canım geçmiş olsun miniğesukurler olsun fitik ameliyatimizi olduk.iki bucuk gun hastanede kaldik oglumla dun aksam ciktik iyi gecti ameliyati.tek sorun doktor yatsin diyo ama imkansiz nasi yatirim bu kadar hareketli bi cocugu. ..kucak bile istemiyo artik hep emekleme ayaga kalkma pesinde ins bi sorun cikmaz
Canim ferrum sabah 5 aksam 5 dedicanım benim kızımında kafası çok terliyo su gb oluyo dediğin gb kan ilacını dogru dürüt vermiyorum bende unutuyorum bize ilk 3 damla dediler galba o ayına göre veriliyomuş acaba her marka öylemi vegaferon biizmkinin markası saglıkocagından verdiler 4 damla veriyorum ben d vitaminin de öyle 4 damla onunda markası monovit d3 sizde d vitaminin kaç damla veriyosunuz
canim cok gecmis olsun..sukurler olsun fitik ameliyatimizi olduk.iki bucuk gun hastanede kaldik oglumla dun aksam ciktik iyi gecti ameliyati.tek sorun doktor yatsin diyo ama imkansiz nasi yatirim bu kadar hareketli bi cocugu. ..kucak bile istemiyo artik hep emekleme ayaga kalkma pesinde ins bi sorun cikmaz
Canim ferrum sabah 5 aksam 5 dedi
Deca tabs d vitamini 3 damla demisti vitamin disardan vermiyim diye devit3 3 damla veriyorum ama duzensiz. Bildigim kadariyla demir ilaci kacinci ayda ise o kadar damla veriliyo. Normali 9.ay 9 damla.bizim sinirda old için 10 damla verdi sanırım
nâpcam bilemedim bende cok huysuz disi demi cikcak acaba of ne zor ya hele tek daha da bur zor allah yardimcimiz olsungeçmiş olsun cnaım biizmkininde bikaç gündür burnu akıyo hem akıyo hem genzi tıkalı hırıltılı yani bugünde gecede tıkanıp öksürdü boğazı değil ama burnuna yeni dogudugunda verilen tek kullanımlık sular varya serum suyu galba onalr onlardan sıkıyorum genzine iniyo başlıyo öksürmeye aglarken felan takılıyo öksürüyo ben bişey vermiyorum ama ıhllamur pekmez yaptım benimkide içmei şeker bile koydum gene içmedi çok huysuz çok bende bol bol emyve yediriyorum su içiriyorum ateşlenmesin diye ateşi yok ama nabsam bilemedim eşimde yok bakalım inşallah ateşi felan cıkmaz
Ben de merak ediyorum bunu yaa cok istekliyim :) Bayağı araştırma yaptım bir iki yerden fiyat aldım ama konsepte karar veremiyorum bir türlüDoğum günü hazırlığı yapan var mı ...
Cok gecmis olsun canımkızlar bebeklerinize dikkat edin 4 gün hastanede yattık rota virüs olmuş oğlum ishal,kusma,ateş vardı sakın ihmal etmeyin sulardan olmuş dedişimdi daha iyiyiz selametle kalın...
Geçmiş olsun canım insallah hemen toparlarsukurler olsun fitik ameliyatimizi olduk.iki bucuk gun hastanede kaldik oglumla dun aksam ciktik iyi gecti ameliyati.tek sorun doktor yatsin diyo ama imkansiz nasi yatirim bu kadar hareketli bi cocugu. ..kucak bile istemiyo artik hep emekleme ayaga kalkma pesinde ins bi sorun cikmaz
canım çok geçmiş olsun. Inşallah hayatındaki tek ameliyat olur. Kuzular hastalanmasin yaa. Onlara. Gelen bize gelsin.saolun kislar
rabbim hiç bi anneyi yawrusu yla imtihan etmesin
canımmm çok geçmiş olsunnnnsaolun kislar
dişiniz hayırlı olsun kuzummm.darısı bizeKızlar sağlık ocağına gittik aşı kampanyası varmış kiamik onu vurdular. Hastaligimiz tam geçmedi. Müthiş bir mide gaximiz var bir türlü bitmiyor. Burun akıntısı ve istahsizlik da cabasi. Daha önce geceleri bazen iki saat yatıyordu ama çoğunlukla saatte bir kalkıyordu. Şimdi yarım saatte bir ayaktayız ve çığlık cigligayiz. Tek disimiz cikti. Ona bağlıyorum ama bugünler çok yorucu biraz rahat uyku ve iyi bir banyo istiyorum
saolun kislar
canim hosgeldin masallah poyraza yerim ben onu...Çok geçmiş olsun canım
İyi geceler canlar.Telefon kolayıma geliyor diye pcden giremiyorum bir türlü gerçi bir kaç gündür poyrazda bende gripten dökülüyoruz.Bu hafta inşallah toparlarız.Poyrazı merak edenler varmış ''Haksever''im sen iste yeterki.Affet beni bırakıp gitmedim girmeye çalışıcam artık öperim seni.
teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım
İyi geceler canlar.Telefon kolayıma geliyor diye pcden giremiyorum bir türlü gerçi bir kaç gündür poyrazda bende gripten dökülüyoruz.Bu hafta inşallah toparlarız.Poyrazı merak edenler varmış ''Haksever''im sen iste yeterki.Affet beni bırakıp gitmedim girmeye çalışıcam artık öperim seni.
canım çok geçmiş olsun. Inşallah hayatındaki tek ameliyat olur. Kuzular hastalanmasin yaa. Onlara. Gelen bize gelsin.
canımmm çok geçmiş olsunnnn
Yasak hayal canım zor günler geride kalmış geçmiş gitmiş maşalllah öpüyorum yavrunu
dişiniz hayırlı olsunKızlar sağlık ocağına gittik aşı kampanyası varmış kiamik onu vurdular. Hastaligimiz tam geçmedi. Müthiş bir mide gaximiz var bir türlü bitmiyor. Burun akıntısı ve istahsizlik da cabasi. Daha önce geceleri bazen iki saat yatıyordu ama çoğunlukla saatte bir kalkıyordu. Şimdi yarım saatte bir ayaktayız ve çığlık cigligayiz. Tek disimiz cikti. Ona bağlıyorum ama bugünler çok yorucu biraz rahat uyku ve iyi bir banyo istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?