Ahaa bir bimci dahabende sabah bimden kızıma termos aldim içinde 3 tane kapaklı kabı var ve catali kaşığı güzel bi takım parkta dışarda gezmeye giderken corbasini yogurdunu meyvesini koyucam sıcak olan sıcak soğuk olan soğuk durcak derli toplu 30 tl onu aldım bide eğitici piyanom diye bezden fisir fisir piyano tuşu hayvan sesleri müzikler çalıyor baktıkça 12 ay diyor zaten şurda 3 aya yaşlarına gircekler oda 15 tl kızıma bunları aldım tulum vardı 12 18 aynı tek kalmış başka yoktu bide kesimine falan guvenemedim az daha ekler mağazadan alırım dedim
kızlar merhaba, 2gün önce oğlumu sünnet ettirmek için doktora götürdük, uyuşturucu krem sürdüler 1 saat beklettiler ücreti falan ödedik ameliyathaneye girdik eşimle beraber, doktor baktı sünnet etmeyelim bu çocuk şişman çok sorunlu olur sünneti dedi, bekleyelin ne zaman zayıflarsa o zaman yapalım dedi,, artık 1 mi 3 mü 5 mi kaç yaşında zayıflarsa o zaman yaptıracağız. tüm hayallerim yıkıldı yaa ben aklı ermeden sünnet işi bitsin diyordum kısmet olmadı. hayırlısı buymuş demekki. bu arada oğlum 28 şubat doğımlu ve 10 kilo
Ya benimkide 10.300 gr bende istiyyodum sünneti ne yani yapmıyolar mı?
kilolayla ne alakası varki 10 kilo ama benimki hiç öle göbek felan yok normal bir bebek gibi
canım göbekten değil pipisi içe gömük duruyor kasıklarındaki yağlardan, doktor sünnet etmek için gerdi ve dışarı çıkardı , sünnet ettikten sonra 10 gün boyunca günde 5 kere krem sürmen lazım ve kremi her sürmede pipiyi gererek dışarı çıkarman lazım dedi. bu işlem çok ağrılı olacak çünkü tam kabuklanacakken pipiyi gereceksin kanamalar olabilir dedi. ve eğer yeterince germeden krem sürersen içe gömük kısım yapışır ve ikinci ameliyat gerekebilir dedi. istiyorsanız yapayım ama bana kalırsa bu kiloyla yapmayalım ileride zayıflarsa yapalım dedi.bizde kalsın o zaman dedik eşimle vazgeçtik. bu arada kusura bakmayın çok fazla pipi kelimesi kullandım itici bi mesaj oldu sorryYa benimkide 10.300 gr bende istiyyodum sünneti ne yani yapmıyolar mı?
kilolayla ne alakası varki 10 kilo ama benimki hiç öle göbek felan yok normal bir bebek gibi
canım göbekten değil pipisi içe gömük duruyor kasıklarındaki yağlardan, doktor sünnet etmek için gerdi ve dışarı çıkardı , sünnet ettikten sonra 10 gün boyunca günde 5 kere krem sürmen lazım ve kremi her sürmede pipiyi gererek dışarı çıkarman lazım dedi. bu işlem çok ağrılı olacak çünkü tam kabuklanacakken pipiyi gereceksin kanamalar olabilir dedi. ve eğer yeterince germeden krem sürersen içe gömük kısım yapışır ve ikinci ameliyat gerekebilir dedi. istiyorsanız yapayım ama bana kalırsa bu kiloyla yapmayalım ileride zayıflarsa yapalım dedi.bizde kalsın o zaman dedik eşimle vazgeçtik. bu arada kusura bakmayın çok fazla pipi kelimesi kullandım itici bi mesaj oldu sorry: )
valla yaşlılar bi alemler yaa bakalım biz nasıl birşey olacağız : )yok canımm eşimin annanesini duysan benim midem bulanıyo erkek bebek cocuk görmesin heleki alt alınırken yakalamasın çükü çükü oğlan çükü çükü oğlan diye barıyto yaş 86-87 olmuş öle yani kafa gelip gidiyo ama 3 yaşında nabtını hatırlıyo yaşlılar çok komik yahu biz nolcaz acaba o geldi aklıma
ben yaşlandıgımı görebilcemi sdüşünmüyorum bu kız beni harcarvalla yaşlılar bi alemler yaa bakalım biz nasıl birşey olacağız : )
hemde bozuk para gibiben yaşlandıgımı görebilcemi sdüşünmüyorum bu kız beni harcar
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aman onalrda işte yoruluyolarmış ta bilmem ne çalışan anneler nabsın hoş derler anam baktı bakıcı baktı tabi bi anne çalışsa bile ne yiyo ne içiyo bensiz büyümek zorunda kalıyo evde olsam şunu yaaprdım bunu yapardım diye diye kendini yer bitirir baba öylei be çalışıyorum der eve gelir yardım et dersin yorgundur annelik 24 saathemde bozuk para gibibide derler kadınlarr erkeklerden daha önce yaşlanıyor niyeyse diye, anne olduktan sonra anladım nedenini
Bu işe babamız sevinecek o sünnet olsun istemyor. Çok küçük diye bende biran önce olsun da hatırlamasın çabuk iyi olsun istiyorum. Ama bizim pipi gömük deil yani bana göre ölecanım göbekten değil pipisi içe gömük duruyor kasıklarındaki yağlardan, doktor sünnet etmek için gerdi ve dışarı çıkardı , sünnet ettikten sonra 10 gün boyunca günde 5 kere krem sürmen lazım ve kremi her sürmede pipiyi gererek dışarı çıkarman lazım dedi. bu işlem çok ağrılı olacak çünkü tam kabuklanacakken pipiyi gereceksin kanamalar olabilir dedi. ve eğer yeterince germeden krem sürersen içe gömük kısım yapışır ve ikinci ameliyat gerekebilir dedi. istiyorsanız yapayım ama bana kalırsa bu kiloyla yapmayalım ileride zayıflarsa yapalım dedi.bizde kalsın o zaman dedik eşimle vazgeçtik. bu arada kusura bakmayın çok fazla pipi kelimesi kullandım itici bi mesaj oldu sorry: )
hh
Neeeee ikinci miiiiihuni takıp gezeriz artık herhalde :)) Bebişe annen mi bakacak işe başlayınca ?
Canım oyuncak piyano güzel bezden katlayip koyuyosun yer kaplamiyo daha basamiyolar burusturup yemek istiyo ama güzel bi oyuncak termos da eşine dusunebilirsin deneme yaptım birine sıcak birine soğuk su koydum 2 saat beklettim aynı duruyodu benim kızım 8 750 gr 9 12 ay almam lazım büyük geldi gözüme kalan tulum birde daha hamileyken kardeşim almıştı bimden 6 9 ay tulum 7 aylıkken deniyim dedim ayaklar uzun ağı oturdu ense kısa geldi çıkmadı yukarı yani kesimi hataliydi ondan alamadım ucuzda değil inşallah seninki güzel olmuştur haber ver bana nasıl olduğunu çünkü bi tulum şart hiç üstünü ortturmuyo bilmiş biz yorganla yatiyoruz o tos tos döne döne yatiyo12ay yazdıkalrına bakma canım ben kızıma davul aldım ondada 12 artı yazıyodu ama gayet güzel oynuyo hatta oynamayı ögrendi el çırpmayı öğrendi ailecek koro oluyoruz onun ali babayı tavşan kaçı söylüyoruz biz oynayıp el çırptıkça babasıyla kızımda mest oluyo
piyano bezden diye güvenemedim kızımda kucamda gittim inceleyemedim güzelmi :)) babannesine telefone delimde alsın
yemek kapları aklıma hiç kızıma diye gelmedi dediğin gb sıcak soguk bir arada koysan olur muki eşime düşündüm bende yemek koymayı şöför ya yola gidiyo ne kadar sıcak durur bilemedim valla sence güzel mi ?
uyku tulumuna gelince aksine benim kesimi hoşuma gitti benim kız 7 bucuk kilo malum minnak kızım waikikinin 6-9 aylıgının içinde kayboluyo bunun kesimi dar o yüzden bize uyucak gb yıkadım kurusun denicem hemen :)) eli ayada lastikli iyi bence tabi tombulları sıkar o
bu arada ben dün reçel alırken gördüm ilandan yoksa takip edemiyorum ama annem tam bi bim çılgınıdır hoş bu ara evlerinin yakınına a 101 açıldı orayla aldatıyo bimi ama yinede bimde ne varsa gelmiş geçmiş herşey annemde vardır dikiş makinasından masaj aletine süpürgesinden banyo aletlerine daha neler neler saysam roman olur:)))
tam hayırlı olsun dicektim yinede diyim canım hayırlısı olsun maşallah ya 10 kilo biz yaşımızda olmazyız herelde :)) biizm kızın 2 katı kadar duruyodur herelde
10bucuk kiloda nasıl göbek yok yahu biizmki 7bucuk kilo ben göbüşünü yiyorum :))siiznki yastık gbdir vaklla bogum bogumdur :)) arkadaşınki yaşında 12 kilo herelde yakaladımmı affetmiyorum ısırıyorum etlerini böle mıncık mıncık çok şeker ya tombişler ama benim kızım bana göre onu bile taşıyamıyorum :)) boyuda gayet iyi 72 cm uzun ama kilodan yoksun :) çok şükür 6 aydan 8 aya kadar 2 kiloya yakın aldı ek gıdaya geçeli iyiyiz daha iyi olcaz azimle yetişcez size :))
Gunaydin kilarbiz cok hastayiz kizim cok oksuruyo doktora gittik soguk aginligi dedi senkrol ve aferin plus diye suruplar verdi ama kizim icer icmez kusuyo nasil iyilescek burnuna okyanus suyu siktirmiyo avaz avaz bagriyo en son kendimi zorla ustune cikmis ilac icirirken ya da sprey skarken buluyorum ama icmesi lazim kotu oksuruyo ihlamur pekmez kariatiriyorum veriyorum onida icmiyo zorla iciruyorum kendimi kotu hissediyorum ne yapsam ki baska bisey mi versem bil bilginiz var mi
Gunaydinnn annisler eminim hepimiz çoktan uyandik biz güne 6 da başlıyoruz eşime kahvaltı hazırlarken minik hanim bizle takılıyo ve babasını gondermek istemiyo agliyo o onun oyun arkadaşı gördüğünde çığlık atiyo kızlar malum enikler emeklemeye başladı başlıcakevde güvenlik önlemleri almak lazım tv ünitesine köşelik çekmecelere mutfak dolaplarina kilit prizlere koruma kapilara eli sikismasin diye sünger koruma alicaz ben söyle bişey düşündüm bide yemek masamin ayakları kalın köşeli Allah korusun carpsa yarar denize girilen sosislerden alcam ince kesip koselere yapistircam sizinde ilginç fikirleriniz varsa paylaşalım wc banyo kapılarını sürekli kapalı tutmak lazım kilit takıcam ama çöp kovası var klozet var çamaşır makinası var tehlike çok evler elden geciyo oooo kizlaarrr
Ama canım daha çok küçükler ogrensede nereye gidilip gidilmiceni dengesini kaybeder tutunurken düşer ayağı takılır falan bence önlem alınmalı her türlü saniyelik çünkü atıyorum çocuğun parmağı sıkışıp morardiktan sonra ama öğrenmesi lazım demek ne kadar kar eder her yeri sünger yapmicam bende masa bacağı çok keskin ondan ama cekmece dolap hem içinden ilaç bıçak vs almasin hem parmağı sikismasin diye kilit şart anne daha rahat eder tabi benim fikrim bunlar herkese bebisleriyle mutlu günlercanım ben o kadrr önlem almıyorum kendisi öğrenmesi lazım birazda yaşayarak yani herşeyi pamuk gb yaparsak bieşylerin canını acıtabilecegini öğrenemez ben sadece ortadaki cam sehbamı kaldırdım tv ünitem cok alcak bi ona gidip yapışıyo tvye yapışıyo önüne yastık bariyer koysamda kaldırıyo artık küçük değilki bi ona çözüm bulamıyorum eşim odayı kapattırcak nerdeyse ama nerde oturcaz başka yer yok oturma odamı bozup çozuk odası yaptım çünkü başka daha çekmece acamıyolar çok şükür kayınvaldemde açıyo ama benimkiler sert açamıyo daha banyoya zaten asla girmemeli heryer tehlike ve klozette boğulan cocuklar okumuştm allah korusun(( temizlik malzemelerim otalıkta değil bide bikaç yerde örtünün üstünde vazo tarzı sülerim vardı onalrı kaldırdım örtüleri çekmek en büyük hobisi çünkü başka pcnin etrafı yastık dolu :)) bende baya bişi yapmışım ya yazarken farkettim ama kapılara masa koltuk kenarlarına bieşy yapmıyorum düşe düşe öğrendi temkinli artık maşallah eskiden cok düşüyodu şimdi inişi çıkışı güvenli yapıyo yavas hareket ediyo artık .)
Ama canım daha çok küçükler ogrensede nereye gidilip gidilmiceni dengesini kaybeder tutunurken düşer ayağı takılır falan bence önlem alınmalı her türlü saniyelik çünkü atıyorum çocuğun parmağı sıkışıp morardiktan sonra ama öğrenmesi lazım demek ne kadar kar eder her yeri sünger yapmicam bende masa bacağı çok keskin ondan ama cekmece dolap hem içinden ilaç bıçak vs almasin hem parmağı sikismasin diye kilit şart anne daha rahat eder tabi benim fikrim bunlar herkese bebisleriyle mutlu günler
sukurler olsun fitik ameliyatimizi olduk.iki bucuk gun hastanede kaldik oglumla dun aksam ciktik iyi gecti ameliyati.tek sorun doktor yatsin diyo ama imkansiz nasi yatirim bu kadar hareketli bi cocugu. ..kucak bile istemiyo artik hep emekleme ayaga kalkma pesinde ins bi sorun cikmaz
Canim öyle ugrasma kes yapistir zor olur. Sehpa tv unite kenarlari icin hazir var. Onlardan al. Bi arkadasta gormustum. Masa ayagina da olur.Ama canım daha çok küçükler ogrensede nereye gidilip gidilmiceni dengesini kaybeder tutunurken düşer ayağı takılır falan bence önlem alınmalı her türlü saniyelik çünkü atıyorum çocuğun parmağı sıkışıp morardiktan sonra ama öğrenmesi lazım demek ne kadar kar eder her yeri sünger yapmicam bende masa bacağı çok keskin ondan ama cekmece dolap hem içinden ilaç bıçak vs almasin hem parmağı sikismasin diye kilit şart anne daha rahat eder tabi benim fikrim bunlar herkese bebisleriyle mutlu günler
Gecmis olsun canım. Bugun drdan geldik. Kafasi cok terliyor dedim.dedigin gibi sirilsiklam olmaya başladı yattigi yer. Tam kan sayimina bakti. Demir alt sinirdaymis. Onceki kan sayimi guzeldi gerek yok demisti. Simdi sinirda old icin basla dedi. Sabah 5 aksam 5 damla kullanalim dedi. Birde d vitaminini duzenli kullanmami söyledi. Ben aksatiyorum demistimsukurler olsun fitik ameliyatimizi olduk.iki bucuk gun hastanede kaldik oglumla dun aksam ciktik iyi gecti ameliyati.tek sorun doktor yatsin diyo ama imkansiz nasi yatirim bu kadar hareketli bi cocugu. ..kucak bile istemiyo artik hep emekleme ayaga kalkma pesinde ins bi sorun cikmaz
Ama canım daha çok küçükler ogrensede nereye gidilip gidilmiceni dengesini kaybeder tutunurken düşer ayağı takılır falan bence önlem alınmalı her türlü saniyelik çünkü atıyorum çocuğun parmağı sıkışıp morardiktan sonra ama öğrenmesi lazım demek ne kadar kar eder her yeri sünger yapmicam bende masa bacağı çok keskin ondan ama cekmece dolap hem içinden ilaç bıçak vs almasin hem parmağı sikismasin diye kilit şart anne daha rahat eder tabi benim fikrim bunlar herkese bebisleriyle mutlu günler
Canim öyle ugrasma kes yapistir zor olur. Sehpa tv unite kenarlari icin hazir var. Onlardan al. Bi arkadasta gormustum. Masa ayagina da olur.
Gecmis olsun canım. Bugun drdan geldik. Kafasi cok terliyor dedim.dedigin gibi sirilsiklam olmaya başladı yattigi yer. Tam kan sayimina bakti. Demir alt sinirdaymis. Onceki kan sayimi guzeldi gerek yok demisti. Simdi sinirda old icin basla dedi. Sabah 5 aksam 5 damla kullanalim dedi. Birde d vitaminini duzenli kullanmami söyledi. Ben aksatiyorum demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?