2014 Şubat Anneleri

Bizde de ayni durum

n140214, post: 37480931, member: 588397"]Bizde de ayni durum [/QUOTE]
[zeren140st: 37480931, member: 58839e de ayni durum [/QUOTE]
Ise baslamicak olsam bu kadar dert edinmicem ama oglum icin zor olucak.devamli bisiler teklif ediyorum ama yuzunu burusturuyo zorlasam iyice tiksinicek napicam bilmiyorum

allah seni nabmasın kız koca koca dillerini yirim senin benide yer bu maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gülüşünü yidiğim benim çok gözel olmuş kız bu maşallah adam adam kara dayı

haksever 40 bin kere maşallah kuzuna..Rabbim hayırlı mürevetinide göstersin inşallah..benim yerime kınalı ellerinden öp annesi

adally öncelikle geçmiş olsun..maşallah oğlun can yakıyor valla..kuzucuk pek bir yakışıklı..şansıda kendi gibi güzel olur inşallah..benim yerime boynundan kokla annesi..

dişiniz hayırlı olsun.ins oğluşun huzura kavuşur sende üzülmessin annesi geçmiş olsun
çok sağol canımm. inşallah tez zamanda iyileşir göğüs hırıltımız çıktı, birde idrarı su içmediği için pembelik oluyo bazen bezinde. ıhlmur veriyorum su içirmeye çalışıyorum ama olmuyor.inatçıyız çok inatçıyız(

n140214, post: 37480931, member: 588397"]Bizde de ayni durum
[zeren140st: 37480931, member: 58839e de ayni durum [/QUOTE]
Ise baslamicak olsam bu kadar dert edinmicem ama oglum icin zor olucak.devamli bisiler teklif ediyorum ama yuzunu burusturuyo zorlasam iyice tiksinicek napicam bilmiyorum[/QUOTE]
sütünü sağıp diğer besinlerle vermeyi denedin mi canım. yavaş yavaş tattırarak yap. örneğin anne sütünü sağ cicibebeyle ıslat önce bol sütünden sonra yavaş yavaş cicibebeli tarafından vermeyi dene yoksa sütün azalınca ne yapacak çünkü işe başlayınca süt iyice azalıyo biran önce almalı maalesef( birde sofrada senin yediğin besinleri görsün seni incelesin ve o anlarda birşeyler ver yani beraber yemek yiyin..

[zeren140st: 37480931, member: 58839e de ayni durum
Ise baslamicak olsam bu kadar dert edinmicem ama oglum icin zor olucak.devamli bisiler teklif ediyorum ama yuzunu burusturuyo zorlasam iyice tiksinicek napicam bilmiyorum[/QUOTE]
sütünü sağıp diğer besinlerle vermeyi denedin mi canım. yavaş yavaş tattırarak yap. örneğin anne sütünü sağ cicibebeyle ıslat önce bol sütünden sonra yavaş yavaş cicibebeli tarafından vermeyi dene yoksa sütün azalınca ne yapacak çünkü işe başlayınca süt iyice azalıyo biran önce almalı maalesef( birde sofrada senin yediğin besinleri görsün seni incelesin ve o anlarda birşeyler ver yani beraber yemek yiyin..[/QUOTE]
Anne sutuyle bisi vermeyi denemedim mutlaka deniycem.her yemekde yanimizda mama sandalyesinde oturuyo sofraya karsi hic ilgisi yok herseyi denedim cok meme dusgunu saldiriyo resmen anne olmak cok zormus

kızlar 41 kere maşallah bebişleriniz çok ama çok tatlı . haksever fotodaki sen misin en az bebişinn kadar sana da bayıldım elbisen eşarbın falan çok yakışmış. bende kapalıyım ama baya zayıfım yakışmıyor hiçbirşey

kızlar çok sıkıntıya giriyorum oğlumun ek gıdası konusunda. elimle yani parmaklarımla verdiğim şeyler için ağzını açıyor ama kaşık görünce mümkün değil açmıyor. haliyle çorba falan yediremiyorum. geçici bir dönemdir dedim ama 1,5 aydır böyle. ek gıdaya ilk başladığımda çok güzel yerdi kaşıkları sayardım resmen, 40 50 mama kaşığı yediği olurdu, daha da versem yerdi ama ben korkardım vermezdim. şimdi zorla bağıra çağıra 3 kaşık versem çok şükür diyorum. niye böyle oldu yaa anlamıyorum hep böyle mi gidecek. Allaha şükür sütüm var ama artık besinlerden de vitamin alması lazım , sadece anne sütüyle olacak iş değil. ne yapsam acaba, birkaç gün hiç ek gıda vermesem unutur mu, yada yemekleri salçalı tuzlu mu yapsam off ona da alışsın istemiyorum, tadını alır bu sefer hep salçalı tuzlu ister. önerisi olan varmı kazlar??

Allah yardımcımız olsun zor dönemlerden geçiyoruz. suyu keşke içseydi pembe su azlığından oluyo

canim hic sorma bizde o sorun var..masallah kizim cok istahliydin ama buaralar yemek yemiyor sütümde azalmaya basladii..bende ne yapacagimi bilmiyorum.

Iyi geceler herkeze bebekler büyüdü artik benim hic vaktim yok uyku sorunumuz devam ediyo gec uykusu halaa düzenli degil 8 yada 9 kez en az kalkiyo ( 9 dan 5 e kadar) 5 i gecmiyo uykusu hic kalkmasa o uykuda yetcek yada 2 veya 3 kez kalksa keske ama malesef cok kotü gecelerimiz acayip hareketli heryerden tutunup kalkmak istiyo zor bi dönemdeyiz umarim atlatiriz hepinize bol selamlar nezaman girerim bilmiyorum ama hep aklimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…