Eki Görüntüle 1284541 Eki Görüntüle 1284542 Eki Görüntüle 1284543 Eki Görüntüle 1284544 Eki Görüntüle 1284545
sen benim kınalı kuzumu gördün mü canum :))
canııım çok geçmiş olsun. Senin ki de çok hareketli de mi, aman dikkat et..cok saol bitanemmalesef teyzesi onu ameliyat odasinda birakmak cok zor oldu.. sakinlestirici verdiler biz yanindan ayrilitken aglamadi..gulup oynuyodu yari baygin sekilde ameliyat odasina bile sedyede ayakta gitti bole hareketli bi cocugu ameliyat sonrasi zapdetmek zor oluyo ins bi sorun olmaz allah göstermesin yoksa tekrar ameliyata alirlar
Biz iyiyiz, haberler sizde face cileeeeeer :)))))canlarımmm nasılsınızzz
sağolun teyzeleri hepinizi öptük bizde :)
biz iyiyiz hajım sen nassın tansiyonu naptın bak burda da dibindeyim.bi sıkılmadın benden
Eki Görüntüle 1284541 Eki Görüntüle 1284542 Eki Görüntüle 1284543 Eki Görüntüle 1284544 Eki Görüntüle 1284545
sen benim kınalı kuzumu gördün mü canum :))
ins ek gidayi kabul eder eger memeyi birakiyosaBenim kiz ek gida yemiyor. Emmeyi de artik 2-3-4 dk değişiyor. Yoksa bu birakmanin işareti miii
Dişler geliyo hadi hayırlı olsun :)bi haftadir salya akmasinda rekor kiriyoruzmusluk gibim kucuk kova koysam dolar 8 bucuk aylik olduk ama bitanecik bilem disimiz yok
ahanda bu disler gelmezse dahada diyecek biseyim yok
Bende de durumlar ayni bazen ayaklarım bacaklarim patlayacak gibi oluyor olsak da rahat etsek ama normaldir benceArkadaslar oğlum 8aylik oldu ben hala adet olmadım normal mi acabasizde durum nasil
canim benim kizimda dun 8 ayina girdi ve bende halen adet olmadim..demekki normalmis.Arkadaslar oğlum 8aylik oldu ben hala adet olmadım normal mi acabasizde durum nasil
Ben de gecen ay oldum. Gecti zamani ses seda yok. Ins olmazsiniz kislar. Cunku sütü etkiliyo benim o surecte epey azalmıştı. Simdi de emmiyo oyle bi problem var. Yine uyutup öyle emzirmeye basladimArkadaslar oğlum 8aylik oldu ben hala adet olmadım normal mi acabasizde durum nasil
Benim oglum ek gida yemiyor hala bide emmezse napariz bilmiyorum[Ben de gecen ay oldum. Gecti zamani ses seda yok. Ins olmazsiniz kislar. Cunku sütü etkiliyo benim o surecte epey azalmıştı. Simdi de emmiyo oyle bi problem var. Yine uyutup öyle emzirmeye basladim
aynen canım yarım saatte bir, 1 saatte bi kesin uyanıyor. eğer 2-3 saat kesintisiz uyuduğu bir gece olursa çok şükür diyorum bende uykumu alıyorum. doğduğundan beri aynı. acaba dişten mi dedim 4 aylıktan beri diş bekledim ama daha yeni çıkıyor yani dişle alakası yokmuş aylarca uyku konusunda verdiğimiz savaşın. benim annem bizimle kalacak 1 yıl bebeğime o bakacak. gurme bebekten çorba muhallebi tarifleri falan buldum bi defter yaptım kendime, anneme verecem geldiğinde her gün değişik bi çorba yapsın versin diye. benim bebeğim şu anda anne sütü alıyor ve zaten aşırı düşkün emmeye. Allah yardımcımız olsun. sen emziriyor musun yemek işini ne yapacaksın? bende kasım 14 de başlayacam inşallah işe[/QUOTE]oncuk13, post: 37498525, member: 495656"]Coc
Bende 23 gün sonra baslicam oda ayrıbi stres zzaten.isdeyken kim bakacak ne hazirlayip bırakicaksin yemesi için.anne sutumu alıyo senin bebeginde.geceleri çok uuyanıyor sayamiyorum artık sizde de varmı aynı problem
Hersey onlar için çalışmadan olmaz ihtiyaçlarını karşılayamazsak eminim bunun 10 katı fazla uzuluruz.onlarda alışıcak bizde tek çözüm bu .bende hesap actiricam oglumun doğumda gelen Hediyelerini yyatırıp he ray bi miktar yatıricam .allahıM korusun yavrularimizi çok masumlar.Bende senin gibi düşünüyorum. Maddi olarak kızıma daha çok şey vereceğim. Şuan buna ihtiyacı yok belki ama ilerisine para biriktireceğim.
Olumlu yanlarını düşünüyorum ama çoook zor gelecek bunu da biliyorum.. çok üzülüp ağlayacağım ama alışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?