2014 Şubat Anneleri

pöff bayılacammmmmmmmmmmmmmmmmmmm huysuz kızımın hastalıgıda hiç çekilmiyo ensemde bi palyoz tok tok vuruyo galba bana bakırköy görünmeye başladı :S

oncuk13, post: 37498525, member: 495656"]Coc

Bende 23 gün sonra baslicam oda ayrıbi stres zzaten.isdeyken kim bakacak ne hazirlayip bırakicaksin yemesi için.anne sutumu alıyo senin bebeginde.geceleri çok uuyanıyor sayamiyorum artık sizde de varmı aynı problem[/QUOTE]
aynen canım yarım saatte bir, 1 saatte bi kesin uyanıyor. eğer 2-3 saat kesintisiz uyuduğu bir gece olursa çok şükür diyorum bende uykumu alıyorum. doğduğundan beri aynı. acaba dişten mi dedim 4 aylıktan beri diş bekledim ama daha yeni çıkıyor yani dişle alakası yokmuş aylarca uyku konusunda verdiğimiz savaşın. benim annem bizimle kalacak 1 yıl bebeğime o bakacak. gurme bebekten çorba muhallebi tarifleri falan buldum bi defter yaptım kendime, anneme verecem geldiğinde her gün değişik bi çorba yapsın versin diye. benim bebeğim şu anda anne sütü alıyor ve zaten aşırı düşkün emmeye. Allah yardımcımız olsun. sen emziriyor musun yemek işini ne yapacaksın? bende kasım 14 de başlayacam inşallah işe[/QUOTE]
Aynı şeyleri yaşıyoruz.benim oglumda tam meme düşkünü parcaliycak üstümü başımı emmek için gecede alışkanlık yyapti 2 saat kesintisiz uyusam yeticek bana ama yat kalk sabah oluyo sersem gibi oluyorum bazen hiç enerjim olmuyo.benimde annem ve kV dönüşümlü bakmak bi ay o bi ay diğeri yatılı kV de sıkıntı yaşadık ddüşünesim gelmiyoyemek olayını ben hazirlayip giderim diye düşünüyorum.

canııım çok geçmiş olsun. Senin ki de çok hareketli de mi, aman dikkat et..
canlarımmm nasılsınızzz
Biz iyiyiz, haberler sizde face cileeeeeer :)))))
sağolun teyzeleri hepinizi öptük bizde :)

biz iyiyiz hajım sen nassın tansiyonu naptın bak burda da dibindeyim.bi sıkılmadın benden

Ooooooo cıstak sıstak :))) nerelerdesiniz yavvv

Anaaaam pek şirin olmuşşşş. Kına yakılırken ellerine " noluyo yav ??? " der gibi bakmış :))

Benim kiz ek gida yemiyor. Emmeyi de artik 2-3-4 dk değişiyor. Yoksa bu birakmanin işareti miii
ins ek gidayi kabul eder eger memeyi birakiyosa

zerenim mecbur acikacak memede emmiyecekse kesin yer herseyden bence merak etmecunku kizin biberonda almiyobenim oglan memeyi birakinca biberona guvenip ek gidaya cok yanasmiyo ama sizin durum farklikizinin tek caresi boylelikle ek gida oluyo

bi haftadir salya akmasinda rekor kiriyoruzmusluk gibimkucuk kova koysam dolar 8 bucuk aylik olduk ama bitanecik bilem disimiz yok

ahanda bu disler gelmezse dahada diyecek biseyim yok

[QUOTQUOTE="Pink42, post: 37516422, mbr: 3Bar ayni bazen ayaklarım bacaklarim patlayacak gibi oluyor olsak da rahat etsek ama normaldir bence[/QUOTE]
Bende pko olduğu için zaten çok düzensizdi adeti o yüzden mi diye düşündüm.
Ben de gecen ay oldum. Gecti zamani ses seda yok. Ins olmazsiniz kislar. Cunku sütü etkiliyo benim o surecte epey azalmıştı. Simdi de emmiyo oyle bi problem var. Yine uyutup öyle emzirmeye basladim
Benim oglum ek gida yemiyor hala bide emmezse napariz bilmiyorum[

aynen canım yarım saatte bir, 1 saatte bi kesin uyanıyor. eğer 2-3 saat kesintisiz uyuduğu bir gece olursa çok şükür diyorum bende uykumu alıyorum. doğduğundan beri aynı. acaba dişten mi dedim 4 aylıktan beri diş bekledim ama daha yeni çıkıyor yani dişle alakası yokmuş aylarca uyku konusunda verdiğimiz savaşın. benim annem bizimle kalacak 1 yıl bebeğime o bakacak. gurme bebekten çorba muhallebi tarifleri falan buldum bi defter yaptım kendime, anneme verecem geldiğinde her gün değişik bi çorba yapsın versin diye. benim bebeğim şu anda anne sütü alıyor ve zaten aşırı düşkün emmeye. Allah yardımcımız olsun. sen emziriyor musun yemek işini ne yapacaksın? bende kasım 14 de başlayacam inşallah işe[/QUOTE]
Aynı şeyleri yaşıyoruz.benim oglumda tam meme düşkünü parcaliycak üstümü başımı emmek için gecede alışkanlık yyapti 2 saat kesintisiz uyusam yeticek bana ama yat kalk sabah oluyo sersem gibi oluyorum bazen hiç enerjim olmuyo.benimde annem ve kV dönüşümlü bakmak bi ay o bi ay diğeri yatılı kV de sıkıntı yaşadık ddüşünesim gelmiyoyemek olayını ben hazirlayip giderim diye düşünüyorum.[/QUOTE]
nasıl bi sorun canım, ben şahsen kaynanama güvenmem çocuk bakma konusunda, aslında bakma olarak iyi bakar ama sürekli ağzına birşeyler verme çabasında. hem kendi ağzından çıkardıklarını veriyor hemde bayram şeker çikolata patates kızartması falan yediriyor. hatta şimdi bile değil doğduğundan beri . kendi anneme yemek listesini veririm o listenin dışına çıkmaz eminim. çıksa bile kendi anne e diyecek bir cümlem olur kaynanama birşey diyemem de. hoş gerçi o yiyecekleri vermemesini ben eşim ve görümcem onlarca kez söyledik ama birşey olmaz yesin deyip her fırsatta vermeye devam ediyor

[QUOloncuk13, post: 37529919, member: 495656"]aynen canım yarım saatte bir, 1 saatte bi kesin uyanıyor. eğer 2-3 saat kesintisiz uyuduğu bir gece olursa çok şükür diyorum bende uykumu alıyorum. doğduğundan beri aynı. acaba dişten mi dedim 4 aylıkteklendiğikledim ama daha yeni çıkıyor yani dişle alakası yokmuş aylarca uyku konusunda verdiğimiz savaşın. benim annem bizimle kalacak 1 yıl bebeğime o bakacak. gurme bebekten çorba muhallebi tarifleri falan buldum bi defter yaptım kendime, anneme verecem geldiğinde her gün değişik bi çorba yapsın versin diye. benim bebeğim şu anda anne sütü alıyor ve zaten aşırı düşkün emmeye. Allah yardımcımız olsun. sen emziriyor musun yemek işini ne yapacaksın? bende kasım 14 de başlayacam inşallah işe[/QUOTE]
Aynı şeyleri yaşıyoruz.benim oglumda tam meme düşkünü parcaliycak üstümü başımı emmek için gecede alışkanlık yyapti 2 saat kesintisiz uyusam yeticek bana ama yat kalk sabah oluyo sersem gibi oluyorum bazen hiç enerjim olmuyo.benimde annem ve kV dönüşümlü bakmak bi ay o bi ay diğeri yatılı kV de sıkıntı yaşadık ddüşünesim gelmiyoyemek olayını ben hazirlayip giderim diye düşünüyorum.[/QUOTE]
nasıl bi sorun canım, ben şahsen kaynanama güvenmem çocuk bakma konusunda, aslında bakma olarak iyi bakar ama sürekli ağzına birşeyler verme çabasında. hem kendi ağzından çıkardıklarını veriyor hemde bayram şeker çikolata patates kızartması falan yediriyor. hatta şimdi bile değil doğduğundan beri . kendi anneme yemek listesini veririm o listenin dışına çıkmaz eminim. çıksa bile kendi anne e diyecek bir cümlem olur kaynanama birşey diyemem de. hoş gerçi o yiyecekleri vermemesini ben eşim ve görümcem onlarca kez söyledik ama birşey olmaz yesin deyip her fırsatta vermeye devam ediyor[/QUOTE]
Zor isimiz oglumu cok seviyorum iyiki olmus ama bazen isin icinden cikamiyorum.annemde kv de sehir disinda yatili kalcaklar annem bilincli oglumu egitip iyi bakabilir yeri geliyo annemle bile catistigmiz konular oluyo ayni evde kv le napariz bilmiyorum.evlendigmizden beri ozellikle maddi anlamda cok yiprattilar bizi ki bizim onlarin destegine ihtiyacimiz vardi dogum sonrasi iyice yuzgoz olduk ona karsi bi lafim sozum olmadi ama gorusmedim oglumu 4kere falan gordu off bizim isler cok karisik ev almayi dusunuyoruz bakici tutamayiz annem devamli kalamaz allah yardimcimiz olsun.ise baslamadan 1hafta once cagiricam oglum alissin hemde nasil bakdigimi gorsun diye biz ne dersek yapar ole bakar esimden de benden de cekiniyo daha onceki hatalar yuzunden.ogluma iyi baksinda idare edicez artik.

[QUOTEeedy-gonzales, post: 37534757, member: 69338"]Selam
Biz bu aralar aneğleniyoruz..
Ile başlamama az kaldı fena stresliyim. Deliliğe vurmaya başladım..
esin yasa milli yas ilan edeceğim...[/QUOTE]
Bende ayni dusunceler icerisindeyim duygusal olmamaya calisiyorum ama cok zor.9aydir evdeyim cok cabuk gecdi neyseki oglumu doya doya emzirdim yinede sansliyiz 2aylikken ise donmek zorunda olanlar var.iyi seyler dusunelim en iyisi calismadan da cok zor bisi alirken 2kere dusunuyoz ogluma istedigim herseyi alicam eve gelincede hep oyniycam yoklugumu telafi edicem hem onlar yeniliklere daha cabuk alisirmis biz mutlu olalim yavrularimizida strese sokmayalim

Bende senin gibi düşünüyorum. Maddi olarak kızıma daha çok şey vereceğim. Şuan buna ihtiyacı yok belki ama ilerisine para biriktireceğim.
Olumlu yanlarını düşünüyorum ama çoook zor gelecek bunu da biliyorum.. çok üzülüp ağlayacağım ama alışacağım.

merhaba anneler uzun zamandır girmiyorum sitenin yeni haline gıcığım, bende hala adet olmuş değilim merakla bekliyorum ne zaman olucağım diye ama böyle iyiyim ben:) kızımın 10 gün önce iki dişi çıktı, koltuktan tutup sıralıyor car car bağırınıyor gel gel git git alkış bay bay yapıyor artık ayyy çok tatlı oldu ne ara büyüdüler ki

Hersey onlar için çalışmadan olmaz ihtiyaçlarını karşılayamazsak eminim bunun 10 katı fazla uzuluruz.onlarda alışıcak bizde tek çözüm bu .bende hesap actiricam oglumun doğumda gelen Hediyelerini yyatırıp he ray bi miktar yatıricam .allahıM korusun yavrularimizi çok masumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…