2014 Şubat Anneleri

Ek gidaya ilk basladigimda Oglumda çok istekleri ole 1 hafta gitti sonra bi kitledi ağzını hiç istemiyo elimle verdiğim şeyleri çok nadir yiyor ama yoğurt cçorba muhallebi gibi kasikla yicem şeyleri asla tadına bile bakmak istemiyor.zorlasam iyice sogucak isde döncem nolacak bilmiyorum.annem sen yokken yer alisir diyo bence çok ağlar.çok mutsuzum

canım bana da annem aynısını diyor, bende 20 gün sonra işe başlayacam inşallah, o yüzden alışsın diyorum ama giderek daha kötü oluyor bu ek gıda meselesi. eskiden benimki de ne güzel yerdi şimdi tatlı birşey olursa yiyor. daha doğrusu ağzını hiç aömıyor ilk kaşık için, zorla açıyorum ağzını bi tadına baktırıyorumm severse tatlıysa devamında ağzını açıyor.

[QUOTE2"baloncuk13, post: 37488934, member: 495656"]canım bana da annem aynısını diyor, bende 20 gün sonra işe başlayacam inşallah, o yüzden alışsın diyorum ama giderek daha kötü oluyor bu ek gıda meselesi. eskiden benimki de ne güzel yerdi şimdi tatlı birşey olursa yiyor. daha doğrusu ağzını hiç aömıyor ilk kaşık için, zorla açıyorum ağzını bi tadına baktırıyorumm severse tatlıysa devamında ağzını açıyor.[/QUOTE]
Coc
Bende 23 gün sonra baslicam oda ayrıbi stres zzaten.isdeyken kim bakacak ne hazirlayip bırakicaksin yemesi için.anne sutumu alıyo senin bebeginde.geceleri çok uuyanıyor sayamiyorum artık sizde de varmı aynı problem

Kızlar artık büyüdüler bebişler ben yemek problemini kendi yemeklerimizi sağlık açısından daha da zenginleştirerek çözdüm Aksi taktirde yemiyor yavrum yağsız tuzsuz ben de olsam ben de yemem bööööö Sizlere uyar mı bilmem ama çok uğraştım az tuzlu yaparak içine bir havuç atarak veya patates kullanarak onun yiyeceği miktarı da maksimum zenginleştiririm et suyu kemik suyu yoğurt katmak gibi...Zaten bu şekilde lezzetli oluyor. Onlar minik gurmelerPişirdiğim her şeyden tattırıyorum ona özel de hazırlıyorum köfte yapmışsam minik minik veririm yemeyenler için çorbaya katılabilir blendır yardımıyla...Bu arada katı gıdaları da yemeye başladı benimki istiyor merak ediyor evirip çevirip yutuyor

Anne sütünü bırakmak üzere olanlara tavsiyem sık sık memeyle karşılaştırsınlar (emmeye zorlamak değil) yavrularını unutmasın bi bakarsın döner emer ben neleeeeeer yaşadım halen emiyor çok şükür...

evet canım benim bende evlendigimde 47 kiloydum 36 bedende olmazdı çok zor zayıflık :) 58le hamile kaldım şimdide 58im ama eskisi gb değilim yani herşeyim olsada eskisi gb durmuyo 36da oluyo 38 de 40da ne biçim bişi oldum bilmiyorum bedenim ne onuda bilmiyorum en güzel siyah elbiseydi onu aldım kuyruklu filan öyle işte :) kilo alamıyosan tiroidlerine baktır cnaım cok çalışıyodur benimde öylydi hamilelikte ilacını içtim maşllah tosun gb oldum aertık :))

iltifatlarınız içinde hepicinize teşekkürler

Benimki memeyi tamamen bıraktı 4 gündür ağzına almadı memeyi. Sağıp vermeklede ığraşmak istemiyorum kızımda sağmakla çok uğraştım bezdim artık.
Bende oğluma özel çok fazla bişey pişirmiyorum hep yemekte ne varsa onu yediriyorum. Kızımda inanılmaz titizlendim şuan iki yaşında sadece devam sütü ve normal süt içiyor asla yemek ağzına sürmüyor. O yüzden oğluma özenmiyorum. Taze fasulye vardı mesela içine köfte kattım çok az ekmek blendırdan geçirdim yedirdim. Hep böle karıştırarak felan yapıyorum bişeyler.
Kaç saattebir yemek yediriyosunuz kızlar onu merak ediyorum. Bende bebekliklerinden kala. 2 saat alışkanlığı var sanki iki saattebir yemese açlıktan ölecek gibi geliyor

Canım çok geçmiş olsun,seni merak ediyordum ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim...
yazık ki emir bebek minicik haliyle ameliyatla da tanıştı Allah bir daha göstermesin hastanelere düşürmesin...
bundan sonra senin yapacağın şey yara kendini toparlayana kadar kendisini yormasına izin vermemek

cok saol bitanemmalesef teyzesi onu ameliyat odasinda birakmak cok zor oldu..sakinlestirici verdiler biz yanindan ayrilitken aglamadi..gulup oynuyodu yari baygin sekildeameliyat odasina bile sedyede ayakta gitti bole hareketli bi cocugu ameliyat sonrasi zapdetmek zor oluyo ins bi sorun olmazallah göstermesin yoksa tekrar ameliyata alirlar

geçmiş olsun diliyenlere çok teşekkür ederiz..bebeğim huy değiştirdi artık yatmayan yemek yemeyen bir oğlum var sürekli korkmaya başladı hastanede damar yolu bulunamadığı için hırpalandı her yeri delik deşik oldu şimdi de sanki biri ona iğne yapacak gibi kasıyor kendini umarım unutur artık sallanmadan yatmıyor kucak dışında uyumuyor hatta dün gece sırf yatsın diye ben uzandım oda benim gögsüme başını koyarak uyudu...

aynen ayri biseyler yapmiyorum bende yemeklerimize az tuz atiyom bizle yerse yiyo...herseyden veriyorumm.vermedigim tek sey bal ve patlicancunku özel hazirladiigmda yemiyo zaten istahsiz yazik oluyo cöpe gidiyo

saglık ocandan geldim şimdi balgam sökücü ve ateş düşürücü agrı kesici şurup verdi doktor sabah akşam ketıldan su kaynat odaya dedi 15 dakika gündüz 22 gece 18 derece olcak oda ısısı dedi sıcaktan hasta oluyo cocukalr dei biizm ev 26 derece burnu akıyo diye yükselttik bizde :)

ebe oturuyomu dedi bende hiç oturmuyo kıçının üstüne oluk oluk geziyo dedim bi çırpıda içimi döktüm :))

Coc

Bende 23 gün sonra baslicam oda ayrıbi stres zzaten.isdeyken kim bakacak ne hazirlayip bırakicaksin yemesi için.anne sutumu alıyo senin bebeginde.geceleri çok uuyanıyor sayamiyorum artık sizde de varmı aynı problem[/QUOTE]
aynen canım yarım saatte bir, 1 saatte bi kesin uyanıyor. eğer 2-3 saat kesintisiz uyuduğu bir gece olursa çok şükür diyorum bende uykumu alıyorum. doğduğundan beri aynı. acaba dişten mi dedim 4 aylıktan beri diş bekledim ama daha yeni çıkıyor yani dişle alakası yokmuş aylarca uyku konusunda verdiğimiz savaşın. benim annem bizimle kalacak 1 yıl bebeğime o bakacak. gurme bebekten çorba muhallebi tarifleri falan buldum bi defter yaptım kendime, anneme verecem geldiğinde her gün değişik bi çorba yapsın versin diye. benim bebeğim şu anda anne sütü alıyor ve zaten aşırı düşkün emmeye. Allah yardımcımız olsun. sen emziriyor musun yemek işini ne yapacaksın? bende kasım 14 de başlayacam inşallah işe

selam kızlar sürekli yazamıyorum ama takipteyim...
biz 5 gün sonra 10. aya giricez.. geçen haftalarda sağlık ocağından arayıp hemogram istediler ve kızamık aşısı yapıcaz dediler ben de dr.umuza sordum hemograma ben gerek duymuyorum daha küçük canını yakmayalım dedi ama sonra terlik altı yalayıp kağıt yediğini söylediğimde ozaman bakalım demir eksikliği olabilir öyleyse dedi.. tahlil yaptılar ama çok şükür değerlerimiz güzel çıktı.. demir damlası hiç kullanmadım ben d vitamini kullanıyoruz ama onu da çok düzenli veremedim hiç... boyumuz 75 cm kilomuz 8300 gr olmuş..
kızım artık neredeyse emmeyi bıraktı sadece gece uyurken uzun emiyo gunduz iki fırt çekip bırakıyo akşam uyumadan önce devam sütü veriyorum içmezse uyumuyo.. dr verme dedi ama çıldırıyo vermezsem uyumuyo.. dr artık szi evde ne yiyosanız ondan verin ama tuzsuz yada çok az tuzlu dedi.. sdece şeker, yumurta beyazı bal verme dedi ben bi de patlıcan da vermiyorum...kızım da bu durumdan memnun yemeyi seviyo
sabah 7de kahvaltı yapıyo
10da meyve
11 gibi emzirmeyi teklif ediyorum emerse..yoksa uyutuyorum uyumazsa mamayı dayıyorum
13.00 da öğlen yemeği
16.00 gibi atıştırmalık bişeyler
19.00 akşam yemeği
21.00 uyku böyle bi planımız var ama tabi ki uyku vs durumlarında sapıyoruz plandan mesela 9da uyuyo ya akşam öyle kesintisiz bi uyku değil o sadece ilk aşama, yada bu yazdığım şeyleri o her zaman yemiyo bazen de ben tembellik ediyorum sarkıtıyorum ben de o uyuyunca tez yazdığımdan gece 3e doğru ancak yatıyorum sabaha keyifli bir sıpa ve zombi annesi oluyoruz.. gündüz bir kere 2 saat uyuyo o kadar sürekli hareket halinde hani eli dursa ayağı durmuyo derler ya...yaşlandım valla dizlerim ağrıyo belim ağrıyo yorgunum ...
not:işbu entry tam 40 dk.da yazılmıştır

allah seni nabmasın kız koca koca dillerini yirim senin benide yer bu maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gülüşünü yidiğim benim çok gözel olmuş kız bu maşallah adam adam kara dayı

adally öncelikle geçmiş olsun..maşallah oğlun can yakıyor valla..kuzucuk pek bir yakışıklı..şansıda kendi gibi güzel olur inşallah..benim yerime boynundan kokla annesi..

sağolun teyzeleri hepinizi öptük bizde :)

canlarımmm nasılsınızzz

biz iyiyiz hajım sen nassın tansiyonu naptın bak burda da dibindeyim.bi sıkılmadın benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…