kızlar çok sıkıntıya giriyorum oğlumun ek gıdası konusunda. elimle yani parmaklarımla verdiğim şeyler için ağzını açıyor ama kaşık görünce mümkün değil açmıyor. haliyle çorba falan yediremiyorum. geçici bir dönemdir dedim ama 1,5 aydır böyle. ek gıdaya ilk başladığımda çok güzel yerdi kaşıkları sayardım resmen, 40 50 mama kaşığı yediği olurdu, daha da versem yerdi ama ben korkardım vermezdim. şimdi zorla bağıra çağıra 3 kaşık versem çok şükür diyorum. niye böyle oldu yaa anlamıyorum hep böyle mi gidecek. Allaha şükür sütüm var ama artık besinlerden de vitamin alması lazım , sadece anne sütüyle olacak iş değil. ne yapsam acaba, birkaç gün hiç ek gıda vermesem unutur mu, yada yemekleri salçalı tuzlu mu yapsamoff ona da alışsın istemiyorum, tadını alır bu sefer hep salçalı tuzlu ister. önerisi olan varmı kazlar??
canım bana da annem aynısını diyor, bende 20 gün sonra işe başlayacam inşallah, o yüzden alışsın diyorum ama giderek daha kötü oluyor bu ek gıda meselesi. eskiden benimki de ne güzel yerdi şimdi tatlı birşey olursa yiyor. daha doğrusu ağzını hiç aömıyor ilk kaşık için, zorla açıyorum ağzını bi tadına baktırıyorumm severse tatlıysa devamında ağzını açıyor.Ek gidaya ilk basladigimda Oglumda çok istekleri ole 1 hafta gitti sonra bi kitledi ağzını hiç istemiyo elimle verdiğim şeyleri çok nadir yiyor ama yoğurt cçorba muhallebi gibi kasikla yicem şeyleri asla tadına bile bakmak istemiyor.zorlasam iyice sogucak isde döncem nolacak bilmiyorum.annem sen yokken yer alisir diyo bence çok ağlar.çok mutsuzum
Coccanım bana da annem aynısını diyor, bende 20 gün sonra işe başlayacam inşallah, o yüzden alışsın diyorum ama giderek daha kötü oluyor bu ek gıda meselesi. eskiden benimki de ne güzel yerdi şimdi tatlı birşey olursa yiyor. daha doğrusu ağzını hiç aömıyor ilk kaşık için, zorla açıyorum ağzını bi tadına baktırıyorumm severse tatlıysa devamında ağzını açıyor.
Bende 23 gün sonra baslicam oda ayrıbi stres zzaten.isdeyken kim bakacak ne hazirlayip bırakicaksin yemesi için.anne sutumu alıyo senin bebeginde.geceleri çok uuyanıyor sayamiyorum artık sizde de varmı aynı problemcanım bana da annem aynısını diyor, bende 20 gün sonra işe başlayacam inşallah, o yüzden alışsın diyorum ama giderek daha kötü oluyor bu ek gıda meselesi. eskiden benimki de ne güzel yerdi şimdi tatlı birşey olursa yiyor. daha doğrusu ağzını hiç aömıyor ilk kaşık için, zorla açıyorum ağzını bi tadına baktırıyorumm severse tatlıysa devamında ağzını açıyor.
Eki Görüntüle 1282339 Eki Görüntüle 1282339 Eki Görüntüle 1282340 Eki Görüntüle 1282341
buda benim ellleri kınalı kuzucugumEki Görüntüle 1282342 Eki Görüntüle 1282343
kızlar 41 kere maşallah bebişleriniz çok ama çok tatlı . haksever fotodaki sen misin en az bebişinn kadar sana da bayıldımelbisen eşarbın falan çok yakışmış. bende kapalıyım ama baya zayıfım yakışmıyor hiçbirşey
Kızlar artık büyüdüler bebişler ben yemek problemini kendi yemeklerimizi sağlık açısından daha da zenginleştirerek çözdüm Aksi taktirde yemiyor yavrum yağsız tuzsuz ben de olsam ben de yemem böööööSizlere uyar mı bilmem ama çok uğraştım az tuzlu yaparak içine bir havuç atarak veya patates kullanarak onun yiyeceği miktarı da maksimum zenginleştiririm et suyu kemik suyu yoğurt katmak gibi...Zaten bu şekilde lezzetli oluyor. Onlar minik gurmeler Pişirdiğim her şeyden tattırıyorum ona özel de hazırlıyorum köfte yapmışsam minik minik veririm yemeyenler için çorbaya katılabilir blendır yardımıyla... Bu arada katı gıdaları da yemeye başladı benimki istiyor merak ediyor evirip çevirip yutuyor
Anne sütünü bırakmak üzere olanlara tavsiyem sık sık memeyle karşılaştırsınlar (emmeye zorlamak değil) yavrularını unutmasın bi bakarsın döner emer ben neleeeeeer yaşadım halen emiyor çok şükür...
Canım çok geçmiş olsun,seni merak ediyordum ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim...sukurler olsun fitik ameliyatimizi olduk.iki bucuk gun hastanede kaldik oglumla dun aksam ciktik iyi gecti ameliyati.tek sorun doktor yatsin diyo ama imkansiz nasi yatirim bu kadar hareketli bi cocugu. ..kucak bile istemiyo artik hep emekleme ayaga kalkma pesinde ins bi sorun cikmaz
cok saol bitanemCanım çok geçmiş olsun,seni merak ediyordum ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim...
yazık ki emir bebek minicik haliyle ameliyatla da tanıştıAllah bir daha göstermesin hastanelere düşürmesin...
bundan sonra senin yapacağın şey yara kendini toparlayana kadar kendisini yormasına izin vermemek
aynen ayri biseyler yapmiyorum bende yemeklerimize az tuz atiyom bizle yerse yiyo.Kızlar artık büyüdüler bebişler ben yemek problemini kendi yemeklerimizi sağlık açısından daha da zenginleştirerek çözdüm Aksi taktirde yemiyor yavrum yağsız tuzsuz ben de olsam ben de yemem böööööSizlere uyar mı bilmem ama çok uğraştım az tuzlu yaparak içine bir havuç atarak veya patates kullanarak onun yiyeceği miktarı da maksimum zenginleştiririm et suyu kemik suyu yoğurt katmak gibi...Zaten bu şekilde lezzetli oluyor. Onlar minik gurmeler Pişirdiğim her şeyden tattırıyorum ona özel de hazırlıyorum köfte yapmışsam minik minik veririm yemeyenler için çorbaya katılabilir blendır yardımıyla... Bu arada katı gıdaları da yemeye başladı benimki istiyor merak ediyor evirip çevirip yutuyor
Anne sütünü bırakmak üzere olanlara tavsiyem sık sık memeyle karşılaştırsınlar (emmeye zorlamak değil) yavrularını unutmasın bi bakarsın döner emer ben neleeeeeer yaşadım halen emiyor çok şükür...
[QUOTE2"baloncuk13, post: 37488934, member: 495656"]canım bana da annem aynısını diyor, bende 20 gün sonra işe başlayacam inşallah, o yüzden alışsın diyorum ama giderek daha kötü oluyor bu ek gıda meselesi. eskiden benimki de ne güzel yerdi şimdi tatlı birşey olursa yiyor. daha doğrusu ağzını hiç aömıyor ilk kaşık için, zorla açıyorum ağzını bi tadına baktırıyorumm severse tatlıysa devamında ağzını açıyor.
Ay maşallah cok güzel olmuş tatli findik seni :):):):)Eki Görüntüle 1282339 Eki Görüntüle 1282339 Eki Görüntüle 1282340 Eki Görüntüle 1282341
buda benim ellleri kınalı kuzucugumEki Görüntüle 1282342 Eki Görüntüle 1282343
allah seni nabmasın kız koca koca dillerini yirim senin benide yer bu maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gülüşünü yidiğim benim çok gözel olmuş kız bu maşallah adam adam kara dayı
adally öncelikle geçmiş olsun..maşallah oğlun can yakıyor valla..kuzucuk pek bir yakışıklı..şansıda kendi gibi güzel olur inşallah..benim yerime boynundan kokla annesi..
kızlar 41 kere maşallah bebişleriniz çok ama çok tatlı . haksever fotodaki sen misin en az bebişinn kadar sana da bayıldımelbisen eşarbın falan çok yakışmış. bende kapalıyım ama baya zayıfım yakışmıyor hiçbirşey
canlarımmm nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?