2014 Şubat Anneleri

kizim uyurken yada esim baktigi zaman dus alirim..ada icinde kuafore gidiyorum kizimi anneme birakiyorum..

eskisi kadar bakım yapamıyorum

oğlum çok hareketli bi dakka oturmuyo

öğle uykusuda kısa evi ancak toparliyom
banyo ağda eşim evdeyken yapıyorm kuaföre yine eşim evdeyken gidiyorum

Hiç sevmiyorum faceyi kullanmıyorum da

burası daha güzel ve zevkli

kizim uyurken yada esim baktigi zaman dus alirim..ada icinde kuafore gidiyorum kizimi anneme birakiyorum..
Hiç sevmiyorum faceyi kullanmıyorum da

burası daha güzel ve zevkli
canim bende faceyi sevmiyorum zaten esimde izin vermiyor kullanmama bencede burasi daha guzel.

o konuyu hiç sorma, belime kadar gelen saçlarımı kestirdim, sırf taramaya vakit bulamadığım için.doğumdan beri sadece 1 kez fön çektirmeye gittim, 2 kez de saç kestirmeye. aynı eşofmanla geziyorum, dışardayken bazen beden eğitimi öğretmeni olup olmadığımı soruyorlar:) geçenlerde 4 gün duş almadığım oldu. kaşımı kendim alıyorum, ağda oldum olası yapmam zaten...yalnız bu hafta işe başladım ne yapacağımı ben de kara kara düşünüyorum...

kilo verebildiniz mi, ben 68 ile hamile kalmıştım şu an 70 kiloyum.eski pantolonlara girebilmek için yaklaşık 5 kilo daha vermem lazım ama işe başlayınca nasılsa verilir diyorlar, bu yüzden kasmıyorum

canim bende faceyi sevmiyorum zaten esimde izin vermiyor kullanmama bencede burasi daha guzel.
Bizde burda devam ederiz Taube.

zaten düzenli paylaşım yapan kislar da var

terketmeyelim bu topiği

Keping cok gecmis olsun canim. Nasil oldu. Altini kismamis miydin acaba Allah korumuş.

Off kızlar off... Yazacak çook şey var ama benim takatim yok resmen. Kuzum halının üzerinde kendi kendine oynuyor, bana şirinlikler yapıyor.. Ama ben onunla gözgöze gelince kendimi tutamayıp ağladığım için bilgisayarı açtım..
Bugün bebeğimin bileğini ve kolunu yaktım ben ya
Allahım nasıl bir acı, nasıl bir duygu
sıcak çay döküldü. saniyeler içinde çay tabağına uzanıp devirdi, mama sandalyesindeydi.. Aklımı kaçıracaktım. Allahtan eşim evdeydi. hemen sürahiyle su boşalttım üzerine.Yanık kremi, hastane... 1 saat sonra evdeydik, onun keyfi yerindeydi, arabada gelirken kucağımda uyudu.. ben birkaç yıl daha yaşlandım... ne olur dikkatli olun, feci bişeydi...

canim cok gecmis olsun..kiyamam ben ona..

bebekler buyudukce paylasimlarda azaliyo

ins sonumuz diger terkedilmis anne topiklerine dönmez

yeniden toplanmak ve bol paylasim yapmak icin tekrar hamile kalmak lasim galiba baksaniza 2015 subat anneleri nasi aktif topik almis basini gidiyo
2015 şubat annesi olarak sizi devamlı takip ediyorum :) seneye bende bu durumlarla karşı karşıya gelcen diye :)

sosyoloji canımsın ya çok büyük geçmiş olsun önemli bişey var mı acı sızı..Anestol sür silverdin sür ona içim sızladı yemin ederim

cok geçmiş oosun canımmmmm(

Canim çok geçmiş olsun allah beterinden saklasin

offff çok geçmiş olsun.

rabbım sıfa sini versin ins

2015 şubat annesi olarak sizi devamlı takip ediyorum :) seneye bende bu durumlarla karşı karşıya gelcen diye :)
pirelideva lütfen sağlıklı Yawrum olsun diye dua ederken iştahlı olsun diye dua etmeyi unutma ben çok cekiyomda bu durumdanBasina gelmeyen bilmez çünkü çok yıpratıcı oluyo bi anne icin

pirelideva lütfen sağlıklı Yawrum olsun diye dua ederken iştahlı olsun diye dua etmeyi unutma ben çok cekiyomda bu durumdanBasina gelmeyen bilmez çünkü çok yıpratıcı oluyo bi anne icin
Doğrudur canım. Ben anneme hiç çektirmemişim bu konuda umarım yavrum da bana benzer.

Canm ya cok cok gecmis olsun kendini bu kadar suclama olacagi varmis hem bak masallah gulup oynuyo demekki cani yanmiyo artik bi anlik yandi gecti sadece enfeksiyon kapmamasina dikkat et

bide gazı olmasın uykusu bol olsun aktif olsun herkezden önce yapsın herşeyi felan filan dua ederken iyi etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…