kizim uyurken yada esim baktigi zaman dus alirim..ada icinde kuafore gidiyorum kizimi anneme birakiyorum..kızlar sizlere bir sorum olacak..malum bebekler ayaklandı ve ister istemez hiç boş vaktimiz olmuyor...peki nasıl kendinize bakıyorsunuz?yani duşuydu,ağdasıydı,kaşıydı felan...eskisi kadar bakımlı olamıyoruz daha doğrusu ben olamıyorum..sizler bu konuda neler yapıyorsunuz?evde salaş bir vaziyetteyim
eskisi kadar bakım yapamıyorumkızlar sizlere bir sorum olacak..malum bebekler ayaklandı ve ister istemez hiç boş vaktimiz olmuyor...peki nasıl kendinize bakıyorsunuz?yani duşuydu,ağdasıydı,kaşıydı felan...eskisi kadar bakımlı olamıyoruz daha doğrusu ben olamıyorum..sizler bu konuda neler yapıyorsunuz?evde salaş bir vaziyetteyim
Hiç sevmiyorum faceyi kullanmıyorum dabişzde öyle değilmiydik bebeişler olsun onlarıda görücez :)) bomboştu yaşamımız şimdi wcye banyoya vakit zor buluyoruz yined eben ihmal etmiyorum ihmal edenlerede kırgınım hoş onlar paylaşım yapıyolar facede demekki biz önemsiz mişiz ki başka biyere toplanıp gittileranşlamıyorum burda sıkıfıkı olup ta faceye taşınanları neymiş orası daha kolay mış bilmiyorum ama buranın yerini tutarmı başları sıkışınca ama burdan yardıma şlırlar ben herşeyimi burda paylaştım acımıs evincimi herşeyimi ailemden yakın oldu bazen burda hiç görmedigim insanlar o yüzden bilemiyorum yani burayı da ihmal etmemek lazım insan merak ediyo ben ediyorum yani birlikte 9 ay geçirdik o sıpar nasıl oldu ne yapıyolar tipleri nasıl neler yaptıkalrını merak diyorum yazık yani teyzesi sayılırız hakkımız hallerini hatırlarını bilmek onca paylaşmışlık var
kizim uyurken yada esim baktigi zaman dus alirim..ada icinde kuafore gidiyorum kizimi anneme birakiyorum..kızlar sizlere bir sorum olacak..malum bebekler ayaklandı ve ister istemez hiç boş vaktimiz olmuyor...peki nasıl kendinize bakıyorsunuz?yani duşuydu,ağdasıydı,kaşıydı felan...eskisi kadar bakımlı olamıyoruz daha doğrusu ben olamıyorum..sizler bu konuda neler yapıyorsunuz?evde salaş bir vaziyetteyim
canim bende faceyi sevmiyorum zaten esimde izin vermiyor kullanmama bencede burasi daha guzel.Hiç sevmiyorum faceyi kullanmıyorum da
burası daha güzel ve zevkli
o konuyu hiç sorma, belime kadar gelen saçlarımı kestirdim, sırf taramaya vakit bulamadığım için.doğumdan beri sadece 1 kez fön çektirmeye gittim, 2 kez de saç kestirmeye. aynı eşofmanla geziyorum, dışardayken bazen beden eğitimi öğretmeni olup olmadığımı soruyorlar:) geçenlerde 4 gün duş almadığım oldu. kaşımı kendim alıyorum, ağda oldum olası yapmam zaten...yalnız bu hafta işe başladım ne yapacağımı ben de kara kara düşünüyorum...kızlar sizlere bir sorum olacak..malum bebekler ayaklandı ve ister istemez hiç boş vaktimiz olmuyor...peki nasıl kendinize bakıyorsunuz?yani duşuydu,ağdasıydı,kaşıydı felan...eskisi kadar bakımlı olamıyoruz daha doğrusu ben olamıyorum..sizler bu konuda neler yapıyorsunuz?evde salaş bir vaziyetteyim
Bizde burda devam ederiz Taube.kizim uyurken yada esim baktigi zaman dus alirim..ada icinde kuafore gidiyorum kizimi anneme birakiyorum..
canim bende faceyi sevmiyorum zaten esimde izin vermiyor kullanmama bencede burasi daha guzel.
ben burdayim burayi terk etmeyi düsünmüyorum..Bizde burda devam ederiz Taube.
zaten düzenli paylaşım yapan kislar da var
terketmeyelim bu topiği
canim cok gecmis olsun..kiyamam ben ona..Off kızlar off... Yazacak çook şey var ama benim takatim yok resmen. Kuzum halının üzerinde kendi kendine oynuyor, bana şirinlikler yapıyor.. Ama ben onunla gözgöze gelince kendimi tutamayıp ağladığım için bilgisayarı açtım..
Bugün bebeğimin bileğini ve kolunu yaktım ben ya
Allahım nasıl bir acı, nasıl bir duygu
sıcak çay döküldü. saniyeler içinde çay tabağına uzanıp devirdi, mama sandalyesindeydi.. Aklımı kaçıracaktım. Allahtan eşim evdeydi. hemen sürahiyle su boşalttım üzerine.Yanık kremi, hastane... 1 saat sonra evdeydik, onun keyfi yerindeydi, arabada gelirken kucağımda uyudu.. ben birkaç yıl daha yaşlandım... ne olur dikkatli olun, feci bişeydi...
2015 şubat annesi olarak sizi devamlı takip ediyorum :) seneye bende bu durumlarla karşı karşıya gelcen diye :)bebekler buyudukce paylasimlarda azaliyo
ins sonumuz diger terkedilmis anne topiklerine dönmez
yeniden toplanmak ve bol paylasim yapmak icin tekrar hamile kalmak lasim galibabaksaniza 2015 subat anneleri nasi aktif topik almis basini gidiyo
Off kızlar off... Yazacak çook şey var ama benim takatim yok resmen. Kuzum halının üzerinde kendi kendine oynuyor, bana şirinlikler yapıyor.. Ama ben onunla gözgöze gelince kendimi tutamayıp ağladığım için bilgisayarı açtım..
sıcak çay döküldü. saniyeler içinde çay tabağına uzanıp devirdi, mama sandalyesindeydi.. Aklımı kaçıracaktım. Allahtan eşim evdeydi. hemen sürahiyle su boşalttım üzerine.Yanık kremi, hastane... 1 saat sonra evdeydik, onun keyfi yerindeydi, arabada gelirken kucağımda uyudu.. ben birkaç yıl daha yaşlandım... ne olur dikkatli olun, feci bişeydi...
Off kızlar off... Yazacak çook şey var ama benim takatim yok resmen. Kuzum halının üzerinde kendi kendine oynuyor, bana şirinlikler yapıyor.. Ama ben onunla gözgöze gelince kendimi tutamayıp ağladığım için bilgisayarı açtım..
Canim çok geçmiş olsun allah beterinden saklasinOff kızlar off... Yazacak çook şey var ama benim takatim yok resmen. Kuzum halının üzerinde kendi kendine oynuyor, bana şirinlikler yapıyor.. Ama ben onunla gözgöze gelince kendimi tutamayıp ağladığım için bilgisayarı açtım..
offff çok geçmiş olsun.Off kızlar off... Yazacak çook şey var ama benim takatim yok resmen. Kuzum halının üzerinde kendi kendine oynuyor, bana şirinlikler yapıyor.. Ama ben onunla gözgöze gelince kendimi tutamayıp ağladığım için bilgisayarı açtım..
pirelideva lütfen sağlıklı Yawrum olsun diye dua ederken iştahlı olsun diye dua etmeyi unutma2015 şubat annesi olarak sizi devamlı takip ediyorum :) seneye bende bu durumlarla karşı karşıya gelcen diye :)
Doğrudur canım. Ben anneme hiç çektirmemişim bu konuda umarım yavrum da bana benzer.pirelideva lütfen sağlıklı Yawrum olsun diye dua ederken iştahlı olsun diye dua etmeyi unutmaben çok cekiyomda bu durumdan Basina gelmeyen bilmez çünkü çok yıpratıcı oluyo bi anne icin
Canm ya cok cok gecmis olsun kendini bu kadar suclama olacagi varmis hem bak masallah gulup oynuyo demekki cani yanmiyo artik bi anlik yandi gecti sadece enfeksiyon kapmamasina dikkat etOff kızlar off... Yazacak çook şey var ama benim takatim yok resmen. Kuzum halının üzerinde kendi kendine oynuyor, bana şirinlikler yapıyor.. Ama ben onunla gözgöze gelince kendimi tutamayıp ağladığım için bilgisayarı açtım..
pirelideva lütfen sağlıklı Yawrum olsun diye dua ederken iştahlı olsun diye dua etmeyi unutmaben çok cekiyomda bu durumdan Basina gelmeyen bilmez çünkü çok yıpratıcı oluyo bi anne icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?