2014 Şubat Anneleri

oh ne guzel

ah bizim icme sorunumuz olmasa evde hic durmamda oglum disarda kesinlikle bisey icmiyo ac gezincede huzursuzlasiyo mecbur az cikiyoz yada uykusunu alip karnini doyurdugum zaman musaitsem ozaman cikariyom

ins kötu olmuycak annen anlattigina göre gecinilmeyecek insan degilmis esinle annen iyi anlasiyolarsa bence sorunsuz atlatirsiniz bu sureci

iyi olmaniza sevindim caglardamla..ins bidaha kimsenin evinde huzursuzluklar cikmazamin..

oyyy canım çok üzüldüm ya şükür sağlığı keyfi yerinde kendini üzme canım bu kadar..
haklısın ama artık çok daha dikkat etmek lazım bunların ne yapacağı belli olmuyor

İşe başladım bende duygularımı hiç söylemeyim

speedyim selam, sen de mi işe başladın canım? ben de geçen hafta başladım bugün 4. günüm.
benim duygular da karmakarışık her an gözlerim dolu dolu

Kızlar tek tek alıntı yapamadım, hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Kızımın bandajını açtık, çok şükür kolunda hiçbirşey yok, kızarıklık, kabarma vs olmadı. Zaten acil servisteki dr bandajlarken önce kalın bir tabaka krem sürüp, sonra solüsyona batırılmış bandaj sarmıştı. Merak etmeyin çok iyi gelecek, kabarma falan olmayacak demişti. Sağolsun çok ilgilenmişti ve haklı çıktı. Nasıl rahatladım anlatamam.
Bize ne olursa olsun ama kuzular hep iyi olsunlar yaa..

Merhabalar aranıza bugün katıldım.uzun zamandır takip ediyorum, özellikle hamileyken hep okuyordum yazılanları. Şubat annesiyim, bugün 9. Ayına giren bi oğlum var. ABD de yaşıyoruz 2 ay önce geldik. Oğlum devamlı emmek istiyor, bu aralar pek yemek de yemiyor. Ayağımda sallayarak uyutuyorum. Ev işlerine bile bazen vaktim kalmıyor. Gündüzleri 2-3 kez uyurdu, bugünlerde 1 kere uyumaya başladı. Uyanıkken farklı şeyler istiyor, sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor, yemeği bile zor yapıyorum.Daha emekleyemiyor. Acaba emekleyince daha mı az sıkılır, çok mu geç kaldı sizce emekleme için?

Canım hoşgeldin aramıza.. Benim oğlum da hiç fırsat vermiyor işlere...Ben yoruluyorum o yorulmuyor..Gündüz 2 kez uyuyor o da 8 de uyanırsa.. Kucağımda taşıyorum bol bol.. belim ağrıyor inan yatıp uyuyunca dinleniyorum annelik mola verdirmiyor bi türk kahvesi içemedim yaw... Emeklemesini bekleme canım problem yok emeklemeden yürüyebilir sıralar ve yürür yani...

Merhabalar,şubat annesiyim ben de . Kızım 9 ayı bitirdi.Dişi çıktığından bu yana (yaklaşık 2 hafta oluyor) bambaşka bir bebek oldu . Mızmız ,iştahsız ve en önemlisi uykusuz. Gecenin bir yarısı uyanıyor oturmak istiyor. Yatağına koyduğumuzda basıyor çığlığı . Ben de çalıştığım için sinirlerim iyice bozuldu . Ne yapacağımı bilmiyorum .Tracy Hogg yöntemiyle uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. Var mı benim yaşadıklarımı anlayan

Napiyim canim ogretmenim ben sabah 8de cikiyorum 4 gibi eve geliyorum ustumu basimi degistirip kizima yumuluyorum ama bizimki bensiz duramiyor yapisik ikiz gibi eve gelir gelmez minnoslayim

ah cnaım bizde calıştık ama hiç öle şansımız olmadı bende öğretmenim çok mmaaş lzım yada çok maaşlı bi eş lazım o dediklerine :)) imkanın varsa sonuna kada rkullan tabi cnaım hep derim ben hizmetçileri olcak hi iş yapmıcak nsanmışım ama yanlış bi hayattayım :))) işleri yaptır bebeğinin tadını çıakr ohhh öptüm sizi

oo çokmuş canım ya ne bilim ne kadar maaş alıyosunki ben olsam eger bu akdar ücret vericegime işin için sorun olmucaksa sigortanı kendin yatır ücretsiz izin al ne bilim ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sende öğretmen miydin burasının yüzde 90nı öğretmen galiba :)) çok geldi bana yatılı olsa anlarımda zaten 5 te evde olcaksın kışın gündüz kısa geceler uzunnnnnnnnnnnnn bence pazarlık yap anlaşırsınız

hatırladık hatırladık sevindim cnaım ama aranıza yatırmayın alalh korusun ben çok tetikte uyurum kendime güvenirim beaber yatıyoruz kızımla eşim olamyınca ama eşim asla güvenilmez bu konuda ezer haberi olmaz hoş benim kız ezdirmez kendini dokunsan uyanır basar cıglıgı :/ benim beşiğimde büyüyen ahşapalardan cok derin içinde büüyk yatak var ayak ucunda komidin takılı sonradna çıkarılanalr varya öyle ama cocugu alıp koymak işkence boyumda kısa ayakarım havaya kalkıyo valla hahahaaa eşim çok dalga geçiyo :) bende yorgan filan koyum başta dediğin gb oldu bende artık işkence haline katlanıyorum yatak almak lazım bebek yatagı ama hadi para vermimi diyorum bide bitek ondayken içim raaht tırmanıyo felan bitek ondan çıkamıyo

ben dogdugundna beri yaşıyorum bunu :)) dediğin eğitim sisteminin inceledim şu bile beni bitirdi 12 saat uyuması lazım ya gece uykusunu diyoki 6 da uyanıyodsa akşam 6 da yatırın gülimmi ağlayım mı bilmedim :)) biizimki 6 dan sonra 2 kez az az uyuyo sonra gece uykusu oluyo oda kevgir gb bölük börcük öle işte..... bi şu benim için uygulanabilir geldi uyku arkadaşı edindirmek benimde aklımda bide projeksiyon aleti istiyorum almak sallamadan nasıl uyucak ki gecede hep ememek ymek içmek istiyo gece en az 500gr besleniyodur :) 2 mamam yiyo ve hep emiyo

Bizim yatak odasinda da park yatagimiz var. Asansör kisminda düz durmasini saglayan kisim var onu en uste koy. Yorganin en altta kalsin ben oyle yaptim. En altta buyuk yorgan, ustune sert kisim, en usttede bebek yorgani ve carsaf seklinde

annen mi bakıyor canım.

Allahtan duruyor bizimki bide ağlasa durmasa psikolojim bozulurdu..

evet tatlım şimdilik annem bakıyor anneme alışkın olduğu için benim işe başlamam psikolojisini çok etkilemedi galiba, ama her öğlen gidiyorum, bugün de beni beklemiş emmek için, uyumamış kuzum. anneme yardımcı olması açısından bakıcı almayı düşünüyoruz geçen hafta konuştuk eşimin 2 arkadaşının çocuğuna bakmış referanslı biriyle, fiyatı pahalı yalnız (1.150 tl) ama eşim istiyor. bu gidişle anlaşıcaz galiba. çünkü annem namaz kılmaya bile vakit bulamıyor kadıncağız.

hakseverim ne yazık ki öğretmen değilim bankacıyım...ücretsiz izin bankada daha önceden veriliyordu,18 ay ücretsiz izin alan oluyordu hatta... ben de talep ettim ama artık 6 aydan fazla vermiyorlarmış, bir de benim 1.5 aylık kendi yıllık iznim vardı onun üzerine 4.5 ay ücretsiz izin verdiler. yani 1.5 ayını da oradan kırptılar, dolayısıyla bebişim 9. ayını bitirdiği gün işe başlamak zordunda kaldım.
ben istifa etmeyi çok istedim ama eşim ve ailem razı olmuyorlar. gelirim çok şükür fena değil ama yapılan işin stresi ve çalışma saatlerinin çokluğu göz önüne alınınca aileme az vakit ayıracakmışım gibi geliyor ve buna üzülüyorum. keşke bebeğimle daha fazla birlikte olabilseydim. en azından 2 yaşına kadar onun annesine ihtiyacı var çünkü...

eflaki hosgeldin

kendi adima konusum oglum yaklasik 2,5 aydir emekliyoemekleme dönemi daha zor simdi herseyden cabuk sıkılıyocabuk hastalaniyo surekli yerde emeklemeden dolayi cunku hali yok evimde her yer laminat dolayisiyla yer serin oluyo kucak istemiyo oturmak istemiyo hep bi hareket halindedusme olayi cok oluyo ayakta dikiliyo hep bi an unutup elini birakiyo pat yerdesanki emeklemeden önce daha rahattikyuruyunce daha zor diyolar onuda görecez ins yakinda

gözunaydin zerendaha zor dönemler basliyo

siz emeklemeye kavusturnuz biz dise kavusamadik halencocuk yedigini ictiginide anlamiyo dissiz
dişe hiç özenme hayatım, boşver geç olsun da güç olmasın...o diş çıkarma döneminde çocuk hiç kilo almıyor bir şey yiyip içmiyor, ateşi oluyor, bulduğunu ağzına sokuyor, bağışıklık sistemi düşüyor ve en ufak şeyde burun akıntısı nezle oluyor...alt dişlerde değilde üst ön dişlerde böyle oluyor yani...

kızlar biz bugün aşıya ve 9. ay kontrolüne gideceğiz. hafiften de bir stres var bende. aşı olarak kaliba kızamık-kızamıkçık-kabakulak karma aşısı yapılacak. sizce doktora sormam gereken neler olabilir, ya da sizin merak ettiğiniz bir şey var mı?
ben günlük uyku ve yemek düzeni kağıda yazdım. başka bir şeye geek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…