- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
oh ne guzelAnneler gunaydin ve kucak dolusu öpücükler hem size hem de en tatli bebeklereeeeee..... Biz dun gunboyu ailecek gezdik , evi b.k götürüyordu ama ailecek gezdik, çok guzeldi.. Ne olur sizde gezin eve kapanmayin çocuklar disarda daha rahatlar.... Hem oylede ev pis boyle de .... Evi simdi temizliyorum... Gezme yanima kar kaldi
ins kötu olmuycakslm kızlar yarın annem geliyor cuma da ben işe başlıyorum inşallh. of çok stres yapmaya başladımhem iş hayatını hem bebeğimden ayrı kalmayı hem de annemin bizde kalma durumlarını. yani ben şahsen kaynanam melek bile olsa aynı evde kalmak istemem rahat edemem. en ufak şeyde alınırım , inşallah eşim bu süreci sorunsuz atlatır. annem geçinilmeyecek biri değil ama dediğim gibi ev ev üstüne olmaz bence aile büyükleriyle aynı evi paylaşmak psikolojik olarak yorucu olsa gerek. zaten evliliğimiz eskisi gibi iyi değil sürekli tartışma halindeyiz, birbirimizden çok uzaklaştık, inşallah herşey daha kötü olmaz
iyi olmaniza sevindim caglardamla..Merhaba hanimlar esimle tartismistik en son hatirliyorsaniz.ertesi gun baristik yok sinirle soylemis ayrilmak istese ayrilirmis niye bekleyecekmis.temizlige utuye kadin geliyor bakici var yemegi de bakici yapiyor senden birsey isteyen yok birtek guler falanlar filanlar neyse sonuc baristik ama ona da dedim bu dedigini asla unutmayacagim ne olursa olsun oyle iste baristik bu arada gecmis olsun sosyoloji dikkat etmek lazim artik cok hareketliler bizimki surunuyordu simdi tay tay duruyor heryerde geziniyor cadi
Off kızlar off... Yazacak çook şey var ama benim takatim yok resmen. Kuzum halının üzerinde kendi kendine oynuyor, bana şirinlikler yapıyor.. Ama ben onunla gözgöze gelince kendimi tutamayıp ağladığım için bilgisayarı açtım..
Bugün bebeğimin bileğini ve kolunu yaktım ben ya
Allahım nasıl bir acı, nasıl bir duygu
sıcak çay döküldü. saniyeler içinde çay tabağına uzanıp devirdi, mama sandalyesindeydi.. Aklımı kaçıracaktım. Allahtan eşim evdeydi. hemen sürahiyle su boşalttım üzerine.Yanık kremi, hastane... 1 saat sonra evdeydik, onun keyfi yerindeydi, arabada gelirken kucağımda uyudu.. ben birkaç yıl daha yaşlandım... ne olur dikkatli olun, feci bişeydi...
oyyy canım çok üzüldüm ya şükür sağlığı keyfi yerinde kendini üzme canım bu kadar..
haklısın ama artık çok daha dikkat etmek lazım bunların ne yapacağı belli olmuyor
İşe başladım bende duygularımı hiç söylemeyim
speedyim selam, sen de mi işe başladın canım? ben de geçen hafta başladım bugün 4. günüm.
benim duygular da karmakarışık her an gözlerim dolu dolu
Merhabalar aranıza bugün katıldım.uzun zamandır takip ediyorum, özellikle hamileyken hep okuyordum yazılanları. Şubat annesiyim, bugün 9. Ayına giren bi oğlum var. ABD de yaşıyoruz 2 ay önce geldik. Oğlum devamlı emmek istiyor, bu aralar pek yemek de yemiyor. Ayağımda sallayarak uyutuyorum. Ev işlerine bile bazen vaktim kalmıyor. Gündüzleri 2-3 kez uyurdu, bugünlerde 1 kere uyumaya başladı. Uyanıkken farklı şeyler istiyor, sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor, yemeği bile zor yapıyorum.Daha emekleyemiyor. Acaba emekleyince daha mı az sıkılır, çok mu geç kaldı sizce emekleme için?
Napiyim canim ogretmenim ben sabah 8de cikiyorum 4 gibi eve geliyorum ustumu basimi degistirip kizima yumuluyorum ama bizimki bensiz duramiyor yapisik ikiz gibi eve gelir gelmez minnoslayim
canım biz de annemle bir kaç gün denedik ama sonunda bakıcı tutmaya karar verdik, çünkü annemin evi biraz uzak ayrıca kardeşim ve babam da var,ben de 16.30-17.00 gibi eve geliyorum ama yine de annem hem yoruluyor hem de kendi evine vakit ayıramıyor. bakıcı bayan dün eve geldi, görüştük, 45 yaşında, eşimin iş arkadaşlarının çocuklarına bakmış ve referanslı, aylık 1150 tl istiyor. ücreti fazla geldi bana, burada normalde 800-900 tl ye çocuk bakıyorlar. çocuğun bakımı haricinde yemek, evin toplanması, mutfağın toplanması vs. işlere de bakacak. sabah 8.00 akşam 18.00. evi yakın olduğu için yol parası yok. bakıcısı olanlar yorum yazabilir mi rica etsem...
Kızlar selam beni hatirladiniz mi hani kaynanamda kaliyoduk eşim kafayı yemistievimize geldik sonunda haftasonu geldim yazlık kislik ayirdim yorgan çıkardım ev daha yazlık versiyondaydi baya yoruldum yani şu an düzen oturtmaya çalışıyorum kızım orda kaynanamla yanyana yatmaya alistigi için burda yatağında yatiyo koyar koymaz ciyak ciyak agliyo mecbur aramıza alıyorum öylece hiç rahat edemiyoruz ezicez diye yatagimiz park yatak artık ayaklandı diye üst filesini kaldırdım oylede yatak dipte oldu alta çift kişilik yorgan koydum üstüne yatağı çarşaf falan ama bu sefer ağırlık nerdeyse oraya gomuluyo rahat olmadı ne yapmamı önerirsiniz nasıl çözüm bulayim
Merhabalar,şubat annesiyim ben de . Kızım 9 ayı bitirdi.Dişi çıktığından bu yana (yaklaşık 2 hafta oluyor) bambaşka bir bebek oldu. Mızmız ,iştahsız ve en önemlisi uykusuz. Gecenin bir yarısı uyanıyor oturmak istiyor. Yatağına koyduğumuzda basıyor çığlığı . Ben de çalıştığım için sinirlerim iyice bozuldu . Ne yapacağımı bilmiyorum .Tracy Hogg yöntemiyle uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. Var mı benim yaşadıklarımı anlayan
Bizim yatak odasinda da park yatagimiz var. Asansör kisminda düz durmasini saglayan kisim var onu en uste koy. Yorganin en altta kalsin ben oyle yaptim. En altta buyuk yorgan, ustune sert kisim, en usttede bebek yorgani ve carsaf seklindeKızlar selam beni hatirladiniz mi hani kaynanamda kaliyoduk eşim kafayı yemistievimize geldik sonunda haftasonu geldim yazlık kislik ayirdim yorgan çıkardım ev daha yazlık versiyondaydi baya yoruldum yani şu an düzen oturtmaya çalışıyorum kızım orda kaynanamla yanyana yatmaya alistigi için burda yatağında yatiyo koyar koymaz ciyak ciyak agliyo mecbur aramıza alıyorum öylece hiç rahat edemiyoruz ezicez diye yatagimiz park yatak artık ayaklandı diye üst filesini kaldırdım oylede yatak dipte oldu alta çift kişilik yorgan koydum üstüne yatağı çarşaf falan ama bu sefer ağırlık nerdeyse oraya gomuluyo rahat olmadı ne yapmamı önerirsiniz nasıl çözüm bulayim
annen mi bakıyor canım.
Allahtan duruyor bizimki bide ağlasa durmasa psikolojim bozulurdu..
gözunaydin zerenBenim kiz da 10 kasimda yani dun emeklemeye basladi. Takma kafana cani ne zaman isterse o zaman emekler
ah cnaım bizde calıştık ama hiç öle şansımız olmadı bende öğretmenimçok mmaaş lzım yada çok maaşlı bi eş lazım o dediklerine :)) imkanın varsa sonuna kada rkullan tabi cnaım hep derim ben hizmetçileri olcak hi iş yapmıcak nsanmışım ama yanlış bi hayattayım :))) işleri yaptır bebeğinin tadını çıakr ohhh öptüm sizi
oo çokmuş canım ya ne bilim ne kadar maaş alıyosunki ben olsam eger bu akdar ücret vericegime işin için sorun olmucaksa sigortanı kendin yatır ücretsiz izin al ne bilim ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sende öğretmen miydin burasının yüzde 90nı öğretmen galiba :)) çok geldi bana yatılı olsa anlarımda zaten 5 te evde olcaksın kışın gündüz kısa geceler uzunnnnnnnnnnnnn bence pazarlık yap anlaşırsınız
hatırladık hatırladıksevindim cnaım ama aranıza yatırmayın alalh korusun ben çok tetikte uyurum kendime güvenirim beaber yatıyoruz kızımla eşim olamyınca ama eşim asla güvenilmez bu konuda ezer haberi olmaz hoş benim kız ezdirmez kendini dokunsan uyanır basar cıglıgı :/ benim beşiğimde büyüyen ahşapalardan cok derin içinde büüyk yatak var ayak ucunda komidin takılı sonradna çıkarılanalr varya öyle ama cocugu alıp koymak işkence boyumda kısa ayakarım havaya kalkıyo valla hahahaaa eşim çok dalga geçiyo :) bende yorgan filan koyum başta dediğin gb oldu bende artık işkence haline katlanıyorum yatak almak lazım bebek yatagı ama hadi para vermimi diyorum bide bitek ondayken içim raaht tırmanıyo felan bitek ondan çıkamıyo
ben dogdugundna beri yaşıyorum bunu :)) dediğin eğitim sisteminin inceledim şu bile beni bitirdi 12 saat uyuması lazım ya gece uykusunu diyoki 6 da uyanıyodsa akşam 6 da yatırıngülimmi ağlayım mı bilmedim :)) biizimki 6 dan sonra 2 kez az az uyuyo sonra gece uykusu oluyo oda kevgir gb bölük börcük öle işte..... bi şu benim için uygulanabilir geldi uyku arkadaşı edindirmek benimde aklımda bide projeksiyon aleti istiyorum almak sallamadan nasıl uyucak ki gecede hep ememek ymek içmek istiyo gece en az 500gr besleniyodur :) 2 mamam yiyo ve hep emiyo
eflaki hosgeldinMerhabalar aranıza bugün katıldım.uzun zamandır takip ediyorum, özellikle hamileyken hep okuyordum yazılanları. Şubat annesiyim, bugün 9. Ayına giren bi oğlum var. ABD de yaşıyoruz 2 ay önce geldik. Oğlum devamlı emmek istiyor, bu aralar pek yemek de yemiyor. Ayağımda sallayarak uyutuyorum. Ev işlerine bile bazen vaktim kalmıyor. Gündüzleri 2-3 kez uyurdu, bugünlerde 1 kere uyumaya başladı. Uyanıkken farklı şeyler istiyor, sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor, yemeği bile zor yapıyorum.Daha emekleyemiyor. Acaba emekleyince daha mı az sıkılır, çok mu geç kaldı sizce emekleme için?
dişe hiç özenme hayatım, boşver geç olsun da güç olmasın...o diş çıkarma döneminde çocuk hiç kilo almıyor bir şey yiyip içmiyor, ateşi oluyor, bulduğunu ağzına sokuyor, bağışıklık sistemi düşüyor ve en ufak şeyde burun akıntısı nezle oluyor...alt dişlerde değilde üst ön dişlerde böyle oluyor yani...gözunaydin zerendaha zor dönemler basliyo
siz emeklemeye kavusturnuz biz dise kavusamadik halencocuk yedigini ictiginide anlamiyo dissiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?