canm ben de yasakhayalin dediği gibi yazın böyle bişe paylaştını hatırlıyorum .bence herşeyden önce kesinlikle herşeyi açık açık konuşup aklındaki tüm soruları sormalısın .belki sıkıntı iletişimsizliktir yuva kolay kurulmuyo bi de yavrunuz var Rabbim hepimizin yuvasına huzur versnKizlarrr inanilmaz kotuyum ayrintili yazacak durumda olamasam da esimden su sozu duydum "zorunluluklarim var yoksa bi dk durmam "ben de bu lafin ustune "zorunlulugun cocuk mu?"dedigimde gulerek "bak nasil anlamissin "dedi ben de salonu terkedip odama geldim o ise hic istifini bozmadan macini izliyor asagida bense yukarda hungur hungur agliyorum bebegim herseyden habersiz misil misil uyuyor ne aci
merhaba canm ben ben tüm çabalarıma rağmen eylülde üşe başlamak zorunda kaldm .haftada iki gün bakıcıya bıraktım . ama inan çok zorherkese merhaba,
uzun süredir yoktum, evdeydim, bugün işe başladım arkadaşlar. hepiniz bebişleriniz ve ailenizle birlikte iyisinizdir umarım.yavrum da 9 ayı bitirdi dün. benden başka işe başlayan kimler var, speedy başlayacak galiba onu okudum. annem bakıyor şimdilik, zorlanırsa bakıcı bulacağız. artık 3 gün bizde bakılacak, 2 gün annemin evine biz bırakacağız. aklımda binbir türlü şey var, hem işe başlama, hem bebekten ayrılma, öğlenleri emzirmek için eve gideceğim.koşturma içinde geçecek galiba. bir de görev yeri olarak eski çalıştığım yer değil de başka yer talep ettim, olursa tabi inşallah, daha sonuçlanmadı.
benm olum da ayakta ii duruyo da daha tam olarak adım atamıyo. haklısın valla zapttetmk çok zorKızlar oğlum elini bırakıp iki üç adım atıyo sonra hop düşüyo. sürekli tepesinde olmam gerek çok meraklı bütün çekmeceleri dolapları açıp örtüypr tabi parmağı arasında örtüyor. Bu sefer ağla ağla kıyamet kopuyor yoruldum artık.
İş konusu açılmış bende salı başlıyorum. Biraz evden uzaklaşma iyi gelecek bana kızımıda haftada iki gun kreşe yazdırdım annem rahat etsin diye cumaları zaten evde olucam oğlum yaşına girene kadar dört gün annem bakmış olacak. Ben başedemiyorum ikisiyle ama annem hiç zorlanmıyorum diyo bakalım. Zaten bakamazsa bırakıcam işi
Canm bende bu lafi anlamiyorum hepsi birarda buyur diyolarda aralrinda fark olunca ayrimi buyuyorlar yani yine beraberiz cocuk buyutmek her turlu Zor ama onlarin bir gulusu bir kahkahasi herseye degiyorBencede 4 yas civarinda 2. Bebek olmasi onun icinde iyi olur gibi geliyor. Artik daha ozgurlesecek, bana bagimliligi azalacak, 0-4 yas arasi onunla istedigi gibi oyunlar oynayip gezip eglenicez. Arkadasim aklimi karistirdi hepsi beraber birden buyurler falan dedi ama ilgilenemem ben hepsiyle bir arada. Zor olur gibi ya
ben okullar açılınca başladım canımherkese merhaba,
uzun süredir yoktum, evdeydim, bugün işe başladım arkadaşlar. hepiniz bebişleriniz ve ailenizle birlikte iyisinizdir umarım.yavrum da 9 ayı bitirdi dün. benden başka işe başlayan kimler var, speedy başlayacak galiba onu okudum. annem bakıyor şimdilik, zorlanırsa bakıcı bulacağız. artık 3 gün bizde bakılacak, 2 gün annemin evine biz bırakacağız. aklımda binbir türlü şey var, hem işe başlama, hem bebekten ayrılma, öğlenleri emzirmek için eve gideceğim.koşturma içinde geçecek galiba. bir de görev yeri olarak eski çalıştığım yer değil de başka yer talep ettim, olursa tabi inşallah, daha sonuçlanmadı.
ben okullar açılınca başladım canım
hakseverim, birickm sağolun,
dün zor geçti hakkaten, eşim de yorgun gelmiş akşam çocuğu oynatacak halimiz yoktu valla. hem de işten 5 te çıkmış olmama rağmen. çocuk 1 yaşına gelince süt izni de bitecek herkes gibi paşa paşa 7 de 8 de çıkacağız. dün canım sıkıldı başıma ağrılar girdi, tayinimin çıkacağı bölüm çok yoğunmuş akşam 8 de çıkıyorlarmış, haftasonu da çalışıyorlarmış.geçici bir süreliğine bu şekildedir elbette, ya değilse bankada haftasonu çalışılmıyor normalde, ama süt iznimi kullanmak en tabii hakkım benim. sıkıntı çıkarırlarsa diye korkuyorum. dün akşam işi bırakmayı tekrar düşündüm...off herşey bir düzene girseydi...
hakseverim biz de eşimle koptuk biraz bu ara, benim işe başlama olayları vs. stresim, onun iş stresi, hepsi ardarda geldi. inşallah hepimizin hayatımızdaki tüm zorluklar düzelir, bazı şeyler şans galiba. 33 yaşındaki kuzenimin 8 aylık bebeği var ve keyfi olarak 2. üniversiteye başladı. eşinin durumu çok iyi, evde yatılı bakıcı ve hizmetçi var. bu şekilde çocuk büyütenler de var güzelim.
ben bazen tam isyan etme noktasına geliyorum ama Allah'ım diyorum çekilen sıkıntıların hepsi bir ders, şükürler olsun sana ki, sağlıklıyız.
merhabalar nasılsınız anneler biz koltuklardan tutunup yürümeye başladık bu arada işe gitmem gün geçtikçe zorlaşıyor çünkü artık iyice farkına vardı gideceğimin kucağımdan inmek istemiyor aramızdaki bağ dha da kuvvetlendi
bence doktoruna danismalisin canim bisey soyleyip seni yaniltmayalim kilonun cogunlugunu anne sutu ile aldiysa sorun dehil demisti doktorumuz zaten ek gidayi az aliyor diyorsun daha da azaltinca ileride sorun olmasinArkadaşlar bir konuya geri dönmüş gibi olacağım ama bebeklerinizin boy kilo durumu nedir? Benim bebe kız, kilo 10.5, boy 73 cm, boy mesele değil de kilo çok gibi, çok mu acep? İlk altı ay sadece anne sütü aldı, sonra da çoğunlukla anne sütü ama yemek de yiyor. Yemek işini kısmam mı gerek acaba? Doktor kontrolüne de daha var, size danışmak istedim..
Arkadaşlar bir konuya geri dönmüş gibi olacağım ama bebeklerinizin boy kilo durumu nedir? Benim bebe kız, kilo 10.5, boy 73 cm, boy mesele değil de kilo çok gibi, çok mu acep? İlk altı ay sadece anne sütü aldı, sonra da çoğunlukla anne sütü ama yemek de yiyor. Yemek işini kısmam mı gerek acaba? Doktor kontrolüne de daha var, size danışmak istedim..
bence doktoruna danismalisin canim bisey soyleyip seni yaniltmayalim kilonun cogunlugunu anne sutu ile aldiysa sorun dehil demisti doktorumuz zaten ek gidayi az aliyor diyorsun daha da azaltinca ileride sorun olmasin
bebekler buyudukce paylasimlarda azaliyo
ins sonumuz diger terkedilmis anne topiklerine dönmez
yeniden toplanmak ve bol paylasim yapmak icin tekrar hamile kalmak lasim galibabaksaniza 2015 subat anneleri nasi aktif topik almis basini gidiyo
bebekler buyudukce paylasimlarda azaliyo
ins sonumuz diger terkedilmis anne topiklerine dönmez
yeniden toplanmak ve bol paylasim yapmak icin tekrar hamile kalmak lasim galibabaksaniza 2015 subat anneleri nasi aktif topik almis basini gidiyo
Ben duşu sık alamıyorum ne yalan söliyim salı işe başlıycam artık sısk sık almam gerekecek. Ağda vs de kuafore gidiyorum annem bakıyor ama normalde hemen uzayınca giderdim şimdi ayda bir zor gidiyorum. İşe başlayıncada pala remzi gibi gitmek olmaz mecbur gidicez:)kızlar sizlere bir sorum olacak..malum bebekler ayaklandı ve ister istemez hiç boş vaktimiz olmuyor...peki nasıl kendinize bakıyorsunuz?yani duşuydu,ağdasıydı,kaşıydı felan...eskisi kadar bakımlı olamıyoruz daha doğrusu ben olamıyorum..sizler bu konuda neler yapıyorsunuz?evde salaş bir vaziyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?