2014 Şubat Anneleri

canm ben de yasakhayalin dediği gibi yazın böyle bişe paylaştını hatırlıyorum .bence herşeyden önce kesinlikle herşeyi açık açık konuşup aklındaki tüm soruları sormalısın .belki sıkıntı iletişimsizliktir yuva kolay kurulmuyo bi de yavrunuz var Rabbim hepimizin yuvasına huzur versn

merhaba canm ben ben tüm çabalarıma rağmen eylülde üşe başlamak zorunda kaldm .haftada iki gün bakıcıya bıraktım . ama inan çok zor özellikle ilk iki hafta. sürekliaklın onda ne yapıyo die. zaten bebeğim de anca bu duruma iki haftada alıştı .sonrası kolay insan kendi bile alıştına inanamıyo inş. senin de sorunsuz olur

benm olum da ayakta ii duruyo da daha tam olarak adım atamıyo. haklısın valla zapttetmk çok zor

hakseverim, birickm sağolun,
dün zor geçti hakkaten, eşim de yorgun gelmiş akşam çocuğu oynatacak halimiz yoktu valla. hem de işten 5 te çıkmış olmama rağmen. çocuk 1 yaşına gelince süt izni de bitecek herkes gibi paşa paşa 7 de 8 de çıkacağız. dün canım sıkıldı başıma ağrılar girdi, tayinimin çıkacağı bölüm çok yoğunmuş akşam 8 de çıkıyorlarmış, haftasonu da çalışıyorlarmış.geçici bir süreliğine bu şekildedir elbette, ya değilse bankada haftasonu çalışılmıyor normalde, ama süt iznimi kullanmak en tabii hakkım benim. sıkıntı çıkarırlarsa diye korkuyorum. dün akşam işi bırakmayı tekrar düşündüm...off herşey bir düzene girseydi...
hakseverim biz de eşimle koptuk biraz bu ara, benim işe başlama olayları vs. stresim, onun iş stresi, hepsi ardarda geldi. inşallah hepimizin hayatımızdaki tüm zorluklar düzelir, bazı şeyler şans galiba. 33 yaşındaki kuzenimin 8 aylık bebeği var ve keyfi olarak 2. üniversiteye başladı. eşinin durumu çok iyi, evde yatılı bakıcı ve hizmetçi var. bu şekilde çocuk büyütenler de var güzelim.
ben bazen tam isyan etme noktasına geliyorum ama Allah'ım diyorum çekilen sıkıntıların hepsi bir ders, şükürler olsun sana ki, sağlıklıyız.

Canm bende bu lafi anlamiyorum hepsi birarda buyur diyolarda aralrinda fark olunca ayrimi buyuyorlar yani yine beraberiz cocuk buyutmek her turlu Zor ama onlarin bir gulusu bir kahkahasi herseye degiyor

merhabalar nasılsınız anneler biz koltuklardan tutunup yürümeye başladık bu arada işe gitmem gün geçtikçe zorlaşıyor çünkü artık iyice farkına vardı gideceğimin kucağımdan inmek istemiyor aramızdaki bağ dha da kuvvetlendi

ben okullar açılınca başladım canım

ben okullar açılınca başladım canım

ben aslında başlamayı hiç istemiyordum doğumdan sonra 6 ay ücretsiz izin kullandım. sonrasında 6 ay daha ücretsiz izin talep ettim ancak verilmedi.aslında daha önceden veriliyordu ama yönetim değişince ücretsiz izinler kaldırılmış. dolayısıyla işe başlamam gerekiyordu. ben istifa etmeyi istiyordum ama benim ailem, eşim ve eşimin ailesi hiç istemiyor illaki çalıştıracaklar beni. şimdi atanacağım bölüm hala belli değil, eski şubeme gelip başladım. ancak atanacağım kuvvetle ihtimal olan bölümde çok geç saatlere kadar çalıştıklarını, haftasonu da işe geldiklerini duydum ve moralim bozuldu. çocuk 1 yaşına gelene kadar günde 1.5 saat süt izni var onu bari kullandırsalar, kullandırmazlarsa istifa edeceğim galiba.

aynen cnaım çok şükür hemen unutuyo ki isan cekttklerini eşinden cocogundan gelen sıkıntı insanı yorsada üzsede asla vazgeçemem onalrdan onalrsız yaşıyamam artık hani diyenelr vardır işim param elimde eşimdsizde yaparım die ben yapamam üdnyaalr benim olsa eşimsiz çocugumsuz olamam artık ben onalrla benim ailem artık geçmişteysdi yine değerlidirler ama en başta benim ailem onlar ben onlar hatta... ihanet içki kumar dövöek gb kötü şeyler olmadıkça asla eşimden olamam :)) ay pek sevesim geldi yolda uzakta da herelde ondan bebişimde uyuyo özledim

kızlar ülkerin bebekle ilgili ürünlerini topluyorlarmış. Ben kullanmıyorum ama haber vereyim dedim

Arkadaşlar bir konuya geri dönmüş gibi olacağım ama bebeklerinizin boy kilo durumu nedir? Benim bebe kız, kilo 10.5, boy 73 cm, boy mesele değil de kilo çok gibi, çok mu acep? İlk altı ay sadece anne sütü aldı, sonra da çoğunlukla anne sütü ama yemek de yiyor. Yemek işini kısmam mı gerek acaba? Doktor kontrolüne de daha var, size danışmak istedim..

O bağ hergün katlanarak artıyor

bence doktoruna danismalisin canim bisey soyleyip seni yaniltmayalim kilonun cogunlugunu anne sutu ile aldiysa sorun dehil demisti doktorumuz zaten ek gidayi az aliyor diyorsun daha da azaltinca ileride sorun olmasin

bence doktoruna danismalisin canim bisey soyleyip seni yaniltmayalim kilonun cogunlugunu anne sutu ile aldiysa sorun dehil demisti doktorumuz zaten ek gidayi az aliyor diyorsun daha da azaltinca ileride sorun olmasin

bence de bunu doktora sormak lazım, ama genellikle etraftan duyduğum anne sütüne ağırlık verilmesi şeklinde.
bebişine maşallah kilosu üst persantilde,

bebekler buyudukce paylasimlarda azaliyo

ins sonumuz diger terkedilmis anne topiklerine dönmez

yeniden toplanmak ve bol paylasim yapmak icin tekrar hamile kalmak lasim galiba baksaniza 2015 subat anneleri nasi aktif topik almis basini gidiyo

bişzde öyle değilmiydik bebeişler olsun onlarıda görücez :)) bomboştu yaşamımız şimdi wcye banyoya vakit zor buluyoruz yined eben ihmal etmiyorum ihmal edenlerede kırgınım hoş onlar paylaşım yapıyolar facede demekki biz önemsiz mişiz ki başka biyere toplanıp gittiler anşlamıyorum burda sıkıfıkı olup ta faceye taşınanları neymiş orası daha kolay mış bilmiyorum ama buranın yerini tutarmı başları sıkışınca ama burdan yardıma şlırlar ben herşeyimi burda paylaştım acımıs evincimi herşeyimi ailemden yakın oldu bazen burda hiç görmedigim insanlar o yüzden bilemiyorum yani burayı da ihmal etmemek lazım insan merak ediyo ben ediyorum yani birlikte 9 ay geçirdik o sıpar nasıl oldu ne yapıyolar tipleri nasıl neler yaptıkalrını merak diyorum yazık yani teyzesi sayılırız hakkımız hallerini hatırlarını bilmek onca paylaşmışlık var

bebekler buyudukce paylasimlarda azaliyo

ins sonumuz diger terkedilmis anne topiklerine dönmez

yeniden toplanmak ve bol paylasim yapmak icin tekrar hamile kalmak lasim galiba baksaniza 2015 subat anneleri nasi aktif topik almis basini gidiyo

yeri geliyo yemeğe bile vaktimiz kalmıyor bir de iyice hareketlendiler hiç başlarından ayrılamıyr12z1 ki bi anlık dalgınlığıma gelmişş öğrencilerin sınav kağıtlarını el geçirmiş hepsini yere atmış düşün artık evin halini

kızlar sizlere bir sorum olacak..malum bebekler ayaklandı ve ister istemez hiç boş vaktimiz olmuyor...peki nasıl kendinize bakıyorsunuz?yani duşuydu,ağdasıydı,kaşıydı felan...eskisi kadar bakımlı olamıyoruz daha doğrusu ben olamıyorum..sizler bu konuda neler yapıyorsunuz?evde salaş bir vaziyetteyim

Ben duşu sık alamıyorum ne yalan söliyim salı işe başlıycam artık sısk sık almam gerekecek. Ağda vs de kuafore gidiyorum annem bakıyor ama normalde hemen uzayınca giderdim şimdi ayda bir zor gidiyorum. İşe başlayıncada pala remzi gibi gitmek olmaz mecbur gidicez:)
Ama bende iki çocuk var biride 2 yaşında o yuzden daha zor brnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…