o konuyu hiç sorma, belime kadar gelen saçlarımı kestirdim, sırf taramaya vakit bulamadığım için.doğumdan beri sadece 1 kez fön çektirmeye gittim, 2 kez de saç kestirmeye. aynı eşofmanla geziyorum, dışardayken bazen beden eğitimi öğretmeni olup olmadığımı soruyorlar:) geçenlerde 4 gün duş almadığım oldu. kaşımı kendim alıyorum, ağda oldum olası yapmam zaten...yalnız bu hafta işe başladım ne yapacağımı ben de kara kara düşünüyorum...
kilo verebildiniz mi, ben 68 ile hamile kalmıştım şu an 70 kiloyum.eski pantolonlara girebilmek için yaklaşık 5 kilo daha vermem lazım ama işe başlayınca nasılsa verilir diyorlar, bu yüzden kasmıyorum
kızlar sizlere bir sorum olacak..malum bebekler ayaklandı ve ister istemez hiç boş vaktimiz olmuyor...peki nasıl kendinize bakıyorsunuz?yani duşuydu,ağdasıydı,kaşıydı felan...eskisi kadar bakımlı olamıyoruz daha doğrusu ben olamıyorum..sizler bu konuda neler yapıyorsunuz?evde salaş bir vaziyetteyim
Off kızlar off... Yazacak çook şey var ama benim takatim yok resmen. Kuzum halının üzerinde kendi kendine oynuyor, bana şirinlikler yapıyor.. Ama ben onunla gözgöze gelince kendimi tutamayıp ağladığım için bilgisayarı açtım..
Bugün bebeğimin bileğini ve kolunu yaktım ben ya
Allahım nasıl bir acı, nasıl bir duygu
sıcak çay döküldü. saniyeler içinde çay tabağına uzanıp devirdi, mama sandalyesindeydi.. Aklımı kaçıracaktım. Allahtan eşim evdeydi. hemen sürahiyle su boşalttım üzerine.Yanık kremi, hastane... 1 saat sonra evdeydik, onun keyfi yerindeydi, arabada gelirken kucağımda uyudu.. ben birkaç yıl daha yaşlandım... ne olur dikkatli olun, feci bişeydi...
MaSallah bende sana yazicakdim naptin diye ne guzel baslamis yemeye 1gun ac kaldigi icinmi acaba.bizimki hep ayni suyu bende denedim ole yapinca onuda icmek istemiyo deli olucam ya ne zaman yicek bu cocukUOTE="baloncuk13, post: 37620978, member: 495656"]kızlar cevap erkeze teşekkür ederim, diş ameliyatı olmuştum bebeğimi emzirememiştim bu konuyla ilgili. bu arada kızlar kızlar bebeğime çorba yedirebilmenin bi yolunu buldum. önce kucağıma oturtuyorum ve bir havluyla kolları dahil sarıyorumtıpkı berberdekileler gibi oluyor maksat kollarıyla elimdeki mamayı dökmemesi. sonra önüme bir kase mama ve biraz su alıyorum. önce bir kaşık su veriyorum , ikinci kaşığında su olduğunu zannedereek ağzını açıyor safım ve mamayı tıkıyorum şöyle bi yüzünü ekşitiyor ama sonra suyu gösterip tekrar veriyorum ağzına. 2-3 yemek 1 su olarak bir kase çorbayı bitiriyor , keramet suda mı anlamş değilim ama 2 gündür tabağını silip süpürüyor. acaba diyorum yemek yerken ağzı kuruyordu ondan mı az yiyordu. neyse bu aralar iyiyiz bakalım . sabah kahvaltıya bir tatlı kaşığı pekmeze yarım yumurta sarısı ezdim sulandırdım ve alıştırma bardağına koydum içti çok şükür şimdi de havuç patates kabak bulgur ve kemik suyundan çorba yaptım uyanmasını bekliyorum yedirecem inşallah. dün yayla çorbasına dere otu doğradım nane yerine, çok sevdi dere otunun tadını size de tavsiye ederim
İnşallah canim inşallah...slm kızlar yarın annem geliyor cuma da ben işe başlıyorum inşallh. of çok stres yapmaya başladımhem iş hayatını hem bebeğimden ayrı kalmayı hem de annemin bizde kalma durumlarını. yani ben şahsen kaynanam melek bile olsa aynı evde kalmak istemem rahat edemem. en ufak şeyde alınırım , inşallah eşim bu süreci sorunsuz atlatır. annem geçinilmeyecek biri değil ama dediğim gibi ev ev üstüne olmaz bence aile büyükleriyle aynı evi paylaşmak psikolojik olarak yorucu olsa gerek. zaten evliliğimiz eskisi gibi iyi değil sürekli tartışma halindeyiz, birbirimizden çok uzaklaştık, inşallah herşey daha kötü olmaz
Bizde de durum ayniydi :) pastirma yazını kacirmayalim dedik ve guneslendik::))Anneler gunaydin ve kucak dolusu öpücükler hem size hem de en tatli bebeklereeeeee..... Biz dun gunboyu ailecek gezdik , evi b.k götürüyordu ama ailecek gezdik, çok guzeldi.. Ne olur sizde gezin eve kapanmayin çocuklar disarda daha rahatlar.... Hem oylede ev pis boyle de .... Evi simdi temizliyorum... Gezme yanima kar kaldi
Merhaba hanimlar esimle tartismistik en son hatirliyorsaniz.ertesi gun baristik yok sinirle soylemis ayrilmak istese ayrilirmis niye bekleyecekmis.temizlige utuye kadin geliyor bakici var yemegi de bakici yapiyor senden birsey isteyen yok birtek guler falanlar filanlar neyse sonuc baristik ama ona da dedim bu dedigini asla unutmayacagim ne olursa olsun oyle iste baristik bu arada gecmis olsun sosyoloji dikkat etmek lazim artik cok hareketliler bizimki surunuyordu simdi tay tay duruyor heryerde geziniyor cadi
Napiyim canim ogretmenim ben sabah 8de cikiyorum 4 gibi eve geliyorum ustumu basimi degistirip kizima yumuluyorum ama bizimki bensiz duramiyor yapisik ikiz gibi eve gelir gelmez minnoslayimne kadar şanslısın sen nabıyosun peki bütün gün meak ettim de :))
barışmanıza sevindim canım
Off kızlar off... Yazacak çook şey var ama benim takatim yok resmen. Kuzum halının üzerinde kendi kendine oynuyor, bana şirinlikler yapıyor.. Ama ben onunla gözgöze gelince kendimi tutamayıp ağladığım için bilgisayarı açtım..
Bugün bebeğimin bileğini ve kolunu yaktım ben ya
Allahım nasıl bir acı, nasıl bir duygu
sıcak çay döküldü. saniyeler içinde çay tabağına uzanıp devirdi, mama sandalyesindeydi.. Aklımı kaçıracaktım. Allahtan eşim evdeydi. hemen sürahiyle su boşalttım üzerine.Yanık kremi, hastane... 1 saat sonra evdeydik, onun keyfi yerindeydi, arabada gelirken kucağımda uyudu.. ben birkaç yıl daha yaşlandım... ne olur dikkatli olun, feci bişeydi...
Napiyim canim ogretmenim ben sabah 8de cikiyorum 4 gibi eve geliyorum ustumu basimi degistirip kizima yumuluyorum ama bizimki bensiz duramiyor yapisik ikiz gibi eve gelir gelmez minnoslayim
merhaba, evet antalya'dayız biz de canım. arkadaşlara sordum herkes 800-900 tl veriyor. yeter ki iyi baksın para önemli değil ama her işin bir piyasası var sonuçta. bilmiyorum daha karar vermedik düşüneceğiz biraz.Canım meraba benim bakicim yok ama fiyat banada yüksek geldi bizim annemize bakıcı tutmustuk alzaymir di annem yatılı is yemek annemin bakımı temizlik 1000 tl veriyoduk ki yetişkin insan zor bebekte özen istiyor ama bilemedim bana pahali geldi bende antalya dayım bu arada
hatirladimKızlar selam beni hatirladiniz mi hani kaynanamda kaliyoduk eşim kafayı yemistievimize geldik sonunda haftasonu geldim yazlık kislik ayirdim yorgan çıkardım ev daha yazlık versiyondaydi baya yoruldum yani şu an düzen oturtmaya çalışıyorum kızım orda kaynanamla yanyana yatmaya alistigi için burda yatağında yatiyo koyar koymaz ciyak ciyak agliyo mecbur aramıza alıyorum öylece hiç rahat edemiyoruz ezicez diye yatagimiz park yatak artık ayaklandı diye üst filesini kaldırdım oylede yatak dipte oldu alta çift kişilik yorgan koydum üstüne yatağı çarşaf falan ama bu sefer ağırlık nerdeyse oraya gomuluyo rahat olmadı ne yapmamı önerirsiniz nasıl çözüm bulayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?