2014 Şubat Anneleri

Sosyoloji cok gecmis olsun canim ya. Cin gibi oldular demekki. Ins tez zamanda iyi olur

Ben hepsini zaten evde yapıyordum ama artık biraz dışarı çıkmak hava almak için kuaföre gitmeye başladım... yani çok kendine bakan biri hiç olmadım ama kendimi salmamak için de uğraşıyorum, zaten gezmelere de başladım dolayısıyla kendime çeki düzen veriyorum.. ilk zamanlar biraz daha zordu ama artık bebeğim yemek de yediği için bırakmak sorun olmuyor, hem insanın ihtiyacı oluyor biraz sosyalleşmeye çocuktan uzaklaşmaya, kendine bakmaya...

Kilo meselesine gelince, ben 57 ile hamile kaldım, doğumdan iki hafta sonra 54 kiloydum ve hala zayıflıyorum, artık bu konuyla ilgili de bişey yapmam lazım sağlıksız olduğunu düşünmeye başladım ama sanırm hem emziriyorum hem sürekli ordan oraya koşturuyorum ondan ya da genetik annem de böyle olmuş çünkü bilemedim.

Selamlar.

çok çok çok geçmiş olsun.. ben daha iki aylıktı üstüne kahve döktüm bebeğimin, kaynar değildi yanmadı ama içim gitti, sıcaktı yine de ağladı falan ay çok fenaydı anlayabiliyorum. ama soğukkanlı olmayı öğrenmemiz lazım valla.

tekrar geçmiş olsun.

sosyoloji canım çok geçmiş olsun..canından can gitmiştir o an tahmin edebiliyorum..Allah beterinden saklasın..çabucak iyileşir annesi..kendini bu arada sakın suçlama..sadece biraz daha tedbirli olmaya çalış..çünkü en hareketli zamanları..gözümüzü ayırmamamız lazım..tekrar geçmiş olsun

Anneler gunaydin ve kucak dolusu öpücükler hem size hem de en tatli bebeklereeeeee..... Biz dun gunboyu ailecek gezdik , evi b.k götürüyordu ama ailecek gezdik, çok guzeldi.. Ne olur sizde gezin eve kapanmayin çocuklar disarda daha rahatlar.... Hem oylede ev pis boyle de .... Evi simdi temizliyorum... Gezme yanima kar kaldi

bende dün tepeden aşağı bakım yaptırdım..kendime geldim valla..kızlar salmayın kendiniz..ağdanıza,kaşınıza,bıyığınıza,duşunuza dikkat edin..valla siz fakına varmasanızda eşiniz içten içten sizin o bakımlı halinizi arıyor..biliyorum çocuk hepinizi yoruyor..benden iyi kimse anlayamaz sizi ama lütfen yaşımız daha çok genç,şimdi böyle yaparsak kendimize güvenimiz kalmaz..

MaSallah bende sana yazicakdim naptin diye ne guzel baslamis yemeye 1gun ac kaldigi icinmi acaba.bizimki hep ayni suyu bende denedim ole yapinca onuda icmek istemiyo deli olucam ya ne zaman yicek bu cocuk[/QUOTE]
canım bizim yeme işimiz düzeldi maşallah. cuma günü işe başlıyorum, sen ne zaman başlayacaksın? ben en fazla 3 saat aç bıraktım canım ama bi faydası olmadı. sende durumlar nasıl varmı düzelme?

slm kızlar yarın annem geliyor cuma da ben işe başlıyorum inşallh. of çok stres yapmaya başladım hem iş hayatını hem bebeğimden ayrı kalmayı hem de annemin bizde kalma durumlarını. yani ben şahsen kaynanam melek bile olsa aynı evde kalmak istemem rahat edemem. en ufak şeyde alınırım , inşallah eşim bu süreci sorunsuz atlatır. annem geçinilmeyecek biri değil ama dediğim gibi ev ev üstüne olmaz bence aile büyükleriyle aynı evi paylaşmak psikolojik olarak yorucu olsa gerek. zaten evliliğimiz eskisi gibi iyi değil sürekli tartışma halindeyiz, birbirimizden çok uzaklaştık, inşallah herşey daha kötü olmaz

İnşallah canim inşallah...

Merhaba hanimlar esimle tartismistik en son hatirliyorsaniz.ertesi gun baristik yok sinirle soylemis ayrilmak istese ayrilirmis niye bekleyecekmis.temizlige utuye kadin geliyor bakici var yemegi de bakici yapiyor senden birsey isteyen yok birtek guler falanlar filanlar neyse sonuc baristik ama ona da dedim bu dedigini asla unutmayacagim ne olursa olsun oyle iste baristik bu arada gecmis olsun sosyoloji dikkat etmek lazim artik cok hareketliler bizimki surunuyordu simdi tay tay duruyor heryerde geziniyor cadi

Bizde de durum ayniydi :) pastirma yazını kacirmayalim dedik ve guneslendik::))

ne kadar şanslısın sen nabıyosun peki bütün gün meak ettim de :))

barışmanıza sevindim canım

gelmiş geçmiş olsun tatlım, yazdıklarını okurken benim de içim yandı...ben de tırnaklarını keserken 1 kez elini kanatmıştım da kuzumun, nasıl ağlamıştım, seni çok iyi anlıyorum. ama artık bebeklerimiz biz ağlarken bir şeylerin yolunda gitmediğini anlıyorlar, ben geçenlerde ağlarken bebeğim de katıla katıla ağlamaya başladı. bu yüzden moralini yüksek tut canım benim olur mu?

Napiyim canim ogretmenim ben sabah 8de cikiyorum 4 gibi eve geliyorum ustumu basimi degistirip kizima yumuluyorum ama bizimki bensiz duramiyor yapisik ikiz gibi eve gelir gelmez minnoslayim

canım biz de annemle bir kaç gün denedik ama sonunda bakıcı tutmaya karar verdik, çünkü annemin evi biraz uzak ayrıca kardeşim ve babam da var,ben de 16.30-17.00 gibi eve geliyorum ama yine de annem hem yoruluyor hem de kendi evine vakit ayıramıyor. bakıcı bayan dün eve geldi, görüştük, 45 yaşında, eşimin iş arkadaşlarının çocuklarına bakmış ve referanslı, aylık 1150 tl istiyor. ücreti fazla geldi bana, burada normalde 800-900 tl ye çocuk bakıyorlar. çocuğun bakımı haricinde yemek, evin toplanması, mutfağın toplanması vs. işlere de bakacak. sabah 8.00 akşam 18.00. evi yakın olduğu için yol parası yok. bakıcısı olanlar yorum yazabilir mi rica etsem...

Canım meraba benim bakicim yok ama fiyat banada yüksek geldi bizim annemize bakıcı tutmustuk alzaymir di annem yatılı is yemek annemin bakımı temizlik 1000 tl veriyoduk ki yetişkin insan zor bebekte özen istiyor ama bilemedim bana pahali geldi bende antalya dayım bu arada

Kızlar selam beni hatirladiniz mi hani kaynanamda kaliyoduk eşim kafayı yemisti evimize geldik sonunda haftasonu geldim yazlık kislik ayirdim yorgan çıkardım ev daha yazlık versiyondaydi baya yoruldum yani şu an düzen oturtmaya çalışıyorum kızım orda kaynanamla yanyana yatmaya alistigi için burda yatağında yatiyo koyar koymaz ciyak ciyak agliyo mecbur aramıza alıyorum öylece hiç rahat edemiyoruz ezicez diye yatagimiz park yatak artık ayaklandı diye üst filesini kaldırdım oylede yatak dipte oldu alta çift kişilik yorgan koydum üstüne yatağı çarşaf falan ama bu sefer ağırlık nerdeyse oraya gomuluyo rahat olmadı ne yapmamı önerirsiniz nasıl çözüm bulayim

merhaba, evet antalya'dayız biz de canım. arkadaşlara sordum herkes 800-900 tl veriyor. yeter ki iyi baksın para önemli değil ama her işin bir piyasası var sonuçta. bilmiyorum daha karar vermedik düşüneceğiz biraz.
bizimki park yatak değil o yüzden senin sorduğun soruyu bilemedim şimdi canım, bir yolunu bulursun inşallah,

hatirladim
hosgeldin evine bende park yatak kullanmiyorum selinceylin yardimci olamiycam..kullanan arkadaslar fikir verebilir kesinne olursa olsun ama en iyisi evinizde olmanizdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…