2014 Şubat Anneleri

cok gecmis olsun rabbim beterinden saklasin

kızlar cevap veren herkeze teşekkür ederim, diş ameliyatı olmuştum bebeğimi emzirememiştim bu konuyla ilgili. bu arada kızlar kızlar bebeğime çorba yedirebilmenin bi yolunu buldum. önce kucağıma oturtuyorum ve bir havluyla kolları dahil sarıyorum tıpkı berberdekileler gibi oluyor maksat kollarıyla elimdeki mamayı dökmemesi. sonra önüme bir kase mama ve biraz su alıyorum. önce bir kaşık su veriyorum , ikinci kaşığında su olduğunu zannedereek ağzını açıyor safım ve mamayı tıkıyorum şöyle bi yüzünü ekşitiyor ama sonra suyu gösterip tekrar veriyorum ağzına. 2-3 yemek 1 su olarak bir kase çorbayı bitiriyor , keramet suda mı anlamş değilim ama 2 gündür tabağını silip süpürüyor. acaba diyorum yemek yerken ağzı kuruyordu ondan mı az yiyordu. neyse bu aralar iyiyiz bakalım . sabah kahvaltıya bir tatlı kaşığı pekmeze yarım yumurta sarısı ezdim sulandırdım ve alıştırma bardağına koydum içti çok şükür şimdi de havuç patates kabak bulgur ve kemik suyundan çorba yaptım uyanmasını bekliyorum yedirecem inşallah. dün yayla çorbasına dere otu doğradım nane yerine, çok sevdi dere otunun tadını size de tavsiye ederim

UOTE="baloncuk13, post: 37620978, member: 495656"]kızlar cevap erkeze teşekkür ederim, diş ameliyatı olmuştum bebeğimi emzirememiştim bu konuyla ilgili. bu arada kızlar kızlar bebeğime çorba yedirebilmenin bi yolunu buldum. önce kucağıma oturtuyorum ve bir havluyla kolları dahil sarıyorum tıpkı berberdekileler gibi oluyor maksat kollarıyla elimdeki mamayı dökmemesi. sonra önüme bir kase mama ve biraz su alıyorum. önce bir kaşık su veriyorum , ikinci kaşığında su olduğunu zannedereek ağzını açıyor safım ve mamayı tıkıyorum şöyle bi yüzünü ekşitiyor ama sonra suyu gösterip tekrar veriyorum ağzına. 2-3 yemek 1 su olarak bir kase çorbayı bitiriyor , keramet suda mı anlamş değilim ama 2 gündür tabağını silip süpürüyor. acaba diyorum yemek yerken ağzı kuruyordu ondan mı az yiyordu. neyse bu aralar iyiyiz bakalım . sabah kahvaltıya bir tatlı kaşığı pekmeze yarım yumurta sarısı ezdim sulandırdım ve alıştırma bardağına koydum içti çok şükür şimdi de havuç patates kabak bulgur ve kemik suyundan çorba yaptım uyanmasını bekliyorum yedirecem inşallah. dün yayla çorbasına dere otu doğradım nane yerine, çok sevdi dere otunun tadını size de tavsiye ederim[/QUOTE]
MaSallah bende sana yazicakdim naptin diye ne guzel baslamis yemeye 1gun ac kaldigi icinmi acaba.bizimki hep ayni suyu bende denedim ole yapinca onuda icmek istemiyo deli olucam ya ne zaman yicek bu cocuk

Haksever hangi surubu verdi doktor peditus mu?

mukorall le parolun şurubunu verdi bize... bide serum suyuyla actım burnunu

çoooooooooooooooooook geçmiş olsun ödünüz kopmuştur emininm bende her açerken türlü seneryo yaşıyorum yüüzm yanıyo eşim beni begenmiyo ama söyleyemiyo mecbur evli kalıyo ama yüzüme bakamıyo felna filan

geçmiş olsun canım haklısın valla bu cocuklaRIN NABCA BELLİ OLMUYO BİİZMKİDE EVDE DELİRTİR BENİ GECELERİ UYUmaz kayınvaldem gelir yardıma uyuyayım diye o gece onunla uyur gündüz kucamdan inmez babası varken kendi kendine oynar durur

kızlar kızmın kusması artık yok denilcek gb yani çok nadiren cıkarıyo ama oda azcık küçücük koyulaştırıcıyıda bırakalı baya oldu sadece ar mama kulanıyorum günde 2 kez onuda bırakmak istiyorum normal mamaya geçicem 1 yaşına kadar daha devam edeyimm mi acaba bilmiyorum gene cok kusarsa diye korkuyorum

ve yarın için fakülteden randavumuz var gastorolojiye gitsemmi gitmesemmi bilemiyorm kusması azaldıgı için kafam karıştı bazı gün hiç kusmuyo hatta bilmiyorum ek gıda yaradı bize

götürsemmi götürmesemmi eşim yok hastanede çooooooooooooooooooooooooooooooook uzak bursanın diger ucu kızımla hiç metro otobüse binmedim kendim nasıl giderim bilmiyorum tedirginim o yüzden gitmektende korkuyorum nabsamm acaba

Kizlarrr inanilmaz kotuyum ayrintili yazacak durumda olamasam da esimden su sozu duydum "zorunluluklarim var yoksa bi dk durmam "ben de bu lafin ustune "zorunlulugun cocuk mu?"dedigimde gulerek "bak nasil anlamissin "dedi ben de salonu terkedip odama geldim o ise hic istifini bozmadan macini izliyor asagida bense yukarda hungur hungur agliyorum bebegim herseyden habersiz misil misil uyuyor ne aci

Canim ayrıntı bilmiyorum ama sinir aniyla söylenmiş bir söz olabilir haklısın çok üzücü ama ne kadar yanlış olsa da bazen insan sinirliyken karşısındakinin canını acitmak için bile bile böyle ağır konuşabiliyor o yüzden ilk önce sakin ol ağlama canım yaa

aglardamla, post: 37625637, member: 429044"]Kizlarrr inanilmaz kotuyum ayrintili yazacak durumda olamasam da esimden su sozu duydum "zorunluluklarim var yoksa bi dk durmam "ben de bu lafin ustune "zorunlulugun cocuk mu?"dedigimde gulerek "bak nasil anlamissin "dedi ben de salonu terkedip odama geldim o ise hic istifini bozmadan macini izliyor asagida bense yukarda hungur hungur agliyorum bebegim herseyden habersiz misil misil uyuyor ne aci[/QUOTE]
Sinirlide olsa sakada olsa söylenecek sşeyler deil.o nasıl lafını söyleyip keyfine bakiyorsa sende bebegin için ggüçlü dur.erkekleri anlamak çok zor bazen.umarım hakkınızda hayırlısı olur üzülmeyin.

yanlış hatırlamıyorsam bi kaç ay önce face şüphen olmuştu demi canım.
yanlışımda varsa kusura bakma.
o olayla alakası varmı acaba

yada aranızda ufaktan olsa bi kırgınlık varda bi kızgınlık çıktı o üzücü sozler

inş hersey düzelir Yawrun sizle mutlu bi şekilde yasar

eşinde hatasını anlar bu söylediği sözlerden dolayı pişman olupta seni tekrardan kazanmak için mücadele eder

sadece çocuk için kalıyorum gibisinden imada bulunması çok cirkin

inş doru yolu bulur

sebebini sordunmu hiç neden sadece çocuk için zorunlu olarak aynı evde yasiyomus.

sana sebebini aciklamali

Bize bir şey demediler her şehirde yok o zaman Rize'deyiz biz :)
Evet anladığım kadarıyla sadece istanbul hatta bazı ilçeleri bile olabilir. Biz küçükçekmecedeyiz çocuk felci aşısınıda 5 yaş altı her çocuğa tekrar yaptılar burda buda aynı şekilde diye düşünüyorum.

Evet cnm dogru hayirliyorsun ama Onunla hic alakasi yok ben o konuyu hic sorun yapmadim bile ben biraz gergindim eve gelince suratsizdim vs sonra gerginlik cikti ve bu sozler solenildi nedenini sordum zorunlulugun ne dedim ya uf deyip soylemedi sonra cocuk nedeniyle mi zorunlu hissediyorsun dedigimde ise gulerek bak anlamissin iste dedi

Teşekkür ederim canım :)

anladigim kadariyla sanki bi kızgınlık çıkmış eşinin ağzından. galiba oda senin ergin ligin onuda germiş olabilir. aşılmayacak büyük bi probleminiz yok bence anlattığına göre.ins hersey düzelir. mutlu olursunuz.bundan sonraki eşinin tavrı önemli sana kendini affettirmeli.
çünkü günahı hiç biseyden haberi olmayan yawrunuz var.hani büyük bi sorun olmadıkça böyle kırıcı sözler soylenilmemeli.bence anliycak hatasını.

erkeklerin çocuktan sonra değiştikleri sanırım biraz doğru, yani sanki çocuğu tek başına yaptık, hayır sanki asıl sorumluluk bizde çocukla biraz ilgilenince bi de teşekkür beklemeler.. çocuğun iki ebeveyni var, ikisi de eşit derecede sorumlu bi anlasalar. üstünü giydir diyorum adama ay ne giyinecek bilmiyorum ki deyip kaçıyor, hacı ben biliyosam sen de bileceksin.. geçen bi tartıştık biz de biraz daha iyi bu ara.. ama ben çocuk için yanındayım demesi ağırmış hakikaten. ben olsam arıza çıkarırdım çok fena ama seni de eşini de tanımıyorum, nasıl bir ilişki dinamiğiniz var bilemiyorum tabii. Ama şunu söyleyebilirim; ağlama, sen bütün gün çocuk için eşin için çalışıp duruyosun, o adamın her sabah işe gitmesini, akşam yemek yemesini, etrafın toplanmasını sen sağlıyosun, aşağıda paşalar gibi maç izliyosa senin sayende.. bi dakka durmak istemiyosa gittiğinde bu senin için değil asıl onun için zor olacak. güçlü dur, önce kendi ruh sağlığın için güçlü dur. ve bence bırak kendi haline, sen kendi hayatına bak bi süre, kendine de eşine de zaman ver. o zamanı iyi değerlendiremezse de kendi bileceği iş, buradaki bütün kadınlar kocaları olmadan da ayakta durabilecek kadar güçlüler eminim. hele çocuk olduktan sonra kimse önümüzde duramaz ayol. (içimdeki feministi ayaklandırdı yemin ediyorum kocan).

herkese merhaba,
uzun süredir yoktum, evdeydim, bugün işe başladım arkadaşlar. hepiniz bebişleriniz ve ailenizle birlikte iyisinizdir umarım.yavrum da 9 ayı bitirdi dün. benden başka işe başlayan kimler var, speedy başlayacak galiba onu okudum. annem bakıyor şimdilik, zorlanırsa bakıcı bulacağız. artık 3 gün bizde bakılacak, 2 gün annemin evine biz bırakacağız. aklımda binbir türlü şey var, hem işe başlama, hem bebekten ayrılma, öğlenleri emzirmek için eve gideceğim.koşturma içinde geçecek galiba. bir de görev yeri olarak eski çalıştığım yer değil de başka yer talep ettim, olursa tabi inşallah, daha sonuçlanmadı.

canım zaten o kadar zor bi süreçteyizki hepimiizn rahatı kaçtı hayatımızda bi koşturmaca bi maraton valla en iyi cocuk bile olsa anne acayip yıpranıyo sürekli bağımlısın tbaiki cok güzelevlat sahibi olmak ama cokta zor... eşlerimizi bize destek olmayınca dahada zor eşimde benim sinirli olamma kızıma en ufak bi bagırmama yorulmama dayanamıyo kızıyo bana yani hep güçlü olmalıyım hep ben koşturmalıyım kendinden vazgeçiyo işte yemek istemem bişey istemem ama cocuga güzel bak kızma diyo ee benim bebegim zor bi bebek maf oluyorum uyku yok ymek bile zor yiyorum sürekli benim üstümde bakmayı beceremiyo 10 dakka baksa kolu kopuyo beli kopyo e ben bütün gün gece ayaktayım bende yoruluyorum sinirleniyorum morlaim bozuluyo suratım asık oluyo akşam bizde tartıştık tam 3 kere akşam uykusu diye salladım yatırdım hortladı kalktı kaldırdım oynattım yordum doyurdum yatırdım uyandı hiç sinirlenmedim 3 kere artık uykum geldi gerildim sinirlendim bardım beşiğine attım uyumazsan uyuma agla orda diye salladamda aglıyo oynatsamda aglıyo nabıyım belim bacakalrım koptuı sinirlerim bpzuluyo agla diyip bıraktım diye bana söyleniyo eşim kızı alıyo babacım aglama anne seviyo seni felan diyo sanki sevmiyorum ben beni kötü müş gb moralimi bozuyo barıyosun cocuga nedne böylesin felan filan bende sen bak madem diyorum kızıyo hem bakamıyosun hem kızıyosun felan diyincede ters ters konuştu o bana ben ona konuştum en son yaklaştı eşortmanımdan tututu set baktı allahım nasıl gücüme gitti çok kötü oldum sanki dövücek ( asla yapmaz öyle bişi ama sinirlendi bana o bakışı yetti ( çok agladım git dedim kovdum odadan gitti başka odad ayattı agladım agladım kızıma sarıldım oda aglıyodu içimizi ceke ceke anne kız aglaştık sonra dedim sen sev anneni bitek senin sevgine güveniyorum dedim ( sonra uyuttum kızımla uyuduk... sabah özür diledi telefondada diledi felan ama hala kırgınım çok moralim bozuk benimde (bu kadar zormu destek olmak anlamıyorum (

hayrlısı olsun cnaım inş cabuk LIŞIR BEBEGİNDE SENDE COK ZOR AMA Bİ ARKADAŞ CALIŞIYO ÇOK İYİ GLEİYO DEİ ABİKİ AYRI KALMAK ZOR AMA SÜREKLİE VDE COCULA İLGİLENMEK DAHA COK YIPRATIYO Bİ HAVAN DEGİŞİCEK ÖZLÜCEKSİN GLEİNCE DAHA GÜZEL VAKİT GEÇİRİRSİNİZ

Kızlar oğlum elini bırakıp iki üç adım atıyo sonra hop düşüyo. sürekli tepesinde olmam gerek çok meraklı bütün çekmeceleri dolapları açıp örtüypr tabi parmağı arasında örtüyor. Bu sefer ağla ağla kıyamet kopuyor yoruldum artık.
İş konusu açılmış bende salı başlıyorum. Biraz evden uzaklaşma iyi gelecek bana kızımıda haftada iki gun kreşe yazdırdım annem rahat etsin diye cumaları zaten evde olucam oğlum yaşına girene kadar dört gün annem bakmış olacak. Ben başedemiyorum ikisiyle ama annem hiç zorlanmıyorum diyo bakalım. Zaten bakamazsa bırakıcam işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…