Canım bize 1 yaşına kadar başka aşı yok dedi sağlık ocağı en son 6ay aşılarini oldu neden farklılık var acabaYarın kızamık aşımız vaaar. 4-5 gün geciktik ama napalım. Kuzuyu psikolojik olarak hazırlıyorum bugünden
cok gecmis olsun rabbim beterinden saklasinkızlar dün çok kötü birşey oldu..düdüklü tencere patladı..Allahtan kelepçeliydi tencere..karacanındı..mutfakta ben kızıma,babasıda oğluma yemek yediriyorduk..nasıl korktuk anlatamam..ocağın yanında oğlum oturuyordu..eğer tencere kaliteli olmasaydı ortalık savaş alanına dönecekti..Allahım korudu,facianın eşiğinden döndük.kızlar insan hayatı inanın pamuk ipliğine bağlı..bir kez daha anladım bunu..Rabbim hepimizi belalardan korusun..bu arada lütfen bol bol sadaka verin..
buda düdüklü tencere patlama videosu..bu şekilde olabilirdi bizim patlama ve oğlum demeye dilim varmıyor yanıklar içinde kalabilirdi...Allahım sen büyüksün..
Canım bize 1 yaşına kadar başka aşı yok dedi sağlık ocağı en son 6ay aşılarini oldu neden farklılık var acaba
Haksever hangi surubu verdi doktor peditus mu?
kızlar dün çok kötü birşey oldu..düdüklü tencere patladı..Allahtan kelepçeliydi tencere..karacanındı..mutfakta ben kızıma,babasıda oğluma yemek yediriyorduk..nasıl korktuk anlatamam..ocağın yanında oğlum oturuyordu..eğer tencere kaliteli olmasaydı ortalık savaş alanına dönecekti..Allahım korudu,facianın eşiğinden döndük.kızlar insan hayatı inanın pamuk ipliğine bağlı..bir kez daha anladım bunu..Rabbim hepimizi belalardan korusun..bu arada lütfen bol bol sadaka verin..
buda düdüklü tencere patlama videosu..bu şekilde olabilirdi bizim patlama ve oğlum demeye dilim varmıyor yanıklar içinde kalabilirdi...Allahım sen büyüksün..
Doktora gittik zaten, peditus verdi üç gün kullanacak bi de burnunu bol bol aç dedi serum fizyolojikle... Dün ve bugün daha iyi, bi de doktor dişler çıkmak üzere dedi sanırım o yüzden de biraz huzursuzlanıyor.. Ay bi dişleri çıkarsa da rahatlasa :) komik olan dün çok ağlayınca gittik doktora, allaam doktorda sanki hiç ağlamamış gibi gülücükler gülücükler, boğazına koca tahtayı sokarken bile kıkırdadı totik :)
Bize bir şey demediler her şehirde yok o zaman Rize'deyiz biz :)Bu yine suriyelilerden gelen bir aşıymış bizde haftaya olucaz önlem olsun diye olacaklarmış
Canim ayrıntı bilmiyorum ama sinir aniyla söylenmiş bir söz olabilir haklısın çok üzücü ama ne kadar yanlış olsa da bazen insan sinirliyken karşısındakinin canını acitmak için bile bile böyle ağır konuşabiliyor o yüzden ilk önce sakin ol ağlama canım yaaKizlarrr inanilmaz kotuyum ayrintili yazacak durumda olamasam da esimden su sozu duydum "zorunluluklarim var yoksa bi dk durmam "ben de bu lafin ustune "zorunlulugun cocuk mu?"dedigimde gulerek "bak nasil anlamissin "dedi ben de salonu terkedip odama geldim o ise hic istifini bozmadan macini izliyor asagida bense yukarda hungur hungur agliyorum bebegim herseyden habersiz misil misil uyuyor ne aci
yanlış hatırlamıyorsam bi kaç ay önce face şüphen olmuştu demi canım.Kizlarrr inanilmaz kotuyum ayrintili yazacak durumda olamasam da esimden su sozu duydum "zorunluluklarim var yoksa bi dk durmam "ben de bu lafin ustune "zorunlulugun cocuk mu?"dedigimde gulerek "bak nasil anlamissin "dedi ben de salonu terkedip odama geldim o ise hic istifini bozmadan macini izliyor asagida bense yukarda hungur hungur agliyorum bebegim herseyden habersiz misil misil uyuyor ne aci
Evet anladığım kadarıyla sadece istanbul hatta bazı ilçeleri bile olabilir. Biz küçükçekmecedeyiz çocuk felci aşısınıda 5 yaş altı her çocuğa tekrar yaptılar burda buda aynı şekilde diye düşünüyorum.Bize bir şey demediler her şehirde yok o zaman Rize'deyiz biz :)
Evet cnm dogru hayirliyorsun ama Onunla hic alakasi yok ben o konuyu hic sorun yapmadim bile ben biraz gergindim eve gelince suratsizdim vs sonra gerginlik cikti ve bu sozler solenildi nedenini sordum zorunlulugun ne dedim ya uf deyip soylemedi sonra cocuk nedeniyle mi zorunlu hissediyorsun dedigimde ise gulerek bak anlamissin iste dediyanlış hatırlamıyorsam bi kaç ay önce face şüphen olmuştu demi canım.
yanlışımda varsa kusura bakma.
o olayla alakası varmı acaba
yada aranızda ufaktan olsa bi kırgınlık varda bi kızgınlık çıktı o üzücü sozler
inş hersey düzelir Yawrun sizle mutlu bi şekilde yasar
eşinde hatasını anlar bu söylediği sözlerden dolayı pişman olupta seni tekrardan kazanmak için mücadele eder
sadece çocuk için kalıyorum gibisinden imada bulunması çok cirkin
inş doru yolu bulur
sebebini sordunmu hiç neden sadece çocuk için zorunlu olarak aynı evde yasiyomus.
sana sebebini aciklamali
Teşekkür ederim canım :)Evet anladığım kadarıyla sadece istanbul hatta bazı ilçeleri bile olabilir. Biz küçükçekmecedeyiz çocuk felci aşısınıda 5 yaş altı her çocuğa tekrar yaptılar burda buda aynı şekilde diye düşünüyorum.
anladigim kadariyla sanki bi kızgınlık çıkmış eşinin ağzından. galiba oda senin ergin ligin onuda germiş olabilir. aşılmayacak büyük bi probleminiz yok bence anlattığına göre.ins hersey düzelir. mutlu olursunuz.bundan sonraki eşinin tavrı önemli sana kendini affettirmeli.Evet cnm dogru hayirliyorsun ama Onunla hic alakasi yok ben o konuyu hic sorun yapmadim bile ben biraz gergindim eve gelince suratsizdim vs sonra gerginlik cikti ve bu sozler solenildi nedenini sordum zorunlulugun ne dedim ya uf deyip soylemedi sonra cocuk nedeniyle mi zorunlu hissediyorsun dedigimde ise gulerek bak anlamissin iste dedi
Kizlarrr inanilmaz kotuyum ayrintili yazacak durumda olamasam da esimden su sozu duydum "zorunluluklarim var yoksa bi dk durmam "ben de bu lafin ustune "zorunlulugun cocuk mu?"dedigimde gulerek "bak nasil anlamissin "dedi ben de salonu terkedip odama geldim o ise hic istifini bozmadan macini izliyor asagida bense yukarda hungur hungur agliyorum bebegim herseyden habersiz misil misil uyuyor ne aci
Kizlarrr inanilmaz kotuyum ayrintili yazacak durumda olamasam da esimden su sozu duydum "zorunluluklarim var yoksa bi dk durmam "ben de bu lafin ustune "zorunlulugun cocuk mu?"dedigimde gulerek "bak nasil anlamissin "dedi ben de salonu terkedip odama geldim o ise hic istifini bozmadan macini izliyor asagida bense yukarda hungur hungur agliyorum bebegim herseyden habersiz misil misil uyuyor ne aci
Evet cnm dogru hayirliyorsun ama Onunla hic alakasi yok ben o konuyu hic sorun yapmadim bile ben biraz gergindim eve gelince suratsizdim vs sonra gerginlik cikti ve bu sozler solenildi nedenini sordum zorunlulugun ne dedim ya uf deyip soylemedi sonra cocuk nedeniyle mi zorunlu hissediyorsun dedigimde ise gulerek bak anlamissin iste dedi
herkese merhaba,
uzun süredir yoktum, evdeydim, bugün işe başladım arkadaşlar. hepiniz bebişleriniz ve ailenizle birlikte iyisinizdir umarım.yavrum da 9 ayı bitirdi dün. benden başka işe başlayan kimler var, speedy başlayacak galiba onu okudum. annem bakıyor şimdilik, zorlanırsa bakıcı bulacağız. artık 3 gün bizde bakılacak, 2 gün annemin evine biz bırakacağız. aklımda binbir türlü şey var, hem işe başlama, hem bebekten ayrılma, öğlenleri emzirmek için eve gideceğim.koşturma içinde geçecek galiba. bir de görev yeri olarak eski çalıştığım yer değil de başka yer talep ettim, olursa tabi inşallah, daha sonuçlanmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?