2014 Şubat Anneleri

hosgeldinsiyahincias

disimiz olmadigi halde bi cogunu yasadik uyku haric sukur uykumuz iyi sayilir

mizm izlik var istahsizlik dogdugundan itibaren varcalistigin icin cok zorlaniyosun odgal olarak allah kolaylik versin..ben calismadigim halde zor bakiyom yemegi bazen yapamiyorum ev daginik hepo dedigin yöntemi bilmiyorum ama zahmetli oldugunu duymustum..yapamam ben onla akisina birakiyom ne zaman uyursa uyur ne zaman kalkarsa kalkiyoama biraz akli ersin ozaman ögretecem saat kac ta uyuyp kac ta kalkacak diyesimdi 10 gibi uyuyo sabah 8 de kalkiyo bi kac kere aksam 6 bucukta yatti sabah 6 da kalkti tabi arada bi kac kez uyandi..

abov gec ciksin ozaman istemiyom zaten istahsiz bi bebek iyce dibe vurruz

ins kolay atlatirsinizlip boyu kilosunuda yaz buraya kizinin

Anladıum canım ama ciddi para ya ev işini falanda yapsın bari .
annende rahat eder hem .

biz dün gece çok ağladık ben gittim başladı ağlamaya hep ağladı yavrum

öle düşünme cnaım nabcaksın işten gelince daha verimli ilgilenirsin kapatırsınız arayı inş. uzmanalr 3 yaşına kadar kan bağı olan kişilerin bakması bildigi kişielrin bakması güven duygusu için iyi diyolar annen ve bakıcı aynı anda dururlarsa çok güzel olur ne bilim ya ben kimselere emanet edemiyorum insan kendi bile kızıyo bazen bunalıyo tabi elin cocuguna barılmaz kızıllmaz ama öyle işte eminim senide bitiren bu düşüncelerdir allaha emanet kuzularımız üzülme herşey olcana varıyo hem kafan dagılır daha iyi olur belki çalışanlar kendini daha iyi hissediyo ebebginden ayrı kalmak dışında iyi gleiyo herede biraz herşeyden uzakalşmak kafa dagıtıyo

dün aşımızı olduk bizde hiç aglamadı kuzum yine katı canlım beim ben bayılcaktım bembeyaz olmuş suratım biz vururuz dedi ebemiz diger hemşire tuttu ben bakamıyorum iğne görünce bayılmışlıgım var zaten :)))

kilomuz 8 aylık 7600 dü 9 aylık 8 200 olmuşuz çok şükür arkadan emin adımalrla geliyoruz boyumuzda 73cm

Anladıum canım ama ciddi para ya ev işini falanda yapsın bari .
annende rahat eder hem .

biz dün gece çok ağladık ben gittim başladı ağlamaya hep ağladı yavrum

evi toparlamak, 1-2 kap yemek yapmak, mutfağı toplamak haricinde bir iş yapmayacak canım, bunları bile yapması zor zaten ancak uyuduğunda yapabilir.yoksa uyanıkken 5 dk. boş bırakmaya gelmiyorlar artık.

oyy kıyamam kuzunun ağlamasına canım benimmm

maşallah hakseverim, tamamen soyup mu tartıyorlar yoksa giyinik mi? ben tamamen soydurmak istemiyorum nedir yani kış mevsimindeyiz üşümesin yavrular,

GERÇEKTEN zor ya.
ev işi kalsın çocukla ilgilensin yeter

maşallah hakseverim, tamamen soyup mu tartıyorlar yoksa giyinik mi? ben tamamen soydurmak istemiyorum nedir yani kış mevsimindeyiz üşümesin yavrular,

saglık ocanda soymuyolar canım üatüyle tartındı iç zıbını kşlotlu corap tayt badi vardı montunu cıkardık öle tarttı

saglık ocanda soymuyolar canım üatüyle tartındı iç zıbını kşlotlu corap tayt badi vardı montunu cıkardık öle tarttı

ya aslında sağlık ocağı daha iyi oluyor, ben de bir çok aşısını sağlık ocağında yaptırdım, daha rahat sıra beklemiyorsun, hemşirelerle kanka olduk zaten. ama doktorlar illaki anadan üryan soyduruyorlar.
bize de mont hediye geldi de daha hiç giydirmedik burada havalar güzel şu anda, dışarı çıkarırken başlık ve hırka ya da sweatshirt tarzı bir şey giydiriyorum. kilotlu çorap mutlaka giydiriyorum hatta üstüne bir de soket çorap, ayakta gezinecekse de patik oluyor.ama ayaklarının da arada bir hava alması lazım diye düşünüyorum. yatırırken de kilotlu çorap+iç body+ayaklı tulum + uyku tulumuyla (altı torba gibi olan) yatıyor.
öyle 2-3 güne bir yıkayamıyoruz, yazın her gün yıkardım ama şimdi bazen haftada 1 bazen de 2 kez yıkıyoruz. siz nasıl yapıyorsunuz?

Hoşgeldin canim.. Oğlusun diş cikariyor olabilir mi canim çünkü benim oğlunda ayni durumda bizde ikinci diş yolda. Emeklemesini istiyorsan yöntem basit onu yüzükoyun yere koy , önceleri agzina dikkat et yere değmesin sonra önune birşeyler koy ilerlemesi için.ama geç emeklemesi geç yürüyeceği anlamına gelmez canim belki oğlun emeklemeden yürür. Benimki emekliyor baya bir sorun hic durmuyor yerinde. Diş konusuna gelince ben sık sik emziriyorum agrisi geçsin diye, meyve filesine meyve koyuyorum hem yesin hem de dişini rahatlatsin diye birde sürekli havuç veriyorum eline.

bugün parka çıkardım yagmurluk vardı kaşkollu iç zıbını badisi kilotlu corap ve coap gb kalın yünlü taytı vardı bde patik vardı ayanda

saglık ocana erken gittik soguk diye mont giydirdim bizede hediye aldı halamız daha yeni yeni başladık giymeye :) soguksa kulaklı şapka ve atkı takıyorum kızım atkıyı cok seviyo elimizle petpet yapıp aaa ses cıakrırrız ya oda öyle yapıyo barıyo hep :)

yatarkende iç zıbın kşlotlu çorap ve biama giydiriyorum yünlü cift kat battaniyesi ar onu örtüyorum sürekli kalktıgımız çin bazen soguksa uyku tlumu gydiriyorum iç zıbın ve kşlotlu corap üstüne yada iç zıbın üsütüne uyku tulmu altına kısa corap giydiriryorum ayakalr gece yaaytarken acık kalmalymış ama üşücek diye acamırum çok döneniyoda kokuyo resmen valala :)

ben 2 günde bi yıkıyorum yazın günde 2 yıkandıgımız bile oldu ama artık 2günde bi yıkıyorum 3gün olunca cocuk rahatsız oluyo bizimki kafası cok terliyo çünkü bide yemek yerken özgür bırakıyorum mandalina muz oo heryer batıyo elini agzını yıkasamda illa pisleniyo bazen kkasını beline kadar yapıyo hopaaa banyo da buluyoruz kendimizi öyle aksiyon içindeyiz yani

canım sen meyveyi hala fileye mi koyuyosun tek versene artık yiyebilir diş varmıydı seninkinin :) bizimki armut elma özellikle muz ve mandina hastası şeftali biterse ne yer diyodum cok şükür 3 dişiyle beni bile yicek :)

ebe bana muz ve balı 1 yaşına akdar verme dedi benim kızım 6 aylıktan beri hergün bi yada yarım muz yiyo hiç şaşmaz eskiden şeftliyle şidi mandalina ve cici bebeyle yiyo beyazıda verilmiyo yumurtanın ama kızım istiyo veriyorum onuda bazen az az ne bilim ya yicek cocuk önüne geçmek istemiyorum aslında balı ne sever ya atatlılara bayılıyo günlerde verilen tabakalrda ne varsa yiyo kek börek poğaca hele bi verme sinir krizine giriyo verene kadr aglıyo :) 6 aylıkllen kız istemede poğca yapmışlar istenilen kızdan cok benim kız ön plandaydı herkezin elindeki poğacaya agladı en son 5-6 poğaclaı tabak verdiler önümüze sonra sussutu :) gören hep diyo bali kilo alsan diye çitlenbikim benim iştah var ama göstermiyoruz :)

Gece Külotlu Çorapla yatırma sıkıntı yapar uyuyamaz ayrıca kan dolaşımı açısından sakincali

haksever canım sana birşey sormak istiyorum..mesala bir patates sulusu,barbunya,yeşil fasulye,tavuk gibi yemekleri nasıl yediriyorsun?çatalla ezip mi yoksa barbunyayı tanesiylemi veriyorsun?benimkinin hala dişi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…