- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
masallah bizden kucukmus 6 disi olmusBenim Oglumda 26 subat dogumlu 4 ustte 2altta var cok isiriyor mememi boşver yaşında ciksinBende 1yasinda asisi var diye biliyorum.
Benim kız da aynı,elimde verdiğim şeyleri az az yiyor kaşıkla versem yemiyor ve çorba gibi sulu şeyler sevmiyor,çorba yapmıyorum pek...bende hic biseyi blendirden gecirmedim bu zamana kadar kahvaltiyi bile ilk bastan beri ya elimle ezdim yada kucuk parca halinde ayri ayri verdim yedigi zamanlar.baligi seviyo elimle ufak parcalar halinda veriyorum geveleyip yiyo hic dis olmadigi halde...sadece et vetmedim yiyemiyoayri yapmiyorum kendi yemeklerimi az tuzlu yada hic tuz atmayarak yapiyorum yiyo... corbayi kasikla icmiyo ekmekle batirip verirsem yiyo limonu seviyo yuzunu burusturmadan emiyo aslinda herseyden yiyo ama cok az yiyo..brokoli karnibahar kereviz hepsinden verdim azda olsa yedi belndirlamadim catalla ezip verdim hafif puturlu
veriyorum cnmkzmBenim kız da aynı,elimde verdiğim şeyleri az az yiyor kaşıkla versem yemiyor ve çorba gibi sulu şeyler sevmiyor,çorba yapmıyorum pek...
Ayrıca dişlerini kullanarak çiğnemiyorlar ki,bu işi damaklarıyla ve tükürükle. Hallediyorlar.dişleri bekleme küçük küçük ver yutmaya alışşın
tesekkurler teyzesi sukur iiiYasakhayal nasılsın emir nasıl oldu iyileşti mi
oglumda uyuyo bi bakim dedim bendeBenim kız uyuyor size bir bakayım dedim sende burdaymışsın
Onu düzeltmeler mi? Bende izninin 20 gününü kullanmıştım aynen ücretsizden onu düşmüşlerdi şirkete gittim itiraz ettim ücretsiz olarak tamamladılar böle bir hakkın vardı aslında. Ben doğum öncesi iki ay kullandığım için ücretsiz iznimide kullandım 9 ayında bende başlamak zorunda kaldım ama sürekli beni işten atsınlar dua ediyorumhakseverim ne yazık ki öğretmen değilim bankacıyım...ücretsiz izin bankada daha önceden veriliyordu,18 ay ücretsiz izin alan oluyordu hatta... ben de talep ettim ama artık 6 aydan fazla vermiyorlarmış, bir de benim 1.5 aylık kendi yıllık iznim vardı onun üzerine 4.5 ay ücretsiz izin verdiler. yani 1.5 ayını da oradan kırptılar, dolayısıyla bebişim 9. ayını bitirdiği gün işe başlamak zordunda kaldım.
ben istifa etmeyi çok istedim ama eşim ve ailem razı olmuyorlar. gelirim çok şükür fena değil ama yapılan işin stresi ve çalışma saatlerinin çokluğu göz önüne alınınca aileme az vakit ayıracakmışım gibi geliyor ve buna üzülüyorum. keşke bebeğimle daha fazla birlikte olabilseydim. en azından 2 yaşına kadar onun annesine ihtiyacı var çünkü...
Canim bakicisiz olmuyor ne yazik ki annelerle olmuyor bu is evet keske annem baksa guzel de bakar ama tamamen jayati evin icinde cocuk bakimiyla cok zor en iyisi bakici.benim bakicim 700 tl sabah 8 aksam 6.sadece cocuk ve ev duzeni bi kap da yemek dedik ama damak zevkimiz cok uyusmadi bizim cadi da cok musade etmedi zaten haftada bir de yarim gun kadinim geliyor ayda 250 tl de o.bakici+temizlikci 950ye geliyor.size bayan bence fazla soylemis bence.kazandigimiz cocuklara gidiyor helali hos olsun gerci ama ben bakiciya verdigim parayi kazanmak icin kac saat cene patlatiyorumcanım biz de annemle bir kaç gün denedik ama sonunda bakıcı tutmaya karar verdik, çünkü annemin evi biraz uzak ayrıca kardeşim ve babam da var,ben de 16.30-17.00 gibi eve geliyorum ama yine de annem hem yoruluyor hem de kendi evine vakit ayıramıyor. bakıcı bayan dün eve geldi, görüştük, 45 yaşında, eşimin iş arkadaşlarının çocuklarına bakmış ve referanslı, aylık 1150 tl istiyor. ücreti fazla geldi bana, burada normalde 800-900 tl ye çocuk bakıyorlar. çocuğun bakımı haricinde yemek, evin toplanması, mutfağın toplanması vs. işlere de bakacak. sabah 8.00 akşam 18.00. evi yakın olduğu için yol parası yok. bakıcısı olanlar yorum yazabilir mi rica etsem...
Amiiinnn cok tesekkur ederim kimsenin agiz tadi bozulmasin...iyi olmaniza sevindim caglardamla..ins bidaha kimsenin evinde huzursuzluklar cikmaz amin..
emekleyince daha zor canim surekli kontrol ama daha cok yoruldugundan biraz daha gece uyumasi iyilesti gibi.ne guzel abd desin neresindedin ben de bi yil new york ta kalmistim ozluyorum gercekten...Merhabalar aranıza bugün katıldım.uzun zamandır takip ediyorum, özellikle hamileyken hep okuyordum yazılanları. Şubat annesiyim, bugün 9. Ayına giren bi oğlum var. ABD de yaşıyoruz 2 ay önce geldik. Oğlum devamlı emmek istiyor, bu aralar pek yemek de yemiyor. Ayağımda sallayarak uyutuyorum. Ev işlerine bile bazen vaktim kalmıyor. Gündüzleri 2-3 kez uyurdu, bugünlerde 1 kere uyumaya başladı. Uyanıkken farklı şeyler istiyor, sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor, yemeği bile zor yapıyorum.Daha emekleyemiyor. Acaba emekleyince daha mı az sıkılır, çok mu geç kaldı sizce emekleme için?
9 aylık kontrole gitmedik,fırsat olmadı ki...ben de merak ediyorum kilosunu,yalnız bizde gözle görülür bir gelişme yok,çok zayıf 8.600 anca gelir diye düşünüyorum...hala desteksiz oturamıyor..,emekliyor,tutunarak kalkıyor yine tutunarak iki üç adım atıyor,bolca gevezelik yapıp çığlık atıyor ...oglumda uyuyo bi bakim dedim bendekizin nasi kilosunu ne tarttirdinmi biz daha gitmedik 9 aylik olmadik merak ediyodum seni yogunsun biliyorum giremiyosun ama ara sira ses ver
Haklısın canım bence de ekmek şuan için gerekli değil ama benimki kaşıkla çorba yemediği için batırıp veriyorum,güzelce karnını doyursa neyse de hala herşeyi az yiyor yani ekmeği de az yiyorEkmeğe gerek var mı ki arkadaşlar biraz sonra başka bişey verseniz karbonhidrat alıyorlar fazlasıyla tahıl grubundan baklagillerden bilmem ki bana ters geliyor çorbayı ekmeksiz yediriyorum ben.. tok tutmuyor belki ama amacım her besin grubundan yemesi ekmekle 3 saat acıkmaz yavru sizce de öyle değil mi?
rabbim beterinden korusun
lip kizin ilk defami dustu
yaw biz napacaz bilmiyorumyaklasik olarak oglum iki adir hep en az gunde iki defa dusuyo kafasinida vuruyo yere
cok hareketli emeklemiyo bile hep ayakta duruyo yada tutunarak yuruyo tabi bazen dengesini kaybediyo uutup elini birakiyo pat yeresukur bu zamana kadar ucuz atlattik
bisey olurmuki hergun dusuncedun 3 kere bu gun bi kere dustu hemde kafasini vurdu yere imkansiz engelleyemiyom rabbime emanet yapacak biseyim yok
9 aylık kontrole gitmedik,fırsat olmadı ki...ben de merak ediyorum kilosunu,yalnız bizde gözle görülür bir gelişme yok,çok zayıf 8.600 anca gelir diye düşünüyorum...hala desteksiz oturamıyor..,emekliyor,tutunarak kalkıyor yine tutunarak iki üç adım atıyor,bolca gevezelik yapıp çığlık atıyor ...
Canim bakicisiz olmuyor ne yazik ki annelerle olmuyor bu is evet keske annem baksa guzel de bakar ama tamamen jayati evin icinde cocuk bakimiyla cok zor en iyisi bakici.benim bakicim 700 tl sabah 8 aksam 6.sadece cocuk ve ev duzeni bi kap da yemek dedik ama damak zevkimiz cok uyusmadi bizim cadi da cok musade etmedi zaten haftada bir de yarim gun kadinim geliyor ayda 250 tl de o.bakici+temizlikci 950ye geliyor.size bayan bence fazla soylemis bence.kazandigimiz cocuklara gidiyor helali hos olsun gerci ama ben bakiciya verdigim parayi kazanmak icin kac saat cene patlatiyorum
Amiiinnn cok tesekkur ederim kimsenin agiz tadi bozulmasin...
emekleyince daha zor canim surekli kontrol ama daha cok yoruldugundan biraz daha gece uyumasi iyilesti gibi.ne guzel abd desin neresindedin ben de bi yil new york ta kalmistim ozluyorum gercekten...
oglumda uyuyo bi bakim dedim bendekizin nasi kilosunu ne tarttirdinmi biz daha gitmedik 9 aylik olmadik merak ediyodum seni yogunsun biliyorum giremiyosun ama ara sira ses ver
Onu düzeltmeler mi? Bende izninin 20 gününü kullanmıştım aynen ücretsizden onu düşmüşlerdi şirkete gittim itiraz ettim ücretsiz olarak tamamladılar böle bir hakkın vardı aslında. Ben doğum öncesi iki ay kullandığım için ücretsiz iznimide kullandım 9 ayında bende başlamak zorunda kaldım ama sürekli beni işten atsınlar dua ediyorum
hosgeldinsiyahincias
disimiz olmadigi halde bi cogunu yasadik uyku haric sukur uykumuz iyi sayilir
mizm izlik var istahsizlik dogdugundan itibaren varcalistigin icin cok zorlaniyosun odgal olarak allah kolaylik versin..ben calismadigim halde zor bakiyom yemegi bazen yapamiyorum ev daginik hep o dedigin yöntemi bilmiyorum ama zahmetli oldugunu duymustum..yapamam ben onla akisina birakiyom ne zaman uyursa uyur ne zaman kalkarsa kalkiyo ama biraz akli ersin ozaman ögretecem saat kac ta uyuyp kac ta kalkacak diye simdi 10 gibi uyuyo sabah 8 de kalkiyo bi kac kere aksam 6 bucukta yatti sabah 6 da kalkti tabi arada bi kac kez uyandi..
hosgeldinsiyahincias
disimiz olmadigi halde bi cogunu yasadik uyku haric sukur uykumuz iyi sayilir
mizm izlik var istahsizlik dogdugundan itibaren varcalistigin icin cok zorlaniyosun odgal olarak allah kolaylik versin..ben calismadigim halde zor bakiyom yemegi bazen yapamiyorum ev daginik hep o dedigin yöntemi bilmiyorum ama zahmetli oldugunu duymustum..yapamam ben onla akisina birakiyom ne zaman uyursa uyur ne zaman kalkarsa kalkiyo ama biraz akli ersin ozaman ögretecem saat kac ta uyuyp kac ta kalkacak diye simdi 10 gibi uyuyo sabah 8 de kalkiyo bi kac kere aksam 6 bucukta yatti sabah 6 da kalkti tabi arada bi kac kez uyandi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?