2014 Şubat Anneleri

ben ekmekle yedirdigim halde önce corbasını yiyo sonra ne yemek varsa onu yiyo sonra mesela asure var evde tatlısınıda yiyo sonra bide yarım saat sonra emiyo :)) bide kilo alsa bali anca yetiyo dmeekki

canım emekliyip tutunup kalkıp nasıl oturmuyo anlamadım destek koyma bence oturttur düşsün düşerek öğrenicek cok koruyosan arkasına hep yastık koyuyosan belki ondan oturmuyodur canım bilmedim

gunaydin demekte geciktim

simdi tarttim lip 9200 gr geldi pijamasiyla.yani su an yaklasik 8800 ne oluyo ins doruduraynene valla yaw benim oglan istahsiz bebek dogdu dogalinapalim bunada sukur 8 kiloyu gectik

haksever kizin yakiyo yedigini baska bebek bu kadar yese 10 kilo olurduacaba tiroid sorunumu var diye dusundum hizli calisiyosa yedigi yaramaz yakar

sutu bende vermeye basladim muhallebisiylekilosuda ii masallah

aslinda gerek yok ama benim gibi istahsiz bebegi olan icin mecbur vermek zorunda kaliyosu an tek severek yedigi sey ekmek evrisim..anne sutude almiyo mamayida sevmiyo ek gidayi halen doyarak yemiyo..ekmegi sulu seylere batirip verirsem yiyohani bu durumda karbonhidrat protein dusunemiyorum..hangisi fazla az diyehani ekmek yemese bile benim oglan 8 saat bile ac durabiliyo malesefistahsiz bebegi olan anneler ne demek istedifimi anlarcorbayi kasikla asla veremem..ekmekle ancak yerhani önce vermemek icin cok direndim ama cevremdende tepki aldim annem basta olmak uzere...yiyosa ver ekmegi dedilermesala sabahlari krem peyniri ekmekle vermesem kahvalti yok olur bizim icinah istahli bi bebegim olsaydida duzenli bi ogun olusturabilseydim

cnmkzm dedigin kilodaysa bence cok iyi yaw masallah

sukur hic kusma goz kaymasi olmadihergun dusuyo sabah yine olduyaw bi otursa yok illa ayaga kalkip gezecek

Haksever canim acil girdim kayinvalideme benim oğlum niye istahsiz diye dert yanarken gerçi şubat annelerinden bir bebek çok yiyormus ama zayifmis dedim kayinvalidem çölyak hastaligi çok yedirir ama asla kilo aldirmaz dedi istersen bir baktir. Bir tanidigimiz da bu var glutensiz yemesi gerekiyormus inşallah yoktur bir göster istersen

haksever kizin yakiyo yedigini baska bebek bu kadar yese 10 kilo olurduacaba tiroid sorunumu var diye dusundum hizli calisiyosa yedigi yaramaz yakar

canım kusma için medikale gittigimizde tahlillerine bakılmıştı troidi normal :) çok şükür

canım nabtın sen ya saol ama içime koca bi kurt düşürdün allah korusun hepimizn evladını benimkinide biraz baktım çok benzer şikayetlerim belrtiler arasında ama bebeklerde çölyak belirtilerinde isal diyo bide hiç kilo almazsa herelde öyledir mesela 6 aya kadar daha zordu sadec esüt devam amamsı yani bide beni emiyodu cok kusuyodu daha huzursuzdu şimdi herşeyi yiyo ama doydugu için çok mutlu yiyo diyorum ama öyle ne bilim ya bakıyorum şişman cocukalr daha cok yiyo komşumuzunki yani benim küçük kaseyle çorbasını içiyo sonra yemeklerimizde ne varsa mesela bamyaysa bikaç suyuna ekmek banıyorum 10 tane felanda bamya yiyo suyunu içiyo sonra biraz ben mutfagı toplarken oynuyo sonra üstünü degiştiriyorum altını al biraz emip uyuyo ne bilim ya bilemedim şimdi sürekli emmesi benim sütüm yok 3-4 saat durunca bile 30 cc çıkıyodu hemde en deli cagında şimdi hepten yok gb cekeliyo cekeliyo sonra gleiyo 10-20 arası yutkunma sesi geliyo sonra btiyo süt cocuk boşa cekeliyo bırakıyo bu akşam yemegi için çok mu ki etrafımdakilerin bebekleri çok yiyo o yüzden cok gelmiyo bana ama sürekli yediriyomuşum gb konuştum herelde güzel besleniyo ama aşırı değil... ve ek gıdaya geçtik böle corbaalr yemekler yiyo ya kilo aldı yani 6 aydan sonra 3 ayda 3 kilooya yakın aldı herelde öyle bişey olsa ememiyomuş vitamini felan kilo almıymuş yoktur dimi öyle bişi korktum şimdi ( çok hareketli ben bu kadar harekete kilosunu gene almasına seviniyorum ve boyuda normal 73 cm bi sorun oldugu bebeklerde boydan anlaşılıyo benim bildigim alalh korusun şu kusma huzursuzluk belirtileri arasında ama kusmamızda çok şükür bitti çok nadir az agından cıkıyo ama bitti diyebilirim yani ...4. dişimiz gleiyo dişlerede erken başladık kusmamız bitti rahat edicez derken dişler bizi maf ediyo ... insan olsun cocuk olsun babası bile olsun çok mutlu hep birilerini istiyo benden sıkılıyo bi süre sonra herelde ...inş yoktur ya öyle bişi alalh korusun saol ilgin için

Lip kilosunu tahminen söyledim belki okadar olmamıştır,çok ufak tefek bişey benimki...
Evet desteksiz oturamıyor,oturttuğumda öne doğru eğiliyor dik durmuyor sonrada pat yana düşüyor...çok hareketli 5 dk biryerde durmuyor,gözüne bişey takıldıysa nerde olursa olsun alacak,alamıyorsa çığlığı basıp bizden istiyor...en çokta ayağa kalkmaya meraklı,ben ayaktaysam bana bile tutunup kalkıyor,herşey normal gözüküyor ama oturamıyor işte...

Canım aslında pek oturttuğum söylenemez,oturmaya isteği de yok sürekli ya emekliyecek ya kalkacak...destek koymadığımda öne doğru eğiliyor dik durmuyor,sanki hazır değil gibi,ben de çok takmıyorum nedense...zorlamakta istemiyorum zarar veririm diye..

yapı meselesi demekki.zeynebin metabolizması iyi calisiyo ki yakıyo hemen.

yeterki bi sorun olmasın.dediğin gibi son aylarda kilosu boyu arttı.çoğumuzun bebeği yaklaşık aynı kilo ve boylarda.demekki gelişimleri şükür normal.bebeklerimiz 8 kılonun üstünde hep
.

bazı bebekler oturması sevmiyo.bizde de durum ayni.oturmayı desteksiz yapabildiği halde nadir oturur çünkü hep bi faaliyet halinde

Kızlar Bebekleriniz banyo yapmayı seviyomu

bizimki sorun oluyo hep

sudan çıkarınca nası agliyo çok seviyo suyuistiyo ki hep su içinde oturum oynum

banyoyuda çok seviyo bu yüzden kapısı açık oldumu giriyo hemen oturuyo içinde yada küvete tutunup duruyo dakikalarca

hele bi de lambası yaniyosa nasi agliyo biri varda ben giremiyom diye

halbuki daha 2 ay öncesine kadar hiç sevmezdi

Canim parayi bosver iyiyse aman fazla olsun cocugum iyi bakilsin napalim onlardan inemli diil hicbir sey.ben de hayirlisiyla 3 yasina gelsin krese vermeyi dusunuyorum cunku cocuk eve sigamaz o yastan sonra 4 duvara tikmanin mantigi yok kurali ogrensin toplu yasamayi ogrensin sosyallessin bi tek kendisinin olmadigini gorsun

Bizimki en basindan beri cok seviyor banyoyu ama cikinca da aglamiyor bizim sorunumuz da giyinmeyi sevmiyor giydirmek zulum oluyor

Banyo cok büyük problem hiiiiccc sevmiyor cok ağlıyor artık tek yikayamiyorum eskiden sadece yüzüne su gelince ağlardi simdi su degmeden kiyameti kopariyor ben de anlamadim niye böyle oldu Bu arada canim bayagi benzer durumdayız 19subat doğumlu kuzum 9.ay kontrolune gitmedik daha doktora gideli bir aydan fazla oldu boy 75cmdi en son simdi kiboy ne bilmiyorum evde birlikte 9050gr geldi kiyafetlerle iki kat giydiriyorum burasi soguk demekki yaklasik 8600-8700 gibi bisey ben de kasikla numkun degil yediremiyorum kahvalti yumurta sarisi peynir hep minik minik ekmekle yiyor corbalari da ayni oyle yoksa mumkun degil yemez bir yogurt bir de bazen kasik mamasini yiyor ama 10mama kasigi verene kadar mahvediyo beni etrafi iskence gibi coook zir mama yedirmek cik az miktarda koyuyorum tabagina mamalari ceyrek ölçü yapıyorum yok bir kere bile yaptığım bir seyi bitiremedi hep tabakta kaliyor

canim benim kizimda banyo yapnayi seviyor ama ciktigimizda aglamiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…