2014 Şubat Anneleri

masallah kucuk adam herseyi ogreniyo

abow alt degistirme mi kislar ölüyom ben yawhe bide giydirme cikarma

demekki su an gelisimleri cok normal hepimizin bebisleri nerdeyse ayni seyi yapiyomus

Son düzenleme:
zerenim 9 aykontrolüne gittiniz mi
boy ve kilosunu ogrenebildin mi kiscenin

benim kizim alkis yapmayi elleriyle gel yapmayi cak yapmayi biliyor..bide kizima meraba kizim ellerini uzatip ellerimi tutuyor cok tatli oluyo.r.kizimda by yapmayi bilmiyor.
masallah kizina bunlarin hic biri bizde yokyaw bu oglani bi oturtturupta biseyler ögretemiyorum ki

hep gezme acik olan yere girip döküp sacma pesindeen iyi yaptigi sey bide mesala disardan babasi gelince kosarcasina emekleip tabi aglayarak yapiyo dert anlatma tuhaf tuhaf sesler cikariyobide herhangi birimiz ayakkabimizi giyince disari gidecegimizi biliyo hemen yanimiza gelip bacagimiza sariliyo

aa evet mb kisce ogullarimiz cok benziyo birbirineisimleri ayni iki gun var araalrinda bizde 17 subat dogumluyuz kilo ayni gibi boyu bilmiyom en son 6 bucuk aylikken 73 tu simdi ise bilmiyorumistahsizlik ayni az yeme ayni

isimleri ayni olunca acep karakterlerini etkiledi de aynimi birbirlerine benzedi

benim oglan bunada istahsiz halbuki ne guzel bi meyve.ilk once yarisini yedi ..bikac gun sonra verdim kasigi görunce kafasini yana cevirip kisdi bana

Olabilir canım inanırım etkiliyor isim senin oglusun da sosyaldi dimi benimki fazla sosyal herkese güler hiiiic yabancilamaz paşam

Ogluslarin ismi ne merak ettim benim kız geçen sağlık ocağında ölçüldü 9 kilo 74 cm daha doktora kontrole gitmedik iyi gibi boyu posu hergün kahvaltısında ceviz karıştırıyorum sıklıkla avakado bile veriyorum geçen pişi yedi çok şaşırdım korktum ısrarla vermedi almak istedikce ısırdı kızımın adı ceylin 8 Şubat dogumluyuz

Maşallah boyuda kilosu da iyi

oğlumun adı Muhammed Emir

Olabilir canım inanırım etkiliyor isim senin oglusun da sosyaldi dimi benimki fazla sosyal herkese güler hiiiic yabancilamaz paşam
iki ay öncesine kadar çok sosyaldi

kimseyi ayirmazdi
zorumada gidiyodu

şimdi genelde erkekleri sevmiyo

mesala eniştem den ve yeğenim den

kaçıyor hiç sevmiyo

istemediği kişiyi görünce kucağa alınmadan basiyo çığlığı

masallah kizina kilosu ve boyusu iyi..buarada kizimin ismi mina.

benim kizimda herkese gidir ama erkekleri daha cok sever mesala babami cok sever ustune aglar ..tam bi dedecii..iki dedesini cok sever.

Benim kız kırklıyken başlamıştı herkese gülmeye ama nedense bir iki aydır erkekleri görünce korkup ağlıyor özellikle dedeleri her gordugunde dudagini bukup bukup agliyor dışarda herkese gülüyor akrabalardan birini görünce ciddilesiyor benim kız nedense

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

Aaa oglumda aynı.

yaklaşık iki aydır erkeklere gitmiyo

babasını bile istemiyo gün icinde

bizde de gülme yok.bi bana bide babasına gülüyo

başka kimseye gulmuyo

ne ciddi bebek hiçmi Gülmez diyolar

teyzesi gidikliyo komiklik yapıyo yok gulmuyo

sen bunu yarışmaya sok kazanır kimse güldüremez diyo

masallah kizina kilosu ve boyusu iyi..bu arada kizimin ismi mina.
Aslında kislar bebeklerinizin ismini yazınki
bebeğim , kızım, oğlum yerine ismiyle hitap
etmek daha ii olur bencekaç aydır yazısiyoruz bi kaç bebeğin adını biliyorumilk aklıma gelen haksever in kızı zeynep mesala

O kadar çok zeynebim diyorum ki :))))

Ben zeynebomde 8 şubat doğumlu sezeryan 38+4 te 2.940 doğdu 49 cm di hep kuştu doğduğundan beri yeni yeni azaldi 9 aylik boyi 73 kilosu 8.200 ckti 6 aylik 5.850ydi kilosu ek gida yaradi bize emiyo ve kusma onleyici mamakullaniyorum

Arkadaslar mrb.oglum gece çok sık uyaniyo nerdeyse yarım saatte bir emzik gibi meme agzinda olsun istiyor napicam bilemiyorum.bi fikriniz varmı
canm benm oğlum daöyle hiç derin daldını görmedm .dişten dediler diş çıktı aynı sabaha kadar emiyo tekmeler atıyo sağa sola dönüyoben bi çare bulamadım bulursan ne olur bana da söyle

canm benm oğlum daöyle hiç derin daldını görmedm .dişten dediler diş çıktı aynı sabaha kadar emiyo tekmeler atıyo sağa sola dönüyoben bi çare bulamadım bulursan ne olur bana da söyle

Su 1aydır böyle oglum devamlı uyaniyo ağlıyor huzursuz gündüz bişi yok anlamıyorum nniye bole yapiyo isede baslicamşimdiden çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…