- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
masallah kucuk adam herseyi ogreniyoAlt değiştirmek kolay olmuyor eline bişeyler veriyorum...Reklamlara da ilgisi azaldı yemek yedirmek problem oluyor..Bir de korkuyorum bir gün karyolasında ayağa kalkar diye kızlar..
Bizim yavru da bayadır el çırpıyor uzun süredir müziğe eşilik ediyor..Gel gel yapıyor ellerini uzatıp beni al hareketi de var..Saklanma oyununa bayılıyor hiç sıkılmıyor ama ben sıkılıyorumKitaplara da bayılıyor çevirip duruyor..Ona çocuk şarkıları söylüyorum biliyor 3 tanesini..Otobüs taksi tren minibüs bi bip oda var..Objeleri tanıtıyorum daha sonra göstermesini isteyeceğim...Balkonda çiçekli bitkilerim var hayır demedim hiç cici deyince ellemiyor baayıllllllllıyorum o haline..Dikkat ediyorum da dokunmasına izin verdiğim şeylere dokunuyor sadece eğitim küçük yaşta :)
Yıkılmadan uzun süre oturabiliyor ayrıca uzanıp tekrar doğrulabiliyor..Arkamdan ağlamaya da başladı artık beni takip ediyor... Yarın toplantım var nasıl bırakıp da giderim onu düşünüyorum...
zerenim 9 aykontrolüne gittiniz miBenimki de agliyo canim ya. Suda oynamak icin. Ellerini suya vurup sicratmayi cok seviyo. Kuvetinden cikarinca agliyo. Oyun oynamasina da izin veriyorum ama havalar sogudu hasta olur diye kisa tutmaya da calisiyorum. Hemen banyo malzemelerinden uzaklastirip dikkatini dagitinca susuyor :):)
masallah kizinabenim kizim alkis yapmayi elleriyle gel yapmayi cak yapmayi biliyor..bide kizima meraba kizim ellerini uzatip ellerimi tutuyor cok tatli oluyo.r.kizimda by yapmayi bilmiyor.
aa evet mb kisce ogullarimiz cok benziyo birbirineBanyo cok büyük problem hiiiiccc sevmiyor cok ağlıyor artık tek yikayamiyorum eskiden sadece yüzüne su gelince ağlardi simdi su degmeden kiyameti kopariyor ben de anlamadim niye böyle olduBu arada canim bayagi benzer durumdayız 19subat doğumlu kuzum 9.ay kontrolune gitmedik daha doktora gideli bir aydan fazla oldu boy 75cmdi en son simdi kiboy ne bilmiyorum evde birlikte 9050gr geldi kiyafetlerle iki kat giydiriyorum burasi soguk demekki yaklasik 8600-8700 gibi bisey ben de kasikla numkun degil yediremiyorum kahvalti yumurta sarisi peynir hep minik minik ekmekle yiyor corbalari da ayni oyle yoksa mumkun degil yemez bir yogurt bir de bazen kasik mamasini yiyor ama 10mama kasigi verene kadar mahvediyo beni etrafi iskence gibi coook zir mama yedirmek cik az miktarda koyuyorum tabagina mamalari ceyrek ölçü yapıyorum yok bir kere bile yaptığım bir seyi bitiremedi hep tabakta kaliyor
benim oglan bunada istahsiz halbuki ne guzel bi meyve.ilk once yarisini yedi ..bikac gun sonra verdim kasigi görunce kafasini yana cevirip kisdi banakızlar benim oğlum öğün atlamaz iyi yerdi ama 1 yaşına kadar hep yüzde 25 persentildeydi..sonra ne olduysa yüzde 75 persentil oldu..şimdi aralıkta 36 aylık olacak..fazla kafaya takmayın..siz gıdalı yedirmeye devam edin..cevizi hergün 1 tane verin mutlaka..ben kızıma 1 ceviz,oğluma 2 ceviz yediriyorum..kız 1 yaşına gelsin onada 2 tane yedirecem..valla her ay 90 ceviz gidiyor bizim evde..yeşil mercimeği haftada 1 kere mutlaka yemeklerine katarım..yumurta desen hergün bol tereyağında tavada yaparım..hakiki tereyağı bol miktarda d vitamini içeriyor..şimdilik kahvaltıda helva var,haftaya tahin pekmez karışımına geçeceğim..peynir hergün düzenli yiyor..haftada 3 kere felan keçi boynuzu pekmezi veriyorum..muzlu yoğurt olmazsa olmazımız.
bu arada kızlar çocuklarınıza cennet hurması yediriyormusunuz?ya ben tadına baktırayım dedim maşallah 1 tane koca hurmayı yediumarım dokunmaz
cennet hurmasının faydaları
http://www.mailce.com/cennet-hurmasinin-faydalari.html
Olabilir canım inanırım etkiliyor isim senin oglusun da sosyaldi dimi benimki fazla sosyal herkese güler hiiiic yabancilamaz paşamaa evet mb kisce ogullarimiz cok benziyo birbirineisimleri ayni iki gun var araalrinda bizde 17 subat dogumluyuz kilo ayni gibi boyu bilmiyom en son 6 bucuk aylikken 73 tu simdi ise bilmiyorum istahsizlik ayni az yeme ayni
isimleri ayni olunca acep karakterlerini etkiledi de aynimi birbirlerine benzedi
Maşallah boyuda kilosu da iyiOgluslarin ismi ne merak ettimbenim kız geçen sağlık ocağında ölçüldü 9 kilo 74 cm daha doktora kontrole gitmedik iyi gibi boyu posu hergün kahvaltısında ceviz karıştırıyorum sıklıkla avakado bile veriyorum geçen pişi yedi çok şaşırdım korktum ısrarla vermedi almak istedikce ısırdı kızımın adı ceylin 8 Şubat dogumluyuz
iki ay öncesine kadar çok sosyaldiOlabilir canım inanırım etkiliyor isim senin oglusun da sosyaldi dimi benimki fazla sosyal herkese güler hiiiic yabancilamaz paşam
masallah kizina kilosu ve boyusu iyi..buarada kizimin ismi mina.Ogluslarin ismi ne merak ettimbenim kız geçen sağlık ocağında ölçüldü 9 kilo 74 cm daha doktora kontrole gitmedik iyi gibi boyu posu hergün kahvaltısında ceviz karıştırıyorum sıklıkla avakado bile veriyorum geçen pişi yedi çok şaşırdım korktum ısrarla vermedi almak istedikce ısırdı kızımın adı ceylin 8 Şubat dogumluyuz
benim kizimda herkese gidir ama erkekleri daha cok sever mesala babami cok sever ustune aglar ..tam bi dedecii..iki dedesini cok sever.Olabilir canım inanırım etkiliyor isim senin oglusun da sosyaldi dimi benimki fazla sosyal herkese güler hiiiic yabancilamaz paşam
Aaa oglumda aynı.Benim kız kırklıyken başlamıştı herkese gülmeye ama nedense bir iki aydır erkekleri görünce korkup ağlıyor özellikle dedeleri her gordugunde dudagini bukup bukup agliyordışarda herkese gülüyor akrabalardan birini görünce ciddilesiyor benim kız nedense
Aslında kislar bebeklerinizin ismini yazınkimasallah kizina kilosu ve boyusu iyi..bu arada kizimin ismi mina.
Aslında kislar bebeklerinizin ismini yazınki
bebeğim , kızım, oğlum yerine ismiyle hitap
etmek daha ii olur bencekaç aydır yazısiyoruz bi kaç bebeğin adını biliyorum ilk aklıma gelen haksever in kızı zeynep mesala
Ogluslarin ismi ne merak ettimbenim kız geçen sağlık ocağında ölçüldü 9 kilo 74 cm daha doktora kontrole gitmedik iyi gibi boyu posu hergün kahvaltısında ceviz karıştırıyorum sıklıkla avakado bile veriyorum geçen pişi yedi çok şaşırdım korktum ısrarla vermedi almak istedikce ısırdı kızımın adı ceylin 8 Şubat dogumluyuz
canm benm oğlum daöyle hiç derin daldını görmedm .dişten dediler diş çıktı aynı sabaha kadar emiyo tekmeler atıyo sağa sola dönüyoArkadaslar mrb.oglum gece çok sık uyaniyo nerdeyse yarım saatte bir emzik gibi meme agzinda olsun istiyor napicam bilemiyorum.bi fikriniz varmı
canm benm oğlum daöyle hiç derin daldını görmedm .dişten dediler diş çıktı aynı sabaha kadar emiyo tekmeler atıyo sağa sola dönüyoben bi çare bulamadım bulursan ne olur bana da söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?