2014 Şubat Anneleri

ben 2 kez yaptırdım canım ....sık dişini on dklık bişi zaten

kıslar ne yapıyosunuz bakayım bne nete cok girmiyorum inanırmısınız bilgisayarın karsısında cok durunca bile midem kötü oluyo:)hala düzelemedim yemek yapamıyorum yiyemiyorum bugun işe giderken kıyafetimi ütüledim giyindim cıktım ama bana sorun 4 gün önce yıkanan(tabi tembellikten ütülenmeyen)kıyafeti bu saate kadar yumuşatıcı koktu otobüste yollarda mahvoldum eve geldim dayanamayıp koku hassasiyetim tavanda kızlar ne yapcam bilmiyom açlıktan ölmek üzereyim ama yiyemiyorum cok az

oyyyy bende öyleydim ama 2 gündür iyiym canım...sık dişini az kaldı atlatacaz inşallah.....dua edelim de uzun sürmesin....

ayyy aynı durum 7 haftalıkken bende de vardı(( hala da koku hassasiyetim var ve yumuşatıcı kokusu midemi bulandırıyor....deodorant bile sıkamıyorum ve maalesef çaresi yok,dayanacaksın....

oyyyy bende öyleydim ama 2 gündür iyiym canım...sık dişini az kaldı atlatacaz inşallah.....dua edelim de uzun sürmesin....
inşallah canım ya gecer bir an önce meyveden tiksinecem diye korkuyomhabire yemekten benim adamgeleydi bi işten onu beklıyorum yemek yemeye gidelim serinlikte aclıktan bitmiş durumdayım

ayyy yaptırdın mıı:))) kıs 5 aydır jilet vuruyorum mazallah ağdayı yapıştırsan kalkmazmış gibi geliyor bana töbeeee:)))) tüm cesaretimi toplayıp gidim bu haftasonu ozaman anammmm

canım jilet vurduysan acıyabilir ilkinde ama 2.agdadan sonra haffler acısı
ben hep agda yaptırdım o yzden sıkıntı yasamıyorum....on dk sürmüyor diyebilirim...ben bi zararı olacağını düşünmediğimden yaptırdım...bazıları yaptırmıyor korkuyo bebeğe bişey olur diye ama bebek taa nerde yaaaa...ne bilim yani.istersen dr una danış canımm..için rahat etsin

o kadar beklemişsin biraz daha bekle 3 aylık olunca yaparsın:)

kızzz çok rezil durumdayım yaaa bildiğin gibi değil jiletle bilem alamıyorum..doktora gitmeden önce üstten şöyle bir alıyorum malum muayenede görünmesin:)))) altlar foraaaaa,kocaylada kardeş gibi olunca iyice saldım

Kızlar selam.. Ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi:)) benim dr yokmuş çarşamba gidicem, sinir oldum çok merak ediyodum çarşamba tam 10 haftalık olacak kuzu..

kızlar tansiyonunuzu ölçüyomusunuz evde doktora gidince ölçüyolar zaten ama benim çok baş dönmem oluyo..biraz önce ölçtüm 9-5 çıktı düşük değilmi sizcede :26:

Canım benim de öyle normalde 11 7/ 12 8 di, en son 9 5 çıktı.. Digitallere çok güvenmeyin..bizde klasik var arada onla ölçüyor eşim..gebelikte düşük tansiyon normalmiş..

Canım genital ağdayı dışarda yaptırma.. Hassas dönem.. Mikrop falan kaparsın Allah korusun.. Hatta oraya ağdayı dr.laf önermiyor.. Cillop gibi hoşuna gidiyor insanın ama ne kadar cillop o kadar mikroplara davetiye haberiniz ola..

ayyy aynı durum 7 haftalıkken bende de vardı(( hala da koku hassasiyetim var ve yumuşatıcı kokusu midemi bulandırıyor....deodorant bile sıkamıyorum ve maalesef çaresi yok,dayanacaksın....
essah mı diyosun kıssne zaman gecmişti senin hijyenden midesi bulanan ben varım sanıyodum :)su içsem kokuyor bana parfüm değ sigara hepsi kötü kaka şeyler hiç sevmiyorum bebişimde sevmiyor dayanacağım ne yapayım yakında kovacaklar beni erken gelmekten eve:)

Ben de aynıyımm koku hassasiyetim son noktada.. Elimde olsa evi hergün yıkayıp paklıcam kocamı günde 3 kez yıkıcam:))

canım aynı durumdayız, o kadar mutsuz ve halsizim ki.. şu 3 ay gecsin diye dua ediyorum.. hersey mi kokar insana.. elimi yıkasam sabun kokuyor, kendi kokumdan bile midem bulanıyor. hatta bizim bir oda acayip güneş alıyor. o güneş bile rahatsız ediyor.. ben adetten 5 gün önce ögrendim hamileliği, mide bulantılarımdan süphelendim. düşünün 3. haftadan bu yana kusuyorum ben.. önceleri sabahtan sabahaydı.. hergecen gün uzadı, şuan 24 saat bulantı, hazımsızlık, gaz ve kabızlık çekiyorum.. korkuyorum bebişim ac kalacak diye.. bide bugün acayip baş dönmesi başladı...

laurana sivilcelerden bahsetmişsin, ben ergenlikte sivilce nedir bilmezdim, şuan yüzüm sivilce tarlası gibi.. anlam veremiyorum ben de.. geçsin şu 3 ay

ben hep agda kullanıyorum canım ya zararlımıymış agda ne yapcaz :)ama hormanlardan hakkatten fışkırıyo benimkilerde 2 li 3 lü cıkıyolar:)

essah:))) bende tat alma bozukluğu bile var şimdi biraz iyiyim galiba 7.ve 8. haftada tavan yapıyor sonra biraz azalıyor ama koku hassasiyetim hala var kuscak gibi olmasamda hoşlanmıyorum....yaa banyo yapmaya üşeniyorum niye biliyor musun,şampuan kokusu rahatsız ediyor...eşime saçlarım kokuyor diyorum ooooh mis gibi hayatım diyor benim midem bulanıyor....

ben hep agda kullanıyorum canım ya zararlımıymış agda ne yapcaz :)ama hormanlardan hakkatten fışkırıyo benimkilerde 2 li 3 lü cıkıyolar:)

ayyy benimkiler yakında kaçak kat çıkcak:))) napalım ağda yaptırmayım o zaman madem mikrop olasılığı var biraz dayanacam....elif diye arkadaşım var şuan topicte ona doktoru bu haftalar sivilce haftası demiş galiba biraz tipsizleşecezzz:)))

Ben de aynıyımm koku hassasiyetim son noktada.. Elimde olsa evi hergün yıkayıp paklıcam kocamı günde 3 kez yıkıcam:))
kolanya kokluyorum bol bol oda işe yaramıcak bir süre sonra çunkü şu an naneli şeker bile işe yaramıyor bende:)
bende hemen hemen 15 gündür var canım baş dönmesi 2 gün oldu gecti ama ne dönmeydi yattıgım yerde beynim dönüyordu resmen.onu atlattım.bulantım var ama kusamıyorum o daha kötü bakalım hayırlısıyla geçiçek inşallah.bu arada benim de sivilce problemim başladı yüzümde daha önce olmayan akne tarzı şeyler var sinir oluyorum yaaaaaa

Genelde 13. Haftada bitiyomuşş.. Bende de benzer şikayetler var.. En ii arkadaşım çubuk kraker:) korkma bebişin aç kalmaz ilk 3 ay bizden beslenmiyolar canım sonra da düzeliriz inşallah.. Başında tansiyonun düşüktür muhtemel ondan dönüyodur..

Progestanımız yükseliyor, sivilce dostu kendisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…