benim de bugün başım dönmeye başladı, hatta tansiyon aleti alıp arasıra ölçmeyi düşündüm. 9-5 düşükmüş canım, normali 12-8 diye biliyorum ama gebelikte değişiyor olabilir.
ben progestan kullanmıyorum kullansam belkide ondan oluyodur derim ama..kontrolde hep 11-9 çıkıyo ama digital ölçtüğümde düşük çıkıyo..biraz sonra gidip eczaneye ölçtüreyim bide..tansiyon sorunu çıkmasın allah korusun..bunada şükür de cnm bak bebeğin seninle ve onu korumak için neler yapıyosun..düzelicek en kısa zamanda bebeğin sımsıkı tutunacak sana hemde..
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için....Allahım çok fenaymış bu baş dönmesi 3 gündür içiyorum ilacı ama ilk defa bugün baş dönmesi yaptı çok acaip duygü
fena valla ben sürekli baş dönmesi yaşıyorum..midem bulanıyo başım dönüyo demekki hamileyimbütün belirtileri yaşıyorum valla
fena valla ben sürekli baş dönmesi yaşıyorum..midem bulanıyo başım dönüyo demekki hamileyimbütün belirtileri yaşıyorum valla
kızlar tansiyonunuzu ölçüyomusunuz evde doktora gidince ölçüyolar zaten ama benim çok baş dönmem oluyo..biraz önce ölçtüm 9-5 çıktı düşük değilmi sizcede :26:
biraz düşük ve şuan benim de başım dönüyor ama ben progestan kullanıyorum ondan olsa gerek diyorum umarım....yaaa Allah dermansız dert vermesin ama ne vardı progestan olmadan ilaç ihtiyacım olmadan bir hamilelik geçirseydim....ebru şallı plates bile yapıyordu biz yapsak çocuk padır patır düşerdi heralde....
canım bende de oluyo bas dönmesi tansiyonum sürekli düşük hem de epey düşük.....dün hiç kalkamadım ...
sorun bizde canım:)
ya bir de benim yaşım 30 a geldi 84 aralık doğumluyum,bebek için fazla vaktim yokmuş gibi geliyor...inanırmısınız annemin üremesi yani fsh'ı genç kızınki gibiymiş ve kordonları bağlı olmasa çocuğu olurmuş:))) benimki bile anneminki gibi değil ve annem benim yaşımdayken 4. bebişine hamileydi en küçük kardeşimi ise 34 yaşında doğurdu şimdi 46 yaşında....ben niye nneme çekmedimki yaaa((
canım nerden biliosunki testmi yaptıdın:) boşver sağlıklı bitanesi olsunda gerisi allah kerim
evet düşükten sonra hamile kalmak istediğim ve bir engel olup olmadığını öğrenmek için doktora gitmiştim,birtakım testler istedi benden bunlardan biri de yumutlama kalitesiydi ve sinırda çıkmıştı,doktor iyi ama çok iyi değil demişti...annem de adet düzensizliği için gitmişti de menapozmu acaba diye yumurtlama kalitesine baktılar genç kız yumurtlaması çıktı mükemmel dedi doktor:)))) valla babam ceketini atsa annem hamile kalmış o derece:)))
benim bu tüyler çıldırtacak beni ne güzel rahatlamıştım lazer 3 kere yaptırdım artık başka şeye gerek kalmamıştı yaaabacaklarıma yaptırmıodum bile nerdeyse yoktu şimdi ordan bile fışkırdı nerdeyse haftada almam gerekiyor.napıcam ben şimdi bikini bölgesine hayatta ağda yapamam nolcak bu işler bilemiorum resmen tüy üretimine geçtim yaaa ama normalde çok az tüyüm vardı
bu sabah mide bulantısıyla uyanmadım çok şaşkınım:)))
Merhaba arkadaşlar,
Sayfaya yeni üye oldum ve 7 haftalık hamileyim. Bir aksilik yaşanmadığı takdirde bende Şubat annesi olacağım. Tüm yazışmaları okuma şansım olmadı henüz bu yüzden sizlere bir şey danışacağım. Ben 2012 Aralık'tan beri Reflü ve gastrid tedavisi görüyorum. Hamililiğimin ilk ayında da maalesef fark etmediğimden ilaç kullanımına devam ettim. Öncelikli sorum bu ilaçlar bebeğe zarar vermiş olabilir mi? Diğer sorum ise; şuan ilaç kullanamadığımdan günlerim çok zor geçiyor. Bu yanmaları azaltacak bir tavsiyesi olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
İlaçlar konusunda bir şey söyleyemem en iyisi doktora danışmak sanırım ama yanmalar için günde bir tane zeytin çekirdeği yutabilirsin.Kefir içebilirsin her gün 1-2 bardak ve bol bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?