2014 Şubat Anneleri

bende bu doktorları anlamıyorum.arakdasımın doktoruna gidiyorum ben.arkadasım 9 ay agda yaptırdı....yasak falan dememiş..yaptırabilirsin demiş.kimi doktorda yaptırma diyomus...belki de kişiden kişiye değişiyodur....

Aynenn ben de, dün arabada tuttu midem, arabadan indik benim elimde kolonya şişesi bağımlılar gibi:))
Beniim midem açken bulanıyor bişeyler yiyorum yedikten sonra da bulanıyor.. Bitmek bilmeyen bir döngü..

evet o sivilceler beni çileden cıkardı zaten çünkü sıkmak gibi bi hastalığım var sürekli oynarım iz kalacaklar ya offf:)hiç geçmicekmiş gibi geliyor bana bu hassas günler sıcaklardan bide dahada fazla hissdiyoruz.sen paçayı yırttln bende bir 10.haftaya gelseydim kokular gitseydi inşallah

Benim eski dr um da yasak demedi ama önermiyorum dedi..sadece hamilelik için değil genel olarak.. Başka dr lardan da duydum..ağda ve epilasyonu türk insanı kadar seven yok zaten,bakınız avrupalılar kabus gibi geziyolar:) tabi öyle dolaşmıcaz da alternaifleri tercih ediyorum ben..

Aynenn ben de, dün arabada tuttu midem, arabadan indik benim elimde kolonya şişesi bağımlılar gibi:))
Beniim midem açken bulanıyor bişeyler yiyorum yedikten sonra da bulanıyor.. Bitmek bilmeyen bir döngü..
aynen çantam küçük zaten ben çaprazdan başka kullanamam.içinde cubuk kıraker su kolanya islak mendil cüzdan ve bir adet poşet taşıyorum n olur n olmaz diye tabi kapanmıyor öyle geziyorum berduş gibi bazen yanımdakılere fıs fıs yapıyorum kolanyayı otobüste ohh rahatlıyoruz
ben önumuzdeki salı gidicem bi sorayım bakalım ne dicek

ben dr.uma sormadım bunu ya aklıma gelmedi ama şubatta hamile kaldığımı öğrenmeden hemen önce lazere gidiyodum 4 seans gitmiştim baya da bi azaltmıştı ama hamileliği öğrenince bıraktım işte 2 ay sonra kürtaj olduktan sonra da devam etmedim. ama tüylerim normalinden geç çıkıyo artık bi de daha yumuşak.. ağda yaptırmaktan oldum olası korkmuşumdur bir süre komple yaptırdım dışarıda acısına dayanamayınca lazere gitmiştim.. doğumdan sonra tekrar lazer yaptrıcam.. şimdilik epilatörün tıraş başlığıyla idare ediyorum.. şuan yumuşaklar ama bir süre sonra sertleşcekler jilet gibi napim artık 9 ay idare edicez..

kıslaar ben namaza gidiyorum dua isteyen var mı özel olarak?? isim isim edeyim duayı...abdest alıp geliyorum dua isteyenler isimlerini versinler de her namazımda adet haline getireyim:)))

kızlar geçmişi okuyamadım illaki konuşmussunuzdur oruç tutacakmısınız doktora soran oldumu ne yapmamız gerekiyor.kendimi kötü hissediyorum .zaten yemek yiyemiyorum mide bulantısından acaba tutsam mı bilemedim.bu arada hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum

kıslaar ben namaza gidiyorum dua isteyen var mı özel olarak?? isim isim edeyim duayı...abdest alıp geliyorum dua isteyenler isimlerini versinler de her namazımda adet haline getireyim:)))

anneannem hacca gidecek bu sene ama bel fıtığı var....ayaklarda his kaybı başlamış....bastonla zar zor yürüyo...bide vücut agır.ona dua edermisin canım...iyi olsun da oralarda güçlü kuvvetli dolaşsın inşallah....Aysel anneannemin adı..bizlerede genel olarak edersen sevinirim Allahım kabul etsin

Son düzenleme:
valla ne iyi dedin benide kaldırdın birbirimize edelim tabiki haydi kızlar namaza ben hemen kalkayım öğle duruyo daha ikindi okunacak.dualarım sizinle

yok canım sormadım ben zaten tutamıyodum bi kaç senedir....bu sene hiç tutamam...çalışıyorum..içerden avans ta aldım.....bas dönmesinden bulantıdan ayakta zor duruyorum....kötü olursam işe gelemem...bunu da istemem....çünkü ben borçlu gibiyim su an iş yerime bünyem cok zayıf yaaaaa

canım ben dr.uma sordum.. tutma dedi bana.. günler uzun oldugundan dayanamayabilirsin dedi..

Ben tutamayacağım canım. Dr da tavsiye etmiyor.. Zaten tansiyon düşük mide kötü.. Rabbim hoş görüyor bizi.. Kısmetse sonra tutucam borçlarımı.. sanada hayırlı ramazanlar..

bana et canımmmm çok kötü dönüyorum ben ya ilaç döndürüyor beni kalbim sıkışıo of ya

ne güzel bende senin gibiydim ama fışkırdı şimdiki normalde tüysüzümdür

çalışanlara zor benim okul tatil Allahtan yoksa bende fena olurdum

aynen ya o kocalar deli:) ben kendime acaip kokuom hem yalnız girsem kesin bayılırım hem kokudan ölüyorum kokuyorum diede ağlıyorum kocamda aynısını dio:)

kıslar dualarımı ettim rabbim yardımcımız olsun...burda ezan okunuyor Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin....ben de oruç tutamayacam maalesef hipoglisemi var bende ani şeker ve tansiyon düşmesi.....bayılırım yoksaa Allahım tutanlara yardım etsin...

kız benim göğüslerimde çıktıyaaaa ayyyyyyyyyy kaşınmaktan koparacam zaten sığmıyoda bişeye davul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…