kolanya kokluyorum bol bol oda işe yaramıcak bir süre sonra çunkü şu an naneli şeker bile işe yaramıyor bende:)
bende hemen hemen 15 gündür var canım baş dönmesi 2 gün oldu gecti ama ne dönmeydi yattıgım yerde beynim dönüyordu resmen.onu atlattım.bulantım var ama kusamıyorum o daha kötü bakalım hayırlısıyla geçiçek inşallah.bu arada benim de sivilce problemim başladı yüzümde daha önce olmayan akne tarzı şeyler var sinir oluyorum yaaaaaa
ayyy benimkiler yakında kaçak kat çıkcak:))) napalım ağda yaptırmayım o zaman madem mikrop olasılığı var biraz dayanacam....elif diye arkadaşım var şuan topicte ona doktoru bu haftalar sivilce haftası demiş galiba biraz tipsizleşecezzz:)))
essah:))) bende tat alma bozukluğu bile var şimdi biraz iyiyim galiba 7.ve 8. haftada tavan yapıyor sonra biraz azalıyor ama koku hassasiyetim hala var kuscak gibi olmasamda hoşlanmıyorum....yaa banyo yapmaya üşeniyorum niye biliyor musun,şampuan kokusu rahatsız ediyor...eşime saçlarım kokuyor diyorum ooooh mis gibi hayatım diyor benim midem bulanıyor....
bende bu doktorları anlamıyorum.arakdasımın doktoruna gidiyorum ben.arkadasım 9 ay agda yaptırdı....yasak falan dememiş..yaptırabilirsin demiş.kimi doktorda yaptırma diyomus...belki de kişiden kişiye değişiyodur....
aynen çantam küçük zaten ben çaprazdan başka kullanamam.içinde cubuk kıraker su kolanya islak mendil cüzdan ve bir adet poşet taşıyorum n olur n olmaz diye tabi kapanmıyor öyle geziyorum berduş gibi bazen yanımdakılere fıs fıs yapıyorum kolanyayı otobüste ohh rahatlıyoruzAynenn ben de, dün arabada tuttu midem, arabadan indik benim elimde kolonya şişesi bağımlılar gibi:))
Beniim midem açken bulanıyor bişeyler yiyorum yedikten sonra da bulanıyor.. Bitmek bilmeyen bir döngü..
ben önumuzdeki salı gidicem bi sorayım bakalım ne dicekbende bu doktorları anlamıyorum.arakdasımın doktoruna gidiyorum ben.arkadasım 9 ay agda yaptırdı....yasak falan dememiş..yaptırabilirsin demiş.kimi doktorda yaptırma diyomus...belki de kişiden kişiye değişiyodur....
bende bu doktorları anlamıyorum.arakdasımın doktoruna gidiyorum ben.arkadasım 9 ay agda yaptırdı....yasak falan dememiş..yaptırabilirsin demiş.kimi doktorda yaptırma diyomus...belki de kişiden kişiye değişiyodur....
kıslaar ben namaza gidiyorum dua isteyen var mı özel olarak?? isim isim edeyim duayı...abdest alıp geliyorum dua isteyenler isimlerini versinler de her namazımda adet haline getireyim:)))
valla ne iyi dedin benide kaldırdın birbirimize edelim tabiki haydi kızlar namaza ben hemen kalkayım öğle duruyo daha ikindi okunacak.dualarım sizinlekıslaar ben namaza gidiyorum dua isteyen var mı özel olarak?? isim isim edeyim duayı...abdest alıp geliyorum dua isteyenler isimlerini versinler de her namazımda adet haline getireyim:)))
kızlar geçmişi okuyamadım illaki konuşmussunuzdur oruç tutacakmısınız doktora soran oldumu ne yapmamız gerekiyor.kendimi kötü hissediyorum .zaten yemek yiyemiyorum mide bulantısından acaba tutsam mı bilemedim.bu arada hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum
kızlar geçmişi okuyamadım illaki konuşmussunuzdur oruç tutacakmısınız doktora soran oldumu ne yapmamız gerekiyor.kendimi kötü hissediyorum .zaten yemek yiyemiyorum mide bulantısından acaba tutsam mı bilemedim.bu arada hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum
kıslaar ben namaza gidiyorum dua isteyen var mı özel olarak?? isim isim edeyim duayı...abdest alıp geliyorum dua isteyenler isimlerini versinler de her namazımda adet haline getireyim:)))
ben dr.uma sormadım bunu ya aklıma gelmedi ama şubatta hamile kaldığımı öğrenmeden hemen önce lazere gidiyodum 4 seans gitmiştim baya da bi azaltmıştı ama hamileliği öğrenince bıraktım işte 2 ay sonra kürtaj olduktan sonra da devam etmedim. ama tüylerim normalinden geç çıkıyo artık bi de daha yumuşak.. ağda yaptırmaktan oldum olası korkmuşumdur bir süre komple yaptırdım dışarıda acısına dayanamayınca lazere gitmiştim.. doğumdan sonra tekrar lazer yaptrıcam.. şimdilik epilatörün tıraş başlığıyla idare ediyorum.. şuan yumuşaklar ama bir süre sonra sertleşcekler jilet gibinapim artık 9 ay idare edicez..
Hamilelikte hormonlar değişiyor maalesef.Tüylenme artıyor diyen çok oluyorBenimde lazerim yarım kaldı
Benimde bulantım yoktu hatta wc de farkettim çok sevindim ama işe yürürken mide bulantısıyla kalmadı çıkardım
aynen ya o kocalar deli:) ben kendime acaip kokuom hem yalnız girsem kesin bayılırım hem kokudan ölüyorum kokuyorum diede ağlıyorum kocamda aynısını dio:)essah:))) bende tat alma bozukluğu bile var şimdi biraz iyiyim galiba 7.ve 8. haftada tavan yapıyor sonra biraz azalıyor ama koku hassasiyetim hala var kuscak gibi olmasamda hoşlanmıyorum....yaa banyo yapmaya üşeniyorum niye biliyor musun,şampuan kokusu rahatsız ediyor...eşime saçlarım kokuyor diyorum ooooh mis gibi hayatım diyor benim midem bulanıyor....
kız benim göğüslerimde çıktıyaaaaayyy benimkiler yakında kaçak kat çıkcak:))) napalım ağda yaptırmayım o zaman madem mikrop olasılığı var biraz dayanacam....elif diye arkadaşım var şuan topicte ona doktoru bu haftalar sivilce haftası demiş galiba biraz tipsizleşecezzz:)))
aynen ya o kocalar deli:) ben kendime acaip kokuom hem yalnız girsem kesin bayılırım hem kokudan ölüyorum kokuyorum diede ağlıyorum kocamda aynısını dio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?