2014 Şubat Anneleri

Günaydın herkese eskisi ginbi gelir gelmez buraya bakıyorum ama alıntılamak ancak şimdi nasip oldu.
2 adımda bizden doğum gününe kadar yürürürüz sanırım :)

Allah mutluluğunuzu daim etsn

amin canım kimsenin bozulmasın

kızlar konu bebekler ama çok merak ettim. sizin yaşadığınız yerde havalar nasıl?

Hafif karlı öyle çok yok öğleden sonra iyice yağacak diyorlar ama bilmiyorum.

sende epey işi halletmişsin o zaman ya bizim kıyafet hala gelmedi heycanla bekliyorum gelsin diye :)
Doğum gününde uslu bir kız olur inşallah :)

Maşallah subannallah bu ne güzellik böyle..
Biz emmeye bağımlıyız ama hiç cesaretim yok uyutmaya gece emmesini kesmeden uyku eğitimi vermeyim diyorum.
gece emmesini de kesemiyorum işten gelince çocuk hasret kalıyor bana bir gece emebiliyor

arkadaşlar oğluşum büyüdü burayı epey ihmal ettim sanırım. yavaş yavaş yürüyoruz .ön dişlerimizde çıktı.fakat diş çıkarma süresince berbat bir uyku düzeni edindik. bende biraz biraz tracy hogg (ismi yanlış yazmış olabilirim) yöntemi uyguladım memnunda kaldım. yani sallamıyorum ve emzirmeden uyutmaya çalışıyorum. gece 1 saatte bir ağlayarak emmek isteyen oğlum dün gece bir kez uyandı emzirmedim sadece sabah 7 de işe gelirken emzirdim inşallah böyle devam eder.

ilk 4,5 sayfaya baktımda amma çok üye varmış. bebeği doğan topiği bıraktı galiba.
Yaa hem de ne biçim kalabalıktık. 1 gün siteye girmeyince oku oku bitmezdi .. çoğunluk hala face te takılıyor... (

Kız ne zaman gelecek bu dişler ??? çoook geçmiş olsun. hastalık zor. biz de hastayız..

Bismillah dedik muhammed emirimde 5 adım attı.inş devamı gelir ins
Vauuuuuv maşallah darısı başımıza
Yürümeye öyle hevesli ki iki adım da bizden...
Anaaaam dur kızımı kaldırıp acık itekleyeyim gözün aydın

Herkese günaydııın. 4 günden beri ilk defa bana da gün aydın oldu ...
Kızım çoook hastalandı teyzeleri. Anneanne dedenin yanından evimize döndük. Üst yan dişler çıkıyor. Çoook ateşlendi, üstüne feci ishal oldu, iştah falan kalmadı. 2 gece hiç uyumadık. resmen zayıfladı kuzum. dün dra gittik. Çok şükür tahlilleri temiz çıktı. ishal önleyici mama ve vitamin damlası başladık. tuzlu su da içirmeye çalışıyorum. 3 günden beri ilk defa dün gece biraz uyuyabildi.
Kuzular hasta olmasın yaa, çok zor çok.. ishalden popişi de kıpkırmızı.

çok geçmiş olsun inşallah cabucak atlatır....
yürüyen bebişlere gayırlı olsun pıtır pıtır dolansınlar, peşlerinden koşarak zayıflayın inşallah :) darısı muhammedime olsun...millet facebook mu takılıyor o yüzden mi gelmiyor

canim cok gecmis olsun.

evet canim cogu kisi facebook takiliyorlar.

çok geçmiş olsun canım , diş özellikle üst dişler bana da kök söktürdü çpk zor çıkardı kızım.
Tuzlu su ne için hiç duymadım

çok geçmiş olsun canım , diş özellikle üst dişler bana da kök söktürdü çpk zor çıkardı kızım.
Tuzlu su ne için hiç duymadım
canim aslinda tuzlu-sekerli su.
bizim ki epey kotu ishal oldu.vucudun kaybettigi sivi ve elektrolit dengesi icin iciriyorum. hazir paketi kaynamis suda eriterek. 40 dk 1 saat arasi bez degistirdik.cok ishali vardi.yemek de yemiyordu..

bizim ki epey kotu ishal oldu.vucudun kaybettigi sivi ve elektrolit dengesi icin iciriyorum. hazir paketi kaynamis suda eriterek. 40 dk 1 saat arasi bez degistirdik.cok ishali vardi.yemek de yemiyordu..
ishal için biz ilaç kullanmıştık aslında gıda takviyesi iyi gelmişti bide patates,muz pirinç çok işe yarıyor dene istersen olmazsa hastanede serum taktır su kaybı çok tehlikeli bizim dr hiç tuzlu verdirmemişti muhammed bundan 2 önce hastanede yattığında sade su verin demişti.

Canım bepantol un pisik kremi çok güzel hemen geciriyo ben çok memnunum fazla yikayamiyorum agliyo suyu sevmiyo doğal olarak poposu nokta nokta sivilce gibi olmuştu beyaz beyaz noktalar bepantol bir seferde geçirdi eczaneden satılıyor büyük boyu 23 tl ama baya bi gider belki 2 3 ay

ANLADIM canım.
sudokrem de harika ben çok memnun kaldım
numune mustela denedim oda öyle bak

geçmiş olsun canım isal zor bende her alt değiştirmede zıbın yıka onu yıka yoruldum ya hareketli hep kakası çıkıyo kendi küçük bez 3artı kullanıyorum 4 e mi geçsem acaba evde dörtte var poff bıktım valla çocugun kakası aşa değil sırtına yürüyo resmen sinir oluyorum (((

öğle uykusuna dalması 45 dakka sürdü poffffffffffffff sabır çeke çeke bi hal oldum tabi içimden yoksa nefes alış verişimi bile değiştirmiyorum :))) sakin olmaya azmettim resmen ababsı yüzünden oldu ben 12bucukta yatırcaktım iyice yorup o uykusu geldi uykusu geldi vık vık sinir etti beni 45 dakkka ugraştım sonra o kalkıyo ben yatırıyorum o kalkıyo ben yatırıyorum kolum koptu ama sonuç zafer benimmmmmmmmmmmmmmm:))

Hakseverim 3 +küçük değilmi .10 aylık bi bebeğe.dörde hemen geç.bide bel kısmını çok bol birakma bi parmak girecek şekilde olsun yeter.oglumda çok hareketli poposu hiç yer görmez ama hiç beline kakasi çıkmadı.5 kullanıyorum ben.4 + bile küçük gelmişti çünkü.

Ins zamanla daha çabuk uyur

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…