2014 Şubat Anneleri

Kahvaltıda önemli olan yumurta sarisi peynir protein kalsiyum yani fazla cesitlendirmeden denesen yani cici bebe islat ihlamurla yumurta sarisi peynir az biraz ceviz iyi dövülmüş böyle versen sevebilir
ekmek içi yumurta peynir pekmezve cevizi karıştırıydm. ama artık zorla yediryrm .bugun yumurtayı sade verdm sevdi ogunlerde yediği miktar azalıyo sanki

sanırım yeme ile ilgili sıkıntı hepimizde var ben de binbir oyunla yediryrm ve uzun zamandır sanki aynı kiloda
çok geçmiş olsun Allah şifa versn

uzun zamandır girmeyince ne çok şey yazdm keşke sürekli girebilsem bu arada yasakhayal nasılsınız Muhammed emir in uykuları düzeldi mi

canım öncellikle geçmiş olsun. hayırlı olsun. inşallah yemesi de düzelir. onun şidi böyle olması normal çünkü hakkatten her şey bir anda peş peşe olmuş. ama sen içini ferah tut.

oglum sabaha kadar havaya tekmeler atıyo ben bu soruna bağlıyrm. bi yaptırdığınız sünnetin adını soracaktım .nasıl desem dikişli falan mı biz bitlisteyz acaba burada yaptırabilir mym
Ben Trabzon'da özel bir hastanede yaptırdım cocuk cerrahi yapti.Evet dikis var estetik dikis ama icten sanırım hic gozukmedi kendi kendine kayniycak dikis aldirma durumu yok lokal anestesi yapıldı bölgesel uyuştu sersemlettiler ameliyathanede hafif bu anestezi ile sanirim uyanik girdi tamamen doktorun kucağında toplam12dk sürdü çıktığında da uyanık durumdaydi ağlıyordu gozleri açıktı ama tam kendinde değildi

kötü yanı bizi almadılar amcası doktor o girdi bir tek çıktığında etrafinda ufak bir bant sarılı gibi bur sargı vardi o da hastaneden çıkmadan dustu toplam 2,5saat kaldik hastanede operasyondan sonra müsade odasında
canım öncellikle geçmiş olsun. hayırlı olsun. inşallah yemesi de düzelir. onun şidi böyle olması normal çünkü hakkatten her şey bir anda peş peşe olmuş. ama sen içini ferah tut.
insallah canım cok sağol.Evet pes peşe oldu hersey kuzucum da haklı

Geldim ya sabah

Kuzucuk neler yaşamış annesi.hastalık eklendi bide.rabbim sıfasini versin ins.düzelir inş.işte birazda emmeye guveniyo.az sutte olsa doyuyo

ben hala oğlum için doru düzgün çorba yapamadım
.artık hazırladığım kahvaltı karışımını sevmiyo,her seyi tek tek veriym .kahvaltıda corba versm olur mu
Birickm ben veriyorum.onlarda biliyo aynı şeyi yemekten.peynir domates yumurta gibi...değişik şeyi iyi yiyover nolacak ki yeterki yesin yasir

ekmek içi yumurta peynir pekmezve cevizi karıştırıydm. ama artık zorla yediryrm .bugun yumurtayı sade verdm sevdi ogunlerde yediği miktar azalıyo sanki
Değiştir birickm kahvaltıyi Onada yazık kusar yakinda.değişik şey ve.sade ver karıştırma artık.iyce tiksinmesin

saol canım bakıcam onada ,ben tütü yaptım 2 takım yapıcam bi kırmızı bunun etegi tamamen tütü olucak onu bitirdim komsept hala değişebilir kırmızı tütü yaptım ugur böcegine dönebilir temamız :) bide kumaşlı katkat etekli bit akım yapıcam onun içinde malzemeler aldım o prenses gb olucak en azından kıyafet işi tmaam gb pasta kurabiye malzemeleri içinde baktım carşıdan internettekinin 2 katı o yüzden balmardan sipariş edicem sanırım en uygun o geldi :) bende senin gb anneme sarma mantı ablama kurabiye görümceme salatalıkalr felan dagıytıcam ben paastayla kurabiyeyi yapsam yeter :) evi süsle bilmem ne zaten içim çıkcak (

bide benimki herşeyi burnumdan getirdi şimdiye kadar bebek mevliimde sürekli agladı herkezin cocu mevlitte uyur benimki agla agla şişirdi beni ağladım herkezin içinde ( herşey 6 y kınası felan herşey burnumdan geldi.. dünde tütütyü deneyim fotoraf çekim dedim allahım agla agla attı kendini yerlere dogum gününüde burnumdan getircek belli oldu ((

allah klaylıkversin cnaım düşünemiyorum bile cok zor rabbim acılarını yaşatmasın ama yemin ediyorum aynen sana katılıyorum ki eskiden nabıyolarmış ya makinalar durmaksızın calısıyo bezi kullan at ne bilim ya bunlara yetişemiyorum bide benim 1 tane 2 taneyle kafayı tmaamen yerdim :/ geçmiş olsun bu arada

geçmiş olsun canım maf olmuşsunuz allah yaşatmasın bida hastalık iştahıda bi artsın bi artsın off dedirtsin sana inş:)

Bismillah dedik muhammed emirimde 5 adım attı.inş devamı gelir ins

ooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh öpüyorum paşamın nanaklarından adım atan ayacıkalrından :)

kızlar nasıl olmuş tütü yaptım kızıma dogum günü için belki bunu giydirmicem aklımda başka bişi dikmek var onu becerebilirsem bunu arkadaşıımın kınasında giydiricem :) bide görümcmein oğlu kreşte kuranı kerime geçme partisi yapıcak onda giydircem ama diğerinin beceremezsem buna ugur böceği işlerim çorabının poposunada ugur böcü yaparım :))

düşündügüm kıyafette şu

düşündüğüm pastada şunun gb bişi olcak becerebilirsem

şunun gb de kurabiye

şunun gbde cup kek

bunları planlıyorum bakalım ne kadarı gerçekleşicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…