- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
biz bitlisteyz karlı ve soğukkızlar konu bebekler ama çok merak ettim. sizin yaşadığınız yerde havalar nasıl?
evet canm artık öyle yapıyorm bugun yine yumurtayı rafadan sade yedi ve sevdi domates hiç denemedim bi deneyeyimDeğiştir birickm kahvaltıyi Onada yazık kusar yakinda.değişik şey ve.sade ver karıştırma artık.iyce tiksinmesin
hadi hayırlısı annesi. musab çok şükür artık yürüyoBismillah dedikmuhammed emirimde 5 adım attı.inş devamı gelir ins
masallah güzel prensesineEki Görüntüle 1355409 kızlar nasıl olmuş tütü yaptım kızıma dogum günü için belki bunu giydirmicem aklımda başka bişi dikmek var onu becerebilirsem bunu arkadaşıımın kınasında giydiricem :) bide görümcmein oğlu kreşte kuranı kerime geçme partisi yapıcak onda giydircem ama diğerinin beceremezsem buna ugur böceği işlerim çorabının poposunada ugur böcü yaparım :))
düşündügüm kıyafette şuEki Görüntüle 1355416
düşündüğüm pastada şunun gb bişi olcak becerebilirsem Eki Görüntüle 1355418
şunun gb de kurabiye Eki Görüntüle 1355419
şunun gbde cup kek Eki Görüntüle 1355421
bunları planlıyorum bakalım ne kadarı gerçekleşicek :)
yasakhayalcm bundan böle daha dikkatli olmalısın yürümeye baslayınca durmak istemiyo ve cok düşüyo. yasir 8,5 aylıkken ilk adılarını attı sonra farklı aralıklarla 4kere cok kötü düşüp başını vurdu o kadar korktu ki adeta titriyordu ve 10 ayına kadar resnmen yürümeyi bıraktı ayağa kalkmak istemiyodu şükür artık rahat yürüyoValla jelibon herseyi yaptı daha ne yaparkitv ünitesine koltuğa yatağıma orta masaya cikiyo.dolaplari dokuyo süpürgesi çalıştırdığım an fişi cekiyo
Ufak tefekleri saymiyom
Daha ne yapabilirki ecep
masallah Minaya Rabbim ilk adımlarını da göstersnbenim kizimda yaramaz..kenepeye utunup ayaga kalkiyor ama desteksiz ayakta duramiyor..
ben de nasıl yapıcam bilmyrm gece on kere kalkıyo ve hep emiyoGözün aydın inş böyle devam eder
Aslında 1 yaşından sonra beslenme kesilecekmismesala ben kesmedir.oğlum kendi kesti bi aydır utanma bile bişey istemiyo
Allah şifa versn kuzuyaHerkese günaydııın. 4 günden beri ilk defa bana da gün aydın oldu ...
Kızım çoook hastalandı teyzeleri. Anneanne dedenin yanından evimize döndük. Üst yan dişler çıkıyor. Çoook ateşlendi, üstüne feci ishal oldu, iştah falan kalmadı. 2 gece hiç uyumadık. resmen zayıfladı kuzum. dün dra gittik. Çok şükür tahlilleri temiz çıktı. ishal önleyici mama ve vitamin damlası başladık. tuzlu su da içirmeye çalışıyorum. 3 günden beri ilk defa dün gece biraz uyuyabildi.
Kuzular hasta olmasın yaa, çok zor çok.. ishalden popişi de kıpkırmızı.
canm bence 4 noya geçmelisngeçmiş olsun canım isal zor bende her alt değiştirmede zıbın yıka onu yıka yoruldum ya hareketli hep kakası çıkıyo kendi küçük bez 3artı kullanıyorum 4 e mi geçsem acaba evde dörtte var poff bıktım valla çocugun kakası aşa değil sırtına yürüyo resmen sinir oluyorum(((