2014 Şubat Anneleri

kızlar konu bebekler ama çok merak ettim. sizin yaşadığınız yerde havalar nasıl?
biz bitlisteyz karlı ve soğuk
Değiştir birickm kahvaltıyi Onada yazık kusar yakinda.değişik şey ve.sade ver karıştırma artık.iyce tiksinmesin
evet canm artık öyle yapıyorm bugun yine yumurtayı rafadan sade yedi ve sevdi domates hiç denemedim bi deneyeyim
Bismillah dedik muhammed emirimde 5 adım attı.inş devamı gelir ins
hadi hayırlısı annesi. musab çok şükür artık yürüyo
masallah güzel prensesine
Valla jelibon herseyi yaptı daha ne yaparkitv ünitesine koltuğa yatağıma orta masaya cikiyo.dolaplari dokuyosüpürgesi çalıştırdığım an fişi cekiyo

Ufak tefekleri saymiyom

Daha ne yapabilirki ecep
yasakhayalcm bundan böle daha dikkatli olmalısın yürümeye baslayınca durmak istemiyo ve cok düşüyo. yasir 8,5 aylıkken ilk adılarını attı sonra farklı aralıklarla 4kere cok kötü düşüp başını vurdu o kadar korktu ki adeta titriyordu ve 10 ayına kadar resnmen yürümeyi bıraktı ayağa kalkmak istemiyodu şükür artık rahat yürüyo
benim kizimda yaramaz..kenepeye utunup ayaga kalkiyor ama desteksiz ayakta duramiyor..
masallah Minaya Rabbim ilk adımlarını da göstersn
Gözün aydın inş böyle devam eder

Aslında 1 yaşından sonra beslenme kesilecekmismesala ben kesmedir.oğlum kendi kesti bi aydır utanma bile bişey istemiyo
ben de nasıl yapıcam bilmyrm gece on kere kalkıyo ve hep emiyo
Allah şifa versn kuzuya
canm bence 4 noya geçmelisn

Onu bende duydum birickm.korkarlarmis düşünce.düşmeyeeyede alistik ama.ilk tutunup ayağa kalkınca bi günde 5 kere kafasini yere vurduğunu bilirim.

cok sagol mb insallah senden daha cok yardm isteyecğm

ah kuzum geçmiş olsun. ishal salgını var zaten. kusma, ishal. benim arkadaşımın önce 8 yaşındaki sonrada 1,5 yaşındaki oğulları ishal. birinden diğerine geçti her halde. bebeklerde zor hele yaramaz olunca. paçalardan çıkıyormuş.

Valla jelibon herseyi yaptı daha ne yaparkitv ünitesine koltuğa yatağıma orta masaya cikiyo.dolaplari dokuyosüpürgesi çalıştırdığım an fişi cekiyo

Ufak tefekleri saymiyom

Daha ne yapabilirki ecep
benim arkadaşımın 5 yaşındaki oğlu 1 yaşındayken akvaryumdaki balıkları koltuğa atmış. şurup şişesini yumurta gibi tokuşturup kırmış. ben o küçükken ona "şurupları nasıl kırdın" deyince yumruklarını tokuşturuyordu. daha neler neler.

Çok geçmiş olsun canım
cok sagol mb insallah senden daha cok yardm isteyecğm
Tabiki canım ne demek insan ne yapacağını bilemiyor elimden geldiğince yardım ederim :)

Ama işte burda anne de dikkatsizlik var.ben mesala ortada asla kırılan, yutulan dökülen sıvı şey bırakmam.dolaplara kilit aldım.elinin ulaşacağı yerde bişey bırakmıyorum.

Ama işte burda anne de dikkatsizlik var.ben mesala ortada asla kırılan, yutulan dökülen sıvı şey bırakmam.dolaplara kilit aldım.elinin ulaşacağı yerde bişey bırakmıyorum.

geçmiş olsun anım. evet v işleri zor.

canım senin günlerinde baya yorucuymuş.

sagol canim insallah.

canim yasakhayalin dedigi gibi bezi cok kucuk bencede 4 numaraya gec..benim kizimda oyleydi bende bi buyuk numars gectim artik kizimin bezi tasmiyor.

canım kilo daha 9 olunca ne bilim bi ara dörde geçmiştim hep taşmıştı büyük gelmişti bacakalrının arasında izler çıkmıştı toplanıyodu hatta bi paket 4 numaramız duruyo onu kullanım bakalı o deneyeli 2 ay geçti büyümüştür belki :))) çocuda tarttırmıyorum 9 . ayından beri hep 9 kalmamıştır herelde yiyip duruyo 4e geçim bakalım nolcak

Ins zamanla daha çabuk uyur

inş canım akşam uykusu 30 dk sürdü ama cok güldüm ondan oldu ben yatırıyorum o kalkıyo ben yatırıyorum o kalkıyo bide ben ayaga kalkıp yatırcam ya onu kendini beşige atıp gülüyo :)) dalga geçti benle baya sonra yorulup uyudu ama ilk gün çok aglamıştı bida öyle aglamadı çok şükür aman sallamıyorum işte daha ne istim biri gelmesin diye dua edicem bu sıra

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biyerede gitmessem alışır inş biyere gittiginizde nasıl uyutuyosunuz sallanmaayan cocukları ???

canim yasakhayalin dedigi gibi bezi cok kucuk bencede 4 numaraya gec..benim kizimda oyleydi bende bi buyuk numars gectim artik kizimin bezi tasmiyor.

evde var onu deneyeyim baklalım :)

canım sağolasın evde var ama fayda etmedi antibiyotikli bir merhem kullanıyorum..

ANLADIM canım.
sudokrem de harika ben çok memnun kaldım
numune mustela denedim oda öyle bak
Mustelayı zaten sürekli kullanıyorum da, bu pişik ishale baglı oluşmuş. o yüzden farklı bir krem başladık

tedbirli anneeeee :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biyerede gitmessem alışır inş biyere gittiginizde nasıl uyutuyosunuz sallanmaayan cocukları ???
cevap veriyorum : biryere gitmiyoruuuuum :)) kızımı şimdiye kadar hiç sallamadım, hep kendisi, kendi yatağında uyudu. Amaaaa uyku saatlerinde hep ecde olmak zorundayız. Çünki yaz değilse ve arabasında gezerken uyumamışsa mümkün değil uyutmak. Maalesef bizim böyle bir sorunumuz var. Şehir dışına anneanneye falan gidersek de, yatağımızı da götürüyoruz bizim kız bildiğin küçük prenses ve hatta sadrazam evde temizlikçi olduğunda önce onun odası temizleniyor, uyku saatinde hazır olsun diye :)9 ama yine de şikayetçi değilim. kendi başına uyumasından çooook memnunum

sosyoloji12, post: 38606171, member: 381226"]canım sağolasın evde var ama fayda etmedi antibiyotikli bir merhem kullanıyorum..

Mustelayı zaten sürekli kullanıyorum da, bu pişik ishale baglı oluşmuş. o yüzden farklı bir krem başladık

tedbirli anneeeee :)

cevap veriyorum : biryere gitmiyoruuuuum :)) kızımı şimdiye kadar hiç sallamadım, hep kendisi, kendi yatağında uyudu. Amaaaa uyku saatlerinde hep ecde olmak zorundayız. Çünki yaz değilse ve arabasında gezerken uyumamışsa mümkün değil uyutmak. Maalesef bizim böyle bir sorunumuz var. Şehir dışına anneanneye falan gidersek de, yatağımızı da götürüyoruz bizim kız bildiğin küçük prenses ve hatta sadrazam evde temizlikçi olduğunda önce onun odası temizleniyor, uyku saatinde hazır olsun diye :)9 ama yine de şikayetçi değilim. kendi başına uyum aslından çooook memnunum [/QUOTE]
Masallah canim ins bizimkide ogrenicek ama bize biri gelince biz gidonce zor

4+ iki tane aylık paket var evde ya totosu da büyüdü.. artık 5 sipariş ediyorum ben pluslar bitince 5 de olmaz ona

bu uykuda 30dkka sürdü yat kalk yat kalk yorulmuyoda he saydım tam 62 kere kalktı beşiğe tırmanıyo anlıcanız ben yatırıyorum o dönüp kalkıyo ben yatırıyorum o dönüp kalkıyo tırmanıyo en son kalkıyo ben yatırmak için kalkınca hop atıyo kendini yata tepiniyo sürünüyo totosunu dikiyo sesler çıkarıyo ay valla yorulana kadar zıpır zıpır sonra küt diye dalıyo çok şükür en azından ninni sölemiyom bogazım acımıyo cnaım sıkılmıyo hep ninni sölemekte delirtio insanı 1 saat 1 bucuk ssaat sölemişliğim var ( bacakalrım dinleniyo belim dinleniyo sallarken elini tutturuyo çünkü sinirlenmiyorum hatta zevk almaya başladım bu işten komik geliyo o kalkıyo ben aytırıyorum aglamıyoda artık bu 2. gün baya bi iyileşme var belki ilerde ben yatana yatırıcam sonrada çıkıcam odadan o uykuya kendi dalıcak şimdi yanında pufta oturuyorum orda oldugumu onu bırakmıcamı güveninini veriyorum :)) süper dadı taktikelrini uyguluyorum o kadar katı değilim ama gece besliyorum hala dün akşam 2 kere kalktı ama buda bi mucize cokta emmedi agzı kurumuş ıslatıp uyudu

Bravo valla uygulaman süper sabır ve devamlılık istiyo darısı bizim başımıza salliyorum ben hala şu an dış çıkardığı için huysuz gece yanıma alıyorum hemen uyuyo acaba yanıma yatırıp öylemi uyutsam artık diyorum alistirsam gece emmeleri de bitti 2 3 gecedir uykular bolunmesin herkese mutlu yıllar bebisleriyle esleriyle bu yıl bizim yilimizdi meleklerimiz geldi

canım emin ol sabır çok kolay mış hele benim gb sabırsız bi insan için ayamda salalrken kendini ata ata aglıyodu elini AYRI TUT bacanı sıkıştır yatır barış çarışnenni böğüre böğüre söle valla işkenceymiş cocun uykusunu açıyomuşum şimdi bak öğlen uykusuna yatırdım hem 10bucukta kalkmıştı 1 de yatırdım 15 dk sürdü uykuya dalması :)) çok şükür kahve içtim eşimle karşılıklı ohh misssssssssssssssss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…