Maşallah paşamaBismillah dedikmuhammed emirimde 5 adım attı.inş devamı gelir ins
Eki Görüntüle 1355409 kızlar nasıl olmuş tütü yaptım kızıma dogum günü için belki bunu giydirmicem aklımda başka bişi dikmek var onu becerebilirsem bunu arkadaşıımın kınasında giydiricem :) bide görümcmein oğlu kreşte kuranı kerime geçme partisi yapıcak onda giydircem ama diğerinin beceremezsem buna ugur böceği işlerim çorabının poposunada ugur böcü yaparım :))
düşündügüm kıyafette şuEki Görüntüle 1355416
düşündüğüm pastada şunun gb bişi olcak becerebilirsem Eki Görüntüle 1355418
şunun gb de kurabiye Eki Görüntüle 1355419
şunun gbde cup kek Eki Görüntüle 1355421
bunları planlıyorum bakalım ne kadarı gerçekleşicek :)
masallah oglusuna..Bismillah dedikmuhammed emirimde 5 adım attı.inş devamı gelir ins
hepsi cok guzel insallah hepsini yaparsin..bende herseyi hazir alicam.Eki Görüntüle 1355409 kızlar nasıl olmuş tütü yaptım kızıma dogum günü için belki bunu giydirmicem aklımda başka bişi dikmek var onu becerebilirsem bunu arkadaşıımın kınasında giydiricem :) bide görümcmein oğlu kreşte kuranı kerime geçme partisi yapıcak onda giydircem ama diğerinin beceremezsem buna ugur böceği işlerim çorabının poposunada ugur böcü yaparım :))
MaşallahYürümeye öyle hevesli ki iki adım da bizden...
Valla jelibon herseyi yaptı daha ne yaparkihayırlı olsun canım. maşallah. yalnız şimdiden seni uyarayıım. yürüyünce daha yaramaz oluyorlar.
Bende bişey yapamam hersey hazır olurhepsi cok guzel insallah hepsini yaparsin..bende herseyi hazir alicam.
Darisi mina ya insmasallah oglusuna..
benim kizimda yaramaz..kenepeye utunup ayaga kalkiyor ama desteksiz ayakta duramiyor..Valla jelibon herseyi yaptı daha ne yaparkitv ünitesine koltuğa yatağıma orta masaya cikiyo.dolaplari dokuyo süpürgesi çalıştırdığım an fişi cekiyo
Ufak tefekleri saymiyom
Daha ne yapabilirki ecep
masallah oglusuna.darisi bizim ve diger bebislerin basina.Yürümeye öyle hevesli ki iki adım da bizden...
sagol canim..Darisi mina ya ins
Sabır hakseverimEki Görüntüle 1355430
şebek bu ya nabcam ben bu kızla :))
dün akşam süper dadıyı izledim salalrken gecenin bi köründe(
15 aylık cocuga uyku eğitimi veriyolardı ilk gün 25 dakka agladı uyutması o akdar sürdü sonra 5 dk 3 dakka gündüz uykusunu bile kendi yaptı hemde emmeye bağımlıymış emzirtmeden uyuttu hep öyle işte bunu görünce bugün cinnetin eşigindeyken bende öyle gördüğümü uygulayayım dedim zaten aglıyo uyuturken 1 saat aglasın dedim beşiğe o kalktı ben yatırdım o kaalktı ben yatırdım hiç konuşmadım göz göze gelmedim sadece pış pışladım o kalktı ben yatırdım tam yarım saat en son artık aglamaktan sesi kısıldı gözleri şişti ıçkıra hıçkıra uyudu sırtını okşadım uyudugunda hala içininçekiyodu bende agladım sonra((( böyle böyle alıştırmak istiyorum sabır lazım bana sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ay çok yakışmış ve cok güzel bi kız olmuş masallahEki Görüntüle 1355409 kızlar nasıl olmuş tütü yaptım kızıma dogum günü için belki bunu giydirmicem aklımda başka bişi dikmek var onu becerebilirsem bunu arkadaşıımın kınasında giydiricem :) bide görümcmein oğlu kreşte kuranı kerime geçme partisi yapıcak onda giydircem ama diğerinin beceremezsem buna ugur böceği işlerim çorabının poposunada ugur böcü yaparım :))
Darisi fındık kurdumu inssaol canım bakıcam onada ,ben tütü yaptım 2 takım yapıcam bi kırmızı bunun etegi tamamen tütü olucak onu bitirdim komsept hala değişebilir kırmızı tütü yaptım ugur böcegine dönebilir temamız :) bide kumaşlı katkat etekli bit akım yapıcam onun içinde malzemeler aldım o prenses gb olucak en azından kıyafet işi tmaam gb pasta kurabiye malzemeleri içinde baktım carşıdan internettekinin 2 katı o yüzden balmardan sipariş edicem sanırım en uygun o geldi :) bende senin gb anneme sarma mantı ablama kurabiye görümceme salatalıkalr felan dagıytıcam ben paastayla kurabiyeyi yapsam yeter :) evi süsle bilmem ne zaten içim çıkcak(
bide benimki herşeyi burnumdan getirdi şimdiye kadar bebek mevliimde sürekli agladı herkezin cocu mevlitte uyur benimki agla agla şişirdi beni ağladım herkezin içinde( herşey 6 y kınası felan herşey burnumdan geldi.. dünde tütütyü deneyim fotoraf çekim dedim allahım agla agla attı kendini yerlere dogum gününüde burnumdan getircek belli oldu ((
allah klaylıkversin cnaım düşünemiyorum bile cok zor rabbim acılarını yaşatmasın ama yemin ediyorum aynen sana katılıyorum ki eskiden nabıyolarmış ya makinalar durmaksızın calısıyo bezi kullan at ne bilim ya bunlara yetişemiyorum bide benim 1 tane 2 taneyle kafayı tmaamen yerdim :/ geçmiş olsun bu arada
geçmiş olsun canım maf olmuşsunuz allah yaşatmasın bida hastalık iştahıda bi artsın bi artsın off dedirtsin sana inş:)
ooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh öpüyorum paşamın nanaklarından adım atan ayacıkalrından :)
Bence biraz daha büyüdü inş doğum günü geçecek güzel fotolarıni görecez zeynep insaol canım bakıcam onada ,ben tütü yaptım 2 takım yapıcam bi kırmızı bunun etegi tamamen tütü olucak onu bitirdim komsept hala değişebilir kırmızı tütü yaptım ugur böcegine dönebilir temamız :) bide kumaşlı katkat etekli bit akım yapıcam onun içinde malzemeler aldım o prenses gb olucak en azından kıyafet işi tmaam gb pasta kurabiye malzemeleri içinde baktım carşıdan internettekinin 2 katı o yüzden balmardan sipariş edicem sanırım en uygun o geldi :) bende senin gb anneme sarma mantı ablama kurabiye görümceme salatalıkalr felan dagıytıcam ben paastayla kurabiyeyi yapsam yeter :) evi süsle bilmem ne zaten içim çıkcak(
bide benimki herşeyi burnumdan getirdi şimdiye kadar bebek mevliimde sürekli agladı herkezin cocu mevlitte uyur benimki agla agla şişirdi beni ağladım herkezin içinde( herşey 6 y kınası felan herşey burnumdan geldi.. dünde tütütyü deneyim fotoraf çekim dedim allahım agla agla attı kendini yerlere dogum gününüde burnumdan getircek belli oldu ((
allah klaylıkversin cnaım düşünemiyorum bile cok zor rabbim acılarını yaşatmasın ama yemin ediyorum aynen sana katılıyorum ki eskiden nabıyolarmış ya makinalar durmaksızın calısıyo bezi kullan at ne bilim ya bunlara yetişemiyorum bide benim 1 tane 2 taneyle kafayı tmaamen yerdim :/ geçmiş olsun bu arada
geçmiş olsun canım maf olmuşsunuz allah yaşatmasın bida hastalık iştahıda bi artsın bi artsın off dedirtsin sana inş:)
ooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh öpüyorum paşamın nanaklarından adım atan ayacıkalrından :)
Dorudurah canım o kar birde bizde olsa. daha demin buraya girmeden önce facebooktan sizinle aynı yerde yaşayan arkadaşımla konuştum. onların tarafta 2 gündür yağıyormuş.
Zaten desteksiz durmaya başlayınca bi kaç gün sonra adım atiyo lar Taubebenim kizimda yaramaz..kenepeye utunup ayaga kalkiyor ama desteksiz ayakta duramiyor..
Gözün aydın inş böyle devam ederSimdi uyuttum hic aglamadi ve kalkmaya yeltnmeedi 15 surdu uykuya dalmasi maşallah çok şükür inş boyle boyle ogretebilirim . gece kalkinca emzirmicem mi acaba yada emzirip yatiririm allahim inş öğrenir oda bende çok yiprandik yeter güzel günler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?