2014 Şubat Anneleri

şebek bu ya nabcam ben bu kızla :))

dün akşam süper dadıyı izledim salalrken gecenin bi köründe (

15 aylık cocuga uyku eğitimi veriyolardı ilk gün 25 dakka agladı uyutması o akdar sürdü sonra 5 dk 3 dakka gündüz uykusunu bile kendi yaptı hemde emmeye bağımlıymış emzirtmeden uyuttu hep öyle işte bunu görünce bugün cinnetin eşigindeyken bende öyle gördüğümü uygulayayım dedim zaten aglıyo uyuturken 1 saat aglasın dedim beşiğe o kalktı ben yatırdım o kaalktı ben yatırdım hiç konuşmadım göz göze gelmedim sadece pış pışladım o kalktı ben yatırdım tam yarım saat en son artık aglamaktan sesi kısıldı gözleri şişti ıçkıra hıçkıra uyudu sırtını okşadım uyudugunda hala içininçekiyodu bende agladım sonra((( böyle böyle alıştırmak istiyorum sabır lazım bana sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bismillah dedik muhammed emirimde 5 adım attı.inş devamı gelir ins
Maşallah paşama

maşallah Zeynep'ine cok tatlı annesi konseptte dusundugun kıyafet pasta hepsi cok güzel insallah yapabilirsin ben de kafamda planladim herseyi ama kendim yapamiycam hazir yaptıricam mecbur yetenek yok Cok isterdim ugrasmak

Bu arada ne güzel dua etmişsin yukarda ki mesajda amin canım inşallah oyke olur iştahı cok şükür atlattik hastalığı sünneti nu da düzelir inşallah

hepsi cok guzel insallah hepsini yaparsin..bende herseyi hazir alicam.

hayırlı olsun canım. maşallah. yalnız şimdiden seni uyarayıım. yürüyünce daha yaramaz oluyorlar.
Valla jelibon herseyi yaptı daha ne yaparkitv ünitesine koltuğa yatağıma orta masaya cikiyo.dolaplari dokuyosüpürgesi çalıştırdığım an fişi cekiyo

Ufak tefekleri saymiyom

Daha ne yapabilirki ecep

Sabır hakseverim

Ama nolur çok aglatma fındık kurdumu

Oğlumun da uyku düzeni çok bozuk ana cesaretim yok daha o dedi gibi yapmayainş çok yipranmadan zeynep le sen düzen olusur

Ay çok yakışmış ve cok güzel bi kız olmuş masallahbide kendine bakiyo

konsept çok guzelkolay gelsin sana

Darisi fındık kurdumu ins

Bence biraz daha büyüdü inş doğum günü geçecek güzel fotolarıni görecez zeynep in

ah canım o kar birde bizde olsa. daha demin buraya girmeden önce facebooktan sizinle aynı yerde yaşayan arkadaşımla konuştum. onların tarafta 2 gündür yağıyormuş.
Dorudur nerdesin jelibon antalyam
ıyaw bu arada nickin çok guzelçok severimde jelibonu

Simdi uyuttum hic aglamadi ve kalkmaya yeltnmeedi 15 surdu uykuya dalmasi maşallah çok şükür inş boyle boyle ogretebilirim . gece kalkinca emzirmicem mi acaba yada emzirip yatiririm allahim inş öğrenir oda bende çok yiprandik yeter güzel günler gelsin

benim kizimda yaramaz..kenepeye utunup ayaga kalkiyor ama desteksiz ayakta duramiyor..
Zaten desteksiz durmaya başlayınca bi kaç gün sonra adım atiyo lar Taube

Oğlum mesala tutunarak çok hızlı yürüyordu.Bi hafta desteksiz durdu.iki gün önce iki adımdi bugün 5 adım oldu.du bakim devam edecekmis adıma ara verecek.mi görecezBıde üç HAFTAdur KOLTUga YATaga Zıplayip cikiyodu

Biliyodum yürümenin geçikmeyecegini

Gözün aydın inş böyle devam eder

Aslında 1 yaşından sonra beslenme kesilecekmismesala ben kesmedir.oğlum kendi kesti bi aydır utanma bile bişey istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…