- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Oluyo haksever maşallah.canım emin ol sabır çok kolay mış hele benim gb sabırsız bi insan için ayamda salalrken kendini ata ata aglıyodu elini AYRI TUT bacanı sıkıştır yatır barış çarışnenni böğüre böğüre söle valla işkenceymiş cocun uykusunu açıyomuşumşimdi bak öğlen uykusuna yatırdım hem 10bucukta kalkmıştı 1 de yatırdım 15 dk sürdü uykuya dalması :)) çok şükür kahve içtim eşimle karşılıklı ohh misssssssssssssssss :)
Oluyo haksever maşallah.düzenini kimseye bozdurma eve gelende olsa biyere gitsende
canim sizinde yeni yiliniz kutlu olsun..Eki Görüntüle 1357439
Yeni yiliniz kutlu olsun kislar
Bebeklerimiz hastaliksiz,iştahlı,deliksiz uykulu bi yıl geçirsin inş
canim sizinde yeni yiliniz kutlu olsun.Günaydın
2014 son günü ,
herkese sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun.
2014 bizim yılımızdı benim için acısıyla tatlısıyla harika geçti
2015 te inşallah en az bunun kadar güzel geçer
darisi bizim basimiza benim kizimda emerek uyuyor..bu uykuda 30dkka sürdü yat kalk yat kalk yorulmuyoda he saydım tam 62 kere kalktıbeşiğe tırmanıyo anlıcanız ben yatırıyorum o dönüp kalkıyo ben yatırıyorum o dönüp kalkıyo tırmanıyo en son kalkıyo ben yatırmak için kalkınca hop atıyo kendini yata tepiniyo sürünüyo totosunu dikiyo sesler çıkarıyo ay valla yorulana kadar zıpır zıpır sonra küt diye dalıyo çok şükür en azından ninni sölemiyom bogazım acımıyo cnaım sıkılmıyo hep ninni sölemekte delirtio insanı 1 saat 1 bucuk ssaat sölemişliğim var ( bacakalrım dinleniyo belim dinleniyo sallarken elini tutturuyo çünkü sinirlenmiyorum hatta zevk almaya başladım bu işten komik geliyo o kalkıyo ben aytırıyorum aglamıyoda artık bu 2. gün baya bi iyileşme var belki ilerde ben yatana yatırıcam sonrada çıkıcam odadan o uykuya kendi dalıcak şimdi yanında pufta oturuyorum orda oldugumu onu bırakmıcamı güveninini veriyorum :)) süper dadı taktikelrini uyguluyorum o kadar katı değilim ama gece besliyorum hala dün akşam 2 kere kalktı ama buda bi mucize cokta emmedi agzı kurumuş ıslatıp uyudu
kış ya biyere çıkılmıyo gelende yok komşu muhabbetkelri bitti en azından şimdi yakınalrda biyerede gitmicem ocagın 11 inde bi hem arkadaşımın bebek mevlidine ordanda ablama yegenimin dogum gününe gidicem sonra şubatın 1inde kemalpaşaya annemlere gidicm arkadaşımın düğünü var bikaç gün kalır dönerim zaten 8indede bizim dogumgünümüz var :)))
iyiki bişeyim yokmuş
BiziMde 8 i doğum günümüz seninle ortak noktamız çok seni kendime yakin görüyorum ikimizinde kızı var ikiside 8 inde doğdu ikimizde çocuk gelişimi okuduk ikimizde kızlarımız caliscaz ikimizde bebeklerimize günlük tutmusuzkış ya biyere çıkılmıyo gelende yok komşu muhabbetkelri bitti en azından şimdi yakınalrda biyerede gitmicem ocagın 11 inde bi hem arkadaşımın bebek mevlidine ordanda ablama yegenimin dogum gününe gidicem sonra şubatın 1inde kemalpaşaya annemlere gidicm arkadaşımın düğünü var bikaç gün kalır dönerim zaten 8indede bizim dogumgünümüz var :)))
iyiki bişeyim yokmuş
Slm anneler biz kötü durumdayız inşallah siz iyisinizdir. Kayinvalidemin beyin kanaması riski vardi simdi de oğlum hasta. Ateşi yuksek ve düşmüyor, ara ara öksürük, istahsizlik, suyu sevmeme, agizdan bolca su akmasi ve hirilti. Sanirim bronşit olduk. Bu aralar kosturmacadan oğluna bakamadim hep benim yüzünden.çok ihmal ettim oğlumu. Sağlık ocaginin verdiği ilaclari bile doğru dürüst kullanmadim olan bu iste. Berbat durumdayim, kendimi dövmek istiyorum.Esim gelince acil e goturcem bari bir serum versinler. Garibimin hic tasi tuzu yok. Yeni yildan isteğim oğlumun hastaligini bana versin. O çok küçük,görseniz zayifti iyice çöktü, hep benim yuzumden. İçimi birine dikmen lazimdi kusura bakmayin.
Slm anneler biz kötü durumdayız inşallah siz iyisinizdir. Kayinvalidemin beyin kanaması riski vardi simdi de oğlum hasta. Ateşi yuksek ve düşmüyor, ara ara öksürük, istahsizlik, suyu sevmeme, agizdan bolca su akmasi ve hirilti. Sanirim bronşit olduk. Bu aralar kosturmacadan oğluna bakamadim hep benim yüzünden.çok ihmal ettim oğlumu. Sağlık ocaginin verdiği ilaclari bile doğru dürüst kullanmadim olan bu iste. Berbat durumdayim, kendimi dövmek istiyorum.Esim gelince acil e goturcem bari bir serum versinler. Garibimin hic tasi tuzu yok. Yeni yildan isteğim oğlumun hastaligini bana versin. O çok küçük,görseniz zayifti iyice çöktü, hep benim yuzumden. İçimi birine dikmen lazimdi kusura bakmayin.
canim cok gecmis olsun.Slm anneler biz kötü durumdayız inşallah siz iyisinizdir. Kayinvalidemin beyin kanaması riski vardi simdi de oğlum hasta. Ateşi yuksek ve düşmüyor, ara ara öksürük, istahsizlik, suyu sevmeme, agizdan bolca su akmasi ve hirilti. Sanirim bronşit olduk. Bu aralar kosturmacadan oğluna bakamadim hep benim yüzünden.çok ihmal ettim oğlumu. Sağlık ocaginin verdiği ilaclari bile doğru dürüst kullanmadim olan bu iste. Berbat durumdayim, kendimi dövmek istiyorum.Esim gelince acil e goturcem bari bir serum versinler. Garibimin hic tasi tuzu yok. Yeni yildan isteğim oğlumun hastaligini bana versin. O çok küçük,görseniz zayifti iyice çöktü, hep benim yuzumden. İçimi birine dikmen lazimdi kusura bakmayin.
Çok geçmiş olsun mehmet Ali ye.Slm anneler biz kötü durumdayız inşallah siz iyisinizdir. Kayinvalidemin beyin kanaması riski vardi simdi de oğlum hasta. Ateşi yuksek ve düşmüyor, ara ara öksürük, istahsizlik, suyu sevmeme, agizdan bolca su akmasi ve hirilti. Sanirim bronşit olduk. Bu aralar kosturmacadan oğluna bakamadim hep benim yüzünden.çok ihmal ettim oğlumu. Sağlık ocaginin verdiği ilaclari bile doğru dürüst kullanmadim olan bu iste. Berbat durumdayim, kendimi dövmek istiyorum.Esim gelince acil e goturcem bari bir serum versinler. Garibimin hic tasi tuzu yok. Yeni yildan isteğim oğlumun hastaligini bana versin. O çok küçük,görseniz zayifti iyice çöktü, hep benim yuzumden. İçimi birine dikmen lazimdi kusura bakmayin.
canım kolay gelsin sana. darısı bizim başımıza. bende ayaklarımda sallıyarak uyutuyurum. %90 böyle, %10 ihtimalde ya kucakta yada bindebir kendisi.bu uykuda 30dkka sürdü yat kalk yat kalk yorulmuyoda he saydım tam 62 kere kalktıbeşiğe tırmanıyo anlıcanız ben yatırıyorum o dönüp kalkıyo ben yatırıyorum o dönüp kalkıyo tırmanıyo en son kalkıyo ben yatırmak için kalkınca hop atıyo kendini yata tepiniyo sürünüyo totosunu dikiyo sesler çıkarıyo ay valla yorulana kadar zıpır zıpır sonra küt diye dalıyo çok şükür en azından ninni sölemiyom bogazım acımıyo cnaım sıkılmıyo hep ninni sölemekte delirtio insanı 1 saat 1 bucuk ssaat sölemişliğim var ( bacakalrım dinleniyo belim dinleniyo sallarken elini tutturuyo çünkü sinirlenmiyorum hatta zevk almaya başladım bu işten komik geliyo o kalkıyo ben aytırıyorum aglamıyoda artık bu 2. gün baya bi iyileşme var belki ilerde ben yatana yatırıcam sonrada çıkıcam odadan o uykuya kendi dalıcak şimdi yanında pufta oturuyorum orda oldugumu onu bırakmıcamı güveninini veriyorum :)) süper dadı taktikelrini uyguluyorum o kadar katı değilim ama gece besliyorum hala dün akşam 2 kere kalktı ama buda bi mucize cokta emmedi agzı kurumuş ıslatıp uyudu
canım 11'ine kadar oturur sizin düzen baya baya. zaten bir gündede ne kadar bozulabilir ki?kış ya biyere çıkılmıyo gelende yok komşu muhabbetkelri bitti en azından şimdi yakınalrda biyerede gitmicem ocagın 11 inde bi hem arkadaşımın bebek mevlidine ordanda ablama yegenimin dogum gününe gidicem sonra şubatın 1inde kemalpaşaya annemlere gidicm arkadaşımın düğünü var bikaç gün kalır dönerim zaten 8indede bizim dogumgünümüz var :)))
iyiki bişeyim yokmuş
geçmiş olsun canım. iştahını derd etme. benim oğlumda 5 aylıkken yaz günü hasta olmuştu. zayıfladı ama sonra 20 gün bile olmadan eskisinden fazla kilo aldı.Slm anneler biz kötü durumdayız inşallah siz iyisinizdir. Kayinvalidemin beyin kanaması riski vardi simdi de oğlum hasta. Ateşi yuksek ve düşmüyor, ara ara öksürük, istahsizlik, suyu sevmeme, agizdan bolca su akmasi ve hirilti. Sanirim bronşit olduk. Bu aralar kosturmacadan oğluna bakamadim hep benim yüzünden.çok ihmal ettim oğlumu. Sağlık ocaginin verdiği ilaclari bile doğru dürüst kullanmadim olan bu iste. Berbat durumdayim, kendimi dövmek istiyorum.Esim gelince acil e goturcem bari bir serum versinler. Garibimin hic tasi tuzu yok. Yeni yildan isteğim oğlumun hastaligini bana versin. O çok küçük,görseniz zayifti iyice çöktü, hep benim yuzumden. İçimi birine dikmen lazimdi kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?