2014 Şubat Anneleri

Oluyo haksever maşallah.düzenini kimseye bozdurma eve gelende olsa biyere gitsende

Oluyo haksever maşallah.düzenini kimseye bozdurma eve gelende olsa biyere gitsende

kış ya biyere çıkılmıyo gelende yok komşu muhabbetkelri bitti en azından şimdi yakınalrda biyerede gitmicem ocagın 11 inde bi hem arkadaşımın bebek mevlidine ordanda ablama yegenimin dogum gününe gidicem sonra şubatın 1inde kemalpaşaya annemlere gidicm arkadaşımın düğünü var bikaç gün kalır dönerim zaten 8indede bizim dogumgünümüz var :)))

iyiki bişeyim yokmuş

darisi bizim basimiza benim kizimda emerek uyuyor..

Biz
BiziMde 8 i doğum günümüz seninle ortak noktamız çok seni kendime yakin görüyorum ikimizinde kızı var ikiside 8 inde doğdu ikimizde çocuk gelişimi okuduk ikimizde kızlarımız caliscaz ikimizde bebeklerimize günlük tutmusuz daha konuşsak neler çıkar belki

Slm anneler biz kötü durumdayız inşallah siz iyisinizdir. Kayinvalidemin beyin kanaması riski vardi simdi de oğlum hasta. Ateşi yuksek ve düşmüyor, ara ara öksürük, istahsizlik, suyu sevmeme, agizdan bolca su akmasi ve hirilti. Sanirim bronşit olduk. Bu aralar kosturmacadan oğluna bakamadim hep benim yüzünden.çok ihmal ettim oğlumu. Sağlık ocaginin verdiği ilaclari bile doğru dürüst kullanmadim olan bu iste. Berbat durumdayim, kendimi dövmek istiyorum.Esim gelince acil e goturcem bari bir serum versinler. Garibimin hic tasi tuzu yok. Yeni yildan isteğim oğlumun hastaligini bana versin. O çok küçük,görseniz zayifti iyice çöktü, hep benim yuzumden. İçimi birine dikmen lazimdi kusura bakmayin.

Çok geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda atlatir kuzucuk

Hic uzulme bebeler aslinda cok guclu, atlatacak gececek gidecek. Anasi var yaninda, bir cocuk icin en onemlisi bu...
arkadaslar hepinizin yeni yili kutlu olsun, bebeklerimiz buyusun koca koca cocuk olsun!

canim cok gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun mehmet Ali ye.

Sanada gecmesin pınar oğlunun sana çok ihtiyacı var.bebekler zayıflar tekrar kilo alır.bak geçmişi okusan bi çok Kızlarımızın yawrusu hastalandı.istahsiz olmuşlar.ama bunlar geçici dert.rabbim sıfasini verir ins.ama ateş önemli dusmesi lasim.onun icin goturun hastaneye.habersiz birakma bizi.rabbim yardimciniz olsun.kv inş iyi olur.

canım kolay gelsin sana. darısı bizim başımıza. bende ayaklarımda sallıyarak uyutuyurum. %90 böyle, %10 ihtimalde ya kucakta yada bindebir kendisi.

canım 11'ine kadar oturur sizin düzen baya baya. zaten bir gündede ne kadar bozulabilir ki?

kızlar ben birşey sorucam. yalancı meme kullanıyor musunuz? ya da bıraktınız mı? hiç kullanmayan var mı? ben kullanıyorum. gazlı bir bebekti. uyurken istiyor. normal zamanda da olmasa da sesini çıkarmıyo. görürse emekleye emekleye almaya çalışıyor ya da direk ağlıyor

kızlar yılbaşına nasıl girdiniz? ben şahsen açık söyleyeyim uyuyarak. emit mete yani oğlum 10:30 gibi uyumuştu zaten. bende dayanamadım. leptopu alıp buradaki başka forumlarda zaman geçirmeye başladım ama bir süre sonra orada da canım sıkıldı. zaten artık iyice uyku bastırdı. sabah erken kalktım. saat 11:00 gibi leptopu koydum. eşimde yatağa geldi. telefonuyla. ışık bile açık ama beni etkilemedi. 2-3 kez dönüp uyumuşum. saat kaç tam hatırlamıyorum. eşim ""ışığı kim kapattı?" dedi. bende gözler yarı açık yarı kapalı "elektrikler gitmişsitir." eşim:hayır" ışıklar kapalıydı. saat 12 oldu. havai fişekler atılıyor. ben kalkıp bakmadım bile. metenin beşiği hemen yanımızda. onu hafif hafif salladım. ammada uzun attılar var ya. mete uyancak diyorum artık. güm güm korkuyo zaten yüksek sesten. bitişnce biraz sallayıp uyudum. tam uyuyarak olmasa da gözlerim yarı açık yarı kapalı salladım.

geçmiş olsun canım. iştahını derd etme. benim oğlumda 5 aylıkken yaz günü hasta olmuştu. zayıfladı ama sonra 20 gün bile olmadan eskisinden fazla kilo aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…