2014 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun kızlar.. Napalım mecbur dayanıcaz.. Hiç ilgisi yok bu arada bulantıyla bebeğin sağlığı arasında.. Sadece kişiden kişiye vücudun artan hormonlara etkisi değişiyor.. Benim ablamın 2 evladında da bulantı olmadı çok şükür gayet de sağlıklı doğdular..
Ben bazen çok kötü oluyorum ne bu bulantı diyorum ama bebek için ağladığım günleri,geçtiğim yolları,bebek için yıllarca mücadele edip hala eli boş olanları düşününce toparlıyorum kendimi..

haklısın cnm ama 24 saat kötü hissedip baygın baygın aç sefil peşindeki 2 yaşındaki masumda olunca kendinden başka bişey düşünemiyosun maalesef ki bende tedaviler geçirdim bir sürü ama o günleri unutturuyor yaşadığım

netten araştırdığıma göre bu konuda pek çok arastırma yapılmış.. gebeliğin ilk 3 ayında asırı bulantılar bebeğin sağlıklı oldugunun ve düşük ihtimalinin azaldığının göstergesiymiş. .ama uzmanlarda sebebini bulamamış.. bulantısı olmayan arkadaşlar üzülmesin , onların sağlıksız olacak diye bişey yok(allah korusun) ama bulantı iyi bişeymiş yani:)

canım en saglıklı agrı kesici parolmuş..gittigim iki dr da parol veriyoruz demişti, ama minoseti bilmiyorum.. paylaşmak istedim sadece.. ben hergün dua ediyorum bulantılar bugün son olsun diye, 3 ay bile bitmez gibi geliyor (

bilmiyorum ki bende burda bir yerde okumuştum sanırım dr demedi bana sağlıklı olur vs diyede hiç bilemiyorum ama ateş olmayan yerdende duman çıkmaz vardır bir bilinen
ha evet arkadaşlar bulantısı olmayanlar sakın üzülmeyin sağlıksızmı olur diye kızımda hiç bulantısız ultra lux hamilelik yaşadım maşallah erken doğmasına rağmen taş gibi yaşıtlarını katladı hamd olsun
hatta bulantım yok ohh diye birde göbek atın çok şanslısınız valla
ilk 3 ayı bitiriyoruz kaldı 6 ay

karnı iyce çıkan var mı yaaa ben bişeye sığamıyorum artık

kızımdan kalma hamile kotumu giydiğimde kocaman göbek çıkıyor ama normalde taytla geziyorum ustunede bol tişört belli olmasın daha çok küçük

Merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım. İnşallah sağlıcakla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. bu benim ilk gebeliğim o yüzden size burada bolca sorular soracağım.
1) Uyku hali çok fena birden hiç halim yokmuş gibi uykum geliyor.
2) Çok şiddetli karnım acıkıyor elim ayağım boşalıyor sanki şeker ile alakalı bir sorunum olabilir mi ? Bir dahaki kontrolde doktorumu bunu mutlaka söyleyeceğim

sizde bu belirtiler var mı?

Şimdilik iyi geceler.

bi gece kuşu ben varım sanırım kızlar aranızda :) gece hiç uykum olmuyor eşimle oturuyoruz e ramazanda geldi hiç uyumayız . yatıncada kalkasım hiç olmuyor o yataktan kalkıp bişeyler yiyorum evi topluyorum başım dönüyor bi uyku hali deli oluyorum gecede gelse şu uyku hali :) aranızda oruç tutucak olan varmı ? benim çok az az bulantılarım başladı ama kötü değil. bulantılarım artana kadar bende oruç tutmayı düşünüyorum ..

evt bende tutucam en azından başladım ne kadar götürebilirsem artık

herkese gunaydınlar diyorum

hayırlı ramazanlar

iki gün öncesine kadar bebeğimi beslemeyemiyormuyum acaba konuşmaları yapılıyordu burada mide bulantısı olanlar acaba besleyemiyormuyum diyordu
ama bugün bakıyorum oruç tutanlar var
oruç tutarak kendinize ve bebeğinize eziyet ettiğinizin farkındasınızdır umarım
yemek neyse ama susuz kalmamanız gerekir o kadar uzun süre tabi yinede herkesin kendi görüşü fakat oruç bünyeye eziyet için tutulmaz bunuda unutmamak gerek

Gunaydinn.Haklisin bize eziyet olucaksa tutmamak lazim.Bende tutamiyorum ama uzulmmuyor degilim vicdanim rahat degik biraz ya . Rabbim affeder insallaH.

çok şükür şimdilik rahat bir hamilelik geçiyor, bu durumda kendi adıma tutmak çok daha rahatlatacak beni umarım sonuna kadar öyle olur

günaydın şekerler nasılsınız bugün???

günaydınnnnn :) ben iyiyim suanlık bir problemim yok, gece uyku basmalarının dısında. 17.30 da isten cıkıyorum 18.30da yemek yesem kaldır et 19.30 benm uykum geldiiii :))) resmen bayılıyorum uykudan,koltukta sızıyorum

kızlar sizinde az cok belirgin bi göbişiniz varmı?cok değişik bi göbiş var :)) ben eskiden karnımı içime çekebilrdim şimdi çekemiyorum

kızlar sizinde az cok belirgin bi göbişiniz varmı?cok değişik bi göbiş var :)) ben eskiden karnımı içime çekebilrdim şimdi çekemiyorum

valla benim de cıktı canım...zayıf olduğumdan mıdır nedir....ben 3-3,5 kilo verdim....göbüş ortada iyice...önce şişkinlikten diyodum ama değil...bildiğin cıktı ve yamuk...sola doğru

ilk zamanlar insan daha uykulu oluyor 1-2 haftaya daha normale dönersin.ama yinede insan daha cabuk yoruluyor sürekli yatası geliyor akşamları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…