- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
Geçmiş olsun kızlar.. Napalım mecbur dayanıcaz.. Hiç ilgisi yok bu arada bulantıyla bebeğin sağlığı arasında.. Sadece kişiden kişiye vücudun artan hormonlara etkisi değişiyor.. Benim ablamın 2 evladında da bulantı olmadı çok şükür gayet de sağlıklı doğdular..
Ben bazen çok kötü oluyorum ne bu bulantı diyorum ama bebek için ağladığım günleri,geçtiğim yolları,bebek için yıllarca mücadele edip hala eli boş olanları düşününce toparlıyorum kendimi..
ay inşallah 14.haftada bitsin çoğu kişide 9 ay sürüyormuş ölüm resmen ya nasıl dayanılır azcık kaçık olsam gidip aldırıcam töbe dayanamıyorum
bugün ilkkez ağrı kesici içtim baktım fenalaşmak üzereyim minoset içtim bendede migren gibi bişi var
allah yardımcımız olsun ne kadar bulantı o kadar sağlıklı bebekmiş nasıl bir alaka bilemiyorum ama onlar iyi olsun
netten araştırdığıma göre bu konuda pek çok arastırma yapılmış.. gebeliğin ilk 3 ayında asırı bulantılar bebeğin sağlıklı oldugunun ve düşük ihtimalinin azaldığının göstergesiymiş. .ama uzmanlarda sebebini bulamamış.. bulantısı olmayan arkadaşlar üzülmesin , onların sağlıksız olacak diye bişey yok(allah korusun) ama bulantı iyi bişeymiş yani:)
canım en saglıklı agrı kesici parolmuş..gittigim iki dr da parol veriyoruz demişti, ama minoseti bilmiyorum.. paylaşmak istedim sadece.. ben hergün dua ediyorum bulantılar bugün son olsun diye, 3 ay bile bitmez gibi geliyor(
karnı iyce çıkan var mı yaaa ben bişeye sığamıyorum artık
bi gece kuşu ben varım sanırım kızlar aranızda :) gece hiç uykum olmuyor eşimle oturuyoruz e ramazanda geldi hiç uyumayız . yatıncada kalkasım hiç olmuyor o yataktan kalkıp bişeyler yiyorum evi topluyorum başım dönüyor bi uyku hali deli oluyorum gecede gelse şu uyku hali :) aranızda oruç tutucak olan varmı ? benim çok az az bulantılarım başladı ama kötü değil. bulantılarım artana kadar bende oruç tutmayı düşünüyorum ..
Gunaydinn.Haklisin bize eziyet olucaksa tutmamak lazim.Bende tutamiyorum ama uzulmmuyor degilim vicdanim rahat degik biraz ya . Rabbim affeder insallaH.
günaydın şekerler nasılsınız bugün???
kızlar sizinde az cok belirgin bi göbişiniz varmı?cok değişik bi göbiş var :)) ben eskiden karnımı içime çekebilrdim şimdi çekemiyorum
günaydınnnnn :) ben iyiyim suanlık bir problemim yok, gece uyku basmalarının dısında. 17.30 da isten cıkıyorum 18.30da yemek yesem kaldır et 19.30 benm uykum geldiiii :))) resmen bayılıyorum uykudan,koltukta sızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?