2014 Şubat Anneleri

Gunaydin Bencede katiliyorum size benim ablam yeni dogum yapti fazla su tuketmedi icin suyu az demis doktor sezeryanla alindi bebeyi su cok onemli heleki bu sicaklarda ama herkezin kendi gorusu saygi duymak lazım

valla benim de cıktı canım...zayıf olduğumdan mıdır nedir....ben 3-3,5 kilo verdim....göbüş ortada iyice...önce şişkinlikten diyodum ama değil...bildiğin cıktı ve yamuk...sola doğru

herhalde zayyifliktan bazıları diyor ben 4-5aylık olana kadar hiç çıkmaz karnım belli olmaz diye.ama benim besbelli.kalıncana düm düz bi belim var artık

Gunaydinn.Haklisin bize eziyet olucaksa tutmamak lazim.Bende tutamiyorum ama uzulmmuyor degilim vicdanim rahat degik biraz ya . Rabbim affeder insallaH.

Bende tutamıyorum bende üzgünüm ama elden birşey gelmiyo oda allah vergisi saglik olsun dogumdan sonra gene yerine getiririz

günaydın kızlar,
hayorlı ramazanlar:)
20 senedir aksatmadan tuttuğum oruca bu sene ara verdim
Allah afetsin inşallah
ama gerçekten hamilelik daha hızlı acıkmama neden oluyor
bir de düşük tansiyon çok zor olurdu
inşallah telafi ederiz.

giysisi dar gelen var mı demişsiniz
şuan üstümdeki pantolonun fermuarı da düğmeside açık
Allahtan üstünde uzun tunik var da görünmüo:))

herkese hayırlı ve mübarek ramazanlar diliyorum, oruç konusunu dün biraz araştırdım,

"Hamile veya emzikli kadın, zayıf olursa oruç tutmayıp, iyi olunca kaza eder."
"Gebe ve emzikli kadına veya çocuğuna zarar gelecekse, oruç tutmaz. [Buhari]"
"Allahü teâlâ, gebe ve emzikli kadına oruç tutmamak için ruhsat vermiştir. [Ebu Davud, Tirmizi, Nesai]" deniliyor.

Yani bu ramazan ve önümüzdeki yıl da emzirirken oruç tutamayıp bir sonraki yıl, 3 ay boyunca tutamadığımız oruçların kazası yapılabilir.

günaydın canım...sana da hayırlı ramzanlar..

bende öyleyim yaaaa..... oturduğum an acıyorum kalkarken kapatyrm

tansiyon da dşük olunca canım hiçbişey istemiyo alışveriş yapmam lazım en azından bi kaç alt almalıyım ama canım hiçbişi istemiyo ya..saldım kendimi iyiceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…