kızlar sizinde az cok belirgin bi göbişiniz varmı?cok değişik bi göbiş var :)) ben eskiden karnımı içime çekebilrdim şimdi çekemiyorum
günaydın kızlar,
hayorlı ramazanlar:)
20 senedir aksatmadan tuttuğum oruca bu sene ara verdim
Allah afetsin inşallah
ama gerçekten hamilelik daha hızlı acıkmama neden oluyor
bir de düşük tansiyon çok zor olurdu
inşallah telafi ederiz.
giysisi dar gelen var mı demişsiniz
şuan üstümdeki pantolonun fermuarı da düğmeside açık
Allahtan üstünde uzun tunik var da görünmüo:))
günaydın canım...sana da hayırlı ramzanlar..
bende öyleyim yaaaa..... oturduğum an acıyorum kalkarken kapatyrm
tansiyon da dşük olunca canım hiçbişey istemiyo alışveriş yapmam lazım en azından bi kaç alt almalıyımama canım hiçbişi istemiyo ya..saldım kendimi iyiceee
çok şükür şimdilik rahat bir hamilelik geçiyor, bu durumda kendi adıma tutmak çok daha rahatlatacak beni umarım sonuna kadar öyle olur
Günaydınn...oruç tuttunuz mu bayanlar...çok kararsız kaldım ve kendimi çok ii hissetmeyince de tutmamaya karar verdim..
kızlar günaydın hepinize...ikili üçlü tarama testleri yapılmaya başlanacak bi süre sonra bunları yaptırmayı düşünüyor musunuz?herkes farklı bişey söylüyor kafam çok karışık yaptırıp yaptırmama konusunda...
kızlar günaydın hepinize...ikili üçlü tarama testleri yapılmaya başlanacak bi süre sonra bunları yaptırmayı düşünüyor musunuz?herkes farklı bişey söylüyor kafam çok karışık yaptırıp yaptırmama konusunda...
buarada kızlar dizlerinizi çok kırarak optrumayın çoğumuz pantolon giyiyoruz dizi kıvırınca diz arkalarını kesio bu pantolonlar
buda direk kalbe giden damaları sıkıştırıp kan akımını kesiyormuş
oyüzden ben bacaklarımı olabildiğince düz tutmaya çalışıyorum
aklınızda olsun
bebeğe kan akımı başladı sayılır artık dikkat etmek gerek
buarada kızlar dizlerinizi çok kırarak optrumayın çoğumuz pantolon giyiyoruz dizi kıvırınca diz arkalarını kesio bu pantolonlar
buda direk kalbe giden damaları sıkıştırıp kan akımını kesiyormuş
oyüzden ben bacaklarımı olabildiğince düz tutmaya çalışıyorum
aklınızda olsun
bebeğe kan akımı başladı sayılır artık dikkat etmek gerek
dün tansiyon ölçtürdüm kadın dediki bol su tüket ve aç kalmamaya özen göster.
8 6 çıktı resmen:S
şimdi içip yiyip oturuom
Allah oruç tutanlara sabır versin
bebeğe bişi olmaz şu evdrede tabi ama kadın vücudu çok yorulur
benim pantolun artık açık kalsada düşmez kıvamda heheD
bence buara bşi alma canım ya
bu ara dönemde elbise açık pantolon düğmeleri geçiştir
belki üstüne bol şeyler alabilirsin:)
düğmeyi kapatınca bebeği boğucam gibi gelio
ne saçma bi düşünce halbusiki
mrb tatlım benim doktor daha b tane test yapmadı sağolsun bu testler neden zararlıymışki anlamadım ve en geç ne zaman yapılması gerekior budaki doktorda tık yok düşük riskim var ilçedeyim merkeze iii bir doktora gidemiyorum
mrb tatlım benim doktor daha b tane test yapmadı sağolsun bu testler neden zararlıymışki anlamadım ve en geç ne zaman yapılması gerekior budaki doktorda tık yok düşük riskim var ilçedeyim merkeze iii bir doktora gidemiyorum
2 li tarama testi onemli canim onu yaptirirsan 3 lü teste gerek yok diye biliyorum sahsen ben yaptircam bebegin durumu 2li teste belli oluyomu doktorum oyle dedi
2 li tarama testi onemli canim onu yaptirirsan 3 lü teste gerek yok diye biliyorum sahsen ben yaptircam bebegin durumu 2li teste belli oluyomu doktorum oyle dedi
Ola bilir canim mantıklı bilgin icin teşekkürler
evet canım bende duydum bunu..ayrıca varis oluşmasını engelleyiomus dikkat edelim bence de
tamam o zaman biraz idare edeyim
maşşallah iyi geciyo senin hamileliğin diyolar ama bir de bana sor...mecburum işe gelmeye....elimden geleni yapıyorum ayakta kalabilmek için.....zaten öyle aşırı derecede bi yemek yiyemiyorum....domates salatalık peynir zeytin....ceviz süt balık tüketmem gerek....hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma süremiyorum ama su bulantılar hafiflesin biraz daha
zorlıcam
ben o testlerin hepsini yaptırmayı düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?