2014 Şubat Anneleri

ayyy çok şüküür inşallah hamileliğin boyunca böyle rahat olursun,benimki bir doğsun poposuna poposuna vuracam:)

ayyy çok şüküür inşallah hamileliğin boyunca böyle rahat olursun,benimki bir doğsun poposuna poposuna vuracam:)

valla benim yavruma hiç vurmamam gerekiyor herhalde yavrum sessiz sakin duruyor maşallah , inşallah böyle devam eder canım umarım her kez rahat bir hamilelik geçirir

valla benim yavruma hiç vurmamam gerekiyor herhalde yavrum sessiz sakin duruyor maşallah , inşallah böyle devam eder canım umarım her kez rahat bir hamilelik geçirir

ayy inşallah güzelim yarın kontrolüm var umarım hayırlı haberler alırım çok korkuyorum çook....

kızlar ben kaçar, kocacım gelicekte, inşallah sonra konuşuruz , ben yokken çok kaynatmayın bana da bırakın )

Kızlar ben hiç boyuta bakmadım, dr herşey yolunda diyorsa güveniyorum, çok araştırınca insanın kafası iyice karışıyor..

Kızlar ben hiç boyuta bakmadım, dr herşey yolunda diyorsa güveniyorum, çok araştırınca insanın kafası iyice karışıyor..

aynen yaa ben başkasıyla kıyaslayınca kimine göre büyük kimine göre küçük....bu arada benim sağ kasığımda biraz çıkıntı var ve sanki bazen elimi oraya koyunca kalp atışı gibi birşey hissediyorum ama çook nadir sizde de oluyor mu?

kızlar güzel haberlerle geldim..bugün başka bir radyolog baktı..kanama alanı için önemli değil dedi..kanama alanı olma ihtimali az dedi.bebeğin tutunma alanı olma ihtimali fazla dedi..bebeğin gelişimi geçen hafta 6+1 çıkmıştı..bu hafta 7+1 çıktı..oysaki ben 8+2 yim..doktor bebek gayet iyi dedi..muhtemelen geç döllenmedir dedi..bebeğin boyu 9.3mm çıktı..bu arada lekenlenme olmadı bidaha..

ayyy süper haber bu çok şükür için rahattır şimdi geç olsun güç olmasın geç te döllenmiş olsa 40.hafta herbirşeyleri tastamam oluyor:))) ben de yarın gitcem umarım kanama alanım kurumuştur hiç lekem gelmedi ve şu progestanı bırakmak istiyorum çünkü uyku yapmaya ve başımı döndürmeye başladı...

merhaba kizlar, napiyosunuz??
bugun ben ilk defa kustum, ama iyi oldu, degilse butun gun rahatsiz oluyordum en azindan biraz rahatladim..
sizler bulanti icin hap falan kullaniyo musunuz? vitamin b6 olur dedi doktor ama eczanede bulamadim, hamileler icin uygun degildir yaziyordu. normalde vitamin hapinin icinde var b6, ayriyeten almanin faydasi var mi ki?
bi de zencefilli cay ictim, limon damlattim agzima ama cok da faydali olmadi, limonlu soda bi kere ise yaradi diger gunler o da ise yaramadi. baska onerileri olan??

ayy vitamin alma kafana göre....çubuk krakeri denesen???

CANIM namaz için 10 günden sonrası özür kabul ediliyor hanifi mezhebinde . Benim bi kere adetim 10 günü geçmişti sonrasında kılmaya devam ettim. Bi araştır istersen.

ayy vitamin alma kafana göre....çubuk krakeri denesen???

yok kafama gore degil, doktor dedi de alamadim zaten, yok cubuk kraker de fayda etmiyo artik
neyse idare edices napalim halimize bin sukur :)

CANIM namaz için 10 günden sonrası özür kabul ediliyor hanifi mezhebinde . Benim bi kere adetim 10 günü geçmişti sonrasında kılmaya devam ettim. Bi araştır istersen.

canim niye kilmiyorsun namazini bi sey olmaz, benim de lekelerim oluyor ama devam ediyorum sonucta hamileyiz yani, kilmamiz gerek.
ben de oruc tutamiycam galiba, bi deniycem ama nasi olcak bilemiyorum, simdiye kadar hic aksatmadim oruclarimi ama zor tutarim gibime geliyor, ablam da gecen sene hamileydi ramazanda o da biraz tuttu biraz tutamadi karisik. Allahim affetsin ins sonra kazasini tutariz...

millet nerdesiniz.o kadar ödemim varki artık hamile buluzu giydim çok güzel sizde giyin:)

merhaba kızlar
açım açç hiç bişey yiyemiyorum birde baş ağrım var imdaattt diye bağırıcam bulantı bir yandan yanmalar diğer yandan

Gözün aydın canım ben de çarşamba gidicem bizimki de iyidir inş, 1/2 hafta kayar merak etme..

Ben de bir gün idare eder bir gün kötüyüm..çubuk kraker,açık limonlu çay, peynirle ekmek..

merhaba kızlar
açım açç hiç bişey yiyemiyorum birde baş ağrım var imdaattt diye bağırıcam bulantı bir yandan yanmalar diğer yandan

saydıklarının fazlası var eksiği yok canım, cok yakın arkadaşım da hamile aralık ayında doğum yapacak inş.. o da günde 6 kez kusmaya baslamıştı, dr bebeğe zararı yok sen halsiz hissedersen ve illa istersen bulantı ilacı veririm ama tavsiye etmem demiş. hatta benim dr sordu gecen hafta bulantı var mı diye, evet dedim, oh oh iyi dedi.. bebişler iyi olsun da çekcez artık.. valla agrı kesici bile icmiyorum migrenim var dayanıyorum.Allah daha büyük sıkıntı vermesin.. o arkadaşım 14. hafta tamamen düzeldi, 7 kilo vermişti, sonra hemen almaya başladı.. darısı basımıza..

kusma fobim var yoksa çok rahatlarım hep bozağımda yediğim herşey gırk yapsam bööö çıkacak gibi oluyor zor tutuyorum çevrem kus artık nolur diyor ama kusamıyorum
bulantı için bir şurup yazdı dr daha fena yaptı bugünde ilaç yazdı aldım ama içeriği sakıncalı falan diyor
hiç ilaç kullanmıyorum mide için
çubuk kraker peynirli ekmek soğuk karpuz ve buz gibi su sadece iyi gelenler kalan hiç bişey yiyemiyorum
ilkinde yeşillik aşeriyordum kıştı bide pazara bi çıkardım yemyeşil herşeyden 2 kilo alır bir haftada yerdim hepsini ama bunda oruç tutuyorum resmen

ay inşallah 14.haftada bitsin çoğu kişide 9 ay sürüyormuş ölüm resmen ya nasıl dayanılır azcık kaçık olsam gidip aldırıcam töbe dayanamıyorum
bugün ilkkez ağrı kesici içtim baktım fenalaşmak üzereyim minoset içtim bendede migren gibi bişi var
allah yardımcımız olsun ne kadar bulantı o kadar sağlıklı bebekmiş nasıl bir alaka bilemiyorum ama onlar iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…