bizim yaşadığımız yerde günlük inek sütü var yoğurt yapıyrm ama nedense sütken kullanmayı istemiyorm. pastörize daha mı iyi acaba
yasakhayal irmik le yapınca irmiğin taneleri eriyo mu benmki sanki tuzu çiğniyormuşsun gibi ses çıkarıyo pirinç unu derken bebeklere özel olanını mı kasttediyosunuz
süte su ekledin mi Selinceylin
ben de bu tarihlerde ayrılmıştmzaman çok hızlı geçiyo
yasirin doğum tarihi 21 şubat . karnımdayken karın bçlgesinde gelişim geriliği var dediler ben de doğum iznimi erken başlattım. yoksa son 3 hafta ayrılacaktm . bi de oğlumun gelmeye hiç niyeti yoktu gram sancm gelmedi en son 40+5 te suni sancı verdiler 6 saat sancı çektim ama ne yazık ki oğlumun kalp atışları yavaşlayınca acilen sezeryene aldılaroysa kendimi normal doğuma çok alıştırmıştm. hayırlısı buymus
bizimkide yürüyo ama sorunumuz sürekli yürümek istemesiKızlar merhaba. Yazmadan duramadım. Pek uğrayamıyom topike ama bu mutlu haberi sizinle paylaşmak istedim. Oğluşum yürümeye başladı, çok mutuyum. Aklındam çıktı sehpayı bırakıp tv unitesine doğru kendi gitti, ayyy yerim ben onu.
canım komik gelecek belki ama kendi isteyene kadar aç bırak bence. ben mehmet bilgin kaşıkla yemek istemediği dönemlerde kase ile kafasına dikmesine izin verdim yoğurdu felan şu an 10 metreden yemeğe ağzını aça bir oğlum var. ama dediğim gibi bazı öğünleri aç geçirmesine izin vermek gerek bence sonuçta o da bi insan yaşamını devam ettirmek ister mutlaka yemek konusunu kendine bırak su akar yolunu bulur :)Merhaba kızlar Uzuuuuun bır aradan sonra. Nasıl herkes, iyidir umarım? Süt ile yapılan muhallebi tarifi alabilir miyim? İştahsız bebeklerin bile sevdiği. Bebeğim çok iştahsız. Kaşıktan nefret ediyor. Elimle veriyorum yemekleri. Çorba bir yemek kaşığı kadar anca yiyor. Yoğurttan nefret ediyor. Yoğurt yedirirsem yemek yemekten vazgeçip agzını kitliyor. Sabahlar olmasın istiyorum. İştahsız bebek çoook zor gerçekten. Öneriniz var mı?
masallah oglusuna..darisi bizim ve diger bebislerin basina..canim biz kullanmiyoruz..kizim sevmedi dönmesi sorun oluyordu.bizimkide yürüyo ama sorunumuz sürekli yürümek istemesiişten gidiyorum direk beni koru peşimde dolan ben yürümek istiyorum modunda. kızlar uyku tulumu kullanan var mı ?
bizimkide yürüyo ama sorunumuz sürekli yürümek istemesiişten gidiyorum direk beni koru peşimde dolan ben yürümek istiyorum modunda. kızlar uyku tulumu kullanan var mı ?
HAyirrrr yookkkkikinci çocuğu düşünen cesaretli , özgüvenli , çılgın annelerimiz var mı ?
HAyirrrr yookkkk
Onaneymis ya milletin özel hayatından biz birle delirdik deseydin benim eşim de yapalım diyo yook diyorum yaşım geçti yanlizim annesizim yapamam caliscam artık kariyer zamanı diyorum kızım karar verir o zaman diyo o kardes derse yaparmisiz
ben dr kontrolee gittim bana dediki
mart nisan gibi yeniden hamile kal tam aradaki yaş 2 olsun dedi
deli midir nedir ?
ayyyy cesaretim yokkk ikinciyi dusenemiyorummmikinci çocuğu düşünen cesaretli , özgüvenli , çılgın annelerimiz var mı ?
HAyirrrr yookkkk
ben ve esimde simdilik istemiyoruz ama iki yasini doldurdugunda ikinciyi dusenebiliriz...Onaneymis ya milletin özel hayatından biz birle delirdik deseydin benim eşim de yapalım diyo yook diyorum yaşım geçti yanlizim annesizim yapamam caliscam artık kariyer zamanı diyorum kızım karar verir o zaman diyo o kardes derse yaparmisiz
Onaneymis ya milletin özel hayatından biz birle delirdik deseydin benim eşim de yapalım diyo yook diyorum yaşım geçti yanlizim annesizim yapamam caliscam artık kariyer zamanı diyorum kızım karar verir o zaman diyo o kardes derse yaparmisiz
ayyyy cesaretim yokkk ikinciyi dusenemiyorummm
ben ve esimde simdilik istemiyoruz ama iki yasini doldurdugunda ikinciyi dusenebiliriz...
aynen dün uyutamadım bende yine mi diş çıkarıyo dedim gece 3 e kadar ağladı kızdım ona bnde. dün gece çıkardım bi güzel uyudu çok pişmanımmasallah oglusuna..darisi bizim ve diger bebislerin basina..canim biz kullanmiyoruz..kizim sevmedi dönmesi sorun oluyordu.
mayıs gibi düşünüyorum tamda bugün bunu konuştukikinci çocuğu düşünen cesaretli , özgüvenli , çılgın annelerimiz var mı ?
mayıs gibi düşünüyorum tamda bugün bunu konuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?