2014 Şubat Anneleri

Sütlü muhallebiye sadece muz eklersen pekmeze pek ihtiyac kalmiyo taube. Tadi puding gibi oluyo.afiyet olsun. 1,5 cay bardaginin yarisini su yarisini süt. 1yemek k. Pirinc unu ruseymli irmik le pisiriyorum. Iliyinca muzla cok seviyo.. babamiz bile yiyo. Bugun bu muhallebiye muz koymadim az pekmezle tatlandirip yaninda trabzon hurmasiyla verdim.iki kasik muhallebi bi kasik hurma..maksat hedef sasirtip muhallebi yedirtmekti. Bugun icin basarili sonuclandi

Dünyanın en güzel anneleri oğluşuma geçmiş olsun demişsiniz sağolun...
Kızlar uzun süredir süt veriyorum pastörize...Gece yatmadan yani o yatmadan muhallebi karışımını emdiriyorum böyle daha kolayıma geliyor... Bu sefer ben gece yatarken ona biraz 120 cc gibi saf süt içiriyorum...Sabaha karşı acıkırsa da biraz anne sütü emer...
Akşam genelde ne pişirirsem ucundan kıyısından muhakkak tattırırım.. Isırma davranışı bizde de var yasakhayalcim ıııhhh diyorum ya da cici ama çoktan ısırmış oluyor
Bu yaşananlar birer dönem bir de tükürme dönemi var ki.. Bir de atma dönemi
Ben fazla kızmıyorum kötü bakınca dudak büküyor üzülüyor dayanamıyorum fazla ağlatmam bir de sinirli olmasın diye...

canim tskler yarin denicem insallah yer..

sagol canim yarin denicem zaten kizim muzu cok seviyor insallah yer..

Ay tükürmedemi var evrisimilk bebem olunca yeni oreniyom bunlari

8ŞUBAT SAAT 1DE GİDİCEZ< 3 gbde sezeryana giricem epidural sezeryan olcak kısmetse

giyinip hazırlanıcam sonra gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz allaha emanet olun ben bi süre gelemem belki ama nazlıedama nasıl oldugumu söylerim o haber eder size öpüyorum hepinizi

ayy eski mesajlarımı buldum hühüüüü

Evet jelibonum saol. 8 aylikken kasik fitigindan ameliyat oldu..şükür iyi geçti ameliyatı şu an hiç bi sorun yok.ailede genetik bu fıtık.dayisinda amcasında babasınDada var.muhammed emirde de çıktı malesef.
anladım canım. geçmiş olsun.bebekken olması daha iyii. hatırlamıyo en azından.

canım benim oğlum kavanoz mamasınıda meyveli seviyor, hemde fazlasıyla muhallebiyede biraz katıyorum. ama artık süt koyucam bugün ilk defa o zaman meyve koymayı düşünmüyorum severse tabi.

güzel fikirmiş canım. hem daha faydalı. diğerlerinde ne var ne yok belli değil.

canım benim oğlum kavanoz mamasınıda meyveli seviyor, hemde fazlasıyla muhallebiyede biraz katıyorum. ama artık süt koyucam bugün ilk defa o zaman meyve koymayı düşünmüyorum severse tabi.
Koy jelibonum degisiklik şart.yeterki yesinler .

SENDE BENİM GİBİ geçmişe gitmişsin bende baktım bugün hep ne güzeldi :)

sen begenmişsin zaten öyle gördüm canım :)) bide şey bi günde kaç sayfa yazıyo muşuz ( üzüldüm kimelr vardı kimler çok saçma nasıl bu kadar vefasız olabilşyo insanlar anlamıyorum ( yada ben fazla önem veriyorum sanırım onlar gb sanal diyip geçmek lazım belkide

evet hakseverim bayaaa kişi gitmiş ama vefasız dememek lazım.

Ca
Canım fırsat olmuyo ben mesela hamile olduğumu ogrendigimden beri okuyorum burayı ama kayıt olamadım telefondan giriyorum çünkü şimdide çocuktan fırsat buldum mu yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…