canim tskler yarin denicem insallah yer..Taubem ben bi tatlı kaşığına bi çay b.süt koyup yapiyodum.irmik pirinç ve yulaf unu nu karıştırıp öyle yapıyorum...pekmez koysam iyi ama oğlum hiç sevmiyo pekmezi...mina seviyo sa onla tatlandir yada meyveylegerçi bunlar olmasada olur süt güzel yapıyo tadini
sagol canim yarin denicem zaten kizim muzu cok seviyor insallah yer..Sütlü muhallebiye sadece muz eklersen pekmeze pek ihtiyac kalmiyo taube. Tadi puding gibi oluyo.afiyet olsun. 1,5 cay bardaginin yarisini su yarisini süt. 1yemek k. Pirinc unu ruseymli irmik le pisiriyorum. Iliyinca muzla cok seviyo.. babamiz bile yiyo. Bugun bu muhallebiye muz koymadim az pekmezle tatlandirip yaninda trabzon hurmasiyla verdim.iki kasik muhallebi bi kasik hurma..maksat hedef sasirtip muhallebi yedirtmekti. Bugun icin basarili sonuclandi
Ay tükürmedemi var evrisimDünyanın en güzel anneleri oğluşuma geçmiş olsun demişsiniz sağolun...
Kızlar uzun süredir süt veriyorum pastörize...Gece yatmadan yani o yatmadan muhallebi karışımını emdiriyorum böyle daha kolayıma geliyor... Bu sefer ben gece yatarken ona biraz 120 cc gibi saf süt içiriyorum...Sabaha karşı acıkırsa da biraz anne sütü emer...
Akşam genelde ne pişirirsem ucundan kıyısından muhakkak tattırırım.. Isırma davranışı bizde de var yasakhayalcim ıııhhh diyorum ya da cici ama çoktan ısırmış oluyor
Bu yaşananlar birer dönem bir de tükürme dönemi var ki.. Bir de atma dönemi
Ben fazla kızmıyorum kötü bakınca dudak büküyor üzülüyor dayanamıyorum fazla ağlatmam bir de sinirli olmasın diye...
perşembeye randovu aldım 37+2 olcaz salıdan beri psikolojikmi bilmiyorum belimde kasıklarımda adet olcakmışım gb huzursuzluk var biliyorum bu hissi cok oldu ama haztırlıyorum benim adetim agrılı geçer önce böle huzursuzlanır belim sonra agrır felan sonra adet olurum öyle hissediyorum bakalım hayırlısı :44:
3 günde yelek ördük ablamla bana.. puff ellerim koptu sanki heryanımda arıyo gece 2lere kadar gündüzde erkenden kalktım oturdum hep yorgunum bide bebek şekerlerimi bitireyim dahada bişey yapmıcam zaten evin genel işleri yoruyo beni ymek yap bulaşık çamasır süpürge pufff
perşembe doktordan sonra kayınvaldem gelicek son temizliği yapıcak sagolsun sonrası allah kerim herşeyimiz hazır olcak şubatın ilk haftası dogum olabilir yani
ablamalrda kendi anneme 15 tatile gittiler tatiş bitsin öyle dogur diyo eniştem pazar dogur diyo eşim şubatın işk haftasını geçir sonra para alcaz diyo ben nabayım acaba benim sitresim sinirim huzursuzlugum bana yetiyo valla hiç hayal ettiğim gb bi hamilelik olmadı sanıyodumki pamukalra sarınıp yatıcam hep yok cnaım öyle değilmiş kadın herzman kadın yoruldum öyle yorgunum ki bebeğim geldiginde yorgun bi annesi olucak ...
bizim dogum tarihimiz aynı canım senin bebegin döndümü benimki 36da hala dönememişti doktor 38haftayı doldurunca alırız dönmezse dedi bi problem yok ama öyle dedi anlamadım giti sanırım 10 gün sonra belli olcak ne olcamız ben perşembe gidicem doktora 37+2 olcam o zaman inşallah hayırlısı olur hakkımızda ben çok iyidim geçen salı doktorla bu konuşmayı yaptıgımdan beri psikolojim bozuldu resmen dogurcak gb dolaşıyorum tansiyonla ilgili bişey mi var bilmiyorum ensemde vuruyo sanki belim dede adet agrısı gb bi agrı var ya gerçekten dogurucam yada psikolojik olarak etkilendim
görümcemde 41. haftada döndü bebeği normal dogum yaptı ama benim doktorum beklemeyiz diyo niye öyle dedi ya hazır değilim:18::18: ben planlı şeylere gelemiyorum o yüzden belkide sezeryandan korkuyorum normalde daha coka cı hissedicem daha cok korkucam belki ama yani ne bilim bir anda olucak ya planlı şeyler beni korkutuyo bana dese şu tarihte sezeryan yapıcaz hjerelde kalpten gidicem hiç böyle değildim çok cesaretliydim çok korkuyorum öyle böyle değil kendime kızıyorum 6 sene hep bu anı bekledim ömrüm çürüdü doktor köşelerinde bebek hasretiyle kızıma kavuşmayı çok istiyorum herkez doguruyo diyorum bi şekilde çıkıcak diyorum ama olmuyo sakinleşemiyorum artık yanlız kalınca özellikle çok korkuyorum
evet canım aynen hem yanlız kaldıgım için hemde doktorun sorun olmadan sezeryan yanlı konuşması sıkıntıya soktu beni bu zaman kada rsüperdim hastalıklı gb oldum psikolojik olarakeşim yola gidiyo mecbur yanlız kalıyorum salı kayınvaldem gelcek herkezde tatile gitti malum sömestır puff
aynen eşime cok takıyorum her dediğine alınıyorum tabi ondan başka sarcak kimse yok yabunaldımda bazı sorunalrdan bi ferahlasak rahatlıcam iş güç konları geriliyorum işte biran önce işleri yoluan girdsin dua ediyorum ( o gergin ben gergin evde akım var sürekli ... geçen gün patladım btün gece bütün gün aglamaktan helak oldum 2 gündür elini elimden gözünü gözümden ayırmıyo çok üzüldüm çünkü bütün sinirlerim zıpaldı patladım anladı herelde ki ilgilendi 2 gündür daha iyiyim şimdi
salı kayınvaldem gelcek bakalım hayırlısı kalabalıgıda sevmiyorum yanlızkende kurdukca kuruyorum bilmiyorum normalde kırk gün dışarı çıkmasam kimseyi aramam oturduum yerde o niye gelmiyo bu niye aramıyo diye kafayı yiyorum bide sürekli halimi hatrımı soruyo arkadaşalrım ailem sagolsunlar ama ben normald egilim işte
8ŞUBAT SAAT 1DE GİDİCEZ< 3 gbde sezeryana giricem epidural sezeryan olcak kısmetse
son 3 günçok heycanlıyım kayınvaldemle çarşıya gidicez şimdi eşimde telefonda söledim evdeyken dogurcam diyip dolanıyosun çarşıyamı gidiyosunuz allah akıl fikir versin yorma kendini diyo kadınara gezmek olsunda yürüyemiyorum artık ya zor yani
yok canım yarın doguruyorum cumartesi *08*02*2014 saat 1de teslim olcam hastaneye 3 gbde dogurtturcakalr epidural sezeryan olucam kısmetse kızımın bugün son gecesi tahliye olcaksın diyorum kızıma yarınmapısta buruştu kuzum
canım cnaım bide arayıp benlede ilgileniyogeceligi gittik begendik yarın sabah kayınvaldem alıcak hep pembe almıştım kırmızı begendim çingeneliğim çıksın ortaya
ay anca kendimide hallettim evide hallettik bitti şükür işimiz ....
kaç gündür eşim gelemiyodu eve bugünde eve geldi kör kütük hastaaaaaaaaaaaasinir oldum ya sarılıp uyumak istiyodum bu akşam agzı burnu ayrı akıyo resmen cok fena hasta omuş banada geçircek daha 2-3 saattir beraberiz öpmedim bile cok özlemiştim halşbüsü 2-3 kere hapşurdum bi bana bulaştırırsa kesicem onu
kızımızıda sevemicek ya allah şifa versin bisürü ilaç verdim zencefil bal limon karışımı yaptım kaşık kaşık içirdim şimdide ıhlamur yapıyorum güya o benle ilgilencekti
hamileliğimin son günü bile nazlanamıyorum yahu:2:
büyükk günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün dogurucam kısmetse ne güzel uyuyodumsucu geldi boyu devrilesice uyuyamam artık şimdi of 5te kalktım kuran okudum dua ettim teheccüt kıldım sonra namazımı kıldım kahvaltı ettim şimdi orucum 8saat yeme içme yasaktı çünküm açlıktan ölmem inşallah 3e kadar şimdiden için tuhaf mandalina felan yemek istiyorum heycandan zaten midem bulanıyo
acaba eşim ne alcakallahım ne zman vazgeçicem bu huyumdan süpriz delisiyim çakamıyorum ne aldıgını bide bişey almazsa dogum sancım o an tutabilir yani boğarım
ablam cok güzel kurabiye sepeti yaptırmış bide bez pasta facede resmini gördüm onlardna kafam rahat balibide süsülü zıbın yaptırtmış ben bunun altına tütü yaparım sonra bu süpriz oldu
Eki Görüntüle 968026 Eki Görüntüle 968027
görümcemde de bi hazırlıkalr var ama söylemiyo çatlıyorum
sırf ne aldıklarını öğrenmek için bile dogurulur yani seviyorum ulen hepsini sevildigimide hissettim cok şükür bu 6 senede ne kadarda soyutlamışım kendimi evlat özlemiyle ne kadarda uzaklaşmışım ailemden
telefonum hiç susmadı sağ olsun arkadaşlarım ne coka radılar allahım çok mutluyum heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dua edin nolur
giyinip hazırlanıcam sonra gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzallaha emanet olun ben bi süre gelemem belki ama nazlıedama nasıl oldugumu söylerim o haber eder size öpüyorum hepinizi
anladım canım. geçmiş olsun.bebekken olması daha iyii. hatırlamıyo en azından.Evet jelibonum saol. 8 aylikken kasik fitigindan ameliyat oldu..şükür iyi geçti ameliyatı şu an hiç bi sorun yok.ailede genetik bu fıtık.dayisinda amcasında babasınDada var.muhammed emirde de çıktı malesef.
canım benim oğlum kavanoz mamasınıda meyveli seviyor, hemde fazlasıyla muhallebiyede biraz katıyorum. ama artık süt koyucam bugün ilk defa o zaman meyve koymayı düşünmüyorum severse tabi.Taubem ben bi tatlı kaşığına bi çay b.süt koyup yapiyodum.irmik pirinç ve yulaf unu nu karıştırıp öyle yapıyorum...pekmez koysam iyi ama oğlum hiç sevmiyo pekmezi...mina seviyo sa onla tatlandir yada meyveylegerçi bunlar olmasada olur süt güzel yapıyo tadini
güzel fikirmiş canım. hem daha faydalı. diğerlerinde ne var ne yok belli değil.Bende 2 gündür muhallebiyi başladım günlük sutle yaptım irmik nohut kadar tereyağ biraz su muz ezdim içine kokusu gayet güzel oldu yedi bitirdi birde pirinç unuyla yapıcam esmer pirinç alıp geceden ıslatıp rondodan çekicem iyice al sana pirinç unu hemde ev yapımı
Koy jelibonum degisiklik şart.yeterki yesinler .canım benim oğlum kavanoz mamasınıda meyveli seviyor, hemde fazlasıyla muhallebiyede biraz katıyorum. ama artık süt koyucam bugün ilk defa o zaman meyve koymayı düşünmüyorum severse tabi.
Evet kurtuldu şükür.hem bebeklerde tehlikeli olabilirmiş.bağırsak dugumlenmesi gibi.doktoru hemen ameliyat dedi.bende yaptırdık.anladım canım. geçmiş olsun.bebekken olması daha iyii. hatırlamıyo en azından.
ayy eski mesajlarımı buldum hühüüüü
ayy eski mesajlarımı buldum hühüüüü
bende baktim cok duygulandim.SENDE BENİM GİBİ geçmişe gitmişsin bende baktım bugün hep ne güzeldi :)
SENDE BENİM GİBİ geçmişe gitmişsin bende baktım bugün hep ne güzeldi :)
doğru canım muhallebisini verdim ilk kaşıkta bi garipsedi ama sonra bayıla bayıla yedi.Koy jelibonum degisiklik şart.yeterki yesinler .
evet hakseverim bayaaa kişi gitmiş ama vefasız dememek lazım.sen begenmişsin zaten öyle gördüm canım :)) bide şey bi günde kaç sayfa yazıyo muşuz( üzüldüm kimelr vardı kimler çok saçma nasıl bu kadar vefasız olabilşyo insanlar anlamıyorum ( yada ben fazla önem veriyorum sanırım onlar gb sanal diyip geçmek lazım belkide
Canım fırsat olmuyo ben mesela hamile olduğumu ogrendigimden beri okuyorum burayı ama kayıt olamadım telefondan giriyorum çünkü şimdide çocuktan fırsat buldum mu yazıyorum.sen begenmişsin zaten öyle gördüm canım :)) bide şey bi günde kaç sayfa yazıyo muşuz( üzüldüm kimelr vardı kimler çok saçma nasıl bu kadar vefasız olabilşyo insanlar anlamıyorum ( yada ben fazla önem veriyorum sanırım onlar gb sanal diyip geçmek lazım belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?