2014 Şubat Anneleri

günaydınn..kızlar bulantısı olanlara incir iyi geliyormuş dediler benimde çok bulantım var hemde canım çok istemişti yaş incir aldırdım eşime ama zor bulduk yaşadığımız ilçede yok ilden almıştı, inciri yediğim gün kusmadım ama hepsini bitirdim yeniden başladı kusmalar eğer temin edebilenler varsa hergün yaş incir tüketmenizde fayda var bilginize..

Canım bence öyle düşünme. Belki alınabilecek önlemler vs. vardır onları yapar doktorlar elinden geldiğince. Benim bi arkadaşım 3 lü testi yaptırmadı. Doğumun ertesi günü bebeğin akciğerlerinden kalbine giden damarlardan birinin olmadığını farkettiler. 16 gün sonra bebeği kaybettiler. Allah hiç kimseye yaşatmasın. ama daha önce testleri yaptırmış olsaydı en azından bu duruma alıştırabilecekti kendini. Ben böyle düşünüyorum tabi senin tercihin ne yönde olursa olsun inşallah iyi olur.

aynen benim doktorum da öyle dedi...ilk 3 ay kendini ayakta tutacak kadar ye dedi...daha kemikleri bile yok nasıl gelişsin dedi...o kadar zorlama kendini ben zaten 3.aydan sonra zorlıcam seni dedi

ay kızlar ben geçse bitse bi an önce kucağıma alsam diyorum cocugu olanlar bu günlerin keyfini çıkar diyolar

inşallah herkes için iyi olur canım bende senin gibi düşünüyorum aslında kendimi hazırlamak için bi sürprizle karşılaşmamak için...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

günaydın kızlar
bende oruç tutmuyorum susuz kalamıyorum tansiyonda düşüyor
testleri konuşmuşsunuz ben tamamını yaptırıcam 2 hafta sonraya 2liye gidicez
inciri öneren arkadaş hemen alıp denerim çok saol
bugün çok işim var evi süpürücem bir sürüde çamaşır katlamam lazım bir yandan kızıma çorba yemek vs
seneye nası bişi olcem acaba ben iki minik çocukla bir hunide alırım herhalde

inşallah herkes için iyi olur canım bende senin gibi düşünüyorum aslında kendimi hazırlamak için bi sürprizle karşılaşmamak için...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

İnşallah canım. Onlar için gerçekten büyük bir yıkım oldu, yaşadıklarına canlı şahit olduğum için ben özellikle yaptırmak istiyorum. Allah'ım hepimize sağlıklı, sıhhatli, akıl sağlığı yerinde, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Acılarını göstermesin rabbim.

Neden herkes farklı bir şey söylüyor :26::26::26:

yaa kimisi diyorki aldırmayacaksan hiç kafanı karıştırma olumsuz bişey olursa hamilelik boyunca onu bebeğe yansıtacaksın...kimi diyor ki bende öyle düşünüyorum olumsuz olursa kendini ona göre hazırlarsın doğumda bi sürprizle karşılşmazsın...
bi de 3lü tarama da hep yanlış çıkıyormuş sonuçlar falan filan ....Rabbim hiçbirimizin bebeğine vermesin inşallah hepsi sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı bierer evlat olarak gelsnler dünyaya Ramazan ayı hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..

Bende testlerin hepsini yatircam onemli olmasalar doktorlar tavsiye etmez yapilmasi icin canim

AMİNNN.......bende daha bu konuyu kurcalamasam ii olacak sanki :) en iyisi yaptırmak...

Amin canim cumlemizin sana katiliyorum bu konuda benim arkadaşım da ayni oldu 2 tane kizi oldu ayni doktora gitti 2 sinde de sormus her şekilde bebegini kabul edersen testlerde bisey cikti zaman aldirmayi dusunmuyorsan testleri yapmaya gerekyok demiş oda ne olursa olsun aldirmam demis doktorda hic bi testi yapmamis ona

Belki tedbir alınabilecek bir olumsuzluk görülecek testlerde. Nasıl olsa aldırmam diye oluruna bırakmakta saçma biraz bence.

zamanı gelmiş canımm benimde haftaya kontrolüm var sonra 2 ay yokum tatilde olacağım doktor yaptırman gereken tesleri yazarım dedi bakalım neler olacak?

Bakalim canim hakkimizda hayirlisi olsun bide ilk ya neyin ne oldunu bilmiyoz heycan sevic bilmemek hepsi karma karisik bi hal aldi canim ya sana iyi tatiller bende ramazandan sonra gitcem tatile

günaydınlar herkese ve hayırlı ramazanlar..ben oruç tutmuyorum bebeğimi ve kendimi bu sıcaklarda riske atmak istemiyorum..vücudun suya normalden daha çok ihtiyacı var çünkü düzenli kan akışının sağlanması lazım ve bebeğe rahatlıkla kan akışı olabilsin diye..bu benim görüşüm tabi tutanlara allah kolaylık versin..testlerden bahsetmişsiniz doktor ne test verirse versin hepsini yaptırıcam 2.li olursa 3.lü test..ayrıntılı ultrasonada girmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…