Aslında bunu bi kere Sana demiştim haksever.cunku sen çok yiyo doymuyor bile deyince bende hep tiroidden şüphelenmistim. .bence ihmal etme bunada bi baktirEsime diyorum 11/12 kilo olanlar var bizimki zayif diyorum ben doktora inanirim iyi dedi iyidir diyo pofff :))) !annelere gore az keske tiroitlerinede baktiraydim bunca yedigi neresine gidiyo yahuuu(( kac aydir kilo alinmazmi ?
Bizim doktorda veriyo ama ben açmiyorum atiyorumKizim ilk defa asilarda agladi( bide doktor muaneden sonra topitop verdi saka gb seker yememesi gereken bebege topitop :))) ama asida isimize yaradi onu yaladi bikac kez sakinlesti bide sIki tutyo bi guzel yaliyo gorende yillardir topitop yiyo sanir :)))
Madem sizin istediğiniz şeyi gereksiz görüp almıyor neden siz kendiniz almıyorsunuz? istemeyin bir daha ama atar da
Aslında bunu bi kere Sana demiştim haksever.cunku sen çok yiyo doymuyor bile deyince bende hep tiroidden şüphelenmistim. .bence ihmal etme bunada bi baktir
Canim hamilelikte benim yuksrk diye ilk kontrollerknde bskildi sorun yoktu unuttum aklima gelmedi kilosunu duyinca sok grcirdim rsmen kal geldi( oysa kilo aldi saniyodum
Bizim doktorda veriyo ama ben açmiyorum atiyorum
Canim kene gb yapisti alamadik acmadik oynasin diye ama disler jilet gb kendisi acti bi pencere yalandi ordan :) sonra aldik attik bizde baya agladi elinden aldik diye hosuna gitti :)
Canim gozunuz aydin darisi bizim basimiza..benim kizimda desteksiz ayaktadurabiliyor kanepeye tutnarak yada dolaba tutunarak yuruyor.bakalim bizim mina ne zaman adim aticak.Ayy 1 yaş aşıları cok zor sanırım korktum kızlar sunnetten sonra cok korkar oldu doktordan aşı da yandık o zaman 19u doğum günü aşı 23unde bizimde 1ay once boy 78cmdi kilosu da 9800 civariydi ev de kendim tartiyorum kıyafetlerle 10kilo 200gr civari geliyor iyi bence boyu kac oldu bilmiyorum ama uzadı kıyafetlerden anlıyorum dogum kilosu 3400 51cm
Kasım 28in de ilk kez desteksiz 10sn civari kendi kendine durmustu o hafta durmaya devam etti sonra sünnet oldu üstüne bronsit 1ay kendine gelemedi 1hafta yere bile bırakmadım tamamen unuttu son bi haftadır denemeye başladım durmak istemiyordu ayakta iki gündür durmaya başladı tamamen kendi kendine kalkti Bugün de 4,5 kez 5,6 adim atti koltuktan koltuğa babasindan bana benden babasına
ayyy ne guzel bir duyguymus buyudukleri anlaşılıyor cok tatli oluyor6.aydan beri emekliyor 7,5dan beri de sıralıyor zamanı gelmisti
Sağol canım inşallah iki gün öncesine kadar kol altından tutup yurutmemi bile istemiyordu hemen oturuyordu iki gündür kendi isteğiyle yapiyor demek ki zamanı yeni geldi daha 7ayini yeni doldurnustu tutunup yürüyordu desteksiz yürümesi daha doğrusu ( yürümüyor henuz ) adım atmasi bu zamani bulduCanim gozunuz aydin darisi bizim basimiza..benim kizimda desteksiz ayaktadurabiliyor kanepeye tutnarak yada dolaba tutunarak yuruyor.bakalim bizim mina ne zaman adim aticak.
Masallah muhammede oda yaşını geçirmeden yuruduSağol canım inşallah iki gün öncesine kadar kol altından tutup yurutmemi bile istemiyordu hemen oturuyordu iki gündür kendi isteğiyle yapiyor demek ki zamanı yeni geldi daha 7ayini yeni doldurnustu tutunup yürüyordu desteksiz yürümesi daha doğrusu ( yürümüyor henuz ) adım atmasi bu zamani buldu
Yakinda yurur mina herseyi yapiyomus ..yaşını bence Oda geçirmeden adımlar gelir insCanim gozunuz aydin darisi bizim basimiza..benim kizimda desteksiz ayaktadurabiliyor kanepeye tutnarak yada dolaba tutunarak yuruyor.bakalim bizim mina ne zaman adim aticak.
Ayyy insallah canim.Yakinda yurur mina herseyi yapiyomus ..yaşını bence Oda geçirmeden adımlar gelir ins
Sağol canım :) Evet biliyorum her seyleri yakın benim paşam da cok hareketli yerinde bir dakika duramaz uyku sevmez kuzum hatırladığım kadariyla ortak yönleri cok fiziksel de benziyolar mı acaba merak ettimMasallah muhammede oda yaşını geçirmeden yurudu
Bizim tarihlerde yakın mb cim
Iki günlük var aralarında sadece
Adaslar boy kiloda ayni sayılır
Bide kendileride benzemiyomu
Gunaydin canim..Günaydın kızlar ,
Gunaydin canim..
Ayyy kiyamam ona halen gecmi uyuyor.ben ayılamıyorum ya.
bide sabah kızı bırakırken ağladı hala keyfim yok
Ayyy kiyamam ona halen gecmi uyuyor.
Saol lipim şükür 3 gündür ateş yok burnu da akmiyo bi gece bazen öksürüyo. .çok kizarik ti Boğazı kulağı. .yemeside iki gündür bi kaç kaşık arttı.bide 8.disi çıkardı hastalık arasında maf oldu kuzum..canım selam oğluna da çok geçmiş olsun, yavrum neden iyileşemedi acaba, taube nin kızı mina da tam iyileşememişti galiba, salgın gibi bir şey var, bizim arkadaşın oğlu da hasta deli gibi öksürüyormuş, balgam dolu boğazı, atamıyor da bir türlü, onların da hiç tadı yok...bir silah olacak bu virüslerin hepsini yok edeceksin aslında...oğlunun kilosuna hiç takılma, bizim çocuklar hala 10 kiloyu bulamadılar, artık yürüyen çocukların kilo alması zor zaten ayda 200-250 gram alsa kafi.sen vitaminli şeyler yedirmeye çalış oğluşuna, bir de güzel havalrda bol bol temiz hava aldır, gezdir, onun da faydası olur.
Masallah sende iyi bakmışsın 10 kg ulaştılar şükür
Emirde Ceylin yakın doğdu kilosu 3300 boyu 51 di
Bizde bugun 1 yas kontrolune gittik
Boyumiz 76 cm
kilomuz 9.100 gr
Kilosunda sok oldum :) 9.400 olmasi gerekirdi ama boyu 2 cm fazla o yuzden boya gitmis zayif degil normsl boyu uzun dedi . Kulaklarina bogazlarina baktirdim ayda 3 kez bogazdan ateslendi diye bisey yokmus havalardandir dedi.
Hersey yiyebilir artik serbest dedi. Yediklerini sordu guzel dedi. Inek sutunude gunde yarim kilo icebilir dedi.
Kan ve demir damlasini kullanmiyorum dedim test yapti hersey normal sinirlarda tam sinir diye ferrum yazdi bi ay kullanin dedi deger artsin dedi.
Eki Görüntüle 1408855 Eki Görüntüle 1408856
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?