2014 Şubat Anneleri

Kizim ilk defa asilarda agladi ( bide doktor muaneden sonra topitop verdi saka gb seker yememesi gereken bebege topitop :))) ama asida isimize yaradi onu yaladi bikac kez sakinlesti bide sIki tutyo bi guzel yaliyo gorende yillardir topitop yiyo sanir :)))

Esime diyorum 11/12 kilo olanlar var bizimki zayif diyorum ben doktora inanirim iyi dedi iyidir diyo pofff :))) !annelere gore az keske tiroitlerinede baktiraydim bunca yedigi neresine gidiyo yahuuu (( kac aydir kilo alinmazmi ?
Aslında bunu bi kere Sana demiştim haksever.cunku sen çok yiyo doymuyor bile deyince bende hep tiroidden şüphelenmistim. .bence ihmal etme bunada bi baktir

Bizim doktorda veriyo ama ben açmiyorum atiyorum

Canim gozunuz aydin darisi bizim basimiza..benim kizimda desteksiz ayaktadurabiliyor kanepeye tutnarak yada dolaba tutunarak yuruyor.bakalim bizim mina ne zaman adim aticak.

Canim gozunuz aydin darisi bizim basimiza..benim kizimda desteksiz ayaktadurabiliyor kanepeye tutnarak yada dolaba tutunarak yuruyor.bakalim bizim mina ne zaman adim aticak.
Sağol canım inşallah iki gün öncesine kadar kol altından tutup yurutmemi bile istemiyordu hemen oturuyordu iki gündür kendi isteğiyle yapiyor demek ki zamanı yeni geldi daha 7ayini yeni doldurnustu tutunup yürüyordu desteksiz yürümesi daha doğrusu ( yürümüyor henuz ) adım atmasi bu zamani buldu

Çünkü yemesi çok iyi maşallah zeynepin nekadar hareketli de olsa alması gerekti haksever.cunku hiç almamış diyosun.bide tiroid e baktir eğer ondada bi sorun yoksa..demekki metabolizması yakiyo. .

Masallah muhammede oda yaşını geçirmeden yurudu

Bizim tarihlerde yakın mb cim

Iki günlük var aralarında sadece
Adaslar boy kiloda ayni sayılır

Bide kendileride benzemiyomu

Yakinda yurur mina herseyi yapiyomus ..yaşını bence Oda geçirmeden adımlar gelir ins

Masallah muhammede oda yaşını geçirmeden yurudu

Bizim tarihlerde yakın mb cim

Iki günlük var aralarında sadece
Adaslar boy kiloda ayni sayılır

Bide kendileride benzemiyomu
Sağol canım :) Evet biliyorum her seyleri yakın benim paşam da cok hareketli yerinde bir dakika duramaz uyku sevmez kuzum hatırladığım kadariyla ortak yönleri cok fiziksel de benziyolar mı acaba merak ettim
Senin paşanin bebeklik resmini görmüştüm miniklerdi o zaman simdi çok degistiler

Saol lipim şükür 3 gündür ateş yok burnu da akmiyo bi gece bazen öksürüyo. .çok kizarik ti Boğazı kulağı. .yemeside iki gündür bi kaç kaşık arttı.bide 8.disi çıkardı hastalık arasında maf oldu kuzum..

Masallah sende iyi bakmışsın 10 kg ulaştılar şükür

Emirde Ceylin yakın doğdu kilosu 3300 boyu 51 di

yasakhayal sen bari deme "iyi bakmışsın" diye...çocuğu zayıf olan kişilere hakaret gibi oluyor bu...keşke benim sütüm de bazı anneler gibi çok olsaydı da burada 4 aylıkken 8 kilo olan bebekler vardı onlar gibi olurdu o zaman benim çocuğum da....benim kız da 10 kg ı bulmadı daha, dün cnmkızım a hemşireler "sen bu çocuğa bir sey yedirmedin mi" demişler de kızcağızın morali bozulmuş, haksever aynı şekilde kilodan yana dertli... elimizden geleni yapıyoruz belki de çocuğu kilolu olanlardan daha fazla çaba sarfediyoruz yani daha "iyi bakıyoruz"...bunu kimse bilemez...

ayy kuzucuk zeynep yaa maşallah kıyafeti çok taalı çok yakışmış, sen kırmızı bir tütü yapmıştın o da çok tatlıydı...onun o lolilop yemesini anlattın ya çok hoşuma gitti...çok afacan bir sey olacak belli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…