Yok cok sukur zarar vermiyo cok seviyo cocuklari hele kendinden bi tik buyukleri yicek severken :))canım kuzenimin oğlu kendinden büyük birine vuurmuş. sonra anneannesinin eline vurmasını beklemiş. alışıp anlıyorlar bir süre sonra bu durumlara.
bizimki 8 aylık olana kadar bayılırdı banyo yapmaya. ama bir gün annemle ikimiz yıkarken alttaki fileyi çıkarmıştık artık gerek yok diye ve çocuk kafasına su dökülünce kendini arkaya attı, kendini arkaya atınca da kaydı ve suyun içine battı kafası anında çıkardık ama herhalde ondan korktu ve o günden beri küveti görünce ağlıyor, 2-3 dakika içinde yıkayıp kuruluyoruz mecburen. hayır ya resmen ufacık çocuğa travma yaşattık kendimi affedemiyorum hala, 2 kişi bir bebeyi yıkayamadık(
Mina dogdugundan beri banyo yapmayi cok seviyor...Günaydın arkadaşlar
bi dönem bizde yıkanırken çok ağladık.
bende e bebekten toplardan aldım küvete doldurdum oynaya oynaya yıkadım.
uzun sürdü yıkanmalarımız ama alıştı.
merhaba,en son yazdıktan sonra giremedim kızlar canım çok sıkkın muhammed hiç bir şey yemiyor memeyi de bıraktı sağınca da gelmedi ve sütüm kurudu zaten çok azdı kilosu en son 10 gelmişti bu gün tarttım 9.700 geldi yemeği kaşıgı görünce ağzını kilitliyor tekrar dr götürecem...
sağol canım bnde ısrar etmiyorum ama zaten zayıf bir bebek tamamen yemek yemeyi bırakır diye korkuyorum eline veriyorum tabakla veriyorum kaşıgı veriyorum heves edip kendi yesin diyorum inşallah düzelir kızın nasıl doğum gününüz güzel geçmiş allahım hayırlı güzel ömürler versin.1 yaşında bebeklerde bu oluyor bir dönem canım.
çok ısrar etme ağız kapatmayı huy edinebilir.
bir süre sonra öğürmeyi öğreniyor sonra kendiliğinden kusmayı.
bırak biraz az yesin bir şey olmaz ki . sevdiği şeyleri koy önüne kendisi yesin.
Ben böyle ataklarda ne olursa sık sık az az koyuyorum kendisi yiyor.
meme içinde , bu zamana kadar emdi çok üzme kendini.
ama ara ara yokla belki gene alır döner geriye.
sağol canım bnde ısrar etmiyorum ama zaten zayıf bir bebek tamamen yemek yemeyi bırakır diye korkuyorum eline veriyorum tabakla veriyorum kaşıgı veriyorum heves edip kendi yesin diyorum inşallah düzelir kızın nasıl doğum gününüz güzel geçmiş allahım hayırlı güzel ömürler versin.
canim cok gecmis olsun...minacimda hastaydi oda hicbirsey yemiyordu yemegi gorunce kaciyordu bende cok uzuluyordum doktordedi bogazi iltihaplamis ondan bisey yemiyor dedi sadece anne sutu iciyordu ama cok sukur bu iki gundur yemek yemeye basladi..canim uzulme oglusun iylestiginde tekrar eski gunune gelicek...merhaba,en son yazdıktan sonra giremedim kızlar canım çok sıkkın muhammed hiç bir şey yemiyor memeyi de bıraktı sağınca da gelmedi ve sütüm kurudu zaten çok azdı kilosu en son 10 gelmişti bu gün tarttım 9.700 geldi yemeği kaşıgı görünce ağzını kilitliyor tekrar dr götürecem...
maşallah canım bizimki de alo ya taktı el sürekli kulakta alo diyor halalar daylar hep dışarda olunca telefonu oğlana ver diyorlar oda oyun yaptı iyice :) evde saklambaç oynuyor kanepe arkasından cee yapıyor bunları düşünce sağlıklı diyorum kilo önemli değil diyorum ama elimde değil.aman canım zayıf olsun sağlığı yerinde mi ona bak.
sonra büyüdü mü kilo vericem diye uğraşır. kilolu bebek sağlıklı değildir..
kızım iyi çok yaramaz ama herşeyi kendisi yemek istiyor benim yedirmemi istemiyor artık.
kaşığa vuruyor doyuyor diye düşünüyorum aç kalmaz :) amin canım hepimize sağlıklı ömürler olsun
amin canım minaya daçok geçmiş olsun düzelmesine çok sevindim darısı muhammed de inşallah. bu arada kızlar doğum günü için netten pasta beğendim burada yapabilirlerse yaptırımca sizce bu nasılcanim cok gecmis olsun...minacimda hastaydi oda hicbirsey yemiyordu yemegi gorunce kaciyordu bende cok uzuluyordum doktordedi bogazi iltihaplamis ondan bisey yemiyor dedi sadece anne sutu iciyordu ama cok sukur bu iki gundur yemek yemeye basladi..canim uzulme oglusun iylestiginde tekrar eski gunune gelicek...
Bi doktora götür reyyan oglumda aynıydı Boğazı kulağı kizarikmis iltihaplanmis 4 gündür bişey yiyo 3 hafta bişey yemedi desem yeridirmerhaba,en son yazdıktan sonra giremedim kızlar canım çok sıkkın muhammed hiç bir şey yemiyor memeyi de bıraktı sağınca da gelmedi ve sütüm kurudu zaten çok azdı kilosu en son 10 gelmişti bu gün tarttım 9.700 geldi yemeği kaşıgı görünce ağzını kilitliyor tekrar dr götürecem...
Cok guzel pastaamin canım minaya daçok geçmiş olsun düzelmesine çok sevindim darısı muhammed de inşallah. bu arada kızlar doğum günü için netten pasta beğendim burada yapabilirlerse yaptırımca sizce bu nasıl
Bi doktora götür reyyan oglumda aynıydı Boğazı kulağı kizarikmis iltihaplanmis 4 gündür bişey yiyo 3 hafta bişey yemedi desem yeridir
sağol canım baba fb li oğlanın doğum tulumu bile fbydi. babası işten erken çıkarsa dr gidecez bugun canım arabayı bıraksaydı tek giderdik oda olmadı imş düzelir muhammed emir nasıl oldu.Cok guzel pastafb lisiniz belli
Dün yine ateşi 38.5 oldu kendiliğinden düştü. .Halen demekki tam iyileşme yok..ama şükür bişeyler yemeye başladı. .ins muhammed hasta değildir öylesine yemiyor dur. .Çünkü bogazdan yakalaninca baya sarsıyor bebeklerisağol canım baba fb li oğlanın doğum tulumu bile fbydi. babası işten erken çıkarsa dr gidecez bugun canım arabayı bıraksaydı tek giderdik oda olmadı imş düzelir muhammed emir nasıl oldu.
maşallah canım bizimki de alo ya taktı el sürekli kulakta alo diyor halalar daylar hep dışarda olunca telefonu oğlana ver diyorlar oda oyun yaptı iyice :) evde saklambaç oynuyor kanepe arkasından cee yapıyor bunları düşünce sağlıklı diyorum kilo önemli değil diyorum ama elimde değil.
amin canım minaya daçok geçmiş olsun düzelmesine çok sevindim darısı muhammed de inşallah. bu arada kızlar doğum günü için netten pasta beğendim burada yapabilirlerse yaptırımca sizce bu nasıl
canım zarar vermek değilde üniversite öğrencisi vurduğu kişi. hani o amaçla değil.Yok cok sukur zarar vermiyo cok seviyo cocuklari hele kendinden bi tik buyukleri yicek severken :))
Mina dogdugundan beri banyo yapmayi cok seviyor...
sıkma canım canını. kilo alır tekrar.merhaba,en son yazdıktan sonra giremedim kızlar canım çok sıkkın muhammed hiç bir şey yemiyor memeyi de bıraktı sağınca da gelmedi ve sütüm kurudu zaten çok azdı kilosu en son 10 gelmişti bu gün tarttım 9.700 geldi yemeği kaşıgı görünce ağzını kilitliyor tekrar dr götürecem...
Bizimde öyle bide görüntülü görüşmeye alıştı. telefonu alınca direk ekrana bakıyoer kimse olmasın fırlatıyoe telefonu. :)
pasta çok şirin ama fb li :)
Sagol canim buarada pastaniz cok guzel esimde fanatik fb..amin canım minaya daçok geçmiş olsun düzelmesine çok sevindim darısı muhammed de inşallah. bu arada kızlar doğum günü için netten pasta beğendim burada yapabilirlerse yaptırımca sizce bu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?