merhabalar. cok uzun zaman oldu buralara ugrayamadim. umarim herkes iyidir. benim kizim lizadefne 1 yasina girdi 4 subat'ta. 3 tane disi var, digerleri yolda bekliyoruz. tutunarak her yere gidiyor, ellerini birakip duruyor baya adim atmasini bekliyoruz artik. kendileri biraz huysuz bir bebek :)
Kızlarımızın doğum günü kutlu olsun haksever ceylin ve zeynep aynı gün çocukları bugün aşı olduk 2 koldan bir bacaktan çok agladi kuzum babasida hemen agladi bidaha gelme dedim ona benide etkiliyo geçti şükür bugün Yarinda doktoruna randevu alır gideriz bakalım ne der şunu yesin falan gibi
canım o an yanımda kimse yoktu. bazen öyle idare ediyoruz ama yanımda kimse olmayınca canım çıktı.
9 şubat bugün benim minik prensesimin doğum günü ve bugün aşıya gittik,iki kol bir bacaktan yapıldı,ilk aşıda öyle çok canı yandı ki sesi gitti morardı ağlayamadı bile,bişey oldu sandım beraber ağladık içerdekilerde bize Güldü gıcıklar..
Kilosu 9.5 boyu 74cm geldi
hemşire hem kilosunu hem boyunu az buldu,yemek vermedin mi sen bu kıza dedi,ben veriyorum da o yemiyor çok iştahsız,iki öğün ek gıda yiyor gerisi süt dedim.olmaz bu beslenmeyle yürümeye başladığında bir gram bile almaz,öyle yada böyle yedireceksin dedi.moralim altüst oldu yedireyim de nasıl,istemiyor ki((
Tabi paylasirim canım daha gidemedim havadan dolayı Olimpos hastanesine gidiyorum ben levent karagoz e bakalom ne dicek merak ediyorum 10 kilo az değil dimi kızlar 74 cm tam ideal 1 yaşta genelde 74 cm olurlar dedi ebemiz kilosu 10 kg iyimidir sizlerin kaçselinim biz de dün aşı olduk, 3 ü nü de koldan yaptılar, aile hekimliğinde. ben de ağladım salya sümük hiç sorma, annem vardı yanımda, annemlerin evi çok yakın hemen oraya gittik zaten. ben 1 yaş kontrollü için doktora götürmedim henüz, sen doktorun dediklerini paylaşır mısın canım?
Biz ayin 19 da gidecez selin.en son 10 gün önce 10 kg 78 cm geldi..3 haftadır zaten Bişey yiyip icmiyodu..aslında biraz daha alırdı hasta olmasaydı. .ama bence 10 kg ideal ne zayıf ne kilolu...Tabi paylasirim canım daha gidemedim havadan dolayı Olimpos hastanesine gidiyorum ben levent karagoz e bakalom ne dicek merak ediyorum 10 kilo az değil dimi kızlar 74 cm tam ideal 1 yaşta genelde 74 cm olurlar dedi ebemiz kilosu 10 kg iyimidir sizlerin kaç
Canim katiliyorum sana ben esimle beraber asiya gidiyoruz cunku benim cesaretim yok ben iceriye girmiyorum esim iceriye giriyor..bizim asida 27 subatta.zaten gıcıkmış o hemşireler sen orada ağlarken gülmeleri filan... ne ayıp ya... ben de ağladım dayanamadım valla, kuzum orada katıla katıla ağlarken ne yapacam başka...
sinir oluorum bu aşı sistemine ya...bebecikleri kevgire çeviriyorlar... artık büyüdükçe iyicene zorlaştı aşı olayı...
Masalllah zeynebeeeeBizde bugun 1 yas kontrolune gittik
Boyumiz 76 cm
kilomuz 9.100 gr
Kilosunda sok oldum :) 9.400 olmasi gerekirdi ama boyu 2 cm fazla o yuzden boya gitmis zayif degil normsl boyu uzun dedi . Kulaklarina bogazlarina baktirdim ayda 3 kez bogazdan ateslendi diye bisey yokmus havalardandir dedi.
Hersey yiyebilir artik serbest dedi. Yediklerini sordu guzel dedi. Inek sutunude gunde yarim kilo icebilir dedi.
Kan ve demir damlasini kullanmiyorum dedim test yapti hersey normal sinirlarda tam sinir diye ferrum yazdi bi ay kullanin dedi deger artsin dedi.
Eki Görüntüle 1408855 Eki Görüntüle 1408856
Boyuna maşallah uzun boylu olcak bide yese 12 kilo olcak heralde iyi iyi maşallahBiz ayin 19 da gidecez selin.en son 10 gün önce 10 kg 78 cm geldi..3 haftadır zaten Bişey yiyip icmiyodu..aslında biraz daha alırdı hasta olmasaydı. .ama bence 10 kg ideal ne zayıf ne kilolu...
Ceylin 3170 gr 50 cm doğdu şükür 1 yas büyüttük çocukları afarin bizeBu arada dogum kilosu 2940 boyu 49 cm
Minada 3650 gr 49 cm dogdu..bi hafta once 11600 gr 77,5 cm ..dogum gunumuz hayirlisiyla 27 subat...masalllahh bebislerimiziCeylin 3170 gr 50 cm doğdu şükür 1 yas büyüttük çocukları afarin bize
Masallah sende iyi bakmışsın 10 kg ulaştılar şükürCeylin 3170 gr 50 cm doğdu şükür 1 yas büyüttük çocukları afarin bize
Bu arada dogum kilosu 2940 boyu 49 cm
Ooo inek süt demekki nerdeyse iki su bardağı verilebilirBizde bugun 1 yas kontrolune gittik
Boyumiz 76 cm
kilomuz 9.100 gr
Kilosunda sok oldum :) 9.400 olmasi gerekirdi ama boyu 2 cm fazla o yuzden boya gitmis zayif degil normsl boyu uzun dedi . Kulaklarina bogazlarina baktirdim ayda 3 kez bogazdan ateslendi diye bisey yokmus havalardandir dedi.
Hersey yiyebilir artik serbest dedi. Yediklerini sordu guzel dedi. Inek sutunude gunde yarim kilo icebilir dedi.
Kan ve demir damlasini kullanmiyorum dedim test yapti hersey normal sinirlarda tam sinir diye ferrum yazdi bi ay kullanin dedi deger artsin dedi.
Eki Görüntüle 1408855 Eki Görüntüle 1408856
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?