2014 Şubat Anneleri

7 ayliktan itibaren kahvalti yapıyor oglum ve o gunden beri hep bulamaci reddetti tek tek ve farkli yemek hosuna gidiyor. Bu sabah mesela sadece bir tane rafadan yumurta yedi. Uzun surede ve az yiyor ama yiyor napayim. Hatta yemegi bile tek cesit yemez ust uste ayni yemegi veremezsin:) zorlu bi erkek olacak galiba bizimkisi

Sadece yumurta yemesi beni tatmin etmez ki kalsiyumu omegasi hepsi olsun istiyorum

Anneler bizim doktor izindeydi dun soramadim, süt, yumurta beyazi gibi yasak gidalardan vermeye başlayacak miyiz. Sizlere neler dediler...
Pınarım ben bunları 10 ayliktan beri veriyorum..Şükür bi sorun cikmadi

Bence verilir rahatça 1 yaşında oldular

canım benim çok yakınımın 8 yaşındaki oğlu hastahaneden mikrop kaptı. hastahanede bronşit yüzünden yatıyordu. çıkarttılar. sonra 1 yaşındaki kardeşine, sonra nnesi ve babasına bulaştı. onlar hafif atladdı ama 2 çocuk baya ağır atlattılar. 1 hafta sürüyor geçmesi. tedavisi yok. bol sıvı sadece. onlarında aynen öyleydi. birde yanına fazla kimseleri yaklaştırmayın. sizin baya bitmiştir umarım. sonrasını pek okuyamadım.

canım ben yaptırmayı düşünüyorum. her ihtimale karşı. menenjiti 13 ayında olacak.

Anneler bizim doktor izindeydi dun soramadim, süt, yumurta beyazi gibi yasak gidalardan vermeye başlayacak miyiz. Sizlere neler dediler...
canım ben 1 aydır hemen hemen yumurtanın beyazından biraz veriyordum. daha 1 yaş kontrollerimiz olmadı ama olsun.

kızlar birde ben emirin uykusunun saatlerini baya düzenledim. daha erken yatıyor. 11:30--12 yerine 10:30-11:00 ibi uyuyor. sabahta 08-00-09:00 arası uyanıyor. şimdi ben kendisi uyuması için çalışmalarra başlayacağım. ilk nasıl olacak? nasıl bir süreç izlemeliyim? bana bu eğitimi uygulayanlar bilgi verebilir mi?

Canim minada cok sukur eskisi gibi gec uyumuyor..artik 10 uyuyor sabahta 08-09 uyaniyor..11:30 uyuyor 13:00 uyaniyor 16:30 uyuyor 18:00 uyaniyor..bizim uyu maratonuz boyle..minami bizim yatagimizda emziriyorum sonra biraz oyalanip sonra uykuya daliyor bende onu yatagina koyuyorum...

canım emir ayakta sallanarak ya da kucakta uyuyor. bizim uyku saatlerimiz 08-09 kalkış. 13:3014:00 sonra bazen 18:30 yatrım sat uyku. günde 1 kez uyuyor. 13:30'da uyursa 15 gibi 14:00'da uyursa 15:30 gibi uyanıyor. bazen artış veya azalış oluyor.

bal çay kaşığının yarısı kadar ,
yumurta beyazı arada veriyorum
devam sütü ve organik süte de başladık :)
Biz daha organik sute baslamadik zaten kizim devam sutunu icmedi begenmedi..icecek olarak kizim sadece su ve anne sutu icer..taze portakal suyunu icmedi..buarada kizim biberon nedir bilmiyor kullanamadi gitti...

Biz daha organik sute baslamadik zaten kizim devam sutunu icmedi begenmedi..icecek olarak kizim sadece su ve anne sutu icer..taze portakal suyunu icmedi..buarada kizim biberon nedir bilmiyor kullanamadi gitti...

Bizimki de içmiyor nadir bazen ıhlamur içiyor oda kaşıkla
tek 1 biberonu var onun dışında hiç bir şey almıyor bide su içmiyor oyunla zar zor içiyor işte.

Bizimki de içmiyor nadir bazen ıhlamur içiyor oda kaşıkla
tek 1 biberonu var onun dışında hiç bir şey almıyor bide su içmiyor oyunla zar zor içiyor işte.

ya benim kizimda tam tersine biberon disinda bardakla falan bisey icmeyi beceremiyor.. aslinda cook hevesli. elimizde bardak gorunce deliriyor suyu bardakla icmek istiyor ama bardagin tamamina yakinini uzerine bosaltiyor :)) ben de artik biberonu biraksin istiyorum..

doğru canım her doktor farklı doğduğundan beri başka doktora güvenmedim hem aile dostu hemde yılların dr diye hep ona götürdüm bazen çok kızdığım yanlış tedavi verdiği oldu ama yapacak bir şey yok yinede güveniyoruz rabbim dermansız dert vermesin,maalesef ki ailem hem çok uzakta hemde sorunlar nedeni ile görüşmüyoruz canım bunun da vakti var aşarız inşallah diye sabır çekiyorum annelikte yaşayarak öğreniliyormuş canım ya dediğin gibi.

ben sütü ara ara veriyorum 9. ayda başlamıştım 2 güne 1 sütlü muhallebi yapıyordum yumurta beyazı ise 10. aydan beri veriyorum alerji yapmadı bende verdim

selincim kahvaltıyı bulamaç şeklinde ağzına sürmedi bende yemeğin şekli kötüyse yemem bana çekmiş ayrı ayrı veriyorum biraz yumurta biraz peynir zeytin şeklinde en sonda 2 kaşık pekmez yiyor cevizi muhallebinin içine kırıyorum bebeğini en iyi sen bilirsin nasıl seviyorsa öyle yap ama arda dediğin gibi ayrı da ver her tadı bilsin.

evet yasakhayal sıra bizlerde teyzesi :) dün eşim süpriz yaptı pastayı konuşmuş fb pasta ve doğum gününe ne kadar uygun olur bilmem ama feneryumdan alınacak fb forma ile pasta kesecek adamda ki aşka beni öldürüyor arada 3 aşıkm var diyor biri oğlum biri sen diğeri fenerbahçe bakalım nasıl olacak :) siz kutlamadınız dimi ilerleyen günlere bırakmıştınız.
Cok tesekkur ederim darısı emir meteye ins

Son şubat bebeleri olarak emir mete (jelibon)

Mina (taube)

Muhammed ali (reyyan)

Ile kapanışı yapacaz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…