7 ayliktan itibaren kahvalti yapıyor oglum ve o gunden beri hep bulamaci reddetti tek tek ve farkli yemek hosuna gidiyor. Bu sabah mesela sadece bir tane rafadan yumurta yedi. Uzun surede ve az yiyor ama yiyor napayim. Hatta yemegi bile tek cesit yemez ust uste ayni yemegi veremezsin:) zorlu bi erkek olacak galiba bizimkisiPeki kahvaltiyi artık bulamaç gibi vermeyeyim herseyin tadını bilsin diyorum ayrıca verdim biliyo yiyo ama bulamaç şeklinde daha çok yemiş doyurucu kalorili oluyo tek tek olunca az yiyorlar mesela 1 yumurta fazla bitiremiyo e yanında peynir ezilmiş ceviz tahin pekmez bir iki kaşık yumurta hep kalıyo cici bebe falan bitiremiyo zaten 1 tane zor yedi ama bulamacta 5 6 cici bebe sutle islat koca peynir ceviz bazen avakado artık bal reçel hepsini yemiş oluyo heralde haftanın yarısı bulamaç yarısı ayrı vermek gerek
Sadece yumurta yemesi beni tatmin etmez ki kalsiyumu omegasi hepsi olsun istiyorum7 ayliktan itibaren kahvalti yapıyor oglum ve o gunden beri hep bulamaci reddetti tek tek ve farkli yemek hosuna gidiyor. Bu sabah mesela sadece bir tane rafadan yumurta yedi. Uzun surede ve az yiyor ama yiyor napayim. Hatta yemegi bile tek cesit yemez ust uste ayni yemegi veremezsin:) zorlu bi erkek olacak galiba bizimkisi
Pınarım ben bunları 10 ayliktan beri veriyorum..Şükür bi sorun cikmadiAnneler bizim doktor izindeydi dun soramadim, süt, yumurta beyazi gibi yasak gidalardan vermeye başlayacak miyiz. Sizlere neler dediler...
canım iyi olmasına sevindim. kusura akma iraz geç oldu. yoğunluktan giremedim.Canim cok gesmis olsun hastaneye goturdunmu? Cok sukur minam iylesti.yasakhayalinde oglu halen hastadir.insallah enkisa zamanda iylesirler.
canım geçmişi ve bundan sonrakileri pek okuyamadım. emir nasıl? iyi mi?Geçmiş olsun reyyan nesi varmış muhammed alinin
Bizde halen iştah ne yok
canım benim çok yakınımın 8 yaşındaki oğlu hastahaneden mikrop kaptı. hastahanede bronşit yüzünden yatıyordu. çıkarttılar. sonra 1 yaşındaki kardeşine, sonra nnesi ve babasına bulaştı. onlar hafif atladdı ama 2 çocuk baya ağır atlattılar. 1 hafta sürüyor geçmesi. tedavisi yok. bol sıvı sadece. onlarında aynen öyleydi. birde yanına fazla kimseleri yaklaştırmayın. sizin baya bitmiştir umarım. sonrasını pek okuyamadım.Arkadaşlar ya 3 gündür rota virüsüyle savaşıyor yavrum doktor hemen anladı kaka numunesinde de belli oldu...kafa düşüyor sürekli uykulu halsiz ishal kusma biraz da ateş eşlik ediyor ara sıra...Yavrum iki kaşık yiyor onu da çıkarıyor aşıyı önemsememiştim mahfoldum ishal olunca pişik oldu yıkayıp duruyorum totoyu.. Perişanız ya...
canım ben yaptırmayı düşünüyorum. her ihtimale karşı. menenjiti 13 ayında olacak.Evris çok özür dilerim canim. Oğlumun hastaligindan geçmişi tam okuyamiyordum. Çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun. Ben sağlık ocaginda hem rotayi hem menenjiti sordum her ikisinde de gerek yok sağlık bakan liginin asilari gayet iyi , menenjiti zaten yapıyoruz, rotaya da gerek yok diyorlar. Sonra boyle olunca da bizim icimiz aciyor.
canım ben 1 aydır hemen hemen yumurtanın beyazından biraz veriyordum. daha 1 yaş kontrollerimiz olmadı ama olsun.Anneler bizim doktor izindeydi dun soramadim, süt, yumurta beyazi gibi yasak gidalardan vermeye başlayacak miyiz. Sizlere neler dediler...
canım dün giremedim. emirin geçmiş doğumgünü kutlu olsun. nice güzl senelere inş.Pınarım ben bunları 10 ayliktan beri veriyorum..Şükür bi sorun cikmadi
Bence verilir rahatça 1 yaşında oldular
Canim minada cok sukur eskisi gibi gec uyumuyor..artik 10 uyuyor sabahta 08-09 uyaniyor..11:30 uyuyor 13:00 uyaniyor 16:30 uyuyor 18:00 uyaniyor..bizim uyu maratonuz boyle..minami bizim yatagimizda emziriyorum sonra biraz oyalanip sonra uykuya daliyor bende onu yatagina koyuyorum...kızlar birde ben emirin uykusunun saatlerini baya düzenledim. daha erken yatıyor. 11:30--12 yerine 10:30-11:00 ibi uyuyor. sabahta 08-00-09:00 arası uyanıyor. şimdi ben kendisi uyuması için çalışmalarra başlayacağım. ilk nasıl olacak? nasıl bir süreç izlemeliyim? bana bu eğitimi uygulayanlar bilgi verebilir mi?
canım emir ayakta sallanarak ya da kucakta uyuyor. bizim uyku saatlerimiz 08-09 kalkış. 13:3014:00 sonra bazen 18:30 yatrım sat uyku. günde 1 kez uyuyor. 13:30'da uyursa 15 gibi 14:00'da uyursa 15:30 gibi uyanıyor. bazen artış veya azalış oluyor.Canim minada cok sukur eskisi gibi gec uyumuyor..artik 10 uyuyor sabahta 08-09 uyaniyor..11:30 uyuyor 13:00 uyaniyor 16:30 uyuyor 18:00 uyaniyor..bizim umaratonuz boyle..minami bizim yatagimizda emziriyorum sonra biraz oyalanip sonra uykuya daliyor bende onu yatagina koyuyorum...
Şükür baya iyileşti jelibonumcanım geçmişi ve bundan sonrakileri pek okuyamadım. emir nasıl? iyi mi?
Cok tesekkur ederim darısı emir meteye inscanım dün giremedim. emirin geçmiş doğumgünü kutlu olsun. nice güzl senelere inş.
Anneler bizim doktor izindeydi dun soramadim, süt, yumurta beyazi gibi yasak gidalardan vermeye başlayacak miyiz. Sizlere neler dediler...
Evet canim allahin izniyle 27 subatta kapanisi yapicaz...masallah hafizanaa..Cok tesekkur ederim darısı emir meteye ins
Son şubat bebeleri olarak emir mete (jelibon)
Mina (taube)
Muhammed ali (reyyan)
Ile kapanışı yapacaz ins
Biz daha organik sute baslamadik zaten kizim devam sutunu icmedi begenmedi..icecek olarak kizim sadece su ve anne sutu icer..taze portakal suyunu icmedi..buarada kizim biberon nedir bilmiyor kullanamadi gitti...bal çay kaşığının yarısı kadar ,
yumurta beyazı arada veriyorum
devam sütü ve organik süte de başladık :)
Biz daha organik sute baslamadik zaten kizim devam sutunu icmedi begenmedi..icecek olarak kizim sadece su ve anne sutu icer..taze portakal suyunu icmedi..buarada kizim biberon nedir bilmiyor kullanamadi gitti...
Bizimki de içmiyor nadir bazen ıhlamur içiyor oda kaşıkla
tek 1 biberonu var onun dışında hiç bir şey almıyor bide su içmiyor oyunla zar zor içiyor işte.
ben sütü ara ara veriyorum 9. ayda başlamıştım 2 güne 1 sütlü muhallebi yapıyordum yumurta beyazı ise 10. aydan beri veriyorum alerji yapmadı bende verdimvallahi bu asi konusunda her dr farkli bisey soyluyor. bizlerde napicagimizi sasirdik.. bizim gittigimuz 2 farkli dr da mutlaka yaptirin demisti. bebisler hastalanmasin yaa cok zor. gercu boyle boyle buyuyecekler ama...
sen de ailenden uzaktaydin demi.. yanlis hatirlamiyorsam problem vardi gorusmuyordunyz... ben 37 yasindayim ama hakikaten pekcokseyi anne olunca anladim..............
Anneler bizim doktor izindeydi dun soramadim, süt, yumurta beyazi gibi yasak gidalardan vermeye başlayacak miyiz. Sizlere neler dediler...
Peki kahvaltiyi artık bulamaç gibi vermeyeyim herseyin tadını bilsin diyorum ayrıca verdim biliyo yiyo ama bulamaç şeklinde daha çok yemiş doyurucu kalorili oluyo tek tek olunca az yiyorlar mesela 1 yumurta fazla bitiremiyo e yanında peynir ezilmiş ceviz tahin pekmez bir iki kaşık yumurta hep kalıyo cici bebe falan bitiremiyo zaten 1 tane zor yedi ama bulamacta 5 6 cici bebe sutle islat koca peynir ceviz bazen avakado artık bal reçel hepsini yemiş oluyo heralde haftanın yarısı bulamaç yarısı ayrı vermek gerek
Cok tesekkur ederim darısı emir meteye ins
Son şubat bebeleri olarak emir mete (jelibon)
Mina (taube)
Muhammed ali (reyyan)
Ile kapanışı yapacaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?