- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
Ayy insallah canim..insan simdiden dusunuyor cocuklarini insallah oyle yetismezler..zaten ozgecana okadar cok uzulmusum..artik bu zamanda kimseye guvenemicez..allah hepimizi korusun...
Şükür 1 yas aşımızı bizde olduk.koldan tek aşı yapildi
13 aylıkken ise menenjit aşısı yapılacak mış
1 yaşta çıplak
10 kilo 370 gr
Boy ise 80 cm geldi
ALIŞTIRMA bardağı var ondan al çok güzel ,
biz canımız isterse onda istemzse bardakta , bazen bebek suyunun ağızlığı ile ara ara değişe değişe içiyoruz
ama mesela kana kana su içmiyor zorla ağzına sıkıyorum
ne güzel canım ek gıda sonrası içmeleri lazım hala yok bizde
aktivite masası güzel bondigo var bizde , ama bu aydan sonra gerekli mi bilmiyorum.
iç içe geçen ahşap oyuncaklar
pet şişe ve koli favorimiz
Ikindi uykuya geçme süremiz yarım saat sürdü az gibi duruyoda başında pis pis uzun geliyo ya akşamdan tırsıyorum babada gelcek ya şimdi ağlama hirpalatma cart curt bakalım yarın yazarım sonucu
Masallah oglusuna boyu ve kilosu gayet iyi..bizde asimizi haftaya cuma gunu olucaz..insallah dogum gununuzde guzel gecer.Mb em muhammed baran in doğum günü kutlu olsun.nice yıllara ins
1.yasi hayırlı olsun Rabbim hep güzel günlerini göstersin ins
Iyilesmistir ve doğum günü kutlaması güzel geçmiştir ins
Canim minaya cok gecmis olsun...benim minamda heryere tutunarak kalkar tutunarak yurur ama desteksiz yuruyemiyor...buarada kendini ozletme..gecenin bu saatinde nasılsınızzzz. ben hala uykusuzlukla uğraşıyorum.5 ay 20 saat uyuyan bebe uyumaz oldu artıkbronşit olmuştu oda bir girdimi çıkmak bilmiyor her ay tekrarlıyor.habire iğne oluyoruz.iğnelerde fena pişik yapıyor hiç bir krem işe yaramadı bu sefer egzamaya çevirdi.birde onunla uğraşıyoruz. 1 yaşında olduk partimizide yaptık. 9 da dişimiz oldu. artık biz ne yersek onu yiyor mina hanım. nerdeyse duvarlara tutunup kalkıyor sıralıyor ama yürümüyor kelek. prematüre olduğu için 14.ayı bulabilir dedi doktor teyzemiz. yürümüyor ama çene maşallah :) tüm gün evde annnee edaa baba attaa diye geziyor. bizden haberler böyle. geçmişi çok okuyamadım umarın herkes iyidir..
Canım kuzuya geçmiş olsun... Herşeyi prematüreye bağlama bence zamanı vardır benim kız tam zamanında doğdu ama hala tam yürümedi bir ayı var gibi sağlıklı olsunlarda zamanı gelince herşeyi yaparlarrrr... Bizde konuşmaya ağırlık verdik galiba birşeyler demeye çabalıyorrrgecenin bu saatinde nasılsınızzzz. ben hala uykusuzlukla uğraşıyorum.5 ay 20 saat uyuyan bebe uyumaz oldu artıkbronşit olmuştu oda bir girdimi çıkmak bilmiyor her ay tekrarlıyor.habire iğne oluyoruz.iğnelerde fena pişik yapıyor hiç bir krem işe yaramadı bu sefer egzamaya çevirdi.birde onunla uğraşıyoruz. 1 yaşında olduk partimizide yaptık. 9 da dişimiz oldu. artık biz ne yersek onu yiyor mina hanım. nerdeyse duvarlara tutunup kalkıyor sıralıyor ama yürümüyor kelek. prematüre olduğu için 14.ayı bulabilir dedi doktor teyzemiz. yürümüyor ama çene maşallah :) tüm gün evde annnee edaa baba attaa diye geziyor. bizden haberler böyle. geçmişi çok okuyamadım umarın herkes iyidir..
Mb em muhammed baran in doğum günü kutlu olsun.nice yıllara ins
1.yasi hayırlı olsun Rabbim hep güzel günlerini göstersin ins
Iyilesmistir ve doğum günü kutlaması güzel geçmiştir ins
Ay cok guzel olmuş belli hayırlı olsun kuzunun yeni yaşı şükür ıyde ol mus. .Rabbim hiç bi zaman acılarını göstermesin ins
Ay cok guzel olmuş belli hayırlı olsun kuzunun yeni yaşı şükür ıyde ol mus. .Rabbim hiç bi zaman acılarını göstermesin ins
Bakalım bizim de degisecek mi huylar insallah artık uyku sever olur yaşından sonraYaw benim oğlan da değişti yaşından sonra
Dün akşam 10 da yatti sabah 6 buçuk ta uyandi
Yaşından önce 1 de yatar 12 de kalkardi
Canim cok guzel cok begendim...oglusununda dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillaraaa.Eki Görüntüle 1424234 Kizlar biraz karışık oldu beceremedim pek yuklemeyi
Canim benimdw kizimin uygusu degisti bizde artik erken uyuyoruz eeken kalkiyoruz....Yaw benim oğlan da değişti yaşından sonra
Çok teşekkür ederim canım :)Canim cok guzel cok begendim...oglusununda dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillaraaa.
canim sanirim kizin senin kokuna alismis. bir arkadasim atletini cikarip besigin icine seriyordu. kizi da onu koklaya koklaya uyurdu :)) aslinda sana imrendim yaa benim kuzimu yanimizda yatirmak ne mumkun. sarilmamizdan bile bunaliyor hemen. o illaki kendi yataginda done done yayilarak uyuyacakGünaydın kızlar 7 çeyrekte kalktik artık erkenci oldu bu kız dünkü uyku eğitimim:9 a doğru gözler kaydı aldım Odamıza loş ortam güzelce emzirdim koydum yatağına anında başladı aglamaya pis pis sallaya sallaya besigini kalkmak istedi yatirdim ve 20 dk da uyudu okey dedim hadi yat selin yattım yayildim tam uyku geldiii wwaaaaavvvv bi ses tekrar aynı şeyleri yaptim yok çocuk deliriyo hiçkira hiçkira emzigini fırlatıyor sağa sola vuruyo bi 15 20 dk direndim yok susmuyo yine aldım yanıma yavrum anında dalamadi bile içini çeke çeke uyku aralarında aglamalar nasıl yapcam yaa bu işi gece çok zor
cok guzel. ilk yasi kutlu olsun..Canım cok teşekkür ederimCok daha iyi cok şükür cok güzel geçti dün giremedim yoğunluktan telefonda resim pek yok makinede hep biraz ekliyim arsa
canim oglusun sana msj veriyorYaw benim oğlan da değişti yaşından sonra
Ole galiba ilginç yaşını beklemiscanim oglusun sana msj veriyor
anneeeeeeaaaaaaaaaa ben artik buyuduuuuuuuuuuum. pasa gonlume gore yatar kalkarim
diyor :)))))
Sizde de aynısı olmuşCanim benimdw kizimin uygusu degisti bizde artik erken uyuyoruz eeken kalkiyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?