2014 Şubat Anneleri

amin canım eskiden annem derdi sana değil çevreye güvenmiyorum tam o durumdayız.

Ayy insallah canim..insan simdiden dusunuyor cocuklarini insallah oyle yetismezler..zaten ozgecana okadar cok uzulmusum..artik bu zamanda kimseye guvenemicez..allah hepimizi korusun...

geçmiş olsun canım bizim 2 bacak 1 kol yapılacakmış.bu arada maşllah boyu çok güzel iyi bakmışsın kilosuda gayet iyi.hayırlı yaşları olsun pazar eğlence var desene.
Şükür 1 yas aşımızı bizde olduk.koldan tek aşı yapildi

13 aylıkken ise menenjit aşısı yapılacak mış

1 yaşta çıplak

10 kilo 370 gr

Boy ise 80 cm geldi

aslında benim baktığım daha farklı üstünde rakamlar vardı üzerinde 13 ay yazıyordu ben ayına göre alıyorum oyuncakları en favori oyuncagı 6. ayında aldığım tokmaklı boncuklardı tokmaga vurunca boncuklar dönüyor hala bayılıyor ona.bide mutfak araç gereçlerine dayanamıyor :)

selin pes etme sen eğitirsen babadan cesaret almazsa devam eder çok akıllılar mesela ben hafiften kızsam hemen babaya bakıyor destek arıyor.

Ikindi uykuya geçme süremiz yarım saat sürdü az gibi duruyoda başında pis pis uzun geliyo ya akşamdan tırsıyorum babada gelcek ya şimdi ağlama hirpalatma cart curt bakalım yarın yazarım sonucu

Mb em muhammed baran in doğum günü kutlu olsun.nice yıllara ins
1.yasi hayırlı olsun Rabbim hep güzel günlerini göstersin ins

Iyilesmistir ve doğum günü kutlaması güzel geçmiştir ins
Masallah oglusuna boyu ve kilosu gayet iyi..bizde asimizi haftaya cuma gunu olucaz..insallah dogum gununuzde guzel gecer.

gecenin bu saatinde nasılsınızzzz. ben hala uykusuzlukla uğraşıyorum.5 ay 20 saat uyuyan bebe uyumaz oldu artık bronşit olmuştu oda bir girdimi çıkmak bilmiyor her ay tekrarlıyor.habire iğne oluyoruz.iğnelerde fena pişik yapıyor hiç bir krem işe yaramadı bu sefer egzamaya çevirdi.birde onunla uğraşıyoruz. 1 yaşında olduk partimizide yaptık. 9 da dişimiz oldu. artık biz ne yersek onu yiyor mina hanım. nerdeyse duvarlara tutunup kalkıyor sıralıyor ama yürümüyor kelek. prematüre olduğu için 14.ayı bulabilir dedi doktor teyzemiz. yürümüyor ama çene maşallah :) tüm gün evde annnee edaa baba attaa diye geziyor. bizden haberler böyle. geçmişi çok okuyamadım umarın herkes iyidir..

Günaydın kızlar 7 çeyrekte kalktik artık erkenci oldu bu kız dünkü uyku eğitimim:9 a doğru gözler kaydı aldım Odamıza loş ortam güzelce emzirdim koydum yatağına anında başladı aglamaya pis pis sallaya sallaya besigini kalkmak istedi yatirdim ve 20 dk da uyudu okey dedim hadi yat selin yattım yayildim tam uyku geldiii wwaaaaavvvv bi ses tekrar aynı şeyleri yaptim yok çocuk deliriyo hiçkira hiçkira emzigini fırlatıyor sağa sola vuruyo bi 15 20 dk direndim yok susmuyo yine aldım yanıma yavrum anında dalamadi bile içini çeke çeke uyku aralarında aglamalar nasıl yapcam yaa bu işi gece çok zor

Canim minaya cok gecmis olsun...benim minamda heryere tutunarak kalkar tutunarak yurur ama desteksiz yuruyemiyor...buarada kendini ozletme..

Canım kuzuya geçmiş olsun... Herşeyi prematüreye bağlama bence zamanı vardır benim kız tam zamanında doğdu ama hala tam yürümedi bir ayı var gibi sağlıklı olsunlarda zamanı gelince herşeyi yaparlarrrr... Bizde konuşmaya ağırlık verdik galiba birşeyler demeye çabalıyorrr

Mb em muhammed baran in doğum günü kutlu olsun.nice yıllara ins
1.yasi hayırlı olsun Rabbim hep güzel günlerini göstersin ins

Iyilesmistir ve doğum günü kutlaması güzel geçmiştir ins

Canım cok teşekkür ederim Cok daha iyi cok şükür cok güzel geçti dün giremedim yoğunluktan telefonda resim pek yok makinede hep biraz ekliyim varsa

Eklentiler

• 20150219_162632.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 112
Yaw benim oğlan da değişti yaşından sonra

Dün akşam 10 da yatti sabah 6 buçuk ta uyandi

Yaşından önce 1 de yatar 12 de kalkardi

canim sanirim kizin senin kokuna alismis. bir arkadasim atletini cikarip besigin icine seriyordu. kizi da onu koklaya koklaya uyurdu :)) aslinda sana imrendim yaa benim kuzimu yanimizda yatirmak ne mumkun. sarilmamizdan bile bunaliyor hemen. o illaki kendi yataginda done done yayilarak uyuyacak ( bebisim buyudu ama bir sarilip uyuyamadim yav...

Canım cok teşekkür ederim Cok daha iyi cok şükür cok güzel geçti dün giremedim yoğunluktan telefonda resim pek yok makinede hep biraz ekliyim arsa
cok guzel. ilk yasi kutlu olsun..

canim oglusun sana msj veriyor
anneeeeeeaaaaaaaaaa ben artik buyuduuuuuuuuuuum. pasa gonlume gore yatar kalkarim
diyor :)))))
Ole galiba ilginç yaşını beklemis

5 aydır erken kalkmiyodu

11 bulundu en erken simdi 7 ve 8 gibi kalkiyo 3 gündür ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…