2014 Şubat Anneleri

canım Muhammed alide bardakla zor içiyor bende fincanla veriyorum kahve fincanı ile içiyor çene altına bir bez bırakıyorum birazda çeneden ben tutuyorum yavaş yavaş içiyor böyle dene istersen bide cesaret gelsin diye ben eline bardak veriyorum dibine su bırakıyorum onuda içmeye çalışıyor bakır bardağı var düşse de bir şey olmuyor

Canim gozun aydin ne guzel esin sana supriz yapmis..benim esimde fb fanatigi..

Canim gozun aydin ne guzel esin sana supriz yapmis..benim esimde fb fanatigi..
teşekür ederim canım evet ya çok mutlu oldum :) biz geçen sene fb şampiyonluğunu kutladık ve de düşün minicik çocugu tv karşısına koydu fb tv izletti bu adam tv izletmeye karşı asla tv izlettirmiyor gündüz tv açılmaz gece açılınca da muhammed ali oyuncaklarıyla oynar düşün yani.

hiiiim evet annemde fincanla ihlamur iciriyordu kizima. ben beceremedim herhalde. bugun deneyeyim bakalim.
zaman herseyin ilaci canim. umarim ailenle hersey yoluna girer. bu arada esine de koca bir aferim :)) seni kirdigini anlamis. ahhh ah bu erkek milleti :)) kizmayin erkek analari :))) eminim hepiniz coooook duyarli, ince, anlayisli, romantik, becerikli erkek evlatlar yetistireceksiniz.. kiz annesi olunca bunlari dusunmek gerek :))))

maşallah darısı bize inşallah.
Bugün yeter artık dedim ve uyku eğitimine başladım süper dadı gibi sabah uykusuz 20 dk sürdü başarılıydı darısı akşam ve geceye

umarım canım girmese de bile arada konuşsakta yeter bakalım zaman ne getirecek.erkek annesi olarak bilemiyorum nasıl bir çocuk yetişecek ama asla vuran döken ve insanları kıran biri olsun istemiyorum sevgi görsün sevgi versin çevreye diyorum şiddet olmasın hayatında diyorum dün tv izledim bebeğinize şunu yap bunu yap demeyin diyor siz yapın o sizi taklit eder diyor mesela yere çöp atarsanız oda atar ama siz çöp ararsanız o da çöpü kovaya atar çok hoşuma gitti inşllah duyarlı evlatlarımız olur hepimizin.

muhammed ali işaret parmağını kullanmaya başladı ara ara denk mi geliyor bilmiyorum ama düt nerde diyorum arıyor sonra da canı isterse gösteriyor araba sürüyor bide aktivite masası alacam eğitici siz neler alıyorsunuz oyuncak olarak

Desene simdiden oglusun fb olmus ..benim esimde diyor mina fb olucak bende diyorum yok benim kizim bjk olucak...gecen diyordu ucumuze fb forma alicam...

Desene simdiden oglusun fb olmus ..benim esimde diyor mina fb olucak bende diyorum yok benim kizim bjk olucak...gecen diyordu ucumuze fb forma alicam...
valla amcalar gs aklına girmeye çalışıyorlar bakalım kim kazanacak mina hanım da doğuştan fb olmuş sanırım.

valla amcalar gs aklına girmeye çalışıyorlar bakalım kim kazanacak mina hanım da doğuştan fb olmuş sanırım.
Aynen canim dogustan fb olmus....bide tam bi babaci..esime sariliyorum gorsen kizim ne bisim emeklerek gelip sacimi ceki beni cekistiriyor yani babama yanasma diyor...dusen yani esime rahat rahar sarilamiyorum...kizim cok kiskanc..

taube canım profilinde kadına şiddete hayır yazıyor geçen gün bir arkadaş msj yazmış kocam bana vurdu diye kıza bişey yazdım bana diyor ki 14 şubat geliyor ne yapsam dedi aklım almadı inşallah bizim yetiştirdiğimiz çocuklar kimseye zarar vermez.
muhammed alide babayı itiyor beni kıskanıyor :) canım oğlan uyandı grş inşallah minayı öp yerime.
Aynen canim dogustan fb olmus....bide tam bi babaci..esime sariliyorum gorsen kizim ne bisim emeklerek gelip sacimi ceki beni cekistiriyor yani babama yanasma diyor...dusen yani esime rahat rahar sarilamiyorum...kizim cok kiskanc..

Ayy insallah canim..insan simdiden dusunuyor cocuklarini insallah oyle yetismezler..zaten ozgecana okadar cok uzulmusum..artik bu zamanda kimseye guvenemicez..allah hepimizi korusun...

çoklu alıntı yapamıyorum. kusura bakmayın tek tek de cevap veremiyorum oğlum kalkar da yarım kalır diye. cevaplarınız için teşekkürler. ben de artık vereceğim her şeyi. yasaklar kalktı. takım konuşulmuş biz babadan kaynaklı olarak Beşiktaşlıyız:), biberon, bardak, suluk her şeyden oğlum canı ne isterse içiyor ama problem canı doğru düzgün bir şey istemiyor. uyku düzenimize gelince günde artık bir kere yatırıyorum, çünkü 11e kadar yatmıyordu bende erken yatmayı ve erken kalkmayı severim. o yüzden günde teke indirdim. uyku eğitimini veremedim çünkü hastaydık, şimdi iyileşmeye başladı. iyice iyileşsin vereceğim gerçi teke inince kendiliğinden yatıyor neredeyse:)şimdilik bu kadar. kendinize iyi bakın, okul ile ilgili işlerim var ben onları halledeim.

Mb em muhammed baran in doğum günü kutlu olsun.nice yıllara ins
1.yasi hayırlı olsun Rabbim hep güzel günlerini göstersin ins

Iyilesmistir ve doğum günü kutlaması güzel geçmiştir ins

ALIŞTIRMA bardağı var ondan al çok güzel ,
biz canımız isterse onda istemzse bardakta , bazen bebek suyunun ağızlığı ile ara ara değişe değişe içiyoruz
ama mesela kana kana su içmiyor zorla ağzına sıkıyorum

Bizimde bi biberonumuz var onunla oynuyor.benim kizim suyu cok seviyor bizim kullandigimiz buyuk bardakta iciyor..

ne güzel canım ek gıda sonrası içmeleri lazım hala yok bizde

aktivite masası güzel bondigo var bizde , ama bu aydan sonra gerekli mi bilmiyorum.
iç içe geçen ahşap oyuncaklar
pet şişe ve koli favorimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…