2014 Şubat Anneleri

evet yaa hava buzzzz. en iyisini yapmissin canim vu havada bebiste perisan olmaz. insanin annesiyle ayni yerde yasamasi ne guzel yaa. hiiic gozun arkada kalmaz ( anacigimi ozledim galiba... eskiden boyle cabuk ozlemezdim sanki.........

canım kızına bol bol nas ve felak sürelerini oku allahın izni ile bişeycik olmaz

kuzum bu konuda bende kafayı yedim yemek yemezse yemiyorum ağlarsa ağlıyorum sanırım annelik bu inşallah 2. bebeklerde tecrübeli olururzda bunları yapıp hayatı zehir etmeyiz kendimize.

doğru canım canlarının kıymetini nasıl biliyorlar anlatamam yere düşerken kendini korumaya alıyor yada hemen elini bana uzatıyor:)
Yakindir merak etme cani m onlar çok zekiler kendilerini garanti altına almadan hareket etmiyorlar, önce emniyetlerini saglayip , kendilerine güvenleri geliyor sonra adim atiyorlar
canım bende annemi özledim ne güzel yanımnda olanlar çok şanslı valla.

evet yaa hava buzzzz. en iyisini yapmissin canim vu havada bebiste perisan olmaz. insanin annesiyle ayni yerde yasamasi ne guzel yaa. hiiic gozun arkada kalmaz ( anacigimi ozledim galiba... eskiden boyle cabuk ozlemezdim sanki.........

evris canım dr bana dediki eğer aşı yaptırsaydın ve virüse yakalansaydı ozaman daha ağır geçerdi dedi aşının koruma özelliği yok ticari amaçlı dedi kendi 3 çocuguna dahi yaptırmamış düşün biz 4 günde atlatmıştık inşallah kuzun da cabuk atlatır geçmiş olsun tekrar.

Aaaa açılmadı ama kızı uyuttum aksama tavuk suyu çorba yaptim patates but yemek ve pilav yaptım tam uzandim şimdi uyanır anneye dinlenmek yok

vallahi bu asi konusunda her dr farkli bisey soyluyor. bizlerde napicagimizi sasirdik.. bizim gittigimuz 2 farkli dr da mutlaka yaptirin demisti. bebisler hastalanmasin yaa cok zor. gercu boyle boyle buyuyecekler ama...
sen de ailenden uzaktaydin demi.. yanlis hatirlamiyorsam problem vardi gorusmuyordunyz... ben 37 yasindayim ama hakikaten pekcokseyi anne olunca anladim..............

Aaaa açılmadı ama kızı uyuttum aksama tavuk suyu çorba yaptim patates but yemek ve pilav yaptım tam uzandim şimdi uyanır anneye dinlenmek yok
ohhh miiissss aksam yemege size geliyoruz. acik adresi alayim lutfen :)) bizim sipa sabah 6:45 de kalkti. 10 da geri uyudu.simdi de mikirdaniyor telsizden sesini duyuyorum :)) evveeeet maraton yeniden basliyor

kızlar 4 dişimiz oldu :) bu arada kayınvalidemle kayınbabam bizde 3 hafta olacak geleli..valla keyif bende sağolsunlar..birine dedesi birine babannesi bakıyor.bende gönlümce eğleniyorum,yemek yapıyorum,yatıyorum,kalkıyorum..pazara gidecekler bakalım..bende şimdi sütlaç,kuru fasulye ve pilav yaptım..şimdide türk kahvemi aldım oturuyorum..bu arada bebişlerin iyice tadı geldi..hergün beni şaşırtıyor kuzucuk..burundan sonra ağzımızı öğrendik..teker teker öğretiyorum..

Ooh oohh ne guzel aksam yemeklerinizi bile yapmissiniz ellerinize saglik afiyet olsun size..keping bizimde halen 4 disimiz var...canim sende keyfini cikar ne guzel biri cocuklara baksa.

ohhh miiissss aksam yemege size geliyoruz. acik adresi alayim lutfen :)) bizim sipa sabah 6:45 de kalkti. 10 da geri uyudu.simdi de mikirdaniyor telsizden sesini duyuyorum :)) evveeeet maraton yeniden basliyor
Gel canım beklerim bizimkide 7 de kalktı aslında uyuyodu babası kendince babam babam diye sessizce sevdi goya bizimki anında dönüp gülmeye başladı bidaha uyumadi tabi 10 gibi uyudu 12de kalktı bende hızlıca yemek yaptim şimdi brokoli çorbası icircem tadı güzel sütlü isteyene verebilirim tarif dunde ıspanak yedi sevdi bugün kakasi ıspanak doluydu

artık bizde anneyiz değerlerini daha iyi anlıyoruz canım
çok şükür yürüme mesafesi olmasa da yakınız

artık bizde anneyiz değerlerini daha iyi anlıyoruz canım
çok şükür yürüme mesafesi olmasa da yakınız
Ne güzel annesi olan herkes değerini bilsin bol bol koklasinlar anne kokusu video ses kaydı herseyi yapın sesine hasret kaldım kokusuna torununa nasıl bakardi acaba hiç bilemicem esiminde babası yok benim babam hasta çocuğum heryerden Oksuz yetim

öyle düşünme canım ,
annesi - babası var çok şükür ki . kızın sağlıklı
ananesi olsada bunu dilerdi torunum sağlıklı olsun derdi.

Evris çok özür dilerim canim. Oğlumun hastaligindan geçmişi tam okuyamiyordum. Çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun. Ben sağlık ocaginda hem rotayi hem menenjiti sordum her ikisinde de gerek yok sağlık bakan liginin asilari gayet iyi , menenjiti zaten yapıyoruz, rotaya da gerek yok diyorlar. Sonra boyle olunca da bizim icimiz aciyor.

Anneler bizim doktor izindeydi dun soramadim, süt, yumurta beyazi gibi yasak gidalardan vermeye başlayacak miyiz. Sizlere neler dediler...
Artik siz ne yiyorsaniz onu yesin dedi doktor, ben uzun zamandir omletlerde yumurta beyazini yediriyordum artik tam yediriyorum. Sütle de muhallebi yapiyorum veya corbalara katiyorum yani bizim gibi yiyor yemekleri tabi istahi varsa

Anneler bizim doktor izindeydi dun soramadim, süt, yumurta beyazi gibi yasak gidalardan vermeye başlayacak miyiz. Sizlere neler dediler...
Yasaklar kalktı canım bal yumurta beyazı süt hersey serbest günde 3 öğün kahvaltı 2 yemek ara öğün yoğurt meyve muhallebi dedi bizim doktor

Artik siz ne yiyorsaniz onu yesin dedi doktor, ben uzun zamandir omletlerde yumurta beyazini yediriyordum artik tam yediriyorum. Sütle de muhallebi yapiyorum veya corbalara katiyorum yani bizim gibi yiyor yemekleri tabi istahi varsa
Peki kahvaltiyi artık bulamaç gibi vermeyeyim herseyin tadını bilsin diyorum ayrıca verdim biliyo yiyo ama bulamaç şeklinde daha çok yemiş doyurucu kalorili oluyo tek tek olunca az yiyorlar mesela 1 yumurta fazla bitiremiyo e yanında peynir ezilmiş ceviz tahin pekmez bir iki kaşık yumurta hep kalıyo cici bebe falan bitiremiyo zaten 1 tane zor yedi ama bulamacta 5 6 cici bebe sutle islat koca peynir ceviz bazen avakado artık bal reçel hepsini yemiş oluyo heralde haftanın yarısı bulamaç yarısı ayrı vermek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…