2014 Şubat Anneleri

Kislar bebeği çatal. Kaşık kullanan varmi

Yani azda olsa yemek ne yiyebiliyomu bunlarla

Doktorumuz sordu kullanabiliyor artık diye

Yooo dedim

Benim oğlan herseyi ancak fırlatıyor hiç yemeyi bırak çatal. Kaşıkla

Tutmayı bile denemiyo hemen firlatiyo

Nasi ve nezaman öğrenecek bilmiyorum

Kaç kelime söylüyor diye sordu yuruyo mu dedi

Saklanan bişeyi buluyo mu dedi

Çatal kaşık hariç herseyi yapiyo

Bizimki evi terkedicem diye tutturdu valiz filan hazirliodu bir ara.simdi evde vagecti herhalde...valla cocuk evlilikleri kurtarmak surda dursun mutlu giden evliliği bozuyor
hepsi aynı canım inan. nerdeyse 13 yıllık evli olucaz çocuklar yüzünden yiyoruz birbirimizi. odunluklarıyla annelik taslıyorlar ya ayar oluyorum. bırakıcan çocukları baksınlar bakalım görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu. daha bu akşam 10 dakika bakamadı ikisine. ben nasıl bakıyorum deyince sen alışıksın diyor. karışmaya gelince laf bolll onlarda..

ay maşallah canım. ilk çocukta alışma süreci zorluyor insanı. bizimkide 1 saattir kalkıyor ben geri yatırıyorum. bakalım ne olucak. hakikaten yaz gelsin artık yoksa küflencem evde :) çocuklarıda kendime benzeticem diye çok korkuyorum ya.3 ay dışarı çıkmasam aramam

Nazlim kuzucuk buyumus arayi kapatmis kizcen masallah 41 kere.kayinvaliden de bizlere tas cikartir pek genc duruyor ona da masallah ve sen de guzel ve almlisin Allah ailenle birlikte mutlulugunuzu daim etsin
aminnnnn canım.benim prematüre büyüdü gitti. doğum yaptığım günü hatırlıyor musun? zaman ne çabuk geçti. zaman geçiyorda benim kayınvalide yaşlanmıyor 50 yaşında yeni oldu...

yok be canım yürümüyor diye hiç endişelenmiyorum ki.zamanı gelince yürür elbet. hem benimkinin prematüreliği kalmadı ki teyzesi büyüdü maşallahhh..

Herkese Günaydın 1 gecede baya sayfa ilerlemiş alıntı yapmaya usendim HAKSEVERim geçmiş olsun kızına yanık izi bırakmayacak bi krem sür kaç sene önce eşim eski tip düdüklü kapağı açarken göğsüne su sicratmisti yandı hemen hastaneye gittik şu topladı 2.derece yanık dediler bişey verdiler ciktik daha sonra eczane şu krem vardı iz bırakmayan dedi ama iş işten geçmişti ona dikkat et canım araştır. Oduncuk kocalar dan konusulmus bizimkide gece ceylin aglayınca bidaha ağlarda içeri gitcem diyo çocuk yikamayi sevmiyo kim bilir yaktinmi ūşūttūttūnmū çocuk korktu diyo geçen kısa mesafe gezdik akşam mizirdandi mi çocuk ūşūmūş olmasın bari diyo bunlara bi sinirlendim bagirdim ben anneyim benden daha iyisini kimse düşünemez kimse bakamaz eleştiri istemiyorum dadı muamelesi yapma dedim tamam pardon dedi öptü. tip bunlar ya

Cok gecmis olsun

Rabbim beterinden korusun.ins bi an once gecer
Saol canim allah korusun hepimizinkini

Benim kizda catal i cok seviyo kasigida ama bizimkide tabak kullanamiyo icinde ne olursa olaun ellerini sokuyo dokuyo atiyo. Tabi verseydik bayadir alisirlardi simdiye kadar. Kasikla cok dokuyo ona yazin alistircam catal veriyorum ben mama sandalyesine salatalik kucikucuk ceri domatez dilimi patarez kofte yudumluk koyuyorum o batirip yiyo hem oyalaniyo hem hosuna gidiyo her agzini bulusunda aalkisssss istiyo :) verince alisirlar yani canim

Saol canim hemen balmumu surdum o iz yapmayan ama bisey yok sandim meger su toplamis patlamis hic bakmadim ( sonradan gordum. Artik allah korusun bida hemen ne olursa olsun doktorda alicam solugu ((

Lip iyi misin canim okursan bi cvp yaz merak ettim... her derdi ceken biz atarlanan kocalar sinirler! Bizde uyku sureclerinde hep tartisiyoduk zeynep ahagliyodu ben bariyodum sonra esim soleniyodu onada bariyodum agliyodum amannn cok zor cocuk yetistirmek...

çok geçmiş olsun allah korumuş.

lip biz aynı tartışmayı geçen hafta yaptık ve eşim iş seyahatine çıktı geldiğinde sizi çok özledim dedi hala kırgınım ama kötü de olalım istemiyorum 5 yıllık evliyim tam 13 yıllık ilişkimiz var lisede başladık biz hiç böyle tartışmalarımız olmazdı çok şaşkınım bana dırdırdan ibaretsin deyip yola çıkmıştı şimdi de eve geliyor bana neden sohbet etmiyorsun benimle diyor yorgunum diyorum hiç yanıt vermiyorum biraz sesimi özlesin diyorum...

Bizimki evi terkedicem diye tutturdu valiz filan hazirliodu bir ara.simdi evde vagecti herhalde...valla cocuk evlilikleri kurtarmak surda dursun mutlu giden evliliği bozuyor
sosyoloji canım o taşlar yerine otursa da kavgasız olsa ne güzel olur arkama bakıyorum 1 sene geçti diyorum 1 değil 2 çocugum oldu.

canım sorulara yanıt veriyim anne(bilinçli değil sanırım),baba,mama, bumbum(su),düt(arabası),dıtt(atı var aslında dıkıdık ama dıt diyor) bilinçli kelimeleri
kaşıga ben dolduruyorum kendi ağzına alıyor bide geçenlerde önüne yoğurt koydum kaşıkla kendi kendine ve her yerine dökerek yedi kahkaha atıyordu yerken biraz kirlenmeye göz almak gerekiyor bunun için,bana doğru 5 adım atıyor artık ama daha çok tutunarak yürüyor,saklanan şeyleri anında buluyor bide sorduğum şeyleri göstermeye başladı kurbaga nerde diyorum yada düt nerde diyorum felan.

selincim bunlarda geçecek ama zamanda geçiyor valla ben evde çok bunaldım diye dışarı çıkmak istedim sadece yarım saat marketi gezdik evi geldik muhammed hastalandı senin gezme hevesin bebeği hasta etti dedi nasıl kızdı sonra dr hafifi bişeycik yok dedi ama kalp kırıldı sonra özür nazır geçti mi geçmiyor işte....

Reyyan saol canim. Butun erkekler bizi dirdir ci diyo herelde... bende esime diyorum ole deyince sagir dilsiz birini alsaydin es diye yada bi hizmetci isini gorsun herseyine evet efendim desin diyen... aslinda kadinlardan bin kat daha dirdirci erkekler!!!

öyle özge artık susuyorum bu seferde ona kızıyor liste versinler öyle yaşayalım biz.

Pınar ben yurtdisindayim o yüzden
Biliyorum canim Almanya da olduğunu normalde birleşmiş milletler bünyesinde sağlık örgütü var bu örgüt asilarla ilgileniyor ve her asi belirili bir ayda olmaliymis diye biliyordum da. Demekki yanlis biliyorum gerçi sizde rota asisi ve başka asilar yapiliyordu, buz de bunlar yok tu doğru ya kafa kalmadi ki

Amin
Bende verim bari yinede atar ama en azından tanısın çatali ne

Yok pinarim değişik oldu aşılar mesala hangi aydi bilmiyorum sizde 3 aşı olurken bizde 2 aşı vardı. .

13 aydada menenjit varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…