merhaba kızlar nasılsınız girmeyeli baya oldu sayfalar çok ilerlemiş son birkaç taneye baktım doğum günü geçen tüm prens ve prenseslerin yeni yaşı hayırlı olsun bizim de bu gundu doğum günümüz. on beş tatile girerken birçok hayalimiz vardı oğlumu sünnet ettirecekti kson anda bazı sebeplerden dolayı vazgeçtik. iy iki de geçmişiz ben çok şiddetli hastalandım 3 hafta kesintisiz öksürdüm neredeyse sonra oglum hastalandı göğsünde sürekli hırıltı vardı. neyse ikimiz de tam toparlandık okul açıldı ve derken bir iki hafta sonra oğlum ateşlenmeye başladı ama ateş dışında hiç bir belirti yok diş ateşi sanırım çünkü biri çıktı ikincisi direniyor. o yüzden doktora götürmedim ama hemen hemen 5 gün oluyo geçmedi 39.3 kadar en yükseği çıktı gece gündüz çıplak geziyoruz hala da ateşli Allah tüm bebişlere sağlı versn
Canim dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yillar..sizede cok gecmis olsun disler ciksinda kuzucugun biran once rahatlasin....yasakhayal bebeğin iyileşmiş gözün aydın, haksever size de geçmiş olsun ,eşi kendisine yardımcı olmayan reyyan selinceylin sosyoloji, lip ve başka varsa diğer arkadaşlar inşallah bir an önce eşleriniz dilediğiniz hale bürünür .çünkü onlar en büyük dayanaklarımız .mb cim oğlun iyice toparladı mı . hasan pınar taube evris sizler ve kuzular da iyi mi. kusura bakmayın geçmiş alıntılayamadım
Kizimin elinden bisey aldigimda ciglik atmaz aglamazda bu konuda rahatim ama ileriki zaman bilemem.aynen canım lip konu açınca dökelim içimizi dedik...vakumlu tabak nasıl bişey ben bilmiyorum canım nerede satılıyor biz plastik yada bakır kullanıyoruz
şimdi yasakhayalcim şöyle oluyor istiyor vermiyorum çığlık atıyor hayır diyorum bu sefer kafasını kanepe dayayıp ağlıyor yine hayır deyince kendini yere parkeye atıyor ben kendine zarar vermesin diye arkasına geçiyorum ama asla istediğini vermiyorum sakinleşince eline veriyorum yada hiç vermiyorum bunun zaaf olduğunu düşünüp kullansın istemiyorum el kadar bebek bizi kullanıyor valla.
valla biri konu açsın diye bekliyormuşuz resmen
Ooyy ooyy muhammet emire bak bizde ciglik armak agla kirizi yok...Ama yapmasam dakikalarca bişey yapmissim gib i agliyo geçer kadın zaten takmış bize çocuğa bakiyo sürekli agliyo der allah korusun bole yüzlerce çocuk aileden alınıyor tabi ona inanırlar sa
Bak yine muhammed ali mama sandalyesinde duruyomus o anda koysam bile benimki evi başıma geçirir catlayana dek ağlar bağırır
Bazen okadar hirslaniyoki kucakta bile susmuyo tepiniyo
Canim bende kizimin eline catal koyuyorum agzina koyuyor sonra onunla oyun oynuyor bende sirf yavas yavas alissin diye ara sira veriyorum.Amin
Bende verim bari yinede atar ama en azından tanısın çatali ne
Bugün forumu okuduktan sonra carsiya cikmistik kitapligin koselerine koselik alicaktik senin dedigin tabaklardan gordum 35 liraydi galiba pahali geldi almak istemedim sonra bebegimin ilk kitabi diye dokulu kitaplar vardi cok istiyordum ama küçücük kitap 20 liraydi yine almadim nette arastiricamNasi bisi bilmiyorum bulsam bende alicam icat etmislerdir diye umut ediyorum tapir da var galiba da indirimde 55 tl cok pahali. Yazi beklicem sanisanirim firlata firlata ogrencek balkonda :)))
Minada yere bisey attiginda ses cikardiginda cok hosuna gidiyor..Aaa öyle tabak varsa bende alım ıy olur
Kasiginda ele yapisani olsun atmasin
Kis haksever im çok firlatiyo ne bulursa
Şunu farkettim ses çıkartılması ni seviyo
Zevk aliyo yere pat diye düşen nesnenin sesini
Bide çok sinirli o zamanda firlatiyo
Canim bende gorsem alican uygun fiyat bulursam alicam..bide canim internetten uygun fiyatta bulursun bizlerede haber ver.Bugün forumu okuduktan sonra carsiya cikmistik kitapligin koselerine koselik alicaktik senin dedigin tabaklardan gordum 35 liraydi galiba pahali geldi almak istemedim sonra bebegimin ilk kitabi diye dokulu kitaplar vardi cok istiyordum ama küçücük kitap 20 liraydi yine almadim nette arastiricam
yasakhayal bebeğin iyileşmiş gözün aydın, haksever size de geçmiş olsun ,eşi kendisine yardımcı olmayan reyyan selinceylin sosyoloji, lip ve başka varsa diğer arkadaşlar inşallah bir an önce eşleriniz dilediğiniz hale bürünür .çünkü onlar en büyük dayanaklarımız .mb cim oğlun iyice toparladı mı . hasan pınar taube evris sizler ve kuzular da iyi mi. kusura bakmayın geçmiş alıntılayamadım
Bugün forumu okuduktan sonra carsiya cikmistik kitapligin koselerine koselik alicaktik senin dedigin tabaklardan gordum 35 liraydi galiba pahali geldi almak istemedim sonra bebegimin ilk kitabi diye dokulu kitaplar vardi cok istiyordum ama küçücük kitap 20 liraydi yine almadim nette arastiricam
canlar sagoln iyiyiz cok sukur ozur diledi tabiiLip iyi misin canim okursan bi cvp yaz merak ettim... her derdi ceken biz atarlanan kocalar sinirler! Bizde uyku sureclerinde hep tartisiyoduk zeynep ahagliyodu ben bariyodum sonra esim soleniyodu onada bariyodum agliyodum amannn cok zor cocuk yetistirmek...
Barismakta pek tatli olurcanlar sagoln iyiyiz cok sukur ozur diledi tabii
geçmiş olsun canım. düzelir inşallah.Merhaba anneler kizimda asiri derecede kansizlik cikti cok uzgunum degisik bi ilaca basladik insallah duzelir foruma ugrayamiyorum elimde teli gorunce firlatip atiyo
canım benim 13 yaşında biikizleim e var. prematüre doğmuşlardı. şimdi yaşıtlarından hiç farkları yok tabiki. bebekken kızım sadece 14 aylıkken yürüdü. oda biz bırakmıyorduk. görme engelli olduğu için. konuşmamızda çok erken başladı. maşallah kuzuya.yok be canım yürümüyor diye hiç endişelenmiyorum ki.zamanı gelince yürür elbet. hem benimkinin prematüreliği kalmadı ki teyzesi büyüdü maşallahhh..
Canim ben de de oluyor. Önceleri hep tehlikeye gidiyordu, sanki biliyordu illa oraya gidiyordu. Basit önlemler aldim evin biraz düzenini değiştirdin, enerjisini bosaltabilecegi alanlar yarattim, hem de merakini giderebilsin diye. Mesela toptan temizlik yapamiyorum, merakli illa bakacak, supurgeyi tutacak, vileda ile silecek ya da toz alacakkızlar ben sizinle çok üzülüp vicdan azabı çektiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. belki daha önce konuşulmuştur. ben bazen oğluma bağırıyorum. mesela en son 10-15 dakika önce emir mete mutfaktaydı. het gittiğinde nerede tehlikeli bir şey var onu bulur. 10-15 dakika öncede mutfak baya karışıktı. o gelince ben "hayır, geri dön" diye bağırınca ya kızmamdan ya da anladığından geri döndü. ama o kadar mahsumdu ki. anında 10 saniye sonra içim acıdı. mesela bazen acaip huysuzlanıyor. sürekli bağıra bağıra ağlıyor. bende "sus oğlum artık yetti" şeklinde bağırıyorum. yine 1 dakika sonra içim acıyor. bu ara ara oluyor ama içim çok kötü oluyor yinede. siz böyle bir şey yaptınız ya da yapıyor musunuz? nasıl önlem alıyorsunuz?
saol canim cok sukur iyi az bisey kaldi yara pet sise kapagi kadar yok ins orasida gecer iz kalmazOffd gecmisi okudum hastalara sifa diliyorun Rabbimden zeynebe de gecmis olsunhaksever nasil simdi
ya sabir diye bardigim cok oluyokızlar ben sizinle çok üzülüp vicdan azabı çektiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. belki daha önce konuşulmuştur. ben bazen oğluma bağırıyorum. mesela en son 10-15 dakika önce emir mete mutfaktaydı. het gittiğinde nerede tehlikeli bir şey var onu bulur. 10-15 dakika öncede mutfak baya karışıktı. o gelince ben "hayır, geri dön" diye bağırınca ya kızmamdan ya da anladığından geri döndü. ama o kadar mahsumdu ki. anında 10 saniye sonra içim acıdı. mesela bazen acaip huysuzlanıyor. sürekli bağıra bağıra ağlıyor. bende "sus oğlum artık yetti" şeklinde bağırıyorum. yine 1 dakika sonra içim acıyor. bu ara ara oluyor ama içim çok kötü oluyor yinede. siz böyle bir şey yaptınız ya da yapıyor musunuz? nasıl önlem alıyorsunuz?
harika olmus canimEki Görüntüle 1427700 İşte kıyafetimiz eklemeye yeni fırsat bulabildim
Ya kizlar instag... da derinin mama gunlugu diye birsey var gordunuz mu 15 aylik derin buyuk adam gibi yemek yiyor.onu gordum bizim kiza da uygulamaya baslayim dedim ben sinir krizi gecirdim esim bagirdi minnak agladi salya sumuk ben kizdim cocuga zorla yemek yedirdim daha da agladi ben dayanamadim kalktim masadan babasi bakiyor su an ama minnak cok memnuniyetsiz mizildama sesi geliyor arada. biz bu yemek yeme meselesinden kavga edip duruyoruz ya napacam bilmiom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?