2014 Şubat Anneleri

Canim dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yillar..sizede cok gecmis olsun disler ciksinda kuzucugun biran once rahatlasin....

Bebislerinizin ciglik atmasind
Kizimin elinden bisey aldigimda ciglik atmaz aglamazda bu konuda rahatim ama ileriki zaman bilemem.

Ooyy ooyy muhammet emire bak bizde ciglik armak agla kirizi yok...

Nasi bisi bilmiyorum bulsam bende alicam icat etmislerdir diye umut ediyorum tapir da var galiba da indirimde 55 tl cok pahali. Yazi beklicem sanisanirim firlata firlata ogrencek balkonda :)))
Bugün forumu okuduktan sonra carsiya cikmistik kitapligin koselerine koselik alicaktik senin dedigin tabaklardan gordum 35 liraydi galiba pahali geldi almak istemedim sonra bebegimin ilk kitabi diye dokulu kitaplar vardi cok istiyordum ama küçücük kitap 20 liraydi yine almadim nette arastiricam

Minada yere bisey attiginda ses cikardiginda cok hosuna gidiyor..
Canim bende gorsem alican uygun fiyat bulursam alicam..bide canim internetten uygun fiyatta bulursun bizlerede haber ver.

SAOL CANIM

canım evet pahalı tabaklar 35 iyimiş ben indirimde 55e gördüm ok ya şurda bikaç ay kulanıcaklar

doku kitabı içinde kendin apabilirsin canım zaten sanırım o dönemi geçmek üzereler herşeyi almak şart değil onlar olmadanda herşeyi ögrenirler merak etme ben kızıma keseler yapmak istiyorum her keseye ayrı şey koyucam senin dedign gb dokuları hissetmesi için...

bide kapaklardan pano yapıcam çeşitli kapakları takıp acıp kapatıcak fermuar düğme dikicem yastık yapıcam aklımda bunarda fırsat bulamıyorum :))

canlar sagoln iyiyiz cok sukur ozur diledi tabii

Merhaba anneler kizimda asiri derecede kansizlik cikti cok uzgunum degisik bi ilaca basladik insallah duzelir foruma ugrayamiyorum elimde teli gorunce firlatip atiyo

kızlar ben sizinle çok üzülüp vicdan azabı çektiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. belki daha önce konuşulmuştur. ben bazen oğluma bağırıyorum. mesela en son 10-15 dakika önce emir mete mutfaktaydı. het gittiğinde nerede tehlikeli bir şey var onu bulur. 10-15 dakika öncede mutfak baya karışıktı. o gelince ben "hayır, geri dön" diye bağırınca ya kızmamdan ya da anladığından geri döndü. ama o kadar mahsumdu ki. anında 10 saniye sonra içim acıdı. mesela bazen acaip huysuzlanıyor. sürekli bağıra bağıra ağlıyor. bende "sus oğlum artık yetti" şeklinde bağırıyorum. yine 1 dakika sonra içim acıyor. bu ara ara oluyor ama içim çok kötü oluyor yinede. siz böyle bir şey yaptınız ya da yapıyor musunuz? nasıl önlem alıyorsunuz?

kızlar bizim doğum günümüz 1 martta olacak. pazar günü. teyzeleri gelemeyecek. yengeleri ve halaları gelecek. birde yakın 2 arkadaşım. biz evi süsleyeceğiz biraz. 1 yaş kağıtları buldum. üzerinde "1. yaş" yazıyor ve farklı farklı şekillerde süslemeler var. pastayı hazır almayıp birine yaptıracağız. üzerinde emir metenin resmi olacak. birde "1. yaşımın" yazıcak üzerinde. kurabiyeyi annem yapacakmış. çok ısrar etti. tuzlularıda hazır alıcaz sanırım. u doğumgününü bir atlatsak allahın izniyle.

yok be canım yürümüyor diye hiç endişelenmiyorum ki.zamanı gelince yürür elbet. hem benimkinin prematüreliği kalmadı ki teyzesi büyüdü maşallahhh..
canım benim 13 yaşında biikizleim e var. prematüre doğmuşlardı. şimdi yaşıtlarından hiç farkları yok tabiki. bebekken kızım sadece 14 aylıkken yürüdü. oda biz bırakmıyorduk. görme engelli olduğu için. konuşmamızda çok erken başladı. maşallah kuzuya.

Canim ben de de oluyor. Önceleri hep tehlikeye gidiyordu, sanki biliyordu illa oraya gidiyordu. Basit önlemler aldim evin biraz düzenini değiştirdin, enerjisini bosaltabilecegi alanlar yarattim, hem de merakini giderebilsin diye. Mesela toptan temizlik yapamiyorum, merakli illa bakacak, supurgeyi tutacak, vileda ile silecek ya da toz alacak ben de oyunla onu kandiriyorum, mehmet ali beni bulamaz diyorum o beni aramaya basliyor hedef beni bulmak ben o sirada ufak da olsa bisey yapıyorum. Beni bulunca da ziplayip alkis ogluma, Aferin diyip odullendiriyorum, sonra başka bir odaya gidip yine memet ali beni bulamaz diyorum, bu boyle sürüyor hem o oynuyor, hem de ben is yapıyorum. İnanir misin yemeği de boyle yapıyorum. Gide gele mutfaktaysak oyun istemiyorsa sikildiysa hemen eline bir farklı nesne , mesela miknatisli dolap susunu veriyorum bir iki ben çekip alip yapistiriyorum, o bununla iki dakika oynarken ben tehlikeli ne varsa onu hallediyorum.bunun dişinda mesela yatagimizin etreafi sivri o yüzden yorgani asagiya cekiyorum sivri yerleri kapatiyorum böylelikle ama ben daha çok uykusu varken uyumamasina kiziyorum, o zamanlar sert cikiyorum o da bunu anlayip uykuya daliyor, uyuyunca da keşke Uyansa da sevsem diyorum biliyorum cogunu hatta belki de daha iyisini yapıyorsun. Biz insaniz unutma hata yapabiliriz. Kizmamiz bizim için bir hata, onun içinse geleceğin şekillenmesi. Bu yüzden bebegime bazen onu bir daha goremeyecekmisim gibi bakip, kokluyorum.sende unutma yasadigimiz an en son animiz olabilir.

Meraba kızlar benim kız da bu aralar çok huysuz her gördüğünü istiyor vermeyince sinirlenip ağlıyor hep tehlikeli şeylere gidiyor korkuyorum .küçük sandalyesi vardı abisinin anasınıfı giderken kullandığı onun üzerine çıkıp oturuyor üzerindeyken ayağa kalkmaya çalışıyor öf yorumluyorum valla peşinde sürekli de mız mız soğuk olunca dışarı da çıkamadım sıkıldı iyice bende doğum günümüz 25 Şubat ama Mart in içinde kutlucaz Kızkardeşim şehir dışında o nun da küçük bebeği var havalar biraz isinsin öyle yapalım dedik bakalım ben de bu arada kızımın tutusunu ve badisini bitirdim diger hazirliklari da elimde yapıyorum oyle olunca vakit aldı biraz

Offd gecmisi okudum hastalara sifa diliyorun Rabbimden zeynebe de gecmis olsun haksever nasil simdi
saol canim cok sukur iyi az bisey kaldi yara pet sise kapagi kadar yok ins orasida gecer iz kalmaz

ya sabir diye bardigim cok oluyo (( eskiden cok daha fazlaydi sabirsiz bi insanim ben zaten cok aceleci felan cabuk sinirleniyorum sonra cok uzulsemde (( artik daha iyiyiz tehlikelu seylerde kiziyorum. Surekli ev topluyorum o uyuyunca bende uyuyorum yoksa cok yorgun ve agresif oluyorum tahammul gucum kalmiyo ( daha bunlar iyi gunleeimiz bide annelik sabir demek cok uzuluyorum surekli kendimi frenlemeye calisiyorum

Eki Görüntüle 1427700 İşte kıyafetimiz eklemeye yeni fırsat bulabildim
harika olmus canim

Lip ınstagramda tam olarak derinin mama Günlüğümumu yazınca çıkıyo bulamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…