canim sanirim kizin senin kokuna alismis. bir arkadasim atletini cikarip besigin icine seriyordu. kizi da onu koklaya koklaya uyurdu :)) aslinda sana imrendim yaa benim kuzimu yanimizda yatirmak ne mumkun. sarilmamizdan bile bunaliyor hemen. o illaki kendi yataginda done done yayilarak uyuyacak( bebisim buyudu ama bir sarilip uyuyamadim yav...
cok guzel. ilk yasi kutlu olsun..
canim sanirim kizin senin kokuna alismis. bir arkadasim atletini cikarip besigin icine seriyordu. kizi da onu koklaya koklaya uyurdu :)) aslinda sana imrendim yaa benim kuzimu yanimizda yatirmak ne mumkun. sarilmamizdan bile bunaliyor hemen. o illaki kendi yataginda done done yayilarak uyuyacak( bebisim buyudu ama bir sarilip uyuyamadim yav...
Bende sana imrendim keşke yatağında uyusa hiç rahat yatamiyoruz küçük bebek değilki yatağı benim yanagimda ayakları babasının suratinda yastiklarin üstünde enlemesine yatiyo
Masallah size mina hanimda buyumus baya degismis masallah cok tatli olmus...gecmis dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yillara.
teşekkür ederiz teyzesi... kapkara doğan kızım sarı kız oldu :)Masallah size mina hanimda buyumus baya degismis masallah cok tatli olmus...gecmis dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yillara.
hayırlı yaşları olsun bahtı açık yolu aydınlık olsun.teşekkür ederiz teyzesi... kapkara doğan kızım sarı kız oldu :)
canım ben doğduğu günden beri hiç 11 kalktığını görmedim hep 6.45 te uyanıyor gece en geç 11 uyuyor ve hala gece 4 defa kalkıyor aralıksız uyku yok hep ayağa kalkıyor kucagıma lıp sakinleştiriyorum öyle yatıyor.Ole galiba ilginç yaşını beklemis
5 aydır erken kalkmiyodu
11 bulundu en erken simdi 7 ve 8 gibi kalkiyo 3 gündür ne
Kiz sen nerelerdesindogum günleri süper olmuş resimler iyiki dogmuşlar kuzucuklarımız maşallah hepsine
sorma canım dogum günü misafirlerimiz vardı şehir dışından felan anca hep o teyzemizle gezdik :)Kiz sen nerelerdesin
cok şanslı mida damaytlar yaşadı süper bi düğün salonunda evleniceklerteşekkür ederiz teyzesi... kapkara doğan kızım sarı kız oldu :)
yok annemmm babası kızlarını vermicekmişşşşş :) vermem ben onları benim yanımda kalıcaklar diyor.işi zor erkeklerin babayı geçemicekler gibi :) mina hastayken kilo vermişti şimdi 10.100 gr 76 cm de boyu var canım. doktorumuzda erken doğdu ama hiç farkı yok diyor maşallah.. 2 gün önce tam çıktı 1 azı dişi. anamı ağlattı resmen. yeniside şişmiş. bir çıksalarda rahatlasak özgem ya.çok zorlanıyorum iki çocukla.cok şanslı mida damaytlar yaşadı süper bi düğün salonunda evleniceklereh bide bedava düğün erkek anneleri kaçırmaz sizin kızları şaka bi yana minaya maşallah erken dogdu kimse diymeez araya fark attı boyu kilosu kaç oldu canım bizimki 1 yas asısında geen hafta boy 76 kilo 9100 cıktı
yazı düşün canım kız kıza gezicez kızçelerimizle iyice yürümeleride güzelleşir dşarda koşup ounarlar çok bunaldık marketle kesmiyo artık acık hava bol gıda alıcamız günleri iple çekiyorum bende yorulmuyo bizim cimcimede iflahımı söküyo hergün :) ama cok şükür uyku eğitimi verdim gördün mü bilmem biz artık nazar degmesin cok mutluyuz rabbime şükürler olsun arada parazit oluyo ama eskiyi hatırlıyorumda şikayet edemem asla :) 11 ay sonra lohusalıktan cıktım benyok annemmm babası kızlarını vermicekmişşşşş :) vermem ben onları benim yanımda kalıcaklar diyor.işi zor erkeklerin babayı geçemicekler gibi :) mina hastayken kilo vermişti şimdi 10.100 gr 76 cm de boyu var canım. doktorumuzda erken doğdu ama hiç farkı yok diyor maşallah.. 2 gün önce tam çıktı 1 azı dişi. anamı ağlattı resmen. yeniside şişmiş. bir çıksalarda rahatlasak özgem ya.çok zorlanıyorum iki çocukla.
Canim bize iki kol bir bacak yapildi? Yerlere gore farklı mi oluyor acabaŞükür 1 yas aşımızı bizde olduk.koldan tek aşı yapildi
13 aylıkken ise menenjit aşısı yapılacak mış
1 yaşta çıplak
10 kilo 370 gr
Boy ise 80 cm geldi
Canım bende uyku eğitimine başladım gündüz akşam tamam gece ne yapiyosun deli gibi agliyo yanına al diye o saatte uykulu hiç ugrasamiyorumyazı düşün canım kız kıza gezicez kızçelerimizle iyice yürümeleride güzelleşir dşarda koşup ounarlar çok bunaldık marketle kesmiyo artık acık hava bol gıda alıcamız günleri iple çekiyorum bende yorulmuyo bizim cimcimede iflahımı söküyo hergün :) ama cok şükür uyku eğitimi verdim gördün mü bilmem biz artık nazar degmesin cok mutluyuz rabbime şükürler olsun arada parazit oluyo ama eskiyi hatırlıyorumda şikayet edemem asla :) 11 ay sonra lohusalıktan cıktım ben
Nazlim kuzucuk buyumus arayi kapatmis kizcen masallah 41 kere.kayinvaliden de bizlere tas cikartir pek genc duruyor ona da masallah ve sen de guzel ve almlisin Allah ailenle birlikte mutlulugunuzu daim etsin
Zeyno ya cok gecmis olsun yeni gordum yanigi nasil oldu kuzunun?yazı düşün canım kız kıza gezicez kızçelerimizle iyice yürümeleride güzelleşir dşarda koşup ounarlar çok bunaldık marketle kesmiyo artık acık hava bol gıda alıcamız günleri iple çekiyorum bende yorulmuyo bizim cimcimede iflahımı söküyo hergün :) ama cok şükür uyku eğitimi verdim gördün mü bilmem biz artık nazar degmesin cok mutluyuz rabbime şükürler olsun arada parazit oluyo ama eskiyi hatırlıyorumda şikayet edemem asla :) 11 ay sonra lohusalıktan cıktım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?