2014 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım

Ole galiba ilginç yaşını beklemis

5 aydır erken kalkmiyodu

11 bulundu en erken simdi 7 ve 8 gibi kalkiyo 3 gündür ne
canım ben doğduğu günden beri hiç 11 kalktığını görmedim hep 6.45 te uyanıyor gece en geç 11 uyuyor ve hala gece 4 defa kalkıyor aralıksız uyku yok hep ayağa kalkıyor kucagıma lıp sakinleştiriyorum öyle yatıyor.

kızlar salı gece döndük eviize görümcemdeydik carsamba son kalıcı dogum günü misafirimizide ugurladık :))

dün sabah kahvaltı yaparken zeynep sıkıldı durmadı mama sandalyesinde bende indirdim gitsin oynasın diye oda gitmedi bi keyif cayı daha koy dedi eşim koydum çayları. zeynepte böyle aya kalktı uzanıyo gördüm arkasından tutup cektim ama yetişti cayı tuttu cekti daha yeni koymuştum yandı kuzumun kolu cekmeseydim basından asa yüzüne gelicekti şok oldum resmen herkez bilir en korktugum şeydir (( annem yandı benim çok fena onu bilyorum çok korkarım hep yanıktan hemen soguk suya soktum kolunu agladı cok kuzucum tırmandı koynuma egildim heryerini ıslattım neresi yandı anlayamadım şoktan sonra hemen soyduk tezgahın üzerinde kolu az kızarık başka yerinde yoktu hemen soydum güzelce bal mumu kremi var vurukalra felan iyi gelir hemen acısını alan onu sürdüm yok bişey diyip giydirdik ( akşamına meyve yerken üzerini pisletti diye çıakrdık üstünü bide ne göreyim su toplamış patlamış yavrum ben hiç bakmadım bişey olmadı diye çok üzüldüm çok kızdım kendime hemen eşim eczaneden silverdin aldı kuzuma kıyamıyorum başımıza bu geldi çok dikat edin canlar elleri çok uuzadı bunların (

teşekkür ederiz teyzesi... kapkara doğan kızım sarı kız oldu :)
cok şanslı mida damaytlar yaşadı süper bi düğün salonunda evlenicekler eh bide bedava düğün erkek anneleri kaçırmaz sizin kızları şaka bi yana minaya maşallah erken dogdu kimse diymeez araya fark attı boyu kilosu kaç oldu canım bizimki 1 yas asısında geen hafta boy 76 kilo 9100 cıktı

yok annemmm babası kızlarını vermicekmişşşşş :) vermem ben onları benim yanımda kalıcaklar diyor.işi zor erkeklerin babayı geçemicekler gibi :) mina hastayken kilo vermişti şimdi 10.100 gr 76 cm de boyu var canım. doktorumuzda erken doğdu ama hiç farkı yok diyor maşallah.. 2 gün önce tam çıktı 1 azı dişi. anamı ağlattı resmen. yeniside şişmiş. bir çıksalarda rahatlasak özgem ya.çok zorlanıyorum iki çocukla.

yazı düşün canım kız kıza gezicez kızçelerimizle iyice yürümeleride güzelleşir dşarda koşup ounarlar çok bunaldık marketle kesmiyo artık acık hava bol gıda alıcamız günleri iple çekiyorum bende yorulmuyo bizim cimcimede iflahımı söküyo hergün :) ama cok şükür uyku eğitimi verdim gördün mü bilmem biz artık nazar degmesin cok mutluyuz rabbime şükürler olsun arada parazit oluyo ama eskiyi hatırlıyorumda şikayet edemem asla :) 11 ay sonra lohusalıktan cıktım ben

Canım bende uyku eğitimine başladım gündüz akşam tamam gece ne yapiyosun deli gibi agliyo yanına al diye o saatte uykulu hiç ugrasamiyorum

Zeyno ya cok gecmis olsun yeni gordum yanigi nasil oldu kuzunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…