Canim gecede ayni sabaha karsi da sut iciriyorum bikac gecedir yatak odamda yatiyorum o cocuk odasinda sabah namazimi kilinca onun odaya yatiyorum uyandiginda bocukumun karsisinda oluyorumCanım bende uyku eğitimine başladım gündüz akşam tamam gece ne yapiyosun deli gibi agliyo yanına al diye o saatte uykulu hiç ugrasamiyorum
Saol canim su toplamis patlamis krem suruyorum gordukce icim aciyoZeyno ya cok gecmis olsun yeni gordum yanigi nasil oldu kuzunun?
Off kiyamam ya...uzulme annesi yakinda gecerSaol canim su toplamis patlamis krem suruyorum gordukce icim aciyo
Çok geçmiş olsun Zeynep e annesi kıyamammm kuzucuğaaaa....kızlar salı gece döndük eviize görümcemdeydik carsamba son kalıcı dogum günü misafirimizide ugurladık :))
dün sabah kahvaltı yaparken zeynep sıkıldı durmadı mama sandalyesinde bende indirdim gitsin oynasın diye oda gitmedi bi keyif cayı daha koy dedi eşim koydum çayları. zeynepte böyle aya kalktı uzanıyo gördüm arkasından tutup cektim ama yetişti cayı tuttu cekti daha yeni koymuştum yandı kuzumun kolu cekmeseydim basından asa yüzüne gelicekti şok oldum resmen herkez bilir en korktugum şeydir(( annem yandı benim çok fena onu bilyorum çok korkarım hep yanıktan hemen soguk suya soktum kolunu agladı cok kuzucum tırmandı koynuma egildim heryerini ıslattım neresi yandı anlayamadım şoktan sonra hemen soyduk tezgahın üzerinde kolu az kızarık başka yerinde yoktu hemen soydum güzelce bal mumu kremi var vurukalra felan iyi gelir hemen acısını alan onu sürdüm yok bişey diyip giydirdik ( akşamına meyve yerken üzerini pisletti diye çıakrdık üstünü bide ne göreyim su toplamış patlamış yavrum ben hiç bakmadım bişey olmadı diye çok üzüldüm çok kızdım kendime hemen eşim eczaneden silverdin aldı kuzuma kıyamıyorum başımıza bu geldi çok dikat edin canlar elleri çok uuzadı bunların (
masallah kocaman olmus.. ilk yasi kutlu olsunteşekkür ederiz teyzesi... kapkara doğan kızım sarı kız oldu :)
ayyy cok gecnis olsun. hatirlar misin bilmem. benim kizimin kolunada yazin cay dokulnystu. seni coook iyi anliyorum. yalniz canim yanlis anlamada ( diger arkadaslar icin de yaziyorum ) ihmal etmemek lazim. madem esin evdeymus keske hemen hastaneye gitseydiniz. bizim de epey ciddi yanmisti. evde silverdin vardi hemen surup hastaneye gittik ama onlar hastanede sivi bir solusyon surup bandajliyorlar. cocugun acisi hemen kesiliyor ve bizim kabarma bile olmadi. kizariklik da hemen geciyor.kızlar salı gece döndük eviize görümcemdeydik carsamba son kalıcı dogum günü misafirimizide ugurladık :))
dün sabah kahvaltı yaparken zeynep sıkıldı durmadı mama sandalyesinde bende indirdim gitsin oynasın diye oda gitmedi bi keyif cayı daha koy dedi eşim koydum çayları. zeynepte böyle aya kalktı uzanıyo gördüm arkasından tutup cektim ama yetişti cayı tuttu cekti daha yeni koymuştum yandı kuzumun kolu cekmeseydim basından asa yüzüne gelicekti şok oldum resmen herkez bilir en korktugum şeydir(( annem yandı benim çok fena onu bilyorum çok korkarım hep yanıktan hemen soguk suya soktum kolunu agladı cok kuzucum tırmandı koynuma egildim heryerini ıslattım neresi yandı anlayamadım şoktan sonra hemen soyduk tezgahın üzerinde kolu az kızarık başka yerinde yoktu hemen soydum güzelce bal mumu kremi var vurukalra felan iyi gelir hemen acısını alan onu sürdüm yok bişey diyip giydirdik ( akşamına meyve yerken üzerini pisletti diye çıakrdık üstünü bide ne göreyim su toplamış patlamış yavrum ben hiç bakmadım bişey olmadı diye çok üzüldüm çok kızdım kendime hemen eşim eczaneden silverdin aldı kuzuma kıyamıyorum başımıza bu geldi çok dikat edin canlar elleri çok uuzadı bunların (
Canim zeynebe cok gecmis olsun...kiyamam ben ona..kızlar salı gece döndük eviize görümcemdeydik carsamba son kalıcı dogum günü misafirimizide ugurladık :))
Yok canim yanlis anlar miyim ihmal etmek degil zaten ona uzuldum gorsen hemen muslugun altina soktum biraz kizarik ti yanmamis cok dedim krem surdum bida aglamadi da sandimki gecti cok kotu oldum ertesi aksam gorunce niye bakmadim diye sucladim kendimi insan bi bakar noldu diye dedim cok uzuldum yoksa gorsem oyle oldugunu gotururdum canim gordugumuzde patlamisti simdi kremliyorum gecer insayyy cok gecnis olsun. hatirlar misin bilmem. benim kizimin kolunada yazin cay dokulnystu. seni coook iyi anliyorum. yalniz canim yanlis anlamada ( diger arkadaslar icin de yaziyorum ) ihmal etmemek lazim. madem esin evdeymus keske hemen hastaneye gitseydiniz. bizim de epey ciddi yanmisti. evde silverdin vardi hemen surup hastaneye gittik ama onlar hastanede sivi bir solusyon surup bandajliyorlar. cocugun acisi hemen kesiliyor ve bizim kabarma bile olmadi. kizariklik da hemen geciyor.
allah korumus umarim birdaha kimsenin basina gelmez...
canim sakinan goze cop batiyor iste.. krem surunce uzerini steril gazli bezle cok siki olmayacak sekilde kapat canim.Yok canim yanlis anlar miyim ihmal etmek degil zaten ona uzuldum gorsen hemen muslugun altina soktum biraz kizarik ti yanmamis cok dedim krem surdum bida aglamadi da sandimki gecti cok kotu oldum ertesi aksam gorunce niye bakmadim diye sucladim kendimi insan bi bakar noldu diye dedim cok uzuldum yoksa gorsem oyle oldugunu gotururdum canim gordugumuzde patlamisti simdi kremliyorum gecer ins
Bizimki evi terkedicem diye tutturdu valiz filan hazirliodu bir ara.simdi evde vagecti herhalde...valla cocuk evlilikleri kurtarmak surda dursun mutlu giden evliliği bozuyor
Noldu canim hayirdir iyi misinizBizimki evi terkedicem diye tutturdu valiz filan hazirliodu bir ara.simdi evde vagecti herhalde...valla cocuk evlilikleri kurtarmak surda dursun mutlu giden evliliği bozuyor
Evris çok özür dilerim canim. Oğlumun hastaligindan
geçmişi tam okuyamiyordum. Çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun. Ben sağlık ocaginda hem rotayi hem menenjiti sordum her ikisinde de gerek yok sağlık bakan liginin asilari gayet iyi , menenjiti zaten yapıyoruz, rotaya da gerek yok diyorlar. Sonra boyle olunca da bizim icimiz aciyor.
Cok gecmis olsunYok canim yanlis anlar miyim ihmal etmek degil zaten ona uzuldum gorsen hemen muslugun altina soktum biraz kizarik ti yanmamis cok dedim krem surdum bida aglamadi da sandimki gecti cok kotu oldum ertesi aksam gorunce niye bakmadim diye sucladim kendimi insan bi bakar noldu diye dedim cok uzuldum yoksa gorsem oyle oldugunu gotururdum canim gordugumuzde patlamisti simdi kremliyorum gecer ins
Bizde öyle valla okadar çok tartistikki oğlum olalı halende devamahhh ahh biz kadinlar evlenince dogurmadan anne oluyoruz. cocuk gibi bu kocalar. hiiiic sikintiya gelemiyorlar.
gercektende cocuk evlilik dengelerini degistiriyor canim. biz 10 yillik evliyiz su son 1 yildaki kadar hiiiic tartismamistik.. amaaa zamanla taslar yerine oturacak canim. aile olmak boyle bisey iste.. sen icini karartma olur boyle arada....
Lip bende inanmıyorum doru soledin vallaBizimki evi terkedicem diye tutturdu valiz filan hazirliodu bir ara.simdi evde vagecti herhalde...valla cocuk evlilikleri kurtarmak surda dursun mutlu giden evliliği bozuyor
Pınar ben yurtdisindayim o yüzdenCanim bize iki kol bir bacak yapildi? Yerlere gore farklı mi oluyor acaba
Bunların cogumu boleYa kizlar instag... da derinin mama gunlugu diye birsey var gordunuz mu 15 aylik derin buyuk adam gibi yemek yiyor.onu gordum bizim kiza da uygulamaya baslayim dedim ben sinir krizi gecirdim esim bagirdi minnak agladi salya sumuk ben kizdim cocuga zorla yemek yedirdim daha da agladi ben dayanamadim kalktim masadan babasi bakiyor su an ama minnak cok memnuniyetsiz mizildama sesi geliyor arada. biz bu yemek yeme meselesinden kavga edip duruyoruz ya napacam bilmiom...
Bugun pasta siparişini verdik pinarimDoğum günleri yapilmis, allah düğünlerini göstermeyi nasip etsin. Yasak hayal hazirliklar ne alemde cxanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?