2014 Şubat Anneleri

Masallah muhammede

Demekki kaşığı ne vermeli dökse de atsada

Ver seninkide nisanciligi ogreniyodur :) bende valumlu tabak ariyorum fiydirtilamasin diye
Aaa öyle tabak varsa bende alım ıy olur

Kasiginda ele yapisani olsun atmasin

Kis haksever im çok firlatiyo ne bulursa

Şunu farkettim ses çıkartılması ni seviyo

Zevk aliyo yere pat diye düşen nesnenin sesini

Bide çok sinirli o zamanda firlatiyo

Kisceler bebeniz bişeyi vermeyince yada oyuncaklar oynarken istediği olmayınca ne yapiyo sinirleniyomu

Benim oğlan önce bağırarak kendini yere atiyo

Karnı üstünde yine bağırarak arka arka kayiyo laminat ustunde

Alt Komşu geçen şikayete geldi çocuğun çok bagiriyo rahatsız oluyoz diye

Allam bide her çocuk aynı sanki şikayetçi komşu bende 3 tane büyüttüm senin çocuk gibi değildi diyo.napim hayret bişey agzinimi bantlı m 1 yaşındaki bebenin. .aklı da ermiyoki dur yapma bağırma desem

Bide polis çağırrım diyo

Çağır dedim

Uyurken tipa tak kulagina dedim

Bak bide alay geciyon diyo

anaaaam komsuya bak. yav merak ettim turk mu alman mi komsun

aynen canım lip konu açınca dökelim içimizi dedik...vakumlu tabak nasıl bişey ben bilmiyorum canım nerede satılıyor biz plastik yada bakır kullanıyoruz

Ay aynen konusunca konusuyon susunca konussana oluyo dengesiz ler muhtemelen lipcim barismistir bizim eskiler hortladi; )
şimdi yasakhayalcim şöyle oluyor istiyor vermiyorum çığlık atıyor hayır diyorum bu sefer kafasını kanepe dayayıp ağlıyor yine hayır deyince kendini yere parkeye atıyor ben kendine zarar vermesin diye arkasına geçiyorum ama asla istediğini vermiyorum sakinleşince eline veriyorum yada hiç vermiyorum bunun zaaf olduğunu düşünüp kullansın istemiyorum el kadar bebek bizi kullanıyor valla.

valla biri konu açsın diye bekliyormuşuz resmen
kizlar hepimiz de kocalardan yana amma doluymusuz haa. lip bahane oldu :)) o da barismistir zaten simdiye kadar :))

kızlar içinizde kurabiye yapmayı bilen var mı kalıptan çıkarmalı olanlardan şekilli nette pek güvenli olmuyor tarifler.

Aaaa reyyan senin oğlun da aynısını yapiyomus yere atiyo mus kendini. .korkuyordum bi benim oğlan mi yapiyo diye..babası da çok sinirli ne olacak belli deyince moralim bozuluyor du

Demekki bazı bebekler bunu yapiyomus

normal Bi hareket demekki

Ben mecburiyetten her isteğini yapiyorum

Çünkü komşu başıma bela olmasın diye

Çünkü çok bagiriyo herseyi firlatiyo oglum

canım aynısı ben komşudan yana şanslıyım kendisinin bizden daha çok bağıran ve sürekli ağlayan bir kızı var yani asla şikayete gelemez ama almanlar çok ciddi tehlike ne yapar bilemem.bide her istediği yapma canım sonra baş edemezsin ben bırakıyorum bağırıyor sonra yorulup yine anne diye yanına geliyor çok kızarsa mama sandalyesine koyuyorum orda bir yere vuramıyor kendini en son hadi canım yapalım diyip sarılıyoruz birbirimize biz.

Ama yapmasam dakikalarca bişey yapmissim gib i agliyo geçer kadın zaten takmış bize çocuğa bakiyo sürekli agliyo der allah korusun bole yüzlerce çocuk aileden alınıyor tabi ona inanırlar sa

Bak yine muhammed ali mama sandalyesinde duruyomus o anda koysam bile benimki evi başıma geçirir catlayana dek ağlar bağırır

Bazen okadar hirslaniyoki kucakta bile susmuyo tepiniyo

Sabah seni görsün diye onun yanina gidiyorsun ya sörf korkmasın üzülmesin ve seni gördüğünde sevindim diye, annelik iste boylke bir şey kim sicak yatagi varken sörf o mutlu olsun diye başka yerde yatar ki?

Yasakhayal canim bizim kide bu sira oyle yapiyo direk istedigi bisey olsun diye ciglik atiyo ben sakin olmaya calisiyorum egilip goz temasi kuruyorum gozume bakincada ne istiyosun diyorum bi afalliyo istedigi seyi gostermeye calisiyo bisey istiyosa. Bazen olmucak biseyi elinde goruyorum hemen yanina gidince kaciyo elinden alincada agliyo geri atiyo kendini tak diye bida cani aciyo daha cok agliyo gecen hafta basladi bibu bende kafasi vurmadin diye hemen sariliyodum fekan baktim tak tak atiyo kendini bikere ayaktayken atti agladi hic bakmadim susunca sevdim kucama aldim bida yapmadi bence bikac kere bakma bida yapmaz su siralar huy edinmek icin bizi yokluyolar taviz verme daha 2 yas sendromu var :) 4:yasina kadar ne kadar az ters dusersek omrumuz o kadar rahat gecicek bildiklerimi uygulamaya calisiyorum ben gercekten ise yariyo. 4 yasina kadar hayir kelimesini cok kullanmanak gerekiyo aslinda yanlis bisey yaptiginda ilgisini dagitmak bazi durumlardada gormemezlikten gelmek lazim. Bizimki mutfak dolaplarimi cok bosaltiyodu hayor yyapma dilim yoruluyodu gecen dedim bosuna konusma ozge o acti ben kapattim o acti ben kapattim ama kac kere saymadim baya surdu en son ciglik atti hic tepki vermedim oturdu kendini atti agladi bende dondum arkami gittim pesimden geldi birakti simdi mutfaga gidelim acmiyo dolaplari. Bulasik makinasi yerlestirirken yardim ediyo bana makinadan alip bana veriyo

Nasi bisi bilmiyorum bulsam bende alicam icat etmislerdir diye umut ediyorum tapir da var galiba da indirimde 55 tl cok pahali. Yazi beklicem sanisanirim firlata firlata ogrencek balkonda :)))

merhaba kızlar nasılsınız girmeyeli baya oldu sayfalar çok ilerlemiş son birkaç taneye baktım doğum günü geçen tüm prens ve prenseslerin yeni yaşı hayırlı olsun bizim de bu gundu doğum günümüz. on beş tatile girerken birçok hayalimiz vardı oğlumu sünnet ettirecekti kson anda bazı sebeplerden dolayı vazgeçtik. iy iki de geçmişiz ben çok şiddetli hastalandım 3 hafta kesintisiz öksürdüm neredeyse sonra oglum hastalandı göğsünde sürekli hırıltı vardı. neyse ikimiz de tam toparlandık okul açıldı ve derken bir iki hafta sonra oğlum ateşlenmeye başladı ama ateş dışında hiç bir belirti yok diş ateşi sanırım çünkü biri çıktı ikincisi direniyor. o yüzden doktora götürmedim ama hemen hemen 5 gün oluyo geçmedi 39.3 kadar en yükseği çıktı gece gündüz çıplak geziyoruz hala da ateşli Allah tüm bebişlere sağlı versn

yasakhayal bebeğin iyileşmiş gözün aydın, haksever size de geçmiş olsun ,eşi kendisine yardımcı olmayan reyyan selinceylin sosyoloji, lip ve başka varsa diğer arkadaşlar inşallah bir an önce eşleriniz dilediğiniz hale bürünür .çünkü onlar en büyük dayanaklarımız .mb cim oğlun iyice toparladı mı . hasan pınar taube evris sizler ve kuzular da iyi mi. kusura bakmayın geçmiş alıntılayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…