- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Masallah muhammedeçok geçmiş olsun allah korumuş.
lip biz aynı tartışmayı geçen hafta yaptık ve eşim iş seyahatine çıktı geldiğinde sizi çok özledim dedi hala kırgınım ama kötü de olalım istemiyorum 5 yıllık evliyim tam 13 yıllık ilişkimiz var lisede başladık biz hiç böyle tartışmalarımız olmazdı çok şaşkınım bana dırdırdan ibaretsin deyip yola çıkmıştı şimdi de eve geliyor bana neden sohbet etmiyorsun benimle diyor yorgunum diyorum hiç yanıt vermiyorum biraz sesimi özlesin diyorum...
sosyoloji canım o taşlar yerine otursa da kavgasız olsa ne güzel olur arkama bakıyorum 1 sene geçti diyorum 1 değil 2 çocugum oldu.
canım sorulara yanıt veriyim anne(bilinçli değil sanırım),baba,mama, bumbum(su),düt(arabası),dıtt(atı var aslında dıkıdık ama dıt diyor) bilinçli kelimeleri
kaşıga ben dolduruyorum kendi ağzına alıyor bide geçenlerde önüne yoğurt koydum kaşıkla kendi kendine ve her yerine dökerek yedi kahkaha atıyordu yerken biraz kirlenmeye göz almak gerekiyor bunun için,bana doğru 5 adım atıyor artık ama daha çok tutunarak yürüyor,saklanan şeyleri anında buluyor bide sorduğum şeyleri göstermeye başladı kurbaga nerde diyorum yada düt nerde diyorum felan.
selincim bunlarda geçecek ama zamanda geçiyor valla ben evde çok bunaldım diye dışarı çıkmak istedim sadece yarım saat marketi gezdik evi geldik muhammed hastalandı senin gezme hevesin bebeği hasta etti dedi nasıl kızdı sonra dr hafifi bişeycik yok dedi ama kalp kırıldı sonra özür nazır geçti mi geçmiyor işte....
Aaa öyle tabak varsa bende alım ıy olurVer seninkide nisanciligi ogreniyodur :) bende valumlu tabak ariyorum fiydirtilamasin diye
anaaaam komsuya bak. yav merak ettim turk mu alman mi komsunAllam bide her çocuk aynı sanki şikayetçi komşu bende 3 tane büyüttüm senin çocuk gibi değildi diyo.napim hayret bişey agzinimi bantlı m 1 yaşındaki bebenin. .aklı da ermiyoki dur yapma bağırma desem
Bide polis çağırrım diyo
Çağır dedim
Uyurken tipa tak kulagina dedim
Bak bide alay geciyon diyo
Alamananaaaam komsuya bak. yav merak ettim turk mu alman mi komsun
şimdi yasakhayalcim şöyle oluyor istiyor vermiyorum çığlık atıyor hayır diyorum bu sefer kafasını kanepe dayayıp ağlıyor yine hayır deyince kendini yere parkeye atıyor ben kendine zarar vermesin diye arkasına geçiyorum ama asla istediğini vermiyorum sakinleşince eline veriyorum yada hiç vermiyorum bunun zaaf olduğunu düşünüp kullansın istemiyorum el kadar bebek bizi kullanıyor valla.Ay aynen konusunca konusuyon susunca konussana oluyo dengesiz lermuhtemelen lipcim barismistir bizim eskiler hortladi; )
Kisceler bebeniz bişeyi vermeyince yada oyuncaklar oynarken istediği olmayınca ne yapiyo sinirleniyomu
Benim oğlan önce bağırarak kendini yere atiyo
Karnı üstünde yine bağırarak arka arka kayiyo laminat ustunde
Alt Komşu geçen şikayete geldi çocuğun çok bagiriyo rahatsız oluyoz diye
kizlar hepimiz de kocalardan yana amma doluymusuz haa. lip bahane oldu :)) o da barismistir zaten simdiye kadar :))
anacim vallahi cagirir polisi bunlar. turk olsaydi en fazla elini beline koyup kapina dayanip kavga ederdi :))Alaman
Aaaa reyyan senin oğlun da aynısını yapiyomus yere atiyo mus kendini. .korkuyordum bi benim oğlan mi yapiyo diye..babası da çok sinirli ne olacak belli deyince moralim bozuluyor duaynen canım lip konu açınca dökelim içimizi dedik...vakumlu tabak nasıl bişey ben bilmiyorum canım nerede satılıyor biz plastik yada bakır kullanıyoruz
şimdi yasakhayalcim şöyle oluyor istiyor vermiyorum çığlık atıyor hayır diyorum bu sefer kafasını kanepe dayayıp ağlıyor yine hayır deyince kendini yere parkeye atıyor ben kendine zarar vermesin diye arkasına geçiyorum ama asla istediğini vermiyorum sakinleşince eline veriyorum yada hiç vermiyorum bunun zaaf olduğunu düşünüp kullansın istemiyorum el kadar bebek bizi kullanıyor valla.
valla biri konu açsın diye bekliyormuşuz resmen
canım aynısı ben komşudan yana şanslıyım kendisinin bizden daha çok bağıran ve sürekli ağlayan bir kızı var yani asla şikayete gelemez ama almanlar çok ciddi tehlike ne yapar bilemem.bide her istediği yapma canım sonra baş edemezsin ben bırakıyorum bağırıyor sonra yorulup yine anne diye yanına geliyor çok kızarsa mama sandalyesine koyuyorum orda bir yere vuramıyor kendini en son hadi canım yapalım diyip sarılıyoruz birbirimize biz.Aaaa reyyan senin oğlun da aynısını yapiyomus yere atiyo mus kendini. .korkuyordum bi benim oğlan mi yapiyo diye..babası da çok sinirli ne olacak belli deyince moralim bozuluyor du
Demekki bazı bebekler bunu yapiyomus
normal Bi hareket demekki
Ben mecburiyetten her isteğini yapiyorum
Çünkü komşu başıma bela olmasın diye
Çünkü çok bagiriyo herseyi firlatiyo oglum
Ama yapmasam dakikalarca bişey yapmissim gib i agliyo geçer kadın zaten takmış bize çocuğa bakiyo sürekli agliyo der allah korusun bole yüzlerce çocuk aileden alınıyor tabi ona inanırlar sacanım aynısı ben komşudan yana şanslıyım kendisinin bizden daha çok bağıran ve sürekli ağlayan bir kızı var yani asla şikayete gelemez ama almanlar çok ciddi tehlike ne yapar bilemem.bide her istediği yapma canım sonra baş edemezsin ben bırakıyorum bağırıyor sonra yorulup yine anne diye yanına geliyor çok kızarsa mama sandalyesine koyuyorum orda bir yere vuramıyor kendini en son hadi canım yapalım diyip sarılıyoruz birbirimize biz.
Sabah seni görsün diye onun yanina gidiyorsun ya sörf korkmasın üzülmesin ve seni gördüğünde sevindim diye, annelik iste boylke bir şey kim sicak yatagi varken sörf o mutlu olsun diye başka yerde yatar ki?Noldu kuzum
Sabah seni görsün diye onun yanina gidiyorsun ya sörf korkmasın üzülmesin ve seni gördüğünde sevindim diye, annelik iste boylke bir şey kim sicak yatagi varken sörf o mutlu olsun diye başka yerde yatar ki?
Nasi bisi bilmiyorum bulsam bende alicam icat etmislerdir diye umut ediyorum tapir da var galiba da indirimde 55 tl cok pahali. Yazi beklicem sanisanirim firlata firlata ogrencek balkonda :)))aynen canım lip konu açınca dökelim içimizi dedik...vakumlu tabak nasıl bişey ben bilmiyorum canım nerede satılıyor biz plastik yada bakır kullanıyoruz
şimdi yasakhayalcim şöyle oluyor istiyor vermiyorum çığlık atıyor hayır diyorum bu sefer kafasını kanepe dayayıp ağlıyor yine hayır deyince kendini yere parkeye atıyor ben kendine zarar vermesin diye arkasına geçiyorum ama asla istediğini vermiyorum sakinleşince eline veriyorum yada hiç vermiyorum bunun zaaf olduğunu düşünüp kullansın istemiyorum el kadar bebek bizi kullanıyor valla.
valla biri konu açsın diye bekliyormuşuz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?