kızlar ben sizinle çok üzülüp vicdan azabı çektiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. belki daha önce konuşulmuştur. ben bazen oğluma bağırıyorum. mesela en son 10-15 dakika önce emir mete mutfaktaydı. het gittiğinde nerede tehlikeli bir şey var onu bulur. 10-15 dakika öncede mutfak baya karışıktı. o gelince ben "hayır, geri dön" diye bağırınca ya kızmamdan ya da anladığından geri döndü. ama o kadar mahsumdu ki. anında 10 saniye sonra içim acıdı. mesela bazen acaip huysuzlanıyor. sürekli bağıra bağıra ağlıyor. bende "sus oğlum artık yetti" şeklinde bağırıyorum. yine 1 dakika sonra içim acıyor. bu ara ara oluyor ama içim çok kötü oluyor yinede. siz böyle bir şey yaptınız ya da yapıyor musunuz? nasıl önlem alıyorsunuz?
Canim ben de de oluyor. Önceleri hep tehlikeye gidiyordu, sanki biliyordu illa oraya gidiyordu. Basit önlemler aldim evin biraz düzenini değiştirdin, enerjisini bosaltabilecegi alanlar yarattim, hem de merakini giderebilsin diye. Mesela toptan temizlik yapamiyorum, merakli illa bakacak, supurgeyi tutacak, vileda ile silecek ya da toz alacakben de oyunla onu kandiriyorum, mehmet ali beni bulamaz diyorum o beni aramaya basliyor hedef beni bulmak ben o sirada ufak da olsa bisey yapıyorum. Beni bulunca da ziplayip alkis ogluma, Aferin diyip odullendiriyorum, sonra başka bir odaya gidip yine memet ali beni bulamaz diyorum, bu boyle sürüyor hem o oynuyor, hem de ben is yapıyorum. İnanir misin yemeği de boyle yapıyorum. Gide gele mutfaktaysak oyun istemiyorsa sikildiysa hemen eline bir farklı nesne , mesela miknatisli dolap susunu veriyorum bir iki ben çekip alip yapistiriyorum, o bununla iki dakika oynarken ben tehlikeli ne varsa onu hallediyorum.bunun dişinda mesela yatagimizin etreafi sivri o yüzden yorgani asagiya cekiyorum sivri yerleri kapatiyorum böylelikle ama ben daha çok uykusu varken uyumamasina kiziyorum, o zamanlar sert cikiyorum o da bunu anlayip uykuya daliyor, uyuyunca da keşke Uyansa da sevsem diyorum biliyorum cogunu hatta belki de daha iyisini yapıyorsun. Biz insaniz unutma hata yapabiliriz. Kizmamiz bizim için bir hata, onun içinse geleceğin şekillenmesi. Bu yüzden bebegime bazen onu bir daha goremeyecekmisim gibi bakip, kokluyorum.sende unutma yasadigimiz an en son animiz olabilir.
kızlar ben sizinle çok üzülüp vicdan azabı çektiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. belki daha önce konuşulmuştur. ben bazen oğluma bağırıyorum. mesela en son 10-15 dakika önce emir mete mutfaktaydı. het gittiğinde nerede tehlikeli bir şey var onu bulur. 10-15 dakika öncede mutfak baya karışıktı. o gelince ben "hayır, geri dön" diye bağırınca ya kızmamdan ya da anladığından geri döndü. ama o kadar mahsumdu ki. anında 10 saniye sonra içim acıdı. mesela bazen acaip huysuzlanıyor. sürekli bağıra bağıra ağlıyor. bende "sus oğlum artık yetti" şeklinde bağırıyorum. yine 1 dakika sonra içim acıyor. bu ara ara oluyor ama içim çok kötü oluyor yinede. siz böyle bir şey yaptınız ya da yapıyor musunuz? nasıl önlem alıyorsunuz?
çok büyük geçmişler olsun inşallah bir daha hastalanmazsınız.Nasi bisi bilmiyorum bulsam bende alicam icat etmislerdir diye umut ediyorum tapir da var galiba da indirimde 55 tl cok pahali. Yazi beklicem sanisanirim firlata firlata ogrencek balkonda :)))
canım kitabı keceden felan sen yap çok para verme hazıra alışmasın şimdidenmerhaba kızlar nasılsınız girmeyeli baya oldu sayfalar çok ilerlemiş son birkaç taneye baktım doğum günü geçen tüm prens ve prenseslerin yeni yaşı hayırlı olsun bizim de bu gundu doğum günümüz. on beş tatile girerken birçok hayalimiz vardı oğlumu sünnet ettirecekti kson anda bazı sebeplerden dolayı vazgeçtik. iy iki de geçmişiz ben çok şiddetli hastalandım 3 hafta kesintisiz öksürdüm neredeyse sonra oglum hastalandı göğsünde sürekli hırıltı vardı. neyse ikimiz de tam toparlandık okul açıldı ve derken bir iki hafta sonra oğlum ateşlenmeye başladı ama ateş dışında hiç bir belirti yok diş ateşi sanırım çünkü biri çıktı ikincisi direniyor. o yüzden doktora götürmedim ama hemen hemen 5 gün oluyo geçmedi 39.3 kadar en yükseği çıktı gece gündüz çıplak geziyoruz hala da ateşli Allah tüm bebişlere sağlı versn
Bugün forumu okuduktan sonra carsiya cikmistik kitapligin koselerine koselik alicaktik senin dedigin tabaklardan gordum 35 liraydi galiba pahali geldi almak istemedim sonra bebegimin ilk kitabi diye dokulu kitaplar vardi cok istiyordum ama küçücük kitap 20 liraydi yine almadim nette arastiricam
geçmiş olsun kırmızı et yedirin kemik suyu çorba yapın inş düzelir çabucak.SAOL CANIM
canım evet pahalı tabaklar 35 iyimiş ben indirimde 55e gördüm ok ya şurda bikaç ay kulanıcaklar
doku kitabı içinde kendin apabilirsin canım zaten sanırım o dönemi geçmek üzereler herşeyi almak şart değil onlar olmadanda herşeyi ögrenirler merak etme ben kızıma keseler yapmak istiyorum her keseye ayrı şey koyucam senin dedign gb dokuları hissetmesi için...
bide kapaklardan pano yapıcam çeşitli kapakları takıp acıp kapatıcak fermuar düğme dikicem yastık yapıcam aklımda bunarda fırsat bulamıyorum :))
ben çok yoruluyorum ve bağırıyorum seonra beraber ağlıyoruz bu ara daha sakinim sayı sayıyorum yada başka iş yapıyorum sakinleşmek için.Merhaba anneler kizimda asiri derecede kansizlik cikti cok uzgunum degisik bi ilaca basladik insallah duzelir foruma ugrayamiyorum elimde teli gorunce firlatip atiyo
ooo çok zor olmuş valla allah yardımcın olsun bizim eline proşür alınca ben anlatıyorum bak ellektrikli süpürge aaa bak matkap bak şu felan diye toplasan 3 dk sonra eline alıp bir güzel yırtıyor her yere atıyor arkamı dönersem de ağzından topluyorum bende fırsat bulursam oğluma pano yapmak istiyorum mukavvaya yapıştırıcam hayvan resmi bizim resmimiz belki çabuk öğrenirkızlar ben sizinle çok üzülüp vicdan azabı çektiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. belki daha önce konuşulmuştur. ben bazen oğluma bağırıyorum. mesela en son 10-15 dakika önce emir mete mutfaktaydı. het gittiğinde nerede tehlikeli bir şey var onu bulur. 10-15 dakika öncede mutfak baya karışıktı. o gelince ben "hayır, geri dön" diye bağırınca ya kızmamdan ya da anladığından geri döndü. ama o kadar mahsumdu ki. anında 10 saniye sonra içim acıdı. mesela bazen acaip huysuzlanıyor. sürekli bağıra bağıra ağlıyor. bende "sus oğlum artık yetti" şeklinde bağırıyorum. yine 1 dakika sonra içim acıyor. bu ara ara oluyor ama içim çok kötü oluyor yinede. siz böyle bir şey yaptınız ya da yapıyor musunuz? nasıl önlem alıyorsunuz?
Kizlar bugun alisvris merkezine gittik ayaklarimin altindan ates fiskiriyo suan belim ayrildi resmen hic oturmadi bebek arabadina kucagimdada durmuyo deli gb agliyo yurucem diye ortaligi birbirine katti hep yurudu kiloda yok 2 karis boy herkez bize bakti pesinde kosarken oldum bayilcam sandim bisa tovbe gitmem cok yoruldum( bide ooyuncakciya girdik agladi yirtti kendini herseyi istiyo vermeyince deliriyo hemen ciktik kostur kostur puffff kitap almam lazim di onada alim dedim sert yapraklilardan kucuk aldim kasaya gidene kadar kalin seyi yemis (( hic kitapla oyoynamayi incelemeyi bilmiyo sizinkiler nabiyo? Oyun alanina soktuk cok mutluydu orda tirtila bindi hani tren gb dolastirilanlara sanki buumus herseye yetti ben bittim o yorulmadi
Lip ınstagramda tam olarak derinin mama Günlüğümumu yazınca çıkıyo bulamadım ben
Kizlar bugun alisvris merkezine gittik ayaklarimin altindan ates fiskiriyo suan belim ayrildi resmen hic oturmadi bebek arabadina kucagimdada durmuyo deli gb agliyo yurucem diye ortaligi birbirine katti hep yurudu kiloda yok 2 karis boy herkez bize bakti pesinde kosarken oldum bayilcam sandim bisa tovbe gitmem cok yoruldum( bide ooyuncakciya girdik agladi yirtti kendini herseyi istiyo vermeyince deliriyo hemen ciktik kostur kostur puffff kitap almam lazim di onada alim dedim sert yapraklilardan kucuk aldim kasaya gidene kadar kalin seyi yemis (( hic kitapla oyoynamayi incelemeyi bilmiyo sizinkiler nabiyo? Oyun alanina soktuk cok mutluydu orda tirtila bindi hani tren gb dolastirilanlara sanki buumus herseye yetti ben bittim o yorulmadi
ikinizede geçmiş olsun canım. dişten diye umut ediyorum ama 39.3 biraz yüksek geldi bana.merhaba kızlar nasılsınız girmeyeli baya oldu sayfalar çok ilerlemiş son birkaç taneye baktım doğum günü geçen tüm prens ve prenseslerin yeni yaşı hayırlı olsun bizim de bu gundu doğum günümüz. on beş tatile girerken birçok hayalimiz vardı oğlumu sünnet ettirecekti kson anda bazı sebeplerden dolayı vazgeçtik. iy iki de geçmişiz ben çok şiddetli hastalandım 3 hafta kesintisiz öksürdüm neredeyse sonra oglum hastalandı göğsünde sürekli hırıltı vardı. neyse ikimiz de tam toparlandık okul açıldı ve derken bir iki hafta sonra oğlum ateşlenmeye başladı ama ateş dışında hiç bir belirti yok diş ateşi sanırım çünkü biri çıktı ikincisi direniyor. o yüzden doktora götürmedim ama hemen hemen 5 gün oluyo geçmedi 39.3 kadar en yükseği çıktı gece gündüz çıplak geziyoruz hala da ateşli Allah tüm bebişlere sağlı versn
canım emir mete genelde tava, kaşık, tabak, bardak gibi şeylerle oynamayı seviyor ama bazende illada tehlikeli şeyler olacak. prizlere parmağını sokuyordu. kapak taktırdık. benim temizliğimde sizin kine benzer. bazen bir odaya gidiyorum, o beni ararken viladayla iki siliyorum. o geliyor. sonra biraz farklı şeylerle dikkatini dağıtıyorum şöyle böyle bitiyor temizlik. bend artık sayı sayıcam. birde daha sakin olmaya çalışacağım.Canim ben de de oluyor. Önceleri hep tehlikeye gidiyordu, sanki biliyordu illa oraya gidiyordu. Basit önlemler aldim evin biraz düzenini değiştirdin, enerjisini bosaltabilecegi alanlar yarattim, hem de merakini giderebilsin diye. Mesela toptan temizlik yapamiyorum, merakli illa bakacak, supurgeyi tutacak, vileda ile silecek ya da toz alacakben de oyunla onu kandiriyorum, mehmet ali beni bulamaz diyorum o beni aramaya basliyor hedef beni bulmak ben o sirada ufak da olsa bisey yapıyorum. Beni bulunca da ziplayip alkis ogluma, Aferin diyip odullendiriyorum, sonra başka bir odaya gidip yine memet ali beni bulamaz diyorum, bu boyle sürüyor hem o oynuyor, hem de ben is yapıyorum. İnanir misin yemeği de boyle yapıyorum. Gide gele mutfaktaysak oyun istemiyorsa sikildiysa hemen eline bir farklı nesne , mesela miknatisli dolap susunu veriyorum bir iki ben çekip alip yapistiriyorum, o bununla iki dakika oynarken ben tehlikeli ne varsa onu hallediyorum.bunun dişinda mesela yatagimizin etreafi sivri o yüzden yorgani asagiya cekiyorum sivri yerleri kapatiyorum böylelikle ama ben daha çok uykusu varken uyumamasina kiziyorum, o zamanlar sert cikiyorum o da bunu anlayip uykuya daliyor, uyuyunca da keşke Uyansa da sevsem diyorum biliyorum cogunu hatta belki de daha iyisini yapıyorsun. Biz insaniz unutma hata yapabiliriz. Kizmamiz bizim için bir hata, onun içinse geleceğin şekillenmesi. Bu yüzden bebegime bazen onu bir daha goremeyecekmisim gibi bakip, kokluyorum.sende unutma yasadigimiz an en son animiz olabilir.
canım çocukla dışarı çıkmak çok zor. 1-2 hafta önce avm'ye gidelim dedik ama bir şey anlamadık. oyun alanında bile durmadı. zaten 20-25 dakika ancak gezebildik. kucakta durmaz, bebek arabasında durmaz, market arabası bile aldık onda 5 dk durdu durmadı yine sıkıldı. zor zar eve geldik. bittim oda bitti bende.Meraba kızlar benim kız da bu aralar çok huysuz her gördüğünü istiyor vermeyince sinirlenip ağlıyor hep tehlikeli şeylere gidiyor korkuyorum .küçük sandalyesi vardı abisinin anasınıfı giderken kullandığı onun üzerine çıkıp oturuyor üzerindeyken ayağa kalkmaya çalışıyor öf yorumluyorum valla peşinde sürekli de mız mız soğuk olunca dışarı da çıkamadım sıkıldı iyice bendedoğum günümüz 25 Şubat ama Mart in içinde kutlucaz Kızkardeşim şehir dışında o nun da küçük bebeği var havalar biraz isinsin öyle yapalım dedik bakalım ben de bu arada kızımın tutusunu ve badisini bitirdim diger hazirliklari da elimde yapıyorum oyle olunca vakit aldı biraz
canım çok güzelmiş...Eki Görüntüle 1427700 İşte kıyafetimiz eklemeye yeni fırsat bulabildim
ay canım bizimde eskiden daha çok gibiydi. şimdi daha az ve bende kendimi frenlemeye çalışıyorum. sinirlenince içim içimi yiyiyor.saol canim cok sukur iyi az bisey kaldi yara pet sise kapagi kadar yok ins orasida gecer iz kalmaz
ya sabir diye bardigim cok oluyo(( eskiden cok daha fazlaydi sabirsiz bi insanim ben zaten cok aceleci felan cabuk sinirleniyorum sonra cok uzulsemde (( artik daha iyiyiz tehlikelu seylerde kiziyorum. Surekli ev topluyorum o uyuyunca bende uyuyorum yoksa cok yorgun ve agresif oluyorum tahammul gucum kalmiyo ( daha bunlar iyi gunleeimiz bide annelik sabir demek cok uzuluyorum surekli kendimi frenlemeye calisiyorum
harika olmus canim
ay canım bende yaşamıştım. 20-25 dakika durabildik. kıyafetleri çekiştiriyor, oyuncakları alıyor, oyun alanında 5 dakika durdu. sonra yırttı kendini çıktık hemen. eve gelince oda bitti bende o uyudu tabi ama ben uyumadım<. canım çıktı.Kizlar bugun alisvris merkezine gittik ayaklarimin altindan ates fiskiriyo suan belim ayrildi resmen hic oturmadi bebek arabadina kucagimdada durmuyo deli gb agliyo yurucem diye ortaligi birbirine katti hep yurudu kiloda yok 2 karis boy herkez bize bakti pesinde kosarken oldum bayilcam sandim bisa tovbe gitmem cok yoruldum( bide ooyuncakciya girdik agladi yirtti kendini herseyi istiyo vermeyince deliriyo hemen ciktik kostur kostur puffff kitap almam lazim di onada alim dedim sert yapraklilardan kucuk aldim kasaya gidene kadar kalin seyi yemis (( hic kitapla oyoynamayi incelemeyi bilmiyo sizinkiler nabiyo? Oyun alanina soktuk cok mutluydu orda tirtila bindi hani tren gb dolastirilanlara sanki buumus herseye yetti ben bittim o yorulmadi
canım ben sürekli hayır demiyorum tabiki ama ocağın önünde durunca birde elini yukarı uzatınca içim ürperdi, o sinirle bağırdım.Hemen de dudak büküyorlar ya dimi canım bence inciticek kadar bağırmamalısın mesela ben hayırı gerektiğinde kullanırım hep hayır dersem önemini yitirebilir Bu dönem biraz sıkıntılı onlarla yaşamaya alışıcaz.Serbestlik olacak tabi özgür olmalılar anne kontrolünde...Canım önümüz yaz atarız kendimizi sokağa biraz daha sabır...
Sevgini ne kadar da güzel ifade etmişsin
tünaydın canım. sabah giremedim.Bu saatte günaydın diyeyim
Bi girip bakayım dedim geçmişe döneceğim kız uyanmazsa
canım sayınca insan sakinler her halde. bir daha böyle bir şey olursa deneyeceğim. insan çok üzülüyor.Ah canım olmaz mi.
Bazen çıldırıyorum yeter diye bağırıyorum sonra üzülüyorum
Çözümü şöyle buldum gerildiğimde hemen eşime satıyorum, Yada içimden sayıyorum 10 kadar işte
canım bende başlamayı düşünüyorum. ikimizede kolay gelsin. çok uykusu gelirse kendisi uyuyakalıyor ama hayatında 2-3 kez oldu.Uyku eğitimi veremiyorum ya delircem uyumuyo yatağında ille ayak kucak suan sinirden çatliyorum
canım sayınca insan sakinler her halde. bir daha böyle bir şey olursa deneyeceğim. insan çok üzülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?