Herkese merhaba evde netim yoktu yazamiyordum artik bende varim kizum 12 subat dogumlu
gebeligimde forumda vardim sonradan
bakamadim
Aaa hatırlıyorum seni.. Bende epeydir yoktum geri geldim :)
canım merhaba. bebişinin ismi ne acaba?Herkese merhaba evde netim yoktu yazamiyordum artik bende varim kizum 12 subat dogumlu gebeligimde forumda vardim sonradan bakamadim
canım benim oğlumun doğumbünü 27 şubat. 3 marrta kontrol olacak. benim oğlum normal sayılabilir. iştahlı ama yakıyor. çok haraketli.Hosgeldik o zamanbebeklerinizin kilo ve boylari nasil biz kan ve idrar verdik zayif biraz sonuclar haftaya bakalim doktor ne diyecek
canım merhaba. bebişinin ismi ne acaba?
Kilo çıplak 10.370 gr di boy 80 di superisiHosgeldik o zamanbebeklerinizin kilo ve boylari nasil biz kan ve idrar verdik zayif biraz sonuclar haftaya bakalim doktor ne diyecek
Cok guzel isim
Canim dogum gununuz nasil gectiKilo çıplak 10.370 gr di boy 80 di superisi
Masalllah zeynebeee yerim ben onu....Eki Görüntüle 1428663 Eki Görüntüle 1428664 Eki Görüntüle 1428665
Hamarat kizcem hamur isinede el atti yufkali pikav yapti
Cok guzellllll ellerine saglik..Eki Görüntüle 1427700 İşte kıyafetimiz eklemeye yeni fırsat bulabildim
haksever kuzuna kırk bin kere maşallah..valla senin kızın saçlarına baktıkça içim gidiyor,benim kız daha kelEki Görüntüle 1428666 uyuyomus numaraci
Canim benim kiziminda saclari uzun cimcime falan yaparken cikarmiyor sadece bandas tokalari kabul ettmiyor...haksever kuzuna kırk bin kere maşallah..valla senin kızın saçlarına baktıkça içim gidiyor,benim kız daha kel
bu arada saçındaki tokaları çıkarıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?