2014 Şubat Anneleri

Herkesler iyimiii? Mina ya henüz uyku egitimi veremedim bende uzun zaman sabah a karsı uyuyordu. Birgun sabah 8 de kaldırdım 10 da geri uyudu 12 de kaldırdım. 2 gibi tekrar uyuyordu 4 gibi kaldırıyordum aksam da 9 da uyuyordu. Cok iyi giderken azı dısı patlamış yine basa donduk. Ayağımda hiç sallamadım 1 kere denedim cok komigine gitti epey güldü :) ana kucağında uyuyor. Minti tabi sığıyor ana kucağına :) yatağına bırakıp uyutmayı denemek istiyorum ama abla var bizde iste o engel oluyor. Yatağa koydum ışığı kapattım eda ışığı ac korkuyorum diyor sus annem diyorum şarkı söylüyor :) bende en sonunda uleynnn baslarım böyle ise yürüyün assaya dedim çıktık odadan bir daha deneyenedim taşınmak istiyorum eğer olursa ablası ile aynı oda da yaticaklar. Suan doktorumuz 1,5 yasına kadar ayırma dedi. Taşınırsak alışması falan derken epey zaman alır. Bakalım nasıl olucak.

Bir konu aklıma takıldı. Cevap vermek isteyeniniz olursa... Bugün 1 yaş kontrolune gittik. Dr. Kan tahlili, göz muayenesi ve elektro istedi. Şukur temiz çıktı hepsi. Ama bunları rutin istiyorum herkesten dedi. Sizden de istendi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…