Canim aramiza hosgeldin bebeginizin dogum gunu kutlusun..buarada cinsiyeti ne...biz daha bir yas kontrolunu gitmedik..kizimin dogum gunu 27 subat..ondan bi bilgim yok.Bir konu aklıma takıldı. Cevap vermek isteyeniniz olursa... Bugün 1 yaş kontrolune gittik. Dr. Kan tahlili, göz muayenesi ve elektro istedi. Şukur temiz çıktı hepsi. Ama bunları rutin istiyorum herkesten dedi. Sizden de istendi mi acaba?
Canim aramiza hosgeldin bebeginizin dogum gunu kutlusun..buarada cinsiyeti ne...biz daha bir yas kontrolunu gitmedik..kizimin dogum gunu 27 subat..ondan bi bilgim yok.
Allah bayislasin kizini..iki zeynebimiz oldu...benim kizimin adida mina..Tesekkurler 14 şubat. Kız bebek . İsmi Zeynep
Tesekkurler 14 şubat. Kız bebek . İsmi Zeynep
Amin... hepimizinkini Allah bağışlasın. Sağlıklı uzun ömürlü mutlu olsunlar inşaallahAllah bayislasin kizini..iki zeynebimiz oldu...benim kizimin adida mina..
Sagol canimm...Amin... hepimizinkini Allah bağışlasın. Sağlıklı uzun ömürlü mutlu olsunlar inşaallah
biz sadece kan tahlili verdik canim. bir de ben kan alinmisken tiroid testi de istedim. hepsi bu. normal rutin muayenesini yapti dr.Bir konu aklıma takıldı. Cevap vermek isteyeniniz olursa... Bugün 1 yaş kontrolune gittik. Dr. Kan tahlili, göz muayenesi ve elektro istedi. Şukur temiz çıktı hepsi. Ama bunları rutin istiyorum herkesten dedi. Sizden de istendi mi acaba?
biz sadece kan tahlili verdik canim. bir de ben kan alinmisken tiroid testi de istedim. hepsi bu. normal rutin muayenesini yapti dr.
bu arada hos geldin :))
Benim kizimda yurumuyor...desteksiz ayakta durabiliyor biyerelere tutunarak yuruyor..kizim dede baba hiya diyor..Kızım henüz yurumuyor. Tembel çıktı sıralıyor. Bir de dede, baba, anne ve kedi diyor kedimiz var da...
:) hiya güzelmiş. 6 dişimiz var bu arada.Benim kizimda yurumuyor...desteksiz ayakta durabiliyor biyerelere tutunarak yuruyor..kizim dede baba hiya diyor..
Bizde hic kan tahlili yaptirmadik...bakalim bir yas kontrolunde kan tahlili istiyecekmi?Hoşbulduk... Bu ayki k kontroller ve bazı tahliller gereksiz ve ticari geliyor bana... Benim babam da jinekolog. O da çocuğun genel durumuna göre tahlil istenebilir ama bazı tahliller gereksiz dedi. Ben de kendime kızdım. Acaba boşuna mı çocuğu yorduk ağlattık diye...
Bizde dun 5. Disimiz cikti...ismin hulya oldugu icin kizim bana hiya diyorr yani anne demiyor bana..:) hiya güzelmiş. 6 dişimiz var bu arada.
Canim bizimkininde az kel olmasada az yani kukuletalarini cikarmiyo ama bandana istemiyo halbuki ilk aylar bandanasiz cikmazdik :) farketmeden suslu takiyorum farkederse yoluyo. Saclarini tariyo benimkileride tariyo :) bizimki utaninca yabanci biri laf atinca saclarini cekiyo bu cok zorluyo beni yeni bi ortama girince nabiyo bu cocuk diyolar :/haksever kuzuna kırk bin kere maşallah..valla senin kızın saçlarına baktıkça içim gidiyor,benim kız daha kel
bu arada saçındaki tokaları çıkarıyor mu?
Bir konu aklıma takıldı. Cevap vermek isteyeniniz olursa... Bugün 1 yaş kontrolune gittik. Dr. Kan tahlili, göz muayenesi ve elektro istedi. Şukur temiz çıktı hepsi. Ama bunları rutin istiyorum herkesten dedi. Sizden de istendi mi acaba?
Tesekkurler 14 şubat. Kız bebek . İsmi Zeynep[/QUOT
Hg canim aramiza benim kizimda babasinin susu ; ) zeynep :) biz kan testi yaptirdik doktorunuzun onlemleridir ilgili bi doktor demekki cok sukur bisey cikmamis ne guzel bakilmis cekap olmus. Boyu kilosu nasildi benim kizim 8 subat dogumlu 9100 boy 76 cm. Dogum kilosu 2940 boy 49 du. Bir yasinda 3 kati olmasi lazim sanirim kiloda aziz boyu iyi sukur
aslinda dogru. cocugun bir problemi yoksa cok da kurcalamamak lazim. ama biz ebeveynler drun agzindan cikan her kelimeyi emir telakki ediyoruz :)) evet maalesef ilkemizde saglik = ticarethane ama soz konusu bebislerimiz olunca risk alamiyoruz. neyse siz de genel bit tarama yaptirmissiniz. hamileyken de her ay dr kontrolu, testler vs... sonuclar iyi ciksin da herseye raziyiz..Hoşbulduk... Bu ayki k kontroller ve bazı tahliller gereksiz ve ticari geliyor bana... Benim babam da jinekolog. O da çocuğun genel durumuna göre tahlil istenebilir ama bazı tahliller gereksiz dedi. Ben de kendime kızdım. Acaba boşuna mı çocuğu yorduk ağlattık diye...
Jinekolog mu aaaaa baban mi dogumunu yapti yoksaHoşbulduk... Bu ayki k kontroller ve bazı tahliller gereksiz ve ticari geliyor bana... Benim babam da jinekolog. O da çocuğun genel durumuna göre tahlil istenebilir ama bazı tahliller gereksiz dedi. Ben de kendime kızdım. Acaba boşuna mı çocuğu yorduk ağlattık diye...
Bizdee kucukken cok bandas taktik ama simdi izin vermiyor...Canim bizimkininde az kel olmasada az yani kukuletalarini cikarmiyo ama bandana istemiyo halbuki ilk aylar bandanasiz cikmazdik :) farketmeden suslu takiyorum farkederse yoluyo. Saclarini tariyo benimkileride tariyo :) bizimki utaninca yabanci biri laf atinca saclarini cekiyo bu cok zorluyo beni yeni bi ortama girince nabiyo bu cocuk diyolar :/
Bizde dun 5. Disimiz cikti...ismin hulya oldugu icin kizim bana hiya diyorr yani anne demiyor bana..
HoşbuldukCanim bizimkininde az kel olmasada az yani kukuletalarini cikarmiyo ama bandana istemiyo halbuki ilk aylar bandanasiz cikmazdik :) farketmeden suslu takiyorum farkederse yoluyo. Saclarini tariyo benimkileride tariyo :) bizimki utaninca yabanci biri laf atinca saclarini cekiyo bu cok zorluyo beni yeni bi ortama girince nabiyo bu cocuk diyolar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?