- 23 Şubat 2015
- 616
- 807
- 43
- 44
Yok.Jinekolog mu aaaaa baban mi dogumunu yapti yoksa
Hoşbulduk10 kg 900 gram. Doğum kilosu 3750. Bugünkü kontrolde durmadı ağladı. Boyunu olçemedik en son 1 ay önce 78 idi. Dr. Kilolu dedi bizimkine
Canim yaaa yerim ezigiiyiii...kizim anne demedi giiti..inadina hiya diyor.bak sen mina hanima. annesi asker arkdasimi onum :))) bizimki de bugun salondan mutfaga bagiriyor anneaaa
aaaaaaa
Zaten iyi olmazdi ya baban gorcek ole :) hipokrat yemininde kendi akrabana bakmamak mi var duymamistim olsun her istedini danisabilmissindir bu bile super.Yok.ama çok güvendiği bir arkadadına yonlendirdi. Malum hipokrat yemini... Dr um cooook iyiydi
Benim kizim iki hafta once kilosu 11700 boyu 79..Hoşbulduk10 kg 900 gram. Doğum kilosu 3750. Bugünkü kontrolde durmadı ağladı. Boyunu olçemedik en son 1 ay önce 78 idi. Dr. Kilolu dedi bizimkine
Evet. Şöyle deniyor: Birinci derece yakını için objektif olamayabilirmiş. Hastalığı konduramayabilir ya da çok ince eleyip sık dokuyabilir. Zaten babam ne ameliyatlar yaptı ama bize iğne yapamaz:)Zaten iyi olmazdi ya baban gorcek ole :) hipokrat yemininde kendi akrabana bakmamak mi var duymamistim olsun her istedini danisabilmissindir bu bile super.
Ooo maşallah... Allah nazarlardan saklasınBenim kizim iki hafta once kilosu 11700 boyu 79..
Boyu doğumda 50 cm idi. Şimdiye kadar hiç muhallebi vermedim. Bir kere verdim yemedi.O boyu baya uzun en fazla 80 olmustur dogumda boyu kacti masallah manken olucak :) kilosuda asiri degil ya muhallebi verme sen geceleri diyet yaptircak halin yok ya yuruyunce bida almiyolar zaten. burda 12 olanlar var benimki 9 arti 3 kilo dusunemiyorum tombis tombis ne guzel ^-^
canim ben simdi ikinciyi dusunmuyorum kizim iki yasini doldurdugunda dusunuyorum...ya senBu arada... Tek çocuğu olanlar... İkinci dusunuyor musunuz?
Bende kizima bi kere verdim yemedi yani sevmedi kizim yemeklerle arasi yok yogunluk anne sutu iciyor.Boyu doğumda 50 cm idi. Şimdiye kadar hiç muhallebi vermedim. Bir kere verdim yemedi.
Sagol canim bende burda kendimi rahat istediyorum...Kızlar uzun suredir sizleri takip ediyorum dedim ya... Söylemeden rahat edememmm. Hepiniz çok pozitifsiniz. Okuyup rahatlıyordum bir ara... Allah hepinizden razı olsun... Allah huzurumuzu bozmasın.
Sagol canim allah tum bebislerimizi nazarlardan korusun.Ooo maşallah... Allah nazarlardan saklasın
canim ben simdi ikinciyi dusunmuyorum kizim iki yasini doldurdugunda dusunuyorum...ya sen
Bende kizima bi kere verdim yemedi yani sevmedi kizim yemeklerle arasi yok yogunluk anne sutu iciyor.
Ben kardeşi olsun isterim elbette . Kardeş güzel birsey ama göze alamıyorum sanki... Annem de yalnız mı buyusun çocuk diyorcanim ben simdi ikinciyi dusunmuyorum kizim iki yasini doldurdugunda dusunuyorum...ya sen
Bende kizima bi kere verdim yemedi yani sevmedi kizim yemeklerle arasi yok yogunluk anne sutu iciyor.
Benim annemde getir diyor kardesiyle buyusun diye bugude gorumce diyordu getir bitane daha ama gercekten cesaretim yok....hayirlisi artik.Ben kardeşi olsun isterim elbette . Kardeş güzel birsey ama göze alamıyorum sanki... Annem de yalnız mı buyusun çocuk diyor
Valla al benden de o kadar... Cesaret yok. Hayırlıysa olsunBenim annemde getir diyor kardesiyle buyusun diye bugude gorumce diyordu getir bitane daha ama gercekten cesaretim yok....hayirlisi artik.
Boyu doğumda 50 cm idi. Şimdiye kadar hiç muhallebi vermedim. Bir kere verdim yemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?