Çok hızlılarmışhayırlısı olsun ikiz gibi olur da zor tabi..
40 çıkmadan ilişki yasak ama en çok o şaşırtıyor sütüm koruyor diye rahat davrandılar tabi sonuç hüsran aldırmak istiyormuş ama anneleri kızmış ramazanda olmaz demiş sonrada büyümüş olucak bebek aldırmaz yani bu bebek doğar bence ama madden çok kötü durumdalar ne diyim allah yardımcıları olsun.
kızlar gün içinde yaptığım yemeklerden dolayı şuan parmağımda soğan kokusundan duramıyorum eşim sana öyle geliyor diyor ama yok o koku parmaklarımda soğan ele sinince ne geçirir acaba ?
görüşürüz canım iyi geceler bende kaçtım biraz uzanayım barim
Allah yardımcıları olsun.. O süt koruması hikaye.. Benim kardeşim de bizimkiler süt koruyor derken oluvermiş
bencede hikaye cnm olacağı varsa her türlü oluyor
Kokuyodur ben de nefret ediyorum o kokudanpalmolive in mutfak sabunu var canım koku giderici diye yeşil renk.. Soğan sarımsak doğrar doğramaz tırnaklarını ovarak yıka işe yarıyor..şimdilik de limonun iç kabuğuyla ovala..
ankaradayım ikinci gebeliğim ilkini düşük yaptım canlar (kendi düşen aglamaz)29 yaşındayım kozmetik firmasında çalışıyorum
kızlar gün içinde yaptığım yemeklerden dolayı şuan parmağımda soğan kokusundan duramıyorum eşim sana öyle geliyor diyor ama yok o koku parmaklarımda soğan ele sinince ne geçirir acaba ?
topic hayırlı uğurlu olsun :)
bat bekliyorum inşallah bu sefer olur bekleyen herkesinekim 2013 olacaktı olamadı şubat 2014 olur inşallah...
Ayrı ayrı yazamıyorum telefondan giriyorum kızlar yazdıklarınızı okudum hemen yarın için randevu aldım zağten gece kötü kabus gördüm bunun gibi kabus gördüğümde bebeğimin kalbi durdu bu benim 5. Bebeğim ve ben artık kucağıma almak istiyorum herkez gibi inanır mısınız 12 gündür yemek yiyorum ve yatıyorum başka bişey yapmıyorum korkumdan inşallah bir sıkıntımız yoktur
günaydın hamişler,
aksamları hala uyku basmalarım oldugu için hiç girmeiyorum nete.. aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz.. ee kızlar nasıl gidiyor hamişlik
Günaydın canım yaa bende acayip bi uyku isteği var yaa ilaçlardan mı kaynaklanıyo anlamaıyorum ama resmen kendimi kaybeder gibi uyuyorum..:)
ben sadece folik asit ve bebek aspirini içiyorum :) bunlar uyku yapmaz sanırım :)) ne zman gececek bu durum yaaa
herkese gunaydın
iki gündür iyi gibiyim jack hatta endişe bile ediyorum biraz, hoş yürüyünce falan bel ağrım halen oluyor ama bulantım azaldı gibi birde iki gündür geç uyumama rağmen iş yerinde uyuklamam azaldı
sen nasılsın ??
Günaydın minnoşlarrrrrrrnasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?