kuzum bende yiydim 3-4 gündür aksamları biraz oluyodu bulantım...ama dün aksam yine başladı.....ve gece boyunca sürdü.....tam bi uyku uyuyamadığım için sarhoş gibiyim....ve su an fena halde midem bulanıyotost yaptım o bana bakıo ben ona
ayrıca ben folik asit ve progestanı gece yatmadan önce alıyorum....progestan ı yatmadan önce al uyku hali yapabilir dedi doktrum...ama benm hem midemi bulandırıyor hemde vajinal kuruluk yaptıinşallah bu gittiğimde yeter artık içme der ve hap vermez bi daha.....
bir de ayaklarımda özellkle sol ayağımın alt baldırında gerilmeler yasıyorum..bi haftadır
bende bebişim de iyiyiz çok şükür sen ve bebişin nasılsınız bakalım?
progestanı 12.haftada sonra bırakıcam ben öyle demişti bana doktorum birde ben vajinal alıyorum halen onu
ayaklarında baldırındaki gerilmesyse kasılma, kramp gibi bişimi
ay eğer oysa çok erken ya bunun için gittiğinde bunu doktoruna söyle magnezyum ve kalsiyum takviyesine erken başlayabilir
bu arada kızlar sabah tartıldım kilo almamışım ama göbecik çıktı, bazı pantolonlarım çok sıkıyor karnımı bugün tayt tunik ikilisi giydim daha rahatım
sizin kilolar ne durumda ?
bu arada kızlar sabah tartıldım kilo almamışım ama göbecik çıktı, bazı pantolonlarım çok sıkıyor karnımı bugün tayt tunik ikilisi giydim daha rahatım
sizin kilolar ne durumda ?
aman niye saklıcaksın zaten annesi belli babası belli, sıfır beden hamiş seniben 21 haziranda doktora gittiğimde 49.3 tüm... ama 2 gün önce sabah kahvaltı sonrası baktım 46.5 geldimama benim göbüş bildiğin cıktı ya canım.....gelecek ay saklayamam sanırım herkes anlar
sadece 400gr aldım ama bende de göbek çıktı değişik bi göbek...:) ve pijamam falan değdiği zaman dayanamıyorum aşağı çekiyorum..
aman niye saklıcaksın zaten annesi belli babası belli, sıfır beden hamiş seni
sende az almışsın zaten şu ara az almak en iyisi sonra fark atarız millete
kızlar göbişler yavaş yavaş çıkmaya başlamış hımmm... göbişlerimizi giderek daha fazla seveceğiz. bende henüz kıyafetlerde bir daralma yok kilo vermeye devam ettiğim için.bakalım 22 temmuzda kontrol var, inşallah herşey yolundadır.
benim kontrol de 22 temmuz da...hayırlı haberler alırız inşallah
benim kontrol de 22 temmuz da...hayırlı haberler alırız inşallah
kızlar göbişler yavaş yavaş çıkmaya başlamış hımmm... göbişlerimizi giderek daha fazla seveceğiz. bende henüz kıyafetlerde bir daralma yok kilo vermeye devam ettiğim için.bakalım 22 temmuzda kontrol var, inşallah herşey yolundadır.
İnşallah canım, ben sizlere göre biraz daha riskliyim yaştan dolayı.O yüzden biraz endişeliyim ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum.
benimkide o hafta ama tarihini netleştirmedim ben henüz en son 29 haz. gitmiştim bir ay sonra gel demişti, normalde 27 sinde gitmem gerek ama ben 24 gibide gidebilirim
yaşın kaç ki arkadaşım ??
İnşallah canım, ben sizlere göre biraz daha riskliyim yaştan dolayı.O yüzden biraz endişeliyim ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum.
benimkide o hafta ama tarihini netleştirmedim ben henüz en son 29 haz. gitmiştim bir ay sonra gel demişti, normalde 27 sinde gitmem gerek ama ben 24 gibide gidebilirim
aslında sanırım 22 sinde gittiğinde ikili test için erken olabilir ondan sonraki haftaya tekrar gitmen gerekecekya kuzum kac yasındasın ki? annemin otrudugu mahallede 45 yasında kadın doğurdu....öyle cok tanıdığım var....o yasta doğuran....Allahın izniyle bişey olmaz.içini ferah tut
ya ona bakacak olursa bende 21 haziranda gittm.21 den 21 e düşünürsek 21 temmuz pazara geliyor bana kalsa 19 unda gidicem cuma günü
kocişe diyorum ki 21 i pazara geliyo o da diyoki 25 inde git o zaman.gıcık biliyo ya erken gitmek istediğimi
kızlar benim doktorum 10 günde bir nerdeyse çağırıyor...sana 1 ay sonra gel demiş yaa en fazla 15 gün sonra gel dediği oldu bana...
37 yaşındayım arkadaşım. ve ilk bebek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?