2014 Şubat Anneleri

canlarım böyle 23, 25, 29lu yaşları okuyunca sizlerden güzel bir enerji kapladı içimi, artık midemi saymazsak kendimi daha iyi hissediyorum.

9.haftadan sonra düşük riski aza mı iniyo gerçekten şuan korkudan hiçbi işe elimi sürmüyorum eşim sağolsun....artık evimi kendim temizlemek istitorum.......

ayyy fenadır o fenaaaa yemez ki 12 haftaya girmiş olcam ya erken mi oluyo o zamn :26 zamn bi hafta daha mı beklesemmm:26:

zaten sıkıştık iyice bu ay....git gel 40 tl bayılıyoruz....

Son düzenleme:
ayyy fenadır o fenaaaa yemez ki 12 haftaya girmiş olcam ya erken mi oluyo o zamn :26 zamn bi hafta daha mı beklesemmm:26:

canım dün bi ark yazmıştı 11.haftadan sonra çağırmış doktor 2li test için...benimde bildiğim kadarıyla 12-14 hafta arası oluyor sanırım yaptırabilirsin...hangi şehirdesin canım?özel hastaneye gidyorsun sanırım...

Adanadayım ben tatlım evet özel hastaneye gidiyorum...

Adanadayım ben tatlım evet özel hastaneye gidiyorum...

fiyattan tahmin ettim de ist dayım bende 34 veriyorum 10 gün sonra kontrole çağırınca ücret vermiyorum...bu arada 2li test için 185 gibi bişey duydum burası için sende bi araştır istersen biraz sıkışığız demişsin yaa sürpriz olmasın sonra özel hastanede ne olacağı belki olmuyor çünkü..

ben de 11. haftanın ilk gününden itibaren 2'li test yapılabilir diye okumuştum kızlar. özel hastanelerde ne kadara yapıyorlar acaba bu testi?

tatlım her gittiğimde 40 tl demişsin ama ilk gittin 40 tl verdin diyelim ikincisine 10 gün içinde gidersen kontrol olur ve para almazlar almamalı lazım daha doğrudu bizde öyle oluyor

ben de 11. haftanın ilk gününden itibaren 2'li test yapılabilir diye okumuştum kızlar. özel hastanelerde ne kadara yapıyorlar acaba bu testi?

muayene ücretleri bile şehirden şehire istanbulda hatta semtten semte değişyo o da her yerde farklıdır canım ama ist da bi hastanede yaptırdı arkadaşım 185 verdi

Ben de istanbuldayım ve 37 veriyorum, aynı şekilde 10 gün içindeki kontrol ücretsiz. ama şöyle birşey var, SGK'Lıdan bu testler ile ilgili para alamayacaklarına dair bir yazı okumuştum, siz de bir inceleyin isterseniz kızlar, linkini aşağıya kopyalıyorum.

Ali Tezel - Hamilelikte hastaneler tek kuruş isteyemez - Bloomberg HT

tatlım her gittiğimde 40 tl demişsin ama ilk gittin 40 tl verdin diyelim ikincisine 10 gün içinde gidersen kontrol olur ve para almazlar almamalı lazım daha doğrudu bizde öyle oluyor

canım zaten hamile olduğumu öğrendiğim günden 2 gün sonra gittim....442 idim sanırım...sonra 6+6 iken gittim.2 hafta geçmişti yani....aldılar ücret....sonra ayda bir işte.....gerek görmedikçe tabi

valla canım ne olursa vercez artık.ama cok bişey olduğunu sanmıyorum yaaa yine de arayıp öğrenirim ama hastaneyi

nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor?

günaydın hosgeldn...idare ediyoruz biz cok şükür sen nasılsın?

slm kızlar benim kuzucuk zaten adet tarihime göre bir hafta geride cuma gitmiştim doktora ona göre bugün 7+4 olması gerekirken gene 7+3 dedi nie hep geride kalıyor bu benim yavrum ya bu arada test falan yapmıcak mısınız dedim ısrarla yok dedi ne kan ne idrar bilemedim yani...

dediğin gibi idare ediyoruz canım... kokulara hassasiyet ara ara tutan mide bulantıları...hafiften çıkan göbek:) toplamda bir kilo kadar almışım tam bir kilo da değil ama çıktı o göbek:) ben kocaelindeyim. izmitte özel bir hastaneye gidiyorum bakalım benden ne kadar alacaklar 2li testte. doktorum beni 12. haftam bittiği zaman çağırdı kızlar...

bu arada kocam yüzüme dikkatle baktı ve aaaa çillenmişsin dedi.çıldıracam yaaaaaaaaa nasıl engel olabilirim evden çıkmıyorum bile

sağlık ocağına git canım zaten onlarda istiyor test ama kadın doğum yaptığı için gerek duymuyorlar ama sen gidip test yaptırcam diyebilirsin zaten kaydını yapmadan o testleri görmek istiyorlar..

bu arada kocam yüzüme dikkatle baktı ve aaaa çillenmişsin dedi.çıldıracam yaaaaaaaaa nasıl engel olabilirim evden çıkmıyorum bile

acı gerçek : engel olamayız

bende de sivilceler cıktı...regl zamanı çıkan yerdeki sivilcelerim cktı 3 -4 haftadır aynı yerde duruyo...agrıyo da üffff

bende 25 tl veriyorum muayeneye ikili test için ne kadar alırlar bilmiyorum diğer testleri yaptırmadım zaten ama şubatta olanda rutin kan sayım toxo ve tsh gibi testleri yaptırdığımda fark olarak 5 tl vermiştim
bizim burda doktor ve hastane hizmetleri diğer illere göre ucuz sayılır antepteyim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…