allah kolaylık versin evet yaş bir faktör ama risk için yinede takma kafana allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inş. bende 32 yaşındayım.
canım seninki küçük daha belki ondandır bende en son 9.haftada gittim bundan sonra 12.haftada gel dedi
çoğu kişininki aynı durumda yani 9.haftadan sonra düşük riski en aza indiği için böyle düşünüyorlar sanırım doktorlar
aslında sanırım 22 sinde gittiğinde ikili test için erken olabilir ondan sonraki haftaya tekrar gitmen gerekecek
yani 19 undada gitsen bir sonraki gidişin en geç 29 u olur
sen kocişe deki doktoru aradım 19 unda gelin dedi de
ayyy fenadır o fenaaaa yemez ki12 haftaya girmiş olcam ya erken mi oluyo o zamn :26 zamn bi hafta daha mı beklesemmm:26:
zaten sıkıştık iyice bu ay....git gel 40 tl bayılıyoruz....
canım dün bi ark yazmıştı 11.haftadan sonra çağırmış doktor 2li test için...benimde bildiğim kadarıyla 12-14 hafta arası oluyor sanırım yaptırabilirsin...hangi şehirdesin canım?özel hastaneye gidyorsun sanırım...
Adanadayım ben tatlım evet özel hastaneye gidiyorum...
ayyy fenadır o fenaaaa yemez ki12 haftaya girmiş olcam ya erken mi oluyo o zamn :26 zamn bi hafta daha mı beklesemmm:26:
zaten sıkıştık iyice bu ay....git gel 40 tl bayılıyoruz....
ben de 11. haftanın ilk gününden itibaren 2'li test yapılabilir diye okumuştum kızlar. özel hastanelerde ne kadara yapıyorlar acaba bu testi?
fiyattan tahmin ettim de ist dayım bende 34 veriyorum 10 gün sonra kontrole çağırınca ücret vermiyorum...bu arada 2li test için 185 gibi bişey duydum burası için sende bi araştır istersen biraz sıkışığız demişsin yaa sürpriz olmasın sonra özel hastanede ne olacağı belki olmuyor çünkü..
tatlım her gittiğimde 40 tl demişsin ama ilk gittin 40 tl verdin diyelim ikincisine 10 gün içinde gidersen kontrol olur ve para almazlar almamalı lazım daha doğrudu bizde öyle oluyor
fiyattan tahmin ettim de ist dayım bende 34 veriyorum 10 gün sonra kontrole çağırınca ücret vermiyorum...bu arada 2li test için 185 gibi bişey duydum burası için sende bi araştır istersen biraz sıkışığız demişsin yaa sürpriz olmasın sonra özel hastanede ne olacağı belki olmuyor çünkü..
nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor?
Ben de istanbuldayım ve 37 veriyorum, aynı şekilde 10 gün içindeki kontrol ücretsiz. ama şöyle birşey var, SGK'Lıdan bu testler ile ilgili para alamayacaklarına dair bir yazı okumuştum, siz de bir inceleyin isterseniz kızlar, linkini aşağıya kopyalıyorum.
Ali Tezel - Hamilelikte hastaneler tek kuruş isteyemez - Bloomberg HT
canım zaten hamile olduğumu öğrendiğim günden 2 gün sonra gittim....442 idim sanırım...sonra 6+6 iken gittim.2 hafta geçmişti yani....aldılar ücret....sonra ayda bir işte.....gerek görmedikçe tabi
valla canım ne olursa vercez artık.ama cok bişey olduğunu sanmıyorum yaaa yine de arayıp öğrenirim ama hastaneyi
günaydın hosgeldn...idare ediyoruz biz cok şükür sen nasılsın?
slm kızlar benim kuzucuk zaten adet tarihime göre bir hafta geride cuma gitmiştim doktora ona göre bugün 7+4 olması gerekirken gene 7+3 dedi nie hep geride kalıyor bu benim yavrum yabu arada test falan yapmıcak mısınız dedim ısrarla yok dedi ne kan ne idrar bilemedim yani...
bu arada kocam yüzüme dikkatle baktı ve aaaa çillenmişsin dedi.çıldıracam yaaaaaaaaa nasıl engel olabilirim evden çıkmıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?